- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.661
yemek yanına soğuk içecek seviyorsan gülüm asitliler yerine, istersen meyveyi kaynat içine 1 karanfil yarım çubuk tarçın atıver fokurdasın şeker de atmana gerek kalmaz soğuk soğuk içersin şifa niyetineSabah 2 yumurta 1 domates 1 salatalık bir dilim peynir
Öğlen patlıcan kebabı 1 bardak asitli içecek
Akşam 1 kayısı 4 tane erik
2 lt su içtim
Yürüyüşe dün çıkmıştım bugün çıkmadım
Artik listede beni paklamiyorBi listedeydin bi yok olmuşun kötü bir şey yok inşallah abloşum derdin yemekse ye anam yav herkes zayıf olcek diye bişi yok sen de şişko ol hem bakarsın ağır yaşamlara katılır ünlü olursun hehheheh şaka şaka dövmezsin inşalla beni
Benim zalım bebeler aynı oğlan kreşe de gitmeyince iyice tepeme çıkıyorlar vallaha bi kanepeye uzaniim desem saniyeler içinde bbüyük zalım karnıma oturuyor keyif koltuğuymuşum TV izlerken yumuşak yerde olmalıymış küçük zalım meme açmaya uğraşıyor herkesin derdi ayrı
Geçmiş olsun minnoşum abloşum en önemlisi sağlık şu hayatta sonra bi de yemek yemekArtik listede beni paklamiyorşu ara fazla yogunum cnm takima gerektigi gibi gelemiyorum o yüzden ciktim
Sende aldim desende fazla almamamisindir :)
Pek becerikli olduğum söylenemez, geçen hafta meyve suyu satın almıştım ama bu hafta gazoz aldımyemek yanına soğuk içecek seviyorsan gülüm asitliler yerine, istersen meyveyi kaynat içine 1 karanfil yarım çubuk tarçın atıver fokurdasın şeker de atmana gerek kalmaz soğuk soğuk içersin şifa niyetine
61 en az canim:)Tabıkı tatlım senin hedefin kac bu hafta ıcın
ama erkekler daha cabuk veriyo bence adil olmuyo boyleHayir esime ne oluyor
Adam 80.5 basladi diyete gecen hafta bugun
Tartildi 78.5 ciktiilk haftadan yendim seni diyo
Evdede yaris var ayran icuyirum hadi banada getur icine ne attiysan banada at demeler
insallah gidecek canim:)maşallah, burasıda yağmurlu bi yaz gelmedi
yapmadım canım, salı yapmıştım 55.8 di
gayet güzel canım
yerleşmeden hemen gitsin canım
aman diyim sakin kilolari alip gelme bosa gitmesin bu kadar ugraslarinİnşallah canımben de orta yok her an geri gelebilirim yemezsem Yemem yesem de dünyayı yerim
haklisin ablaBenim ortepedi kafadan kontak cnm :))
Adam aşınma icin igne vuralim sivi icin diyor (onun icin ekstra para aliyolar sigorta ödemiyor) yada ameliyat
Peki dedim sislik gecmedigine göre baska bi problem daha mi var
Miniskus falan
Evet oda var diyor
Onun icin ameliyat olunmasi gerekmiyormu
Onu ev dr la konus, ne yapilacagina beraber karar verin :))
Adam la bahce icin tartistik :)) gorumcemle yanyanayiz ya
Çit yapilirken araya kapi yapicam diyor
Zaten bi tarafi acik, tam kapali degil
Ben kapi istemiyorum
Oraya bi misafirleri gelse ben bahceye cikamiyorum
Biraz kendi bahcemde özgür olmak istiyorum dedim
Tatlim zaten aramizin bi kismi acik, tamamen kapali degilaaa deli mi ne o doktor menisküs ameliyatı lazımsa oradaki şiş ödem gitmeden yapılmaz ki onu demiyorda başından savıp ev doktoruna mı yolluyor ayy tam cinnetlik
mefkuşum o bahçe kapısı çok önemli anam bacım , hem görümcenle kocası da istemiyordur belki söyleyemiyorlardır ileride senin torunlar açıp geçer olmadı onların misafir çoluk çocuk girer çıkar sıkıntı çok büyük olur, yüz göz olmayın .. benim kv ile eltisinin de aynıydı bahçeyi ayıran aman aman bir şey yoktu avlu kısmı olduğu gibi açıktı onların misafir gelse karşıdan birbirimizi görüyorduk mahremiyet diye bir şey yoktu, arka bahçe kapısından kim ne zaman kv nin eve girecek belli olmuyordu 30 sene öyle yaşamışlar çok sorun oldu en son duvar ördüler dibine kapı yaptılar ki bana kalsa o kapı da olmamalıydı evde hop diye karşına yabancı biri çıkınca insanın ödü kopuyor yavvf:))
Herkes doktor olamiyor iste abla. Delimidir nedir.Ay valla sinir oldum bidaha gitmicem ona zaten
Cabuk termin verdiler diye oraya gittiydim
bende pek sevmem her turlu icecegi cok nadir icerim.Pek becerikli olduğum söylenemez, geçen hafta meyve suyu satın almıştım ama bu hafta gazoz aldımaslında en güzeli su içmek ama ekmeği bıraktığımdan beri içeceklere sardım
Bi problememiz yok cnmhaklisin abla
zaten dip dibesin bide kapimi istiyo
bilmiyorum gorumcenle anlasiyomusun ama iyi de olsa kotude olsa mesafe cok iyi
ben iple cekiyorum su 1 seneyi
insallah esinde vaz gecerBi problememiz yok cnm
Ama oraya biri geldimi ben kendi bahceme cikamiyorum
Agri ilk hafta gibi degil biraz var cnm ama şişliği inmedi nedense, ödem olustu heraldeHerkes doktor olamiyor iste abla. Delimidir nedir.
