- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.721
erkek kardeşim motosikletle kaza yapmıştı 2 sene önce antalyadaki doktor ameliyat demiş özel hastane tabi , bizim buraya gel dedik bir şekilde geldi eşim üniversite hastanesin de prof. doktor buldu ona gittiler tahlil film v.s. çekildi ama oğlanın diz nasıl şiş çok kötüydü, doktor bu şişle ameliyat yapılmaz dedi ilaç verdi buz koyun demişti bir de zeytin yağı sürdük boyuna dizini hiç eğip büktürmedik otururken önüne sandalye üzerine minder koyup ayağını uzattırdık , 2 haftada şiş baya indi ameliyata da gerek kalmadı çok ağrımaya devam ederse ameliyat olursun demişti doktor zatenböyle yapinca hic biseyde hevesim kalmiyor cnm
bizimki zaten büyüğü saklanarak yapardi :) herkes alismis, onlarda alisacaktir cnm
ev dr u soguk uygula demisti
Bi sogukla şiş inermi bilmiyorum cnm 3 hafta falan oldu hâlâ inmedi
Ilerde sustuguna cok pisman olacan :))
Neyse ben yarina sakliyim istahimi ne me lazim ne olur ne olmazaaa canımız çekip de yapmazsak şaşı oluruz kız ben bir tur yoldum geldim bile :))) tv izliyor ama uyumuyor :)
bana hiç yapan olmadı hep ben yaptım :))Ayyy o masajda ne guzel oluyor abla o sac diplerin nasil rahatliyor oyleeeee mayistim dusuncesiyle bile
Ama neeeeSanki gelmesin diyoz :)) ön taraftan gelsin
dzmzkki 100 kusur yasina kadar yasayanlar oyle yapiyokız insan hücreleri yüzlerce yıl yaşayacak şekilde tasarlanmış biz belli yaştan sonra yaşlanıp kırıcağımıza inandığımız için yaşlanıp ölüyoruz ,bunula ilgili deneyler çalışmalar yapılmış bir sürü hem de gerçekten yüzlerce yıl yaşayabiliriz ki
allah kolaylik versin ozaman canimDinledik şarkılar ama yok, baya inattır istemediği bişeyi yaptıramıyorsun çocuğa
orasi kesin aplaböyle yapinca hic biseyde hevesim kalmiyor cnm
bizimki zaten büyüğü saklanarak yapardi :) herkes alismis, onlarda alisacaktir cnm
ev dr u soguk uygula demisti
Bi sogukla şiş inermi bilmiyorum cnm 3 hafta falan oldu hâlâ inmedi
Ilerde sustuguna cok pisman olacan :))
ah bi yapan olsaaaAyyy o masajda ne guzel oluyor abla o sac diplerin nasil rahatliyor oyleeeee mayistim dusuncesiyle bile
Acıkmaz olur muyum acım diye sayıklayarak uyuyorumguzel menu canim. Ekmegi aksam yerine illa yiyeveksen sabah tercih etsen daha da iyi olur
baya bisey yememissin canim. Aksam doydunmuki sen onlarla
gofret olmasa iyiymis ama bugun cuma.
