Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok doğru söylediğiniz tarifleri deneyeyim, kafelerde maden suyuna limon sıkıp tuz koyuyorlar biraz daha tat geliyor. Denemediyseniz onu deneyebilirsiniz :)

gidip canım çekti gülüm hele saçını bir yoluvereyim diye çekeyim belki çıkmaz , zaten önlerden seyrelmiş saçı denemeden bilemeyizzzz
Benimkininde tepeden seyreldi bende gidip oralardanmi ceksem. Adam uyuyor noluyo derbenimde canim cekti simdi

hay masallah abla
kız insan hücreleri yüzlerce yıl yaşayacak şekilde tasarlanmış biz belli yaştan sonra yaşlanıp kırıcağımıza inandığımız için yaşlanıp ölüyoruz ,bunula ilgili deneyler çalışmalar yapılmış bir sürü hem de gerçekten yüzlerce yıl yaşayabiliriz ki

o kadar seyden sonra eeee senide taniyordur kac seneden sonra yapamaz heralde kapi mapi anam su anne dusunmeleride adamlar kac yasina gelsede gecmeyecek heralde.
Evlenene kadar anneye kök söktürürler, evlendikten sonra da anneden kıymetlisi olmaz

Çok doğru söylediğiniz tarifleri deneyeyim, kafelerde maden suyuna limon sıkıp tuz koyuyorlar biraz daha tat geliyor. Denemediyseniz onu deneyebilirsiniz :)
denedim gülüm onu da sevmedim , ayy ben de ağız tadına düşkünüm galiba tadı kötü gelen şeyleri yiyip içemiyorum
siz demene gerek yok gülüm artık burada aileyiz canın nasıl istiyorsa öyle

senin is yogun geciyordu hala oylemi abla. Allah kolaylik versin
böyle yapinca hic biseyde hevesim kalmiyor cnm
Bizdede aynı Bugun 5 ci gündü küçüğü iyide, niye bu büyükte böyleler
bizimki zaten büyüğü saklanarak yapardi :) herkes alismis, onlarda alisacaktir cnm

soğuk komplek buz v.s. koy demişler miydi o şiş nasıl inecek
ev dr u soguk uygula demisti
Bi sogukla şiş inermi bilmiyorum cnm 3 hafta falan oldu hâlâ inmedi
oste boyle ablaa
ben pek soz geciremiyorum esime
bari sana destek veriyim
Ilerde sustuguna cok pisman olacan :))

baş masajın da en sonun da saçlar tam dip kısmından tutulup hızla çekilir ağrı resmen saç kökünden çıkar gibi gider yada azalır , o yüzden çok yoldum saçını alışık
Ayyy o masajda ne guzel oluyor abla o sac diplerin nasil rahatliyor oyleeeee mayistim dusuncesiyle bile

denedim gülüm onu da sevmedim , ayy ben de ağız tadına düşkünüm galiba tadı kötü gelen şeyleri yiyip içemiyorum
siz demene gerek yok gülüm artık burada aileyiz canın nasıl istiyorsa öyle
tamam, yeni bi ortama girince bi hanımefendi olursun utanırsın ya öyle oldu

Benimkininde tepeden seyreldi bende gidip oralardanmi ceksem. Adam uyuyor noluyo derbenimde canim cekti simdi
aaa canımız çekip de yapmazsak şaşı oluruz kız ben bir tur yoldum geldim bile :))) tv izliyor ama uyumuyor :)

ooyy seni yerim yaaa cidden çok şirinsinnnn kaç yaşındaydın gülüm
23 yaşındayım ☺☺ lisede 48 kiloydum, üniversitede stres yapınca yemek yiyerek rahatladığımı farkettim. 65 kiloyken kendime dur dedim şuan 60.8 im ama eski zayıf halimi çok özlüyorum boyum da tabi 155, kilo napsin gidecegi yer bile yok üst üste yerleşti

guzel menu canim. Ekmegi aksam yerine illa yiyeveksen sabah tercih etsen daha da iyi olur
baya bisey yememissin canim. Aksam doydunmuki sen onlarla
gofret olmasa iyiymis ama bugun cuma.
Guzel menu canim
kebab ekmeksizse guzel canim
aksam baya hafif olmus acikmadinmi. Asitli icecek su ara bende cok tukettim ve dun son kez iciyorum seni kara sey dedim ve bigun icmedim. Sende birakmaya alis canim. Hele diyette cok gerksiz
eskiden coook uzun yasiyorlarmis evet abla. İnsan neslinin yas omru git gide kisalmis
Evlenene kadar anneye kök söktürürler, evlendikten sonra da anneden kıymetlisi olmaz
Benimki evdeykende kok sokturmemis canim. Oyle asiri anneci degildir. Gerci bende annesiyle ilgili pek polemige girmem haksiz yada yanlis gorduklerimi bile cogu zaman soylemem . cunku bana annemle ilgili dedikodu yapma diye tenbih edildim bende etliye sutluye karismiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…