- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.821
40 bin kere maşallah eşine inşallah tamamen sigarayı hayatından çıkarır bir daha da elini sürmez , ben her denemem de çok kilo almıştım şimdide fosur fosur içiyorum darısı bırakmak isteyen herkeseAy inş :)))
Çok kararlı olduğum zamanlar oldu ama uzun sürdüremedim
Bu kez olsun istiyorum
Bir de daha bugün ikinci gün, deli gibi açlık çekiyorum, yediklerim normal aslında aç olmamam lazım ama psikolojik sanırım. Yıllardır şekerli içtiğim çayın şekerinden vazgeçmeye uğraşıyorum diyetle birlikte, bir fincana iki tane atıyordum teke düşürdüm, zararlı alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum artık ama nasıl bağlılıksa bilemiyorum işte. İrade çok güzel şey ya, eşim sigarayı bıraktı, bugün 20. günü, günde iki paketi 30 yıldır içen bir adam, uykusunda sayıklıyor o kadar bağımlı, ağzı yüzü yara döktü ama ağzına sürmedi, nasıl bir inat. Bir yandan kilosunu takip ediyor, geçen yıl diyetisyene birlikte gitmiştik, ben geri aldım verdiğim 7,5 kiloyu, o 10 kilo verdi almadı. Sigarayı bırakırken kendime 3 kilo avans vereceğim dedi ama o kadar dikkat ediyor ki 20 gündür gram almadı, iştahı açılınca hareketi arttırdı, her akşam iki saat gidip yüzüyor. Ben böyle irade görmedim arkadaş, utanıyorum kendimden ya
hadi niranım rekortmen şirinem sen yaparım deyip de neyi başaramadın kiGünaydın canım
İzinde aldığın 3 kiloyu bu hafta vermen lazım, zira listede kimse kalmadığı için izindekileri acilen listeye alacağım.
Kendine hemen acil eylem planı hazırlama Haticem, Cumaya listedesin çünkü
ayy ben niye böyle duygulandım şu an gözüm dolu kırpsam yaşlar dökülecek göğsüm gururla dolu seninle gurur duyuyorum gülüm maşallah sana çok emek verdin çok uğraştın karşılığını da aldın çok şükür 2 fotoğraf arasında nasıl da büyük fark var ve daha kilolu fotolarını silmişsin yokmuş helallll sanaaaa
bu defa başaraksın neden mi gerçekten ama gerçekten istiyorsun ve arkan da-yanında 9. takımın desteği var biz hem severiz hem gün toplantı mükellef sofraların olduğu yerdeyken her lokman da tepende dikildiğimizi hissettiririzNeden bilmiyorum hayatımdaki her şey bağımlılığa dönüşüyor
Mesela dün diyete de başladım diye öğlen içtiğim çayı kaldırdım tek şekerde olsa almayayım diye, iki saat sonra başımn ağrısından çıldırıcaktım. Ne olursa olsun bir şey alışkanlık olarak hayatıma girdiği zaman bir daha onu terk edemiyorum ama burası bana iyi geldi, moral oldunuz, en azından deneyecek gücü hissediyorum. Çok büyük hedeflerim yok aslında 70 kilo olduğumda 38 beden oluyorum bu benim için yeterli , millet 30-40 kilo veriyor ben 15 kilo ile başa çıkamıyorum diye hayıflandım epey zaman. Geçen yıl diyetisyene gittiğimde ben 50 kilo mu olmalıyım dedim, kemik ve kas ölçümlerimi yaptı hayır dedi, maksimum 68 sonrası sana zarar dedi, motive oldum başladım ama mutfağa girince unutuveriyorum :)))) o yüzden yavaş yavaşta olsa razıyım, sizlere çok teşekkür ederim, cidden moral oldunuz. Hayatta tüm konularda ciddi irade ve başarı göstermiş biriyim ama kilom konusunda böyle olmak çok asabımı bozuyor, şimdi daha inançlıyım, çok teşekkür ederim.
formu kopyalayıp yapıştırıp doldurup paylaştın mı onay oluyor gülüm buton falan yok zaten tam ayrıntılı yazmadım galiba özürrrKesin kararlıyım da dediğin şeyi yapamadım okudum kabul ediyorum diye bir onay butonu görmedim
Harika görünüyorsunuz, çok tebrik ederim
Maasallah canim. Super olmuşsun.