Guzel menu canim
kebab ekmeksizse guzel canim
aksam baya hafif olmus acikmadinmi. Asitli icecek su ara bende cok tukettim ve dun son kez iciyorum seni kara sey dedim ve bigun icmedim. Sende birakmaya alis canim. Hele diyette cok gerksiz
eskiden coook uzun yasiyorlarmis evet abla. İnsan neslinin yas omru git gide kisalmis
Benimki evdeykende kok sokturmemis canim. Oyle asiri anneci degildir. Gerci bende annesiyle ilgili pek polemige girmem haksiz yada yanlis gorduklerimi bile cogu zaman soylemem . cunku bana annemle ilgili dedikodu yapma diye tenbih edildim bende etliye sutluye karismiyom
benim 2. yeğenimle yaşıtsın gülüm :)23 yaşındayım ☺☺ lisede 48 kiloydum, üniversitede stres yapınca yemek yiyerek rahatladığımı farkettim. 65 kiloyken kendime dur dedim şuan 60.8 im ama eski zayıf halimi çok özlüyorumboyum da tabi 155, kilo napsin gidecegi yer bile yok üst üste yerleşti
Hakkini yemiyim esimin arada yapmisligi var.bana hiç yapan olmadı hep ben yaptım :))
İyi geceler canımİyi geceler kızlar çok uykum var alıntılara yarın dönerim sizi seviyorum
allah rahatlık versin gülümmm güzel rüyalar gör sabaha çok mutlu enerjik uyan inşallah ki bizim mesajları okuyacak halin olsun :))))İyi geceler kızlar çok uykum var alıntılara yarın dönerim sizi seviyorum
cok degilmis canim en fazla 2 ayda 10 kilo versen cok iyi bence23 yaşındayım ☺☺ lisede 48 kiloydum, üniversitede stres yapınca yemek yiyerek rahatladığımı farkettim. 65 kiloyken kendime dur dedim şuan 60.8 im ama eski zayıf halimi çok özlüyorumboyum da tabi 155, kilo napsin gidecegi yer bile yok üst üste yerleşti
Ama bazende gozunun acilmasi gerekiyor disardan bir goz soyleyince iyi oluyor. Kimse dort dortluk degilki.Acıkmaz olur muyum acım diye sayıklayarak uyuyorumkilo vermek için katlanıyorum
Aileler ne kadar yanlış yaparsa yapsın duymak istemiyorlar, ben de aileme laf edilince huzursuz oluyorumen iyisi susmak
kız ben çok cinsim belli kişiler hariç bana dokunulmasını sevmem, ben de herkese dokunmam zaten sevmem lazım:) enerjileri çok fazla hissediyorum galiba o da beni rahatsız ediyor , kişisel alanıma giriyorlar bu virüsün iyi yanı artık herkes mesafeli konuşurken koluna bacağına dokunanı uyarma ihtiyacı kalmayyyyyHakkini yemiyim esimin arada yapmisligi var.
Sende yaptigin kisilerin onune otur abla size yaptigimi bana yapin ogrenebilmismisiniz bi bakiyim de
Çok teşekkür ederim, haftada 1 kilo verirsem çok iyi olur ama yarım kilo da idare eder. Düzenli bir ilerleme olsun da gerisi sabır inşallahbenim 2. yeğenimle yaşıtsın gülüm :)
özlem uzun sürmez daha biter sen yeter ki sağlıklı beslen o kadar hızlı fazla kilolardan kurtulacaksın ki şaşırıp kalacaksın
inanç her şeydir neye inanırsan hayatında da bedeninde de onlar olur :)dzmzkki 100 kusur yasina kadar yasayanlar oyle yapiyo
allah kolaylik versin ozaman canim
orasi kesin apla
anlik hir gur cikmasin diye susuyorum korkudan
ah bi yapan olsaaa
ne guzel olurdu
birisi saclarimla oynayinca bende mayisiyorum:)
iyi geceler gülüm allah rahatlık versin tatlı rüyalarBende kaçayım uykum geldiherkese iyi geceler
Aslında kendimi örnek vermem gerekirse gerçekleri görüyorum ama kabul etmek istemiyorumAma bazende gozunun acilmasi gerekiyor disardan bir goz soyleyince iyi oluyor. Kimse dort dortluk degilki.
Bencede virusun en iyi yani.mesafe olayi.kız ben çok cinsim belli kişiler hariç bana dokunulmasını sevmem, ben de herkese dokunmam zaten sevmem lazım:) enerjileri çok fazla hissediyorum galiba o da beni rahatsız ediyor , kişisel alanıma giriyorlar bu virüsün iyi yanı artık herkes mesafeli konuşurken koluna bacağına dokunanı uyarma ihtiyacı kalmayyyyy
senin metebolizma şimdi canavar gibidir yiyecek seçimlerini doğru yapıp aç kalmadan muhteşem eksiler görebilirsin gülümÇok teşekkür ederim, haftada 1 kilo verirsem çok iyi olur ama yarım kilo da idare eder. Düzenli bir ilerleme olsun da gerisi sabır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?