- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.741
benim boyda 1.56 son dedigine iyi guldum canim. Cook haklisin boymu varda yakissin kilo23 yaşındayım ☺☺ lisede 48 kiloydum, üniversitede stres yapınca yemek yiyerek rahatladığımı farkettim. 65 kiloyken kendime dur dedim şuan 60.8 im ama eski zayıf halimi çok özlüyorumboyum da tabi 155, kilo napsin gidecegi yer bile yok üst üste yerleşti
iyi uykular canimİyi geceler kızlar çok uykum var alıntılara yarın dönerim sizi seviyorum
demi ne kadar rahatlatici bir olaydzmzkki 100 kusur yasina kadar yasayanlar oyle yapiyo
allah kolaylik versin ozaman canim
orasi kesin apla
anlik hir gur cikmasin diye susuyorum korkudan
ah bi yapan olsaaa
ne guzel olurdu
birisi saclarimla oynayinca bende mayisiyorum:)
iyi geceler canimBende kaçayım uykum geldiherkese iyi geceler
o başka türlüye çeker kız, elini bir kere başıma değdirip sonrası malumBencede virusun en iyi yani.mesafe olayi.
Abla enisteden iste sende kocacim iyi ogretmismiyim yap bana bakiyimde
Oda bir rahatlama sekli ablacim sonucta.o başka türlüye çeker kız, elini bir kere başıma değdirip sonrası malum
Ben bu enerji konusuna hiç hakim değilim, hatta biyo enerji uzmanı mı ne vardı, dolandırıcı diye düşünmüştüm, ben biraz bilimciyim galiba. Bazal metabolizma 1500 se 1000 kalori alsam haftada 600 gr veririm falan diye matematik yapıyorumsenin metebolizma şimdi canavar gibidir yiyecek seçimlerini doğru yapıp aç kalmadan muhteşem eksiler görebilirsin gülüm
hep derim yine diycem (ben ve çenem duramıyoruz yavvf)
sözcükler büyüdür ağzımızdan çıkan her kelimeyi bilinç altı emir olarak algılar
hani dedin ya hafta da yarım kilo da idare eder ,bilinç altın yarım kilo verelim o zaman diye bedenine sinyal yollar o yüzden hedefi düşük tutma sınır koyma gülüm
masaj salonu adı altın da bir işler çeviriyorlar ya aynı onların sloganı gibi olduOda bir rahatlama sekli ablacim sonucta.
mutlu sonlu masaj olur sizinkide
Benim kafa da baska turlu calismaya basladi en iyisi uyuyalim abla.saat 2 yi geçmiş gidip yatsak mı sonra sabah zamanın da kalkamayıp kahvaltıyı öğlene hatta sonrasına bırakmayalım :)))
masaj salonu adı altın da bir işler çeviriyorlar ya aynı onların sloganı gibi oldu
Aynen öyle, milyonlara zayıflık çok yakışıyor. Uzun boylu kişiler balık etli olsa bile çok seksi görünebiliyor ama bizim pek bi şansımız yokbenim boyda 1.56 son dedigine iyi guldum canim. Cook haklisin boymu varda yakissin kilo
iyi uykular canim
demi ne kadar rahatlatici bir olay
iyi geceler canim
Iyi gecelersaat 2 yi geçmiş gidip yatsak mı sonra sabah zamanın da kalkamayıp kahvaltıyı öğlene hatta sonrasına bırakmayalım :)))
masaj salonu adı altın da bir işler çeviriyorlar ya aynı onların sloganı gibi oldu
İyi geceler canim
aaa ben de bilimle desteklenmeyen araştırması deneyi yapılmayan şeylere gözü kapalı inanmam asla metafizik , parapsikoloji kuantum düşünmeyle ilgili son 5 seneden fazla binlerce hatta on binlerce sayfa yazı araştırama kitap okudum , kendi kendime öğrenebildiğim her şeyi öğrenip doğruluğunu araştırdım biz enerjiden yaratılmış bir evrende yaşıyoruz insanın en küçük parçası hücre , hücrenin için de ne var protonlar çekirdek v.s. çekirdeğin için de ne var peki kuark denilen sürekli titreşen saf enerji var gülüm veee çekim yasası der ki benzer titreşim de enerji yayan benzerlerini çeker yani iyi enerji iyiyi kötü enerji kötüyü , düşüncenin hatta tüm organların bile farklı enerji yaydıkları gerçek bunları ölçebilen cihazlar bile var bizim haberimiz yokmuş :)Ben bu enerji konusuna hiç hakim değilim, hatta biyo enerji uzmanı mı ne vardı, dolandırıcı diye düşünmüştüm, ben biraz bilimciyim galiba. Bazal metabolizma 1500 se 1000 kalori alsam haftada 600 gr veririm falan diye matematik yapıyorumtabi bilmediğim bir konuya da yanlış diyemem belki doğrudur ama benim hiç bilgim yok gerçekten
zayıflamayı başarmış biri henüz başaramayanlara destek verir belki diye mesaj atmıştır kazen kardeşim :)))İdeal kilomdayım neyse ki boşa mı ameliyat oldukKazen mesaj atma bana diyom gene atiyorsun şişko değilim artık kabul et
beniim ki hep farklı çalışıyor kiBenim kafa da baska turlu calismaya basladi en iyisi uyuyalim abla.
