Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

40 bin kere maşallah eşine inşallah tamamen sigarayı hayatından çıkarır bir daha da elini sürmez , ben her denemem de çok kilo almıştım şimdide fosur fosur içiyorum darısı bırakmak isteyen herkese
çok açlık çektiğin de yoğurt ye ayran iç gülüm çok sevdiğin yemek varsa nefsinle savaşma çok yorar yemek öncesi ayran soda limon karışımı ya da tarçınlı süt içip mideni tıka o zaman çok açlık hissetmediğin için canın da çok çekmez zayıflama da psikoloji moral çok önemli enerjimizi nefsimizle savaşıp tüketmek yerine onu farklı doyurmalıyız bence
aa bir de yemek yediğin halde açlık çekiyorsan bedenin su istiyor olabilir , beden açlıkla susuzluğu o kadar çok karıştırır ki 1-2 bardak su içip (oturarak yudum yudum içilmeli buna suyu çiğneme sanatı deniyor) 5 dk bekle bakalım açlık kalıyor mu

hadi niranım rekortmen şirinem sen yaparım deyip de neyi başaramadın ki

bu defa başaraksın neden mi gerçekten ama gerçekten istiyorsun ve arkan da-yanında 9. takımın desteği var biz hem severiz hem gün toplantı mükellef sofraların olduğu yerdeyken her lokman da tepende dikildiğimizi hissettiririz Mefkurem cancağızım bunu çok kişiye yaptı her lokman da tepemde olduğunu düşün diyerek davete yolladı kızları gerçekten de işe yaradı ellerine çatalı almayanlar yanımda yeme onu 2 dk lik yemek zevki mi ideal güzel bedenin de olman mı önemli diyordunuz sanki dediler ,yani biz böyle hem severiz hem gözetleriz kollarız o yüzden bu defa mutlaka olacak şimdiden 68-70 kilo da olduğunu ona göre kıyafetlerini değiştirmen gerektiğinin hayalini kur :)

Kesin kararlıyım da dediğin şeyi yapamadım okudum kabul ediyorum diye bir onay butonu görmedim
formu kopyalayıp yapıştırıp doldurup paylaştın mı onay oluyor gülüm buton falan yok zaten tam ayrıntılı yazmadım galiba özürrr

T Turkuazkizz canim neler yapiyorsun sabah kahvaltiyi o kadar hafif tutmama ragmen ayran detosksu gayet tok tutuyor. E kaptan da verdi gazi bu hafta hic sansin yokbirde spor eklersem tadundan yenmez olacam
Valla ben iyi gibiydim ama afedersin bu glukofen ishal yapıyor leblebi ile kola iyi geliyor eve geçip yiycem mecbur şu an parktaki spor aletlerine geldim yeni

T Turkuazkizz canim neler yapiyorsun sabah kahvaltiyi o kadar hafif tutmama ragmen ayran detosksu gayet tok tutuyor. E kaptan da verdi gazi bu hafta hic sansin yokbirde spor eklersem tadundan yenmez olacam
Bu arada tanışalım mı nerede oturuyorsun çocukların var anladığım kadarıyla yaş kaç

Valla ben iyi gibiydim ama afedersin bu glukofen ishal yapıyor leblebi ile kola iyi geliyor eve geçip yiycem mecbur şu an parktaki spor aletlerine geldim yeni
yemekten önce yutarsan ilk başta ishal yapar gülüm ya yemek arasın da ya da sonrasın da yut

Günaydın geleceğin çıtırları gece güzel kaynatmışsınız ben kaçırdım o saatte derin uykudaydım
Bende canım uyuya kaldım kızları uyuturken ama ıyı oldu cok gec yatiyorum bu ara bebeler de erken kalkıyor zombi gibi oluyorum. Dun spor yapacak mecalim yoktu ama bugun daha iyiyim
Bugün komşuma gitcez görümceyle (aynı apartmandayız ) tatlı onda komşu börek yapcakmkş ben tabi uyanık salata yapcam yeşil mercimek ve arpa şehriye salatası yeşil mercimek salatası kendime
super sın canım full irade guzel sonuclar
Şimdi buraya dün tarihli bir resmimi bırakıyorum ikinci koyduğum resme kadar değişmek istiyorummmm , tarihte attım :))Eki Görüntüle 2660806
yapacaksın merak etme canım. Sıkı sarıl diyetine saglıkla ıstedıgın kılolara ineceksin ınsallah
Yaaa sana ne dense az canimcim
Resmen analiktan gec kizliga terfi etmişin
Muhtesem otesi
ablacımmmm seni cok ozledım ya yoksun da musait olamıyorsun ben listedeyım ama sen yoksun ama fena gazdayım dugun var.
daha da iyisi olacak merak etme. Sadece iradeli olup ipin ucunu kaçırmazsak sorun yok
Masallah elıfcım dun mezun oldun ama ilk gun den taviz yok super sın örnek öğrencı

Yine yapacaksın canım
Ben de sevmiyorum çok teması ama sevdiklerime karşı öyle değilim eşime, kızıma, anneme dokunmayı severim ama

Cansın abla sen de takımımızın enerji kaynağısın pozitif enerjin hiç azalmasın inşallah
Çok çok teşekkür ederim abla
Harika görünüyorsunuz, çok tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına
Teşekkür ederim canım inşallah
Maasallah canim. Super olmuşsun.
Eminim sen de öylesindir canım çok teşekkür ederim

Yine yapacaksın canım

Ben de sevmiyorum çok teması ama sevdiklerime karşı öyle değilim eşime, kızıma, anneme dokunmayı severim ama
sevdiklerime sarılmayı severim ben de ama bacağıma dokunulması kasıyor el değmeden ısıyı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…