- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.761
funaydin canim:))Günaydın kızlar ❤
Bu arada buraya beni niye cagirmistiniz? Ben neden burdayimYiyorum yiyorum kilo alamiyorum. Bir de bebegim var sanirim cok ugrastigim icin alamiyorum kiloyu. Linc tayfa beni yer ama napayim
Dayanabilirsin Rocky ayağa kalk ve ben tortilla yemeyi tercih ederdim de itici ol valla sana zıkkım bile yedirmezlerKızlar günaydın
Bugün sınavım büyük
Ekmek yapıyoruz
Sıkma börek de var
Yememek için direnecem
Bana destek olunnnnnnnn
Yardımınıza ihtiyacım var
Canım ablam çok teşekkür ederimazimli şirinemmmm mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun ömrün boyunca bir daha hiç fazla kilo derdin olmasın inşallahhh
Göbeğim çok sıkı değil bir de kollarım eğilip bükülmeli spor yapmadığım için oraları çok toparlayamıyorum kol kaslarım çok güçlü değil hemen acır boynumdaki düzleşme ve fıtıkların etkisi de olabilir çoğunlukta ayakta yapılan sporlar yaptığım için bacaklarım epey sıkı da diğerleri hak getireİradene azmine hayran kaldım
Peki bişey sorcam sarkma falan oldu mu hani leslie fayda etti mi toparlanmana bende yapıyorum da ondan sordum
KesinlikleMezun olan güzel hatunlarherhalde bu kadar zamanın hatrına bi fotocuk haketmişizdir
U UcanSupurge
Elif yildizz
@Jasminium84
Yazarken benim de aklımdan geçmiştiSana mezuniyet hediyem bebegimm
Kızlar günaydın
Bugün sınavım büyük
Ekmek yapıyoruz
Sıkma börek de var
Yememek için direnecem
Bana destek olunnnnnnnn
Kızlar günaydın
Bugün sınavım büyük
Ekmek yapıyoruz
Sıkma börek de var
Yememek için direnecem
Bana destek olunnnnnnnn
belkide bu gun kirilma noktasiBugün daha diyetimin ikinci günü bende de sınav var
Arkadaşlarım geliyor
Geçen gün bu sezonun reçellerini yapmaya başladım demiştim gelip reçel pişi partisi yapalım o zaman dediler, an itibariyle kara kara düşünüyorum. Ama başarırız ya, kaç saat ki , mutfak kapısına eski elbiselerimden birini asmayı düşünüyorum, gördükçe yiyemem sanırım, başaracağız arkadaşım
Süper fikir ama bugünü atlatırsan var ya ben bir kere hayır dedim yine yaparım diye özgüven kazanıyorsun ve çok daha sıkı bağlanılıyor diyeteBugün daha diyetimin ikinci günü bende de sınav var
Arkadaşlarım geliyor
Geçen gün bu sezonun reçellerini yapmaya başladım demiştim gelip reçel pişi partisi yapalım o zaman dediler, an itibariyle kara kara düşünüyorum. Ama başarırız ya, kaç saat ki , mutfak kapısına eski elbiselerimden birini asmayı düşünüyorum, gördükçe yiyemem sanırım, başaracağız arkadaşım
Süper fikir ama bugünü atlatırsan var ya ben bir kere hayır dedim yine yaparım diye özgüven kazanıyorsun ve çok daha sıkı bağlanılıyor diyete
Günaydın canımGunaydin canlarrr
Cancağızım ne kadar da güzel yazmışsın.belkide bu gun kirilma noktasi
bugunu bozmadan gecirirseniz diger gunler daha kolay gelecektir
nasil olsa hepsinin tadini biliyosunuz bu seferlik yemezsen kaybettin tek sey kilo olucak
onlari yiyince pisman olmaktansa
yemeyerek basari kazanicaksin boyle dusun:)
kolay gelsin canimbugun pazar var oraya godecem allahtan hava serin dun okadar yagmur yagdikiiii
bugune kadar o sikma boreklerden kac tane yedin. Sayisi belirsiz demi o yuzdende bu haldeyiz patates gibiyiz canim.Kızlar günaydın
Bugün sınavım büyük
Ekmek yapıyoruz
Sıkma börek de var
Yememek için direnecem
Bana destek olunnnnnnnn
amannn yagli pisiyle tatli mi yenir. Cok cirkinnnnnnnn. Elbise guzel fikir canim.Bugün daha diyetimin ikinci günü bende de sınav var
Arkadaşlarım geliyor
Ne guzel esinde destekci en azindan kostek degil. Cocuk varmiydi hatirlayamadim sende takil esinin pesine birlikte yuruyun iste ne guzel.Ay inş :)))
Çok kararlı olduğum zamanlar oldu ama uzun sürdüremedim
Bu kez olsun istiyorum
Bir de daha bugün ikinci gün, deli gibi açlık çekiyorum, yediklerim normal aslında aç olmamam lazım ama psikolojik sanırım. Yıllardır şekerli içtiğim çayın şekerinden vazgeçmeye uğraşıyorum diyetle birlikte, bir fincana iki tane atıyordum teke düşürdüm, zararlı alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum artık ama nasıl bağlılıksa bilemiyorum işte. İrade çok güzel şey ya, eşim sigarayı bıraktı, bugün 20. günü, günde iki paketi 30 yıldır içen bir adam, uykusunda sayıklıyor o kadar bağımlı, ağzı yüzü yara döktü ama ağzına sürmedi, nasıl bir inat. Bir yandan kilosunu takip ediyor, geçen yıl diyetisyene birlikte gitmiştik, ben geri aldım verdiğim 7,5 kiloyu, o 10 kilo verdi almadı. Sigarayı bırakırken kendime 3 kilo avans vereceğim dedi ama o kadar dikkat ediyor ki 20 gündür gram almadı, iştahı açılınca hareketi arttırdı, her akşam iki saat gidip yüzüyor. Ben böyle irade görmedim arkadaş, utanıyorum kendimden ya
Su an hala yataktayim. Guya erken kalkip kizlar uyanana kadar yuruyus yapip gelecektimGünaydın canım
İzinde aldığın 3 kiloyu bu hafta vermen lazım, zira listede kimse kalmadığı için izindekileri acilen listeye alacağım.
Kendine hemen acil eylem planı hazırlama Haticem, Cumaya listedesin çünkü
Şekerli çayı bırakarak ilk adımı atabilirsin, çayı şekersiz icemiyorsan bir süreliğine çayı da bırakabilirsin.Ay inş :)))
Çok kararlı olduğum zamanlar oldu ama uzun sürdüremedim
Bu kez olsun istiyorum
Bir de daha bugün ikinci gün, deli gibi açlık çekiyorum, yediklerim normal aslında aç olmamam lazım ama psikolojik sanırım. Yıllardır şekerli içtiğim çayın şekerinden vazgeçmeye uğraşıyorum diyetle birlikte, bir fincana iki tane atıyordum teke düşürdüm, zararlı alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum artık ama nasıl bağlılıksa bilemiyorum işte. İrade çok güzel şey ya, eşim sigarayı bıraktı, bugün 20. günü, günde iki paketi 30 yıldır içen bir adam, uykusunda sayıklıyor o kadar bağımlı, ağzı yüzü yara döktü ama ağzına sürmedi, nasıl bir inat. Bir yandan kilosunu takip ediyor, geçen yıl diyetisyene birlikte gitmiştik, ben geri aldım verdiğim 7,5 kiloyu, o 10 kilo verdi almadı. Sigarayı bırakırken kendime 3 kilo avans vereceğim dedi ama o kadar dikkat ediyor ki 20 gündür gram almadı, iştahı açılınca hareketi arttırdı, her akşam iki saat gidip yüzüyor. Ben böyle irade görmedim arkadaş, utanıyorum kendimden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?