Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

erkek kardeşim motosikletle kaza yapmıştı 2 sene önce antalyadaki doktor ameliyat demiş özel hastane tabi , bizim buraya gel dedik bir şekilde geldi eşim üniversite hastanesin de prof. doktor buldu ona gittiler tahlil film v.s. çekildi ama oğlanın diz nasıl şiş çok kötüydü, doktor bu şişle ameliyat yapılmaz dedi ilaç verdi buz koyun demişti bir de zeytin yağı sürdük boyuna dizini hiç eğip büktürmedik otururken önüne sandalye üzerine minder koyup ayağını uzattırdık , 2 haftada şiş baya indi ameliyata da gerek kalmadı çok ağrımaya devam ederse ameliyat olursun demişti doktor zaten
şimdi senin şişin buz koysan da inmiyorsa o bacağı korumuyorsun sürekli yoruyorsun demektir 2 basamak bile merdiven çıkmaman lazım canomm ama nerdeeee değil mi

dzmzkki 100 kusur yasina kadar yasayanlar oyle yapiyo
Dinledik şarkılar ama yok, baya inattır istemediği bişeyi yaptıramıyorsun çocuğa
allah kolaylik versin ozaman canim
orasi kesin apla
anlik hir gur cikmasin diye susuyorum korkudan
Ayyy o masajda ne guzel oluyor abla o sac diplerin nasil rahatliyor oyleeeee mayistim dusuncesiyle bile
ah bi yapan olsaaa
ne guzel olurdu
birisi saclarimla oynayinca bende mayisiyorum:)

Acıkmaz olur muyum acım diye sayıklayarak uyuyorum kilo vermek için katlanıyorum

Aileler ne kadar yanlış yaparsa yapsın duymak istemiyorlar, ben de aileme laf edilince huzursuz oluyorum en iyisi susmak

benim 2. yeğenimle yaşıtsın gülüm :)
özlem uzun sürmez daha biter sen yeter ki sağlıklı beslen o kadar hızlı fazla kilolardan kurtulacaksın ki şaşırıp kalacaksın

cok degilmis canim en fazla 2 ayda 10 kilo versen cok iyi bence

Acıkmaz olur muyum acım diye sayıklayarak uyuyorum kilo vermek için katlanıyorum

Aileler ne kadar yanlış yaparsa yapsın duymak istemiyorlar, ben de aileme laf edilince huzursuz oluyorum en iyisi susmak
Ama bazende gozunun acilmasi gerekiyor disardan bir goz soyleyince iyi oluyor. Kimse dort dortluk degilki.

Hakkini yemiyim esimin arada yapmisligi var.
Sende yaptigin kisilerin onune otur abla size yaptigimi bana yapin ogrenebilmismisiniz bi bakiyim de
kız ben çok cinsim belli kişiler hariç bana dokunulmasını sevmem, ben de herkese dokunmam zaten sevmem lazım:) enerjileri çok fazla hissediyorum galiba o da beni rahatsız ediyor , kişisel alanıma giriyorlar bu virüsün iyi yanı artık herkes mesafeli konuşurken koluna bacağına dokunanı uyarma ihtiyacı kalmayyyyy

benim 2. yeğenimle yaşıtsın gülüm :)
özlem uzun sürmez daha biter sen yeter ki sağlıklı beslen o kadar hızlı fazla kilolardan kurtulacaksın ki şaşırıp kalacaksın
Çok teşekkür ederim, haftada 1 kilo verirsem çok iyi olur ama yarım kilo da idare eder. Düzenli bir ilerleme olsun da gerisi sabır inşallah

dzmzkki 100 kusur yasina kadar yasayanlar oyle yapiyo
allah kolaylik versin ozaman canim
orasi kesin apla
anlik hir gur cikmasin diye susuyorum korkudan

ah bi yapan olsaaa
ne guzel olurdu
birisi saclarimla oynayinca bende mayisiyorum:)
inanç her şeydir neye inanırsan hayatında da bedeninde de onlar olur :)

Ama bazende gozunun acilmasi gerekiyor disardan bir goz soyleyince iyi oluyor. Kimse dort dortluk degilki.
Aslında kendimi örnek vermem gerekirse gerçekleri görüyorum ama kabul etmek istemiyorum ne bileyim işte onlara konduramıyorum

Bencede virusun en iyi yani.mesafe olayi.
Abla enisteden iste sende kocacim iyi ogretmismiyim yap bana bakiyimde

Çok teşekkür ederim, haftada 1 kilo verirsem çok iyi olur ama yarım kilo da idare eder. Düzenli bir ilerleme olsun da gerisi sabır inşallah
senin metebolizma şimdi canavar gibidir yiyecek seçimlerini doğru yapıp aç kalmadan muhteşem eksiler görebilirsin gülüm
hep derim yine diycem (ben ve çenem duramıyoruz yavvf)
sözcükler büyüdür ağzımızdan çıkan her kelimeyi bilinç altı emir olarak algılar
hani dedin ya hafta da yarım kilo da idare eder ,bilinç altın yarım kilo verelim o zaman diye bedenine sinyal yollar o yüzden hedefi düşük tutma sınır koyma gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…