- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.681
Bizdede aynı Bugun 5 ci gündü küçüğü iyide, niye bu büyükte böylelerBu hafta basladi onlarda
Küçüğünü soylemeye baslamis, daha büyüğüne alismadi
Gece cok çiş yaptigi icin sarriyormus
soğuk komplek buz v.s. koy demişler miydi o şiş nasıl inecekAgri ilk hafta gibi degil biraz var cnm ama şişliği inmedi nedense, ödem olustu heralde
İş de dizlik giyorum, daha iyi oluyor
Adam anca agri hapi istiyonmu diyor
kahramanım benimmmmBenim adim zuhalse vazgececek :))
Yoksa bahcede ki butun cicekleri yolar atarim
Ben de konyada yaşıyorumallah yardimcimiz olsun. İns biter gider su illet.
Benim bulundugum sehir konya cok fena su aralar. Pik noktasininda pikini yasiyoruz sanirim
senin is yogun geciyordu hala oylemi abla. Allah kolaylik versin
4 bilinmeyenli problem gibi olmus canimneresinden tutarsan elinde kaliyor
Amin canım, pekte kolay geçeceğe benzemiyor bi şekilde yaşamaya devam bu şekildeallah yardimcimiz olsun. İns biter gider su illet.
Benim bulundugum sehir konya cok fena su aralar. Pik noktasininda pikini yasiyoruz sanirim
Evet hastanelerin hepsi fena durumda.Ben de konyada yaşıyorummeram eğitim araştırma beyhekim vs hastayla dolmuş diyorlar hastaneye gitmeliyim korkudan gidemiyorum
aaa o hiç aklıma gelmediiii , yazık ama kız çiçek yine ekilir eniştenin saçı çıkar mı ki , dur ben gidip benim kocanın saçını bir yolayım geri çıkacak mı test etmiş oluruzCiceklerden ne istiyon abla guzelim canim cicekler. Enistenin saclarini yol
Evet canim alismamiz lazimAmin canım, pekte kolay geçeceğe benzemiyor bi şekilde yaşamaya devam bu şekilde
aaa o hiç aklıma gelmediiii , yazık ama kız çiçek yine ekilir eniştenin saçı çıkar mı ki , dur ben gidip benim kocanın saçını bir yolayım geri çıkacak mı test etmiş oluruz
Orda haklısın canım, mesafeydi maskeydi bunlardan vazgecemeyiz. Maalesef umursamayan çok kişiler var o sebepten yayılıyor, veballeri üstüne olsunEvet canim alismamiz lazim
Ama soyle bir durumda varki dikkat edenlerin hakkini dikkat etmeyenler aliyor. Onlar yuzunden bu kadar kotu durumdayiz.
İns bi an once vucutlar bagisiklik kazanir
Parklar ağzına kadar dolu, kafelerde oturacak yer yok. Gecen kulenin ordaki nenehatun parkına gitme gafletinde bulundum, bırak oturacak yeri yürüyecek yer bile yoktuEvet hastanelerin hepsi fena durumda.
Atik sulardan alinan numunelerde bile istanbuldan fena durumdaymisiz. Cok saldi herkes cokkkk
allah sifani versin ablaAgri ilk hafta gibi degil biraz var cnm ama şişliği inmedi nedense, ödem olustu heralde
İş de dizlik giyorum, daha iyi oluyor
Adam anca agri hapi istiyonmu diyor
oste boyle ablaaBenim adim zuhalse vazgececek :))
Yoksa bahcede ki butun cicekleri yolar atarim
insallah basarabilirsin canimEvet öyle, hem de hiç doyurucu değil. Bakalım nasıl olcak, bırakmayı istiyorum
bi arkadas sotlemistiBizdede aynı Bugun 5 ci gündü küçüğü iyide, niye bu büyükte böyleler
bence sen hic deneme ablaaaa o hiç aklıma gelmediiii , yazık ama kız çiçek yine ekilir eniştenin saçı çıkar mı ki , dur ben gidip benim kocanın saçını bir yolayım geri çıkacak mı test etmiş oluruz
Hic carsiy adim atmadim canim virusun basindan beri esim mecburiyetten gitti maskesiz o kadar insan varki diyor.Parklar ağzına kadar dolu, kafelerde oturacak yer yok. Gecen kulenin ordaki nenehatun parkına gitme gafletinde bulundum, bırak oturacak yeri yürüyecek yer bile yoktu
sen de çok şirinsiiinÇok haklısın ayran kafama bayağı yattı, maden suyu da severimdeneyeceğim ❤ Yaa cok tatlısınız
Amin canim.Orda haklısın canım, mesafeydi maskeydi bunlardan vazgecemeyiz. Maalesef umursamayan çok kişiler var o sebepten yayılıyor, veballeri üstüne olsun
Valla artık wc de neler yapıyoruz bi görsenbi arkadas sotlemisti
buyuk wc yaparken kendinden bi parca gidiyo doye hissediyorlarmis belkode korkuyodur o yuzden
hay masallah ablasen de çok şirinsiiin
oohh çok güzel maden suyu seviyorsan harika olur gülüm ben bir türlü sevemedim ayranla karıştırınca içebiliyorum birde dukan birası diyorlar 2 poşet çayı yarım litre suda demleyip 10 dk sonra poşet çayı çıkarıp 1 şişe maden suyu yarım da limon sıkıp soğuyunca içiyorsun ya onu içebildim şükür , sen de asitli hazır içecek yerine alternatif bir şeyler bulup yerini doldurmaya çalış gülüm bunları sadece zayıflamak için de yapma bedenin ölene kadar seninle ona iyi bakmamamız lazım ki 100 yaşını geçince de (allah ömür verirse ben 350 küsür yaşa kadar yaşamayı istiyorum da) hala rahat bacaklarımızın belimizin üzerin de dolanalım demi gülüm
gidip canım çekti gülüm hele saçını bir yoluvereyim diye çekeyim belki çıkmaz , zaten önlerden seyrelmiş saçı denemeden bilemeyizzzzyine onlari dusunuyoruz demi biz kadinlar cikar abla nolcak koku onlarda
kukulinin bi tana sarkisi var beze by by tuvalete hay hay diyeValla artık wc de neler yapıyoruz bi görsen
Onuda düşündüm, hadi yap el sallayıp by by yapalım diyorum. Yok diyor çocuk
baş masajın da en sonun da saçlar tam dip kısmından tutulup hızla çekilir ağrı resmen saç kökünden çıkar gibi gider yada azalır , o yüzden çok yoldum saçını alışıkallah sifani versin abla
oste boyle ablaa
ben pek soz geciremiyorum esime
bari sana destek veriyim
insallah basarabilirsin canim
bi arkadas sotlemisti
buyuk wc yaparken kendinden bi parca gidiyo doye hissediyorlarmis belkode korkuyodur o yuzden
bence sen hic deneme abla
mazallah buyuk bi kavga cikar durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?