Agrilarin devam ediyormu peki abla. İsede baslamissin .
Esler bazen kendinden baskasini hakli goremiyor zaten kapi komsususunuz aranizda bahce kapiniz olmasa ne olur.
Benim adim zuhalse vazgececek :))insallah esinde vaz gecer
Evet öyle, hem de hiç doyurucu değil. Bakalım nasıl olcak, bırakmayı istiyorumbende pek sevmem her turlu icecegi cok nadir icerim.
keske biraka bilsen
hem zararli hem cok sekerli vosuna kalori aliyosun
Bi an once iyilesir ayagin ins abla.Agri ilk hafta gibi degil biraz var cnm ama şişliği inmedi nedense, ödem olustu heralde
İş de dizlik giyorum, daha iyi oluyor
Adam anca agri hapi istiyonmu diyor
oo o zaman boyuna ayran iç gülüm hatta içine maden suyu limon da ekle hem tok tutuyor hem göbüşü eritiyor boş ver gazozu hazır meyve suyunu onlar cıss sağlıklı değil senin bedenin çöp kovası mı kötü şeyleri içine doldurasın en sağlıklısı en tazesi neyse onları hak ediyor bedenin gülüm kendine kraliçe gibi davranPek becerikli olduğum söylenemez, geçen hafta meyve suyu satın almıştım ama bu hafta gazoz aldımaslında en güzeli su içmek ama ekmeği bıraktığımdan beri içeceklere sardım
Ciceklerden ne istiyon abla guzelim canim cicekler. Enistenin saclarini yolBenim adim zuhalse vazgececek :))
Yoksa bahcede ki butun cicekleri yolar atarim
Bu hafta basladi onlarda2.5 yaşında
Küçükte ona beraber başlatmadım abla, büyük tuvalette sorun yaşıyoruZ. inş aşarız. Sizde nasıl gidiyor?
allah yardimcimiz olsun. İns biter gider su illet.inşallah canım
Büyük bi ihtimal göndericem canım, nereye kadar evde tutucam diye düşünüyorum. 1 hafta sonra 3 haftalık tatile giriyor ozaman başlicak hayırlısıyla
senin is yogun geciyordu hala oylemi abla. Allah kolaylik versinİşe basladimcok yorgundum, bide adamla kavga ettiydik, hic biyere bakamadim :)))
Birazdan isten gelecek ufak biseyler hazirlayiop geliyom tatlicim
O işler karışık yav herifle birbirimize giriyoruz mevzu ne zaman açılsa. Kardeşimler eskişehire gelecekler ben de istiyorum ama curcuna oluyor iki çocuk onda iki ben de yattı kalktı yedi içti benim yardıma ihtiyacım varken periperişan oluyorum. Sesten koşturmacadan çocukların uykusu ne olacak diye düşünüyorum ki benim 15 aylık deccal gece yüzellimilyon katrilyonunda kalkıp duruyor.
Kardeşime Ankara'ya gelin burda görüşelim diyorum onlar mırın kırın ediyor.
Eşim bayramda adana da olmalıyız diyor Allah diyor,. Anam sen kardeşini sevmiyon mu gelmeyecek misiniz diyor, kardeşim yılda bir kere geliyoruz görüşmeyecek miyiz diyor.
Darlıyor herkes beni, bezdim daa
4 bilinmeyenli problem gibi olmus canimBenim ortepedi kafadan kontak cnm :))
Adam aşınma icin igne vuralim sivi icin diyor (onun icin ekstra para aliyolar sigorta ödemiyor) yada ameliyat
Peki dedim sislik gecmedigine göre baska bi problem daha mi var
Miniskus falan
Evet oda var diyor
Onun icin ameliyat olunmasi gerekmiyormu
Onu ev dr la konus, ne yapilacagina beraber karar verin :))
Adam la bahce icin tartistik :)) gorumcemle yanyanayiz ya
Çit yapilirken araya kapi yapicam diyor
Zaten bi tarafi acik, tam kapali degil
Ben kapi istemiyorum
Oraya bi misafirleri gelse ben bahceye cikamiyorum
Biraz kendi bahcemde özgür olmak istiyorum dedim
sizde sorun olmaz ileride çocuklarınız arasın da torunlar arasın da olur bunu erkekler anlamıyor işte , ben tam destekliyorum bacım seni ,zaten açıklık var kv de geçiyormuş , inşallah çabucak kapısız çit yapılır da konuşursunuz artık , aman belli zamandan sonra küsmek de yorucu geliyor yaaaTatlim zaten aramizin bi kismi acik, tamamen kapali degil
Senelerdir onun sikintisini yasiyorum
En azindan kapatacagimiz yerde kapi olmasin, sonra bide yok kapiyi actin, kapattin davasi olur
Gorumcemler bisey demez
Benim adamda annesi kolay gecsin diye istiyor
Normalde yine geciliyorda, o gecemiyor
O kapiyi yaparsa burnundan getiririm :)
1 haftadir konusmuyom
Zaten iş saatlerinden gorusmedik de :))
Çok haklısın ayran kafama bayağı yattı, maden suyu da severimoo o zaman boyuna ayran iç gülüm hatta içine maden suyu limon da ekle hem tok tutuyor hem göbüşü eritiyor boş ver gazozu hazır meyve suyunu onlar cıss sağlıklı değil senin bedenin çöp kovası mı kötü şeyleri içine doldurasın en sağlıklısı en tazesi neyse onları hak ediyor bedenin gülüm kendine kraliçe gibi davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?