- 10 Temmuz 2020
- 6
- 44
- 3
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.541
Teşekkür ederim canım destekleriniz motivasyonunuz sayesindeU UcanSupurge
Mezuniyetini tebrik ederim canım
6-7 ay gibi bir sürede her hafta istikrarlı bir şekilde devam ederek yaklaşık 27-28 kilo verdin....
Hepimizin idolüsün
Ayda 4 kilo iyidir aslında. Yavaş vermek bazen iyi de oluyor. Kendimizi çok zorlamadigimiz zaman istedigimiz kiloya ulaşınca arada kaçamaklar bile olsa yeme alışkanlığı oturunca tekrar hızlı kilo alma olmuyorDediğin doğru olabilir
Bu listeyi bana geçen yıl diyetisyen verdi
Yeme alışkanlıklarımı anlattım ; çok fazla atıştırıyorum ben, yani gidip gelip mutfağa girdikç ağzıma bir şeyler atıyorum o yüzden bu şekilde düzenledi listemi hatta listenin orjinalinde gece 10'da bir ara öğün daha var, İlk ay bu şekilde yaptım, sonra gece öğününü kaldırdı. Fazla ekmek ve hamur işi tükettiğim için normal diyet listeleri ile doymuyorum, birden kesince de diyete devam edemiyorum, ilaveten gastritim var midemi çok boş bırakamıyorum, meyveye yüklenemiyorum fazlaca dokunuyor çünkü o yüzden karonhidratlı ara öğünler düzenlemişti, bu şekilde iki ayda 7,5 kg vermiştim. Bakalım şimdi yine deniyorum
Benim de bilişim canımTurk dili ve edebiyatı canım branşım.seninki ne
hosgeldin canim. Bende cabuk pes edebilen bir yapidayim canim . ama burasi iyi bir moyivasyon kaynagi eminim hedefine kisa surede ulasirsin9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:serpil
Yaşı:26
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4
Emziriyormusun:hayir
Meslekn muhasebe
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:152
Kilo:72
Hedef:59
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeninizzguvensizlik çabuk pes etme tatlı sevic
ilik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:tatlı ve abur cubur hastasıyım çok çabuk pes ediyorum motive olmak için katılmak istiyorum
Tebrikler canlarrrrr.* * * 9.Takim 682. Etap * * *BİRİNCİ
zsaracoglu (65.7/64.8/0.9/%1.37) mezun olmak istiyor
Jasminium84 (56.8/56.4/0.4/%0.70) mezun olmak istiyor
Elif yildizz (65.6/63.9/1.7/%2.59) mezun olmak istiyor
lina0156 (71.5/70.4/1.1/%1.54)
Beyazkugu87 (84.9/83.0/1.9/%2.24)
zumazuma (63.5/62.7/0.8/%1.26)
ela_2019 (78.4/77.4/1/%1.28)
mer_4260 (67.3/65.5/1.8/%2.67)
MmerVveeEee (78.8/78.1/0.7/%0.89)
Zeycan123 (59.0/58.0/1/%0.34) 677.etapta 59.0 kilo ile izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5'e bölündü
9.Takım ortalaması: 1.488
Diğer takımlar hiç calismiyor mu ya9.Takımın azimli ve disiplinli Hatunları
Verdiginiz emek sayesinde yine 1.yiz
Hepinizi canu gönülden tebrik ediyorum
Aynı performansı haftaya yine bekliyorum...
Onlarda çalışıyor tabiki ama biz daha fazla çalışıyoruzDiğer takımlar hiç calismiyor mu yaKahretsin yine birinciyiz
İnşallah canm hayirlisihosgeldin canim. Bende cabuk pes edebilen bir yapidayim canim . ama burasi iyi bir moyivasyon kaynagi eminim hedefine kisa surede ulasirsin
Kaptanımız sağolsun, çok disiplinliyizOnlarda çalışıyor tabiki ama biz daha fazla çalışıyoruz
Hehheheh kiloya göre iltifat ediyorum abloşum napiim mefkuşum limonlu brokolim salatam desem yakışır mıseviyorum seni kadınnn diyet yapsam mı canımı çektirdiniz diyip altına mefkuşum için çikelata kaymak etli ekmemmm yazınca gülesim geldi kız
sen bana tombul kuşum de dee haftaya memlekete gidinceee ablama beni seviyor musun diyince o da her zaman ki gibi minik kuşum diyip sarılıp öpecek beniii minik kuşuyum ben ablamın bir keremmm hih , gerçi yeğenlerini sevmekten bana fırsat kalır mı bilemedim şimdi :)) çok şükür iyiyim minnoşum oğlan bu sene de üniversite sınavına girdi sonuç bekliyoruz tüm gün sıcak diye evde tepem de boyuna bir şeyler anlatıyor hayırlısıyla kazansa da posta pulu yapıştırıp yollasam sıpayı diye dua ediyorum ben den havadisler bu kadar sen anlat neler yapıyorsun keyfin halin yerin de mi bacımmm
Sen beni geçecek gibi duruyorsun ama hayırlısı bakalımSen simdi uyuyunca acikmissindir.
Aksama soyle guzelce bi karnini doyur canim ac ac yatilmazmis
yarım yedim valla nazar boncuğu olsuntoplamda 4 dlm ekmek cok olmus canim.bezelye miktarinda bence cok bide galeta var arada biraz karbon miktari kacmis bana gore
aksam guzel miktarlar az oldugu icin. Sabah ve gun icinde bisey yememissin canim isden ciktigina gore beslenmen duzene girer bence
2 muz cok olmus canim. Onun disinda guzel menu
guzel olmis canim aksamki ekmek olmasa daha iyiymis
yediklerinin miktarlarini ve saatlerinide yazarsan yorumlamamiz daha kolay olur canim.
karpuz dilimleri inceyse gayet guzel menu
guzel menu canim aksam en azindan 1 dlm ekmek olsaymis
patetesler azdir diye dusunuyorum bide saat erkenmis guzel menu canim
guzel gibi canim patatesleri bilemedim.
Yemek saatlerini de yazarsan menunu yazarken daha iyi olur canim
Menun guzel canim.
Yediklerinin saatlerini yazarsan daha iyi olur canim. Kagit helvayida aksam aksam yemiyorsundur yada yememissindir ins canim.
Şeker ilacına başladım yazacaktım inşallah faydası olurSen beni geçecek gibi duruyorsun ama hayırlısı bakalımben neredeyse bir ayda 500 gram anca verebildim şek
yarım yedim valla nazar boncuğu olsun
güzel afiyet olsun10 temmuz 2020
10.30
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1b sutlu Kahve
13.30
1 top dondurma
17.00
akşam
1 tb menemen yemeği
1 kase salata
2 dilim ekmek
Yarim saat yürüyüş
2lt su
gayet guzel de 8 tane biberi nasıl yedin ya10 Temmuz Menüm
11.00: 1 tabak kabak kavurması (kendime kahvaltı hazırlamak zor gelmiştir)
16.30: 1 kase kıymalı patates ( sulu yemek)
8 taze acı biber( bazıları tatlıydı)
10 tane kiraz
1 ceviz
1 şişe Sade maden suyu
1,5 lt su
guzel afiyet olsunU UcanSupurge
Ilk menu spor bildirimim hayirli olsuuun
Sabah uslu durdum: 1domates 1salatalik 1/2avakado, birkac lokma kaşar, zeytin (egeli olarak kendisini sayarak yemiyorum) yaninda sifir yagli 250ml sut
Oglen: 1avuc leblebi
Aksam: haslanmis patates 2 adet 1 bardak kefir
50 mekik, 3 saat derin temizlik(yarin kw geliyor o tempoda anlayin) simdi yoldayim 30dk tempolu yuruyus... gece utu sporu var :))
Ellerine saglik kaptanim❤CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 682. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1. M mer_4260 === % 2.67 ===
2.Elif yildizz === % 2.59 ===
3.Pembe Lotus === % 2.24 ===
4.lina0156 === % 1.54 ===
5. U UcanSupurge === % 1.37 ===
6. E ela_2019 === % 1.28 ===
7.zumazuma === % 1.26 ===
8.MmerVveeEee === %0.89 ===
9.Jasminium84 === %0.70 ===
ilk gün için fena değil ama bir tik yoğun olmus meyve miktari kaçmış sanki10 temmuz menüm
Sabah
1 salatalık 1 domates 1 haşlanmış yumurta
Arada 1 avuç ceviz badem, 1 adet havuç
Öğlen
Ekmeksiz sucuklu yumurta, dondurucudan çıkardığım taze fasulye
Arada yarım şeftali 1 kase üzüm
Akşam
Bir kase tarhana çorbası fırında unsuz kabak birazda yoğurlu biber kızartması
Canım dünden beri kağıt helva istiyor birazdan onu yiyip bitiriyorum
2 litre su ve 10.000 adım
6 kaşık pilav biraz çok değil mi canım afoyet olsun yine de10 temmuz cuma
11.30
2dlm tb ekmek
1 tk bal
1tk terayag surup yedim
1dlm peynir
5 zeytin
1 kase dereotlu yogurt
16.00
Sade kahve
2 kare bitter
19.00
1 kepce tarhana corbasi
6yk bulgur pilavi
1 adet tavul pirzola
3 ucgen dlm karpuz
1 bas kuru sogan
Su tam olcemedim ama 2ltr olmustru
Gayet güzel bu listeyle sütün azalmadan kilo verirsin rahatça bebeğim 4 aylikken diyetisyenin verdiği miktarjar bu şekildeydi..ekmek de günlük 4-5 dilim veriyordu mutlaka o yuzden rahat ol afoyet olsun..bu arada bir de aksam ara öğünü vermisti bana diyetisyen o dönem gece de bebek sık sık emdiği için. O da bir bardak süt ya da 1 porsiyon meyveydiSabah 9da 3 kuru kayısı 4 bardak su
10:30 2 dilim peynir 2 tane salatalık 2 tane domates 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin 2 bardak şekersiz çay 1 tatlı kaşığı ev yapımı kaymak
14:30 tarçınlı sütlü Türk kahvesi
17:00 3 köfte kadar et 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek çünkü kan şekerim düştü
3litre su içildi. Bugünlük menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?