- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.801
Yaaa sana ne dense az canimcim
Kesin kararlıyım da dediğin şeyi yapamadım okudum kabul ediyorum diye bir onay butonu görmedimkesin kararlıysan göbek yağlarının şansı yok kesin gidecek guruba katılmaya karar verdiysen gülüm ilk sayfa da kurallar yazılı okuyup form var onu kopyala yapıştır şeklin de doldurup paylaşabilirsin
boyuna gore harika gorunuyorsun canim.Aslında çok da çıtır sayılmam dabu kadarı bana yetiyor 38-40 beden benim için ideal
anladim canim. İnsulin direnci icin kullanildigini bilmiyordum. Zayifladikca insilun direnci falan kalmayacak ortada.Insülin direnci var pco olduğum için canım
sana mutlu haftasonlari abla.Mutlu haftasonlari guzeller
Sarjim bozuldu, simdi tel kapanacak :))
Maşallah
sen beni hep güldürüyorsun Allah’ta seni güldürsünDayanabilirsin Rocky ayağa kalk ve ben tortilla yemeyi tercih ederdim de itici ol valla sana zıkkım bile yedirmezler
ah ah keşke bende uyuyabilen yürüyüşü kalsın bendeSu an hala yataktayim. Guya erken kalkip kizlar uyanana kadar yuruyus yapip gelecektim
Elimden geleni yapmaya calisirim kaptanim.
Kalkip kendime su yogurt kurunden hazirliyim bari
sana maşallah canım
acaba memleketi neresiHaahhh ayakkabı meselesi, benim ki de öyle, bağlarken nefes alamıyorum diyor :)))))
Çok iradeli ya inanılmaz, bir şeyi yapmayacağım dedimi tamamdır, tam laz inadı :)))
boylu hatunsun maşallah nazar etmiyelimİnanın daha kilolu halimin fotoğrafını bulamadım Silmişim hep şu an kot gömlekli halindeyim birkaç kilo önce çekilmiştimDream00 Ucmelekannesi Handandandan Mefkurem ekim2009
aslında şekersiz çayın tadını alsan daha şekerli içmeszin canım, istersen bitki çaylarından başla belki o şekilde alışırsınNeden bilmiyorum hayatımdaki her şey bağımlılığa dönüşüyor
Mesela dün diyete de başladım diye öğlen içtiğim çayı kaldırdım tek şekerde olsa almayayım diye, iki saat sonra başımn ağrısından çıldırıcaktım. Ne olursa olsun bir şey alışkanlık olarak hayatıma girdiği zaman bir daha onu terk edemiyorum ama burası bana iyi geldi, moral oldunuz, en azından deneyecek gücü hissediyorum. Çok büyük hedeflerim yok aslında 70 kilo olduğumda 38 beden oluyorum bu benim için yeterli , millet 30-40 kilo veriyor ben 15 kilo ile başa çıkamıyorum diye hayıflandım epey zaman. Geçen yıl diyetisyene gittiğimde ben 50 kilo mu olmalıyım dedim, kemik ve kas ölçümlerimi yaptı hayır dedi, maksimum 68 sonrası sana zarar dedi, motive oldum başladım ama mutfağa girince unutuveriyorum :)))) o yüzden yavaş yavaşta olsa razıyım, sizlere çok teşekkür ederim, cidden moral oldunuz. Hayatta tüm konularda ciddi irade ve başarı göstermiş biriyim ama kilom konusunda böyle olmak çok asabımı bozuyor, şimdi daha inançlıyım, çok teşekkür ederim.
Hafi bakalım inşallah istedikten sonra yapılmicak şey yok canımŞimdi buraya dün tarihli bir resmimi bırakıyorum ikinci koyduğum resme kadar değişmek istiyorummmm , tarihte attım :))Eki Görüntüle 2660806
Çok şişkoymuşun bacım amaneeyy ne iyi yaptın da verdin kilo yaaa çok iyi görünüyorsun maşallah
Dayanabilirsin Rocky ayağa kalk ve ben tortilla yemeyi tercih ederdim de itici ol valla sana zıkkım bile yedirmezler
DirenelimmmmmmBugün daha diyetimin ikinci günü bende de sınav var
Arkadaşlarım geliyor
Geçen gün bu sezonun reçellerini yapmaya başladım demiştim gelip reçel pişi partisi yapalım o zaman dediler, an itibariyle kara kara düşünüyorum. Ama başarırız ya, kaç saat ki , mutfak kapısına eski elbiselerimden birini asmayı düşünüyorum, gördükçe yiyemem sanırım, başaracağız arkadaşım
Haklısın zaten şimdiyeİstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir....
Diyetinin ilk günü yaptığın tek bir kaçamak bile seni istemekten vazgeçirebilir.
teşekkür ederim bal ablamYaaa sana ne dense az canimcim
Resmen analiktan gec kizliga terfi etmişin
Muhtesem otesi
Seni de canım ben de sana az gülmüyor değilimsen beni hep güldürüyorsun Allah’ta seni güldürsün
90 derecede yıkanmışçasına kısalırsam senden bilirimboylu hatunsun maşallah nazar etmiyelim
Tatlı kedi seviyorum seniÇok şişkoymuşun bacım amaneeyy ne iyi yaptın da verdin kilo yaaa çok iyi görünüyorsun maşallah
Ay ben ne güzel kilo vermiştim baktıkça içim sızlıyor. bugün güzel bi başlangıç olsun ve güzel devam etsin. Artık 66 da sabitlenmek istiyorum.
Bu fotoğrafı unutmamak için ekliyorum.
44 bedenden 38e giden bir yoldu. O yol yeniden açılsın.
dayan sahihubanEki Görüntüle 2660843
9 a kadar benim minik ben kalkmazsam uyuyor. Sonrasinda ablalarinin sesini duyup onlarin yanina gidiyor su aralar. Bende 10a kadar yatiyorum ama iyi olmuyor ya. Sersem gibi uyaniyorum ve sis sis. Savah 6 da 7 de kalkarken ne guzeldi.Herkese hayırlı haftasonları
Uykumu alamadım sağolsun yavrularım
Mübarek hava acıyor bunlar ayakta eee uyuyun da bende insanımbari bi haftasonu uyim yok
Yapmissin yine yaparsin canim. İstedikten sonraAy ben ne güzel kilo vermiştim baktıkça içim sızlıyor. bugün güzel bi başlangıç olsun ve güzel devam etsin. Artık 66 da sabitlenmek istiyorum.
Bu fotoğrafı unutmamak için ekliyorum.