Ben çok fotoğraf çekinmediğimden eski fotograf bulamadim ama en kısa zamanda tekrardan bakacağımİnanın daha kilolu halimin fotoğrafını bulamadım Silmişim hep şu an kot gömlekli halindeyim birkaç kilo önce çekilmiştim @Dream00Ucmelekannesi Handandandan Mefkurem ekim2009
Valla ben iyi gibiydim ama afedersin bu glukofen ishal yapıyor leblebi ile kola iyi geliyor eve geçip yiycem mecburT Turkuazkizz canim neler yapiyorsun sabah kahvaltiyi o kadar hafif tutmama ragmen ayran detosksu gayet tok tutuyor. E kaptan da verdi gazi bu hafta hic sansin yokbirde spor eklersem tadundan yenmez olacam
Bu arada tanışalım mı nerede oturuyorsun çocukların var anladığım kadarıyla yaş kaçT Turkuazkizz canim neler yapiyorsun sabah kahvaltiyi o kadar hafif tutmama ragmen ayran detosksu gayet tok tutuyor. E kaptan da verdi gazi bu hafta hic sansin yokbirde spor eklersem tadundan yenmez olacam
yemekten önce yutarsan ilk başta ishal yapar gülüm ya yemek arasın da ya da sonrasın da yutValla ben iyi gibiydim ama afedersin bu glukofen ishal yapıyor leblebi ile kola iyi geliyor eve geçip yiycem mecburşu an parktaki spor aletlerine geldim yeni
Hep yemekten sonra yutuyorum sabah akşam 1000 mg tam geçti diyorum yine başlıyoryemekten önce yutarsan ilk başta ishal yapar gülüm ya yemek arasın da ya da sonrasın da yut
Aslında çok fazla kilom yok kilomda boyumda aynı 69 ama tekrar hamile kalabilmek için kilo vericem inşallah. Herşey bebeğim içinHep yemekten sonra yutuyorum sabah akşam 1000 mg tam geçti diyorum yine başlıyor
Bende canım uyuya kaldım kızları uyuturken ama ıyı oldu cok gec yatiyorum bu ara bebeler de erken kalkıyor zombi gibi oluyorum. Dun spor yapacak mecalim yoktu ama bugun daha iyiyimGünaydın geleceğin çıtırları gece güzel kaynatmışsınız ben kaçırdım o saatte derin uykudaydım
super sın canım full irade guzel sonuclarBugün komşuma gitcez görümceyle (aynı apartmandayız ) tatlı onda komşu börek yapcakmkş ben tabi uyanık salata yapcam yeşil mercimek ve arpa şehriye salatası yeşil mercimek salatası kendime
yapacaksın merak etme canım. Sıkı sarıl diyetine saglıkla ıstedıgın kılolara ineceksin ınsallahŞimdi buraya dün tarihli bir resmimi bırakıyorum ikinci koyduğum resme kadar değişmek istiyorummmm , tarihte attım :))Eki Görüntüle 2660806
ablacımmmmYaaa sana ne dense az canimcim
Resmen analiktan gec kizliga terfi etmişin
Muhtesem otesi
daha da iyisi olacak merak etme. Sadece iradeli olup ipin ucunu kaçırmazsak sorun yokAy ben ne güzel kilo vermiştim baktıkça içim sızlıyor. bugün güzel bi başlangıç olsun ve güzel devam etsin. Artık 66 da sabitlenmek istiyorum.
Bu fotoğrafı unutmamak için ekliyorum.
44 bedenden 38e giden bir yoldu. O yol yeniden açılsın.
dayan sahihubanEki Görüntüle 2660843
Masallah elıfcımBugun arkadaşın oğlunun dogum günü partisi var. Biz bazi annelerde toplanacağız parkta. Ben karabugdayli tavuklu salatami hazırladım ondan başka bir şey yemeyeceğim. Zaten beni bilirler, ısrar etseler de yemem.Bu sefer koruyacağım kilomu insallah
Yine yapacaksın canımAy ben ne güzel kilo vermiştim baktıkça içim sızlıyor. bugün güzel bi başlangıç olsun ve güzel devam etsin. Artık 66 da sabitlenmek istiyorum.
Bu fotoğrafı unutmamak için ekliyorum.
44 bedenden 38e giden bir yoldu. O yol yeniden açılsın.
dayan sahihubanEki Görüntüle 2660843
Ben de sevmiyorum çok teması ama sevdiklerime karşı öyle değilim eşime, kızıma, anneme dokunmayı severim amamesela ilk tanıştığın insanlara neden sarılıp öpmek gerekiyor bu beni çok rahatsız ediyor yada çok samimi olmadığım biri bana dokunursa tüm omurilik boyunca aniden kasılıp ense kökü ve kafamın arkası ürperti ve uyuşma karışımı bir his oluyor çocukluğumdan beri var bacağıma dizime dokunuldu mu daha beterim kalabalık ortam bile olsa dokunmayın diyorum eşim oğlum ablam bile olsa huylanıyorum ısıyı aşırı hissediyorum elleri bana değmeden eli hissediyorum çok sinir bozucu yaaa , şu an sevindim biliyor musun elifim benim gibi başkaları da var diye tek ben değilim yani:)
mezuniyetin de hayırlı uğurlu olsun hızlı şirinemtam alıştık birbirimize tanımaya başladık mezun oldun gülüm ama bizi bırakmazsın ara ara muhabbete gelirsin değil mi
Cansın abla sen de takımımızın enerji kaynağısın pozitif enerjin hiç azalmasın inşallahhayatıma güzellik katan çiçeklerden demetsin gülüm iyi de buraya geldin de seni tanımak nasip oldu , dualarımın karşılığısın rabbim bana iyi insanlarla kalbi sevgiyi bilen insanlarla tanışmayı nasip et diye hep dua ediyorum sen ve 9. takımın içinde ki herkes dualarımın karşılığısınız çook şükür
Çok çok teşekkür ederim ablaayy ben niye böyle duygulandım şu an gözüm dolu kırpsam yaşlar dökülecek göğsüm gururla dolu seninle gurur duyuyorum gülüm maşallah sana çok emek verdin çok uğraştın karşılığını da aldın çok şükür 2 fotoğraf arasında nasıl da büyük fark var ve daha kilolu fotolarını silmişsin yokmuş helallll sanaaaa
Teşekkür ederim canım inşallahHarika görünüyorsunuz, çok tebrik ederimdarısı tüm isteyenlerin başına
Eminim sen de öylesindir canım çok teşekkür ederimMaasallah canim. Super olmuşsun.
başlayalı 2 haftayı geçti mi , genelde ilk 2 hafta böyle yan etkisi olur sonra geçerHep yemekten sonra yutuyorum sabah akşam 1000 mg tam geçti diyorum yine başlıyor
sevdiklerime sarılmayı severim ben de ama bacağıma dokunulması kasıyor el değmeden ısıyı hissediyorumYine yapacaksın canım
Ben de sevmiyorum çok teması ama sevdiklerime karşı öyle değilim eşime, kızıma, anneme dokunmayı severim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?