İyi geceler tatli ruyalar ablam
Araştırmacı birini bulduğum icin çok heyecanlandım. Ve cok saygı duydumaaa ben de bilimle desteklenmeyen araştırması deneyi yapılmayan şeylere gözü kapalı inanmam asla metafizik , parapsikoloji kuantum düşünmeyle ilgili son 5 seneden fazla binlerce hatta on binlerce sayfa yazı araştırama kitap okudum , kendi kendime öğrenebildiğim her şeyi öğrenip doğruluğunu araştırdım biz enerjiden yaratılmış bir evrende yaşıyoruz insanın en küçük parçası hücre , hücrenin için de ne var protonlar çekirdek v.s. çekirdeğin için de ne var peki kuark denilen sürekli titreşen saf enerji var gülüm veee çekim yasası der ki benzer titreşim de enerji yayan benzerlerini çeker yani iyi enerji iyiyi kötü enerji kötüyü , düşüncenin hatta tüm organların bile farklı enerji yaydıkları gerçek bunları ölçebilen cihazlar bile var bizim haberimiz yokmuş :)
kirlian ya da kirliyan olarak yazılan insanın bedenin dışında ki enerjiyi görüntüleyen bir yöntem var kirliyan fotoğrafçılığı deniyor
neyse yine çok uzun yazdım özetle enerjiler gerçek , her bioenerjicisiyim diyen doğru değil
Haklısın canım uzun süre aç kalınca ekmeğe dadandım. Dikkat ederim canımguzel menu canim. Ekmegi aksam yerine illa yiyeveksen sabah tercih etsen daha da iyi olur
baya bisey yememissin canim. Aksam doydunmuki sen onlarla
gofret olmasa iyiymis ama bugun cuma.
Guzel menu canim
kebab ekmeksizse guzel canim
aksam baya hafif olmus acikmadinmi. Asitli icecek su ara bende cok tukettim ve dun son kez iciyorum seni kara sey dedim ve bigun icmedim. Sende birakmaya alis canim. Hele diyette cok gerksiz
eskiden coook uzun yasiyorlarmis evet abla. İnsan neslinin yas omru git gide kisalmis
Benimki evdeykende kok sokturmemis canim. Oyle asiri anneci degildir. Gerci bende annesiyle ilgili pek polemige girmem haksiz yada yanlis gorduklerimi bile cogu zaman soylemem . cunku bana annemle ilgili dedikodu yapma diye tenbih edildim bende etliye sutluye karismiyom
Allah bağışlasın kızını canım. Kilo konusunda evet biraz zayıf ama boyu gelişimi iyi ise kilo elbet alacaktır canım. Benim kız da zayıf iken sürekli süt içtiği için yemek yemezdi sütten kesince yemek yemeye başladı ondan sonra kilo alabildi. Ama senin daha küçük. Benim sütten azalma olmadı çok şükür bol su içiyorum canım.5 haftadır kasmadan az yiyorum sütte bir azalma olmadı . Sen de deneyebilirsin canımAllah bağışlasın, benimkisi seninkinden büyük cnm. 13aylık ek gıda alıyor. Sütüm olmadığı için geceleri sık sık uyanıp emmek istiyor süt gelmeyince de ağlıyor. Bide kızım çok zayıf olduğu için kıyamıyorum. 8.5 kilo.
Aynen cnm bende top gibi yuvarlanıyorum diyorum.
Çok teşekkür ederim kaptanim.Elif yildizz
Mezuniyetini tebrik ederim canım
Takıma geldikten sonra 1-1.5 gibi çok kısa bir sürede azmin ve disiplininle 10 kilo kadar verdin...
İsteyince ve çaba sarfedince ne kadar kolay kilo verildiğini hepimize gösterdin.
Mezun oldun ama seni yine hep aramızda görmek isteriz, koruma da da burada devam edersen memnun oluruz
çok teşekkür ederim ablacımElif yildizz takimdan nicki gibi bi yildiz gelip gecti azmine masallah tatlim
Mezuniyetin hayirli olsun
bende de var o. Herkese sarilmayi sevmem. Bazıları ahtapot gibi sarıyordukız ben çok cinsim belli kişiler hariç bana dokunulmasını sevmem, ben de herkese dokunmam zaten sevmem lazım:) enerjileri çok fazla hissediyorum galiba o da beni rahatsız ediyor , kişisel alanıma giriyorlar bu virüsün iyi yanı artık herkes mesafeli konuşurken koluna bacağına dokunanı uyarma ihtiyacı kalmayyyyy
Kilo bildirim güncellemesii yapiyorumm102.7 sanirim 1 gunde -1kg kaybıPazar günleri kaçamak yapıyordum. Bu hafta öyle bir şey olamaz anlaşılan.
İkimize de bol eksiler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?