Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 2 yumurta 1 domates 1 salatalık bir dilim peynir
Öğlen patlıcan kebabı 1 bardak asitli içecek
Akşam 1 kayısı 4 tane erik
2 lt su içtim
Yürüyüşe dün çıkmıştım bugün çıkmadım
yemek yanına soğuk içecek seviyorsan gülüm asitliler yerine, istersen meyveyi kaynat içine 1 karanfil yarım çubuk tarçın atıver fokurdasın şeker de atmana gerek kalmaz soğuk soğuk içersin şifa niyetine

Artik listede beni paklamiyor şu ara fazla yogunum cnm takima gerektigi gibi gelemiyorum o yüzden ciktim

Sende aldim desende fazla almamamisindir :)

Artik listede beni paklamiyor şu ara fazla yogunum cnm takima gerektigi gibi gelemiyorum o yüzden ciktim

Sende aldim desende fazla almamamisindir :)
Geçmiş olsun minnoşum abloşum en önemlisi sağlık şu hayatta sonra bi de yemek yemek

Pek becerikli olduğum söylenemez, geçen hafta meyve suyu satın almıştım ama bu hafta gazoz aldım aslında en güzeli su içmek ama ekmeği bıraktığımdan beri içeceklere sardım

Tabıkı tatlım senin hedefin kac bu hafta ıcın
61 en az canim:)
Hayir esime ne oluyor
Adam 80.5 basladi diyete gecen hafta bugun
Tartildi 78.5 cikti ilk haftadan yendim seni diyo
Evdede yaris var ayran icuyirum hadi banada getur icine ne attiysan banada at demeler
ama erkekler daha cabuk veriyo bence adil olmuyo boyle
maşallah, burasıda yağmurlu bi yaz gelmedi
yapmadım canım, salı yapmıştım 55.8 di
gayet güzel canım

yerleşmeden hemen gitsin canım
insallah gidecek canim:)
İnşallah canım ben de orta yok her an geri gelebilirim yemezsem Yemem yesem de dünyayı yerim
aman diyim sakin kilolari alip gelme bosa gitmesin bu kadar ugraslarin
ben +4 le cebellesiyorum simdi
haklisin abla
zaten dip dibesin bide kapimi istiyo
bilmiyorum gorumcenle anlasiyomusun ama iyi de olsa kotude olsa mesafe cok iyi
ben iple cekiyorum su 1 seneyi

Tatlim zaten aramizin bi kismi acik, tamamen kapali degil
Senelerdir onun sikintisini yasiyorum
En azindan kapatacagimiz yerde kapi olmasin, sonra bide yok kapiyi actin, kapattin davasi olur
Gorumcemler bisey demez
Benim adamda annesi kolay gecsin diye istiyor
Normalde yine geciliyorda, o gecemiyor

O kapiyi yaparsa burnundan getiririm :)
1 haftadir konusmuyom
Zaten iş saatlerinden gorusmedik de :))

Ay valla sinir oldum bidaha gitmicem ona zaten
Cabuk termin verdiler diye oraya gittiydim
Herkes doktor olamiyor iste abla. Delimidir nedir.
Agrilarin devam ediyormu peki abla. İsede baslamissin .
Esler bazen kendinden baskasini hakli goremiyor zaten kapi komsususunuz aranizda bahce kapiniz olmasa ne olur.

Pek becerikli olduğum söylenemez, geçen hafta meyve suyu satın almıştım ama bu hafta gazoz aldım aslında en güzeli su içmek ama ekmeği bıraktığımdan beri içeceklere sardım
bende pek sevmem her turlu icecegi cok nadir icerim.
keske biraka bilsen
hem zararli hem cok sekerli vosuna kalori aliyosun

haklisin abla
zaten dip dibesin bide kapimi istiyo
bilmiyorum gorumcenle anlasiyomusun ama iyi de olsa kotude olsa mesafe cok iyi
ben iple cekiyorum su 1 seneyi
Bi problememiz yok cnm
Ama oraya biri geldimi ben kendi bahceme cikamiyorum

Herkes doktor olamiyor iste abla. Delimidir nedir.
Agrilarin devam ediyormu peki abla. İsede baslamissin .
Esler bazen kendinden baskasini hakli goremiyor zaten kapi komsususunuz aranizda bahce kapiniz olmasa ne olur.
Agri ilk hafta gibi degil biraz var cnm ama şişliği inmedi nedense, ödem olustu heralde
İş de dizlik giyorum, daha iyi oluyor
Adam anca agri hapi istiyonmu diyor

Agri ilk hafta gibi degil biraz var cnm ama şişliği inmedi nedense, ödem olustu heralde
İş de dizlik giyorum, daha iyi oluyor
Adam anca agri hapi istiyonmu diyor
Bi an once iyilesir ayagin ins abla.
İyi bir doktor sart demekki

oo o zaman boyuna ayran iç gülüm hatta içine maden suyu limon da ekle hem tok tutuyor hem göbüşü eritiyor boş ver gazozu hazır meyve suyunu onlar cıss sağlıklı değil senin bedenin çöp kovası mı kötü şeyleri içine doldurasın en sağlıklısı en tazesi neyse onları hak ediyor bedenin gülüm kendine kraliçe gibi davran

2.5 yaşında
Küçükte ona beraber başlatmadım abla, büyük tuvalette sorun yaşıyoruZ. inş aşarız. Sizde nasıl gidiyor?
Bu hafta basladi onlarda
Küçüğünü soylemeye baslamis, daha büyüğüne alismadi
Gece cok çiş yaptigi icin sarriyormus

inşallah canım
Büyük bi ihtimal göndericem canım, nereye kadar evde tutucam diye düşünüyorum. 1 hafta sonra 3 haftalık tatile giriyor ozaman başlicak hayırlısıyla
allah yardimcimiz olsun. İns biter gider su illet.
Benim bulundugum sehir konya cok fena su aralar. Pik noktasininda pikini yasiyoruz sanirim
İşe basladim cok yorgundum, bide adamla kavga ettiydik, hic biyere bakamadim :)))

Birazdan isten gelecek ufak biseyler hazirlayiop geliyom tatlicim
senin is yogun geciyordu hala oylemi abla. Allah kolaylik versin
4 bilinmeyenli problem gibi olmus canimneresinden tutarsan elinde kaliyor

sizde sorun olmaz ileride çocuklarınız arasın da torunlar arasın da olur bunu erkekler anlamıyor işte , ben tam destekliyorum bacım seni ,zaten açıklık var kv de geçiyormuş , inşallah çabucak kapısız çit yapılır da konuşursunuz artık , aman belli zamandan sonra küsmek de yorucu geliyor yaaa

Çok haklısın ayran kafama bayağı yattı, maden suyu da severim deneyeceğim ❤ Yaa cok tatlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…