Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim boyda 1.56 son dedigine iyi guldum canim. Cook haklisin boymu varda yakissin kilo
İyi geceler kızlar çok uykum var alıntılara yarın dönerim sizi seviyorum
iyi uykular canim
dzmzkki 100 kusur yasina kadar yasayanlar oyle yapiyo
allah kolaylik versin ozaman canim
orasi kesin apla
anlik hir gur cikmasin diye susuyorum korkudan

ah bi yapan olsaaa
ne guzel olurdu
birisi saclarimla oynayinca bende mayisiyorum:)
demi ne kadar rahatlatici bir olay
Bende kaçayım uykum geldi herkese iyi geceler
iyi geceler canim

Ben bu enerji konusuna hiç hakim değilim, hatta biyo enerji uzmanı mı ne vardı, dolandırıcı diye düşünmüştüm, ben biraz bilimciyim galiba. Bazal metabolizma 1500 se 1000 kalori alsam haftada 600 gr veririm falan diye matematik yapıyorum tabi bilmediğim bir konuya da yanlış diyemem belki doğrudur ama benim hiç bilgim yok gerçekten

saat 2 yi geçmiş gidip yatsak mı sonra sabah zamanın da kalkamayıp kahvaltıyı öğlene hatta sonrasına bırakmayalım :)))
Oda bir rahatlama sekli ablacim sonucta.
mutlu sonlu masaj olur sizinkide
masaj salonu adı altın da bir işler çeviriyorlar ya aynı onların sloganı gibi oldu

Benim kafa da baska turlu calismaya basladi en iyisi uyuyalim abla.

İyi geceler tatli ruyalar ablam

benim boyda 1.56 son dedigine iyi guldum canim. Cook haklisin boymu varda yakissin kilo
iyi uykular canim
demi ne kadar rahatlatici bir olay
iyi geceler canim
Aynen öyle, milyonlara zayıflık çok yakışıyor. Uzun boylu kişiler balık etli olsa bile çok seksi görünebiliyor ama bizim pek bi şansımız yok

Iyi geceler
Ucmelekannesi

aaa ben de bilimle desteklenmeyen araştırması deneyi yapılmayan şeylere gözü kapalı inanmam asla metafizik , parapsikoloji kuantum düşünmeyle ilgili son 5 seneden fazla binlerce hatta on binlerce sayfa yazı araştırama kitap okudum , kendi kendime öğrenebildiğim her şeyi öğrenip doğruluğunu araştırdım biz enerjiden yaratılmış bir evrende yaşıyoruz insanın en küçük parçası hücre , hücrenin için de ne var protonlar çekirdek v.s. çekirdeğin için de ne var peki kuark denilen sürekli titreşen saf enerji var gülüm veee çekim yasası der ki benzer titreşim de enerji yayan benzerlerini çeker yani iyi enerji iyiyi kötü enerji kötüyü , düşüncenin hatta tüm organların bile farklı enerji yaydıkları gerçek bunları ölçebilen cihazlar bile var bizim haberimiz yokmuş :)
kirlian ya da kirliyan olarak yazılan insanın bedenin dışında ki enerjiyi görüntüleyen bir yöntem var kirliyan fotoğrafçılığı deniyor
neyse yine çok uzun yazdım özetle enerjiler gerçek , her bioenerjicisiyim diyen doğru değil

İdeal kilomdayım neyse ki boşa mı ameliyat olduk Kazen mesaj atma bana diyom gene atiyorsun şişko değilim artık kabul et
zayıflamayı başarmış biri henüz başaramayanlara destek verir belki diye mesaj atmıştır kazen kardeşim :)))

Araştırmacı birini bulduğum icin çok heyecanlandım. Ve cok saygı duydum çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ediyorum

Haklısın canım uzun süre aç kalınca ekmeğe dadandım. Dikkat ederim canım

Allah bağışlasın kızını canım. Kilo konusunda evet biraz zayıf ama boyu gelişimi iyi ise kilo elbet alacaktır canım. Benim kız da zayıf iken sürekli süt içtiği için yemek yemezdi sütten kesince yemek yemeye başladı ondan sonra kilo alabildi. Ama senin daha küçük. Benim sütten azalma olmadı çok şükür bol su içiyorum canım.5 haftadır kasmadan az yiyorum sütte bir azalma olmadı . Sen de deneyebilirsin canım

Çok teşekkür ederim kaptanim.Insallah burada olacağım. Çok şey öğrendim bu grupla, öğrenmeye devam edeceğim
Elif yildizz takimdan nicki gibi bi yildiz gelip gecti azmine masallah tatlim
Mezuniyetin hayirli olsun
çok teşekkür ederim ablacım
bende de var o. Herkese sarilmayi sevmem. Bazıları ahtapot gibi sarıyordu Korona nin işe yaradığı tek şey bu oldu gerçekten, artik sarilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…