Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim eşim de öyle acıkmadıkça ağzına lokma sürmez önüne en sevdiği şeyi de koysam hayatta yemez azıcık kilo alır ayakkabılarımı bağlayamıyorum rahatça der Birkaç gün dikkat eder yani o da benim gibi hominigırtlak olsa varya ben daha da yerim ondan utanıp yemiyorum

Haahhh ayakkabı meselesi, benim ki de öyle, bağlarken nefes alamıyorum diyor :)))))
Çok iradeli ya inanılmaz, bir şeyi yapmayacağım dedimi tamamdır, tam laz inadı :)))

Neden bilmiyorum hayatımdaki her şey bağımlılığa dönüşüyor
Mesela dün diyete de başladım diye öğlen içtiğim çayı kaldırdım tek şekerde olsa almayayım diye, iki saat sonra başımn ağrısından çıldırıcaktım. Ne olursa olsun bir şey alışkanlık olarak hayatıma girdiği zaman bir daha onu terk edemiyorum ama burası bana iyi geldi, moral oldunuz, en azından deneyecek gücü hissediyorum. Çok büyük hedeflerim yok aslında 70 kilo olduğumda 38 beden oluyorum bu benim için yeterli , millet 30-40 kilo veriyor ben 15 kilo ile başa çıkamıyorum diye hayıflandım epey zaman. Geçen yıl diyetisyene gittiğimde ben 50 kilo mu olmalıyım dedim, kemik ve kas ölçümlerimi yaptı hayır dedi, maksimum 68 sonrası sana zarar dedi, motive oldum başladım ama mutfağa girince unutuveriyorum :)))) o yüzden yavaş yavaşta olsa razıyım, sizlere çok teşekkür ederim, cidden moral oldunuz. Hayatta tüm konularda ciddi irade ve başarı göstermiş biriyim ama kilom konusunda böyle olmak çok asabımı bozuyor, şimdi daha inançlıyım, çok teşekkür ederim.

Kızlar günaydın
Bugün sınavım büyük
Ekmek yapıyoruz
Sıkma börek de var
Yememek için direnecem
Bana destek olunnnnnnnn
Yardımınıza ihtiyacım var
İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir....

Diyetinin ilk günü yaptığın tek bir kaçamak bile seni istemekten vazgeçirebilir.

İnşallah yine başaracaksın canım inancını hiç yitirme
Canım masallah valla tebrik ederim
Teşekkür ederim canım
Harikasin canim
Masallah sana yaaaa citir olmussunnnn.
İradene azmine masallah canim benim
Aslında çok da çıtır sayılmam da bu kadarı bana yetiyor 38-40 beden benim için ideal
Maşallah çok güzel olmuşsun inşallah bizede nasip olur öncesi sonrası
İnşallah canım Teşekkür ederim

Bugün komşuma gitcez görümceyle (aynı apartmandayız ) tatlı onda komşu börek yapcakmkş ben tabi uyanık salata yapcam yeşil mercimek ve arpa şehriye salatası yeşil mercimek salatası kendime
Süper olur Cunartesi bugün nasılsa ama mercimek gibi şişlik yapacak şeyleri tartıdan birkaç gün öncesinde kesiyoruz takımca

Insülin direnci var pco olduğum için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…