- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.701
Saclari zaten döküldüCiceklerden ne istiyon abla guzelim canim cicekler. Enistenin saclarini yol
Çok doğrusen de çok şirinsiiin
oohh çok güzel maden suyu seviyorsan harika olur gülüm ben bir türlü sevemedim ayranla karıştırınca içebiliyorum birde dukan birası diyorlar 2 poşet çayı yarım litre suda demleyip 10 dk sonra poşet çayı çıkarıp 1 şişe maden suyu yarım da limon sıkıp soğuyunca içiyorsun ya onu içebildim şükür , sen de asitli hazır içecek yerine alternatif bir şeyler bulup yerini doldurmaya çalış gülüm bunları sadece zayıflamak için de yapma bedenin ölene kadar seninle ona iyi bakmamamız lazım ki 100 yaşını geçince de (allah ömür verirse ben 350 küsür yaşa kadar yaşamayı istiyorum da) hala rahat bacaklarımızın belimizin üzerin de dolanalım demi gülüm
Benimkininde tepeden seyreldi bende gidip oralardanmi ceksem. Adam uyuyor noluyo dergidip canım çekti gülüm hele saçını bir yoluvereyim diye çekeyim belki çıkmaz , zaten önlerden seyrelmiş saçı denemeden bilemeyizzzz
kız insan hücreleri yüzlerce yıl yaşayacak şekilde tasarlanmış biz belli yaştan sonra yaşlanıp kırıcağımıza inandığımız için yaşlanıp ölüyoruz ,bunula ilgili deneyler çalışmalar yapılmış bir sürü hem de gerçekten yüzlerce yıl yaşayabiliriz kihay masallah abla
Dinledik şarkılar ama yok, baya inattır istemediği bişeyi yaptıramıyorsun çocuğakukulinin bi tana sarkisi var beze by by tuvalete hay hay diye
onu dene bide:)
Saclari zaten döküldü
Al bahceyi kafana çal babinda
Evlenene kadar anneye kök söktürürler, evlendikten sonra da anneden kıymetlisi olmazo kadar seyden sonra eeee senide taniyordur kac seneden sonra yapamaz heralde kapi mapi anam su anne dusunmeleride adamlar kac yasina gelsede gecmeyecek heralde.
denedim gülüm onu da sevmedim , ayy ben de ağız tadına düşkünüm galiba tadı kötü gelen şeyleri yiyip içemiyorumÇok doğrusöylediğiniz tarifleri deneyeyim, kafelerde maden suyuna limon sıkıp tuz koyuyorlar biraz daha tat geliyor. Denemediyseniz onu deneyebilirsiniz :)
senin is yogun geciyordu hala oylemi abla. Allah kolaylik versin
böyle yapinca hic biseyde hevesim kalmiyor cnmsizde sorun olmaz ileride çocuklarınız arasın da torunlar arasın da olur bunu erkekler anlamıyor işte , ben tam destekliyorum bacım seni ,zaten açıklık var kv de geçiyormuş , inşallah çabucak kapısız çit yapılır da konuşursunuz artık , aman belli zamandan sonra küsmek de yorucu geliyor yaaa
bizimki zaten büyüğü saklanarak yapardi :) herkes alismis, onlarda alisacaktir cnmBizdede aynı Bugun 5 ci gündü küçüğü iyide, niye bu büyükte böyleler
ev dr u soguk uygula demistisoğuk komplek buz v.s. koy demişler miydi o şiş nasıl inecek
Ilerde sustuguna cok pisman olacan :))oste boyle ablaa
ben pek soz geciremiyorum esime
bari sana destek veriyim
Ayyy o masajda ne guzel oluyor abla o sac diplerin nasil rahatliyor oyleeeee mayistim dusuncesiyle bilebaş masajın da en sonun da saçlar tam dip kısmından tutulup hızla çekilir ağrı resmen saç kökünden çıkar gibi gider yada azalır , o yüzden çok yoldum saçını alışık
denedim gülüm onu da sevmedim , ayy ben de ağız tadına düşkünüm galiba tadı kötü gelen şeyleri yiyip içemiyorum
siz demene gerek yok gülüm artık burada aileyiz canın nasıl istiyorsa öyle
aaa canımız çekip de yapmazsak şaşı oluruz kız ben bir tur yoldum geldim bile :))) tv izliyor ama uyumuyor :)Benimkininde tepeden seyreldi bende gidip oralardanmi ceksem. Adam uyuyor noluyo derbenimde canim cekti simdi
Sanki gelmesin diyoz :)) ön taraftan gelsino kadar seyden sonra eeee senide taniyordur kac seneden sonra yapamaz heralde kapi mapi anam su anne dusunmeleride adamlar kac yasina gelsede gecmeyecek heralde.
ooyy seni yerim yaaa cidden çok şirinsinnnntamam, yeni bi ortama girince bi hanımefendi olursun utanırsın ya öyle oldu
Hosgeldin tatlimEvlenene kadar anneye kök söktürürler, evlendikten sonra da anneden kıymetlisi olmaz
23 yaşındayım ☺☺ lisede 48 kiloydum, üniversitede stres yapınca yemek yiyerek rahatladığımı farkettim. 65 kiloyken kendime dur dedim şuan 60.8 im ama eski zayıf halimi çok özlüyorumooyy seni yerim yaaa cidden çok şirinsinnnnkaç yaşındaydın gülüm
Iyi anlamda mı gelişme var kötü anlamda miHosgeldin tatlim
O dedigin eskiler icin gecerli, yeni nesil öyle degil :))
guzel menu canim. Ekmegi aksam yerine illa yiyeveksen sabah tercih etsen daha da iyi olurSabah 9da 3 kuru kayısı 4 bardak su
10:30 2 dilim peynir 2 tane salatalık 2 tane domates 2 haşlanmış yumurta 4 zeytin 2 bardak şekersiz çay 1 tatlı kaşığı ev yapımı kaymak
14:30 tarçınlı sütlü Türk kahvesi
17:00 3 köfte kadar et 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek çünkü kan şekerim düştü
3litre su içildi. Bugünlük menüm
baya bisey yememissin canim. Aksam doydunmuki sen onlarla11.30
1.5 haşlanmış yumurta
2zeytin
15.00
1bardak kakaolu protein süt
18.30
2üçgen karpuz
1kk peynir
1paket sade probiyotik yoğurt içine 2kuru kayısı doğradım
8mile leslie120dk×3p=360puan
Plank (124sn÷5)×1=24puan
Fitnes gzersizleri (216adt÷5)×1=43puan
Toplam. 427puan
U UcanSupurge
gofret olmasa iyiymis ama bugun cuma.10 temmuz cuma
09:00 sirkeli su
12:00 iki haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, iki çatal peynir, bir dilim ekmek
18:00 2 kepçe etli kuru fasulye, 4 kaşık yoğurt
19:00 bir adet gofret :)
gün boyu su
49 dk orta tempolu yürüyüş 98 puan U UcanSupurge
kebab ekmeksizse guzel canim8.30-bir yumurtadan peynirli omlet, 4 çeri domates, yarım salatalık, 1 çb şekersiz vişne suyu
12.30-bir kase sütlü tatlı (dışardaydım karnım acıktı yemeğe vaktim olmadı)
17-adana kebap, ayran, avuç içi kadar lavaş
19-1 sb süt, 7-8 kavrulmamış fındık
su: 2 lt
12bin adım yürüyüş
aksam baya hafif olmus acikmadinmi. Asitli icecek su ara bende cok tukettim ve dun son kez iciyorum seni kara sey dedim ve bigun icmedim. Sende birakmaya alis canim. Hele diyette cok gerksizSabah 2 yumurta 1 domates 1 salatalık bir dilim peynir
Öğlen patlıcan kebabı 1 bardak asitli içecek
Akşam 1 kayısı 4 tane erik
2 lt su içtim
Yürüyüşe dün çıkmıştım bugün çıkmadım
Ilk yazışım eksikler olabilir. Herkese kolay gelsin
eskiden coook uzun yasiyorlarmis evet abla. İnsan neslinin yas omru git gide kisalmiskız insan hücreleri yüzlerce yıl yaşayacak şekilde tasarlanmış biz belli yaştan sonra yaşlanıp kırıcağımıza inandığımız için yaşlanıp ölüyoruz ,bunula ilgili deneyler çalışmalar yapılmış bir sürü hem de gerçekten yüzlerce yıl yaşayabiliriz ki
Benimki evdeykende kok sokturmemis canim. Oyle asiri anneci degildir. Gerci bende annesiyle ilgili pek polemige girmem haksiz yada yanlis gorduklerimi bile cogu zaman soylemem . cunku bana annemle ilgili dedikodu yapma diye tenbih edildim bende etliye sutluye karismiyomEvlenene kadar anneye kök söktürürler, evlendikten sonra da anneden kıymetlisi olmaz
İnşallahbizimki zaten büyüğü saklanarak yapardi :) herkes alismis, onlarda alisacaktir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?