Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hafta basladi onlarda
Küçüğünü soylemeye baslamis, daha büyüğüne alismadi
Gece cok çiş yaptigi icin sarriyormus
Bizdede aynı Bugun 5 ci gündü küçüğü iyide, niye bu büyükte böyleler

Agri ilk hafta gibi degil biraz var cnm ama şişliği inmedi nedense, ödem olustu heralde
İş de dizlik giyorum, daha iyi oluyor
Adam anca agri hapi istiyonmu diyor
soğuk komplek buz v.s. koy demişler miydi o şiş nasıl inecek

Ben de konyada yaşıyorum meram eğitim araştırma beyhekim vs hastayla dolmuş diyorlar hastaneye gitmeliyim korkudan gidemiyorum

allah yardimcimiz olsun. İns biter gider su illet.
Benim bulundugum sehir konya cok fena su aralar. Pik noktasininda pikini yasiyoruz sanirim
Amin canım, pekte kolay geçeceğe benzemiyor bi şekilde yaşamaya devam bu şekilde

Ben de konyada yaşıyorum meram eğitim araştırma beyhekim vs hastayla dolmuş diyorlar hastaneye gitmeliyim korkudan gidemiyorum
Evet hastanelerin hepsi fena durumda.
Atik sulardan alinan numunelerde bile istanbuldan fena durumdaymisiz. Cok saldi herkes cokkkk

Ciceklerden ne istiyon abla guzelim canim cicekler. Enistenin saclarini yol
aaa o hiç aklıma gelmediiii , yazık ama kız çiçek yine ekilir eniştenin saçı çıkar mı ki , dur ben gidip benim kocanın saçını bir yolayım geri çıkacak mı test etmiş oluruz

Amin canım, pekte kolay geçeceğe benzemiyor bi şekilde yaşamaya devam bu şekilde
Evet canim alismamiz lazim
Ama soyle bir durumda varki dikkat edenlerin hakkini dikkat etmeyenler aliyor. Onlar yuzunden bu kadar kotu durumdayiz.

İns bi an once vucutlar bagisiklik kazanir

aaa o hiç aklıma gelmediiii , yazık ama kız çiçek yine ekilir eniştenin saçı çıkar mı ki , dur ben gidip benim kocanın saçını bir yolayım geri çıkacak mı test etmiş oluruz
yine onlari dusunuyoruz demi biz kadinlarcikar abla nolcak koku onlarda

Evet canim alismamiz lazim
Ama soyle bir durumda varki dikkat edenlerin hakkini dikkat etmeyenler aliyor. Onlar yuzunden bu kadar kotu durumdayiz.

İns bi an once vucutlar bagisiklik kazanir
Orda haklısın canım, mesafeydi maskeydi bunlardan vazgecemeyiz. Maalesef umursamayan çok kişiler var o sebepten yayılıyor, veballeri üstüne olsun

Evet hastanelerin hepsi fena durumda.
Atik sulardan alinan numunelerde bile istanbuldan fena durumdaymisiz. Cok saldi herkes cokkkk
Parklar ağzına kadar dolu, kafelerde oturacak yer yok. Gecen kulenin ordaki nenehatun parkına gitme gafletinde bulundum, bırak oturacak yeri yürüyecek yer bile yoktu

Agri ilk hafta gibi degil biraz var cnm ama şişliği inmedi nedense, ödem olustu heralde
İş de dizlik giyorum, daha iyi oluyor
Adam anca agri hapi istiyonmu diyor
allah sifani versin abla
Benim adim zuhalse vazgececek :))
Yoksa bahcede ki butun cicekleri yolar atarim
oste boyle ablaa
ben pek soz geciremiyorum esime
bari sana destek veriyim
Evet öyle, hem de hiç doyurucu değil. Bakalım nasıl olcak, bırakmayı istiyorum
insallah basarabilirsin canim
Bizdede aynı Bugun 5 ci gündü küçüğü iyide, niye bu büyükte böyleler
bi arkadas sotlemisti
buyuk wc yaparken kendinden bi parca gidiyo doye hissediyorlarmis belkode korkuyodur o yuzden
bence sen hic deneme abla
mazallah buyuk bi kavga cikar durduk yere

Parklar ağzına kadar dolu, kafelerde oturacak yer yok. Gecen kulenin ordaki nenehatun parkına gitme gafletinde bulundum, bırak oturacak yeri yürüyecek yer bile yoktu
Hic carsiy adim atmadim canim virusun basindan beri esim mecburiyetten gitti maskesiz o kadar insan varki diyor.
Bi maske ya maske takmak oldurmez ama iste ne biliyim . dusununce cok canim sikiliyor artik dusunmemeye calisiyorim

Çok haklısın ayran kafama bayağı yattı, maden suyu da severim deneyeceğim ❤ Yaa cok tatlısınız
sen de çok şirinsiiin
oohh çok güzel maden suyu seviyorsan harika olur gülüm ben bir türlü sevemedim ayranla karıştırınca içebiliyorum birde dukan birası diyorlar 2 poşet çayı yarım litre suda demleyip 10 dk sonra poşet çayı çıkarıp 1 şişe maden suyu yarım da limon sıkıp soğuyunca içiyorsun ya onu içebildim şükür , sen de asitli hazır içecek yerine alternatif bir şeyler bulup yerini doldurmaya çalış gülüm bunları sadece zayıflamak için de yapma bedenin ölene kadar seninle ona iyi bakmamamız lazım ki 100 yaşını geçince de (allah ömür verirse ben 350 küsür yaşa kadar yaşamayı istiyorum da ) hala rahat bacaklarımızın belimizin üzerin de dolanalım demi gülüm

bi arkadas sotlemisti
buyuk wc yaparken kendinden bi parca gidiyo doye hissediyorlarmis belkode korkuyodur o yuzden
Valla artık wc de neler yapıyoruz bi görsen
Onuda düşündüm, hadi yap el sallayıp by by yapalım diyorum. Yok diyor çocuk

hay masallah abla

baş masajın da en sonun da saçlar tam dip kısmından tutulup hızla çekilir ağrı resmen saç kökünden çıkar gibi gider yada azalır , o yüzden çok yoldum saçını alışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…