- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.781
Benim eşim de öyle acıkmadıkça ağzına lokma sürmez önüne en sevdiği şeyi de koysam hayatta yemez azıcık kilo alır ayakkabılarımı bağlayamıyorum rahatça der Birkaç gün dikkat eder yani o da benim gibi hominigırtlak olsa varya ben daha da yerim ondan utanıp yemiyorumAy inş :)))
Çok kararlı olduğum zamanlar oldu ama uzun sürdüremedim
Bu kez olsun istiyorum
Bir de daha bugün ikinci gün, deli gibi açlık çekiyorum, yediklerim normal aslında aç olmamam lazım ama psikolojik sanırım. Yıllardır şekerli içtiğim çayın şekerinden vazgeçmeye uğraşıyorum diyetle birlikte, bir fincana iki tane atıyordum teke düşürdüm, zararlı alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum artık ama nasıl bağlılıksa bilemiyorum işte. İrade çok güzel şey ya, eşim sigarayı bıraktı, bugün 20. günü, günde iki paketi 30 yıldır içen bir adam, uykusunda sayıklıyor o kadar bağımlı, ağzı yüzü yara döktü ama ağzına sürmedi, nasıl bir inat. Bir yandan kilosunu takip ediyor, geçen yıl diyetisyene birlikte gitmiştik, ben geri aldım verdiğim 7,5 kiloyu, o 10 kilo verdi almadı. Sigarayı bırakırken kendime 3 kilo avans vereceğim dedi ama o kadar dikkat ediyor ki 20 gündür gram almadı, iştahı açılınca hareketi arttırdı, her akşam iki saat gidip yüzüyor. Ben böyle irade görmedim arkadaş, utanıyorum kendimden ya
Benim eşim de öyle acıkmadıkça ağzına lokma sürmez önüne en sevdiği şeyi de koysam hayatta yemez azıcık kilo alır ayakkabılarımı bağlayamıyorum rahatça der Birkaç gün dikkat eder yani o da benim gibi hominigırtlak olsa varya ben daha da yerim ondan utanıp yemiyorum
İnanın daha kilolu halimin fotoğrafını bulamadım Silmişim hep şu an kot gömlekli halindeyim birkaç kilo önce çekilmiştim
Şekerli çayı bırakarak ilk adımı atabilirsin, çayı şekersiz icemiyorsan bir süreliğine çayı da bırakabilirsin.
Şeker ve basit karbonhidratlar(unlu besinler) hızlı acıktırır, dolayısıyla da diyet bozdurur.
Diyet döneminde sağlıklı beslenmeyi yerleştirebilirsen sonrasında bir beslenme düzeni olarak kalır.
Karbonhidratı sebzelerden alarak, protein ağırlıklı beslenmek her zaman kilo verdirir.
Menü sayfamızdan bu hafta mezun olan @Elif yildizz ve U UcanSupurge nun menülerini incelemeni tavsiye ederim
Canım masallah valla tebrik ederimİnanın daha kilolu halimin fotoğrafını bulamadım Silmişim hep şu an kot gömlekli halindeyim birkaç kilo önce çekilmiştimDream00 Ucmelekannesi Handandandan Mefkurem ekim2009
İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir....Kızlar günaydın
Bugün sınavım büyük
Ekmek yapıyoruz
Sıkma börek de var
Yememek için direnecem
Bana destek olunnnnnnnn
Yardımınıza ihtiyacım var
Harikasin canimİnanın daha kilolu halimin fotoğrafını bulamadım Silmişim hep şu an kot gömlekli halindeyim birkaç kilo önce çekilmiştimDream00 Ucmelekannesi Handandandan Mefkurem ekim2009
Maşallah
İnşallah yine başaracaksın canım inancını hiç yitirmeNeden bilmiyorum hayatımdaki her şey bağımlılığa dönüşüyor
Mesela dün diyete de başladım diye öğlen içtiğim çayı kaldırdım tek şekerde olsa almayayım diye, iki saat sonra başımn ağrısından çıldırıcaktım. Ne olursa olsun bir şey alışkanlık olarak hayatıma girdiği zaman bir daha onu terk edemiyorum ama burası bana iyi geldi, moral oldunuz, en azından deneyecek gücü hissediyorum. Çok büyük hedeflerim yok aslında 70 kilo olduğumda 38 beden oluyorum bu benim için yeterli , millet 30-40 kilo veriyor ben 15 kilo ile başa çıkamıyorum diye hayıflandım epey zaman. Geçen yıl diyetisyene gittiğimde ben 50 kilo mu olmalıyım dedim, kemik ve kas ölçümlerimi yaptı hayır dedi, maksimum 68 sonrası sana zarar dedi, motive oldum başladım ama mutfağa girince unutuveriyorum :)))) o yüzden yavaş yavaşta olsa razıyım, sizlere çok teşekkür ederim, cidden moral oldunuz. Hayatta tüm konularda ciddi irade ve başarı göstermiş biriyim ama kilom konusunda böyle olmak çok asabımı bozuyor, şimdi daha inançlıyım, çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canımCanım masallah valla tebrik ederim
Aslında çok da çıtır sayılmam daHarikasin canim
Masallah sana yaaaa citir olmussunnnn.
İradene azmine masallah canim benim
İnşallah canımMaşallahçok güzel olmuşsun inşallah bizede nasip olur öncesi sonrası
Süper olur Cunartesi bugün nasılsa ama mercimek gibi şişlik yapacak şeyleri tartıdan birkaç gün öncesinde kesiyoruz takımcaBugün komşuma gitcez görümceyle (aynı apartmandayız ) tatlı onda komşu börek yapcakmkş ben tabi uyanık salata yapcam yeşil mercimek ve arpa şehriye salatası yeşil mercimek salatası kendime
Tamam çarşamba perşembe yokSüper olur Cunartesi bugün nasılsa ama mercimek gibi şişlik yapacak şeyleri tartıdan birkaç gün öncesinde kesiyoruz takımca
Harika fikirŞimdi buraya dün tarihli bir resmimi bırakıyorum ikinci koyduğum resme kadar değişmek istiyorummmm , tarihte attım :))Eki Görüntüle 2660806
Insülin direnci var pco olduğum için canımsagol canim bilgiler icin. Eline saglik yazmissin uzun uzun
Takimda 3 ogun yapanda var Ara ogulu beslenende. Ama 2 ogun beslenen daha cok gibi sanki. Herkes bunyesine uygun olani deneyerek en uyanini uyguluyor. Bende mesela ara ogunlu bir beslenme planiyla asla zayiflayamam. Cunku yedice yiyesim.geliyor.
seker ilaci derken seker hastasimisin canim
evet canim 4 ksk almistim tabagima once sonradan 2 ksk daha ekledim nedense
Hosgeldin ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul edersen tanitim firmunuda doldurup paylasirsab kimsenin gozunden kacmamis olur mesajin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?