Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elif yildizz

Mezuniyetini tebrik ederim canım
Takıma geldikten sonra 1-1.5 gibi çok kısa bir sürede azmin ve disiplininle 10 kilo kadar verdin...
İsteyince ve çaba sarfedince ne kadar kolay kilo verildiğini hepimize gösterdin.
Mezun oldun ama seni yine hep aramızda görmek isteriz, koruma da da burada devam edersen memnun oluruz

Ayda 4 kilo iyidir aslında. Yavaş vermek bazen iyi de oluyor. Kendimizi çok zorlamadigimiz zaman istedigimiz kiloya ulaşınca arada kaçamaklar bile olsa yeme alışkanlığı oturunca tekrar hızlı kilo alma olmuyor

Arkadaşlar menüleri tek tek alıntılayamadım ama diyetisyenden edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim ; şimdi listelerin çoğunda öğün atlanıyor, kahvaltı tam yapılmalı, akşam ve öğle yemekleri olmalı. Öğün yerine bir avuç kuru meyva, yoğurt, çorba vs... olmuyor. Geçen yıl diyetisyene gittiğimde ilk hafta listedeki akşam yemeklerine uymadım sadece çorba içtim, olmaz dedi çorba yemek değildir, yemek yiyeceksin dedi. Öğlen sebze yediysen akşam et, öğlen et yediysen akşam sebze yiyeceksin, illa çorba içmek istiyorsan öğündeki bir dilim ekmeği kaldırırsın dedi. Şimdi listemi bu uyarıya dikkat ederek yapmaya çalışıyorum, bazen iş yerinde diyete uygun yemekler çıkmadığında da öğün atladığım oluyordu, en kötü ihtimal küçük bir kutu ton balığı ile iki dilim ekmek ye marketten alıp demişti. Bir de herkesin günlük kalori ihtiyacı varmış, bana günde maksimum 2000 kalori alıp bir iki ay devam edeceğiz demişti, sonra 1.700 e düşüreceğiz demişti. 3. aya kadar gidemedim ama günde 2000 kalorilik rahat bir diyetle 7,5 kg verdim iki ayda ve sporu da 4. aydan sonra en az 11-12 kg gittikten sonra yapman lazım demişti, bu bilgileri de sizinle paylaşayım istedim.

hosgeldin canim. Bende cabuk pes edebilen bir yapidayim canim . ama burasi iyi bir moyivasyon kaynagi eminim hedefine kisa surede ulasirsin
Tebrikler canlarrrrr.
Kizlarrrr U UcanSupurge Elif yildizz Jasminium84 kizlar mezuniyetiniz hayirlis olsun canlar . burda sadece koruma koruma icin bulunun ins baska turlu gelmeyin buralara

9.Takımın azimli ve disiplinli Hatunları

Verdiginiz emek sayesinde yine 1.yiz

Hepinizi canu gönülden tebrik ediyorum

Aynı performansı haftaya yine bekliyorum...
Diğer takımlar hiç calismiyor mu ya Kahretsin yine birinciyiz

Hehheheh kiloya göre iltifat ediyorum abloşum napiim mefkuşum limonlu brokolim salatam desem yakışır mı
İnşallah güzel bi yere yerleşir yavrucaklar periperişan oldular sınavdır strestir.
Gez abla gez yerime de gez ben de deccallerle uğraşıyorum büyüse de dert bitmiyormuş deyip hakkına razı oluyorum

Sen simdi uyuyunca acikmissindir.
Aksama soyle guzelce bi karnini doyur canim ac ac yatilmazmis
Sen beni geçecek gibi duruyorsun ama hayırlısı bakalım ben neredeyse bir ayda 500 gram anca verebildim şek
yarım yedim valla nazar boncuğu olsun

10 temmuz 2020

10.30
kahvalti

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1b sutlu Kahve

13.30
1 top dondurma

17.00
akşam
1 tb menemen yemeği
1 kase salata
2 dilim ekmek
Yarim saat yürüyüş
2lt su
güzel afiyet olsun
gayet guzel de 8 tane biberi nasıl yedin ya
guzel afiyet olsun

ilk gün için fena değil ama bir tik yoğun olmus meyve miktari kaçmış sanki
6 kaşık pilav biraz çok değil mi canım afoyet olsun yine de
Gayet güzel bu listeyle sütün azalmadan kilo verirsin rahatça bebeğim 4 aylikken diyetisyenin verdiği miktarjar bu şekildeydi..ekmek de günlük 4-5 dilim veriyordu mutlaka o yuzden rahat ol afoyet olsun..bu arada bir de aksam ara öğünü vermisti bana diyetisyen o dönem gece de bebek sık sık emdiği için. O da bir bardak süt ya da 1 porsiyon meyveydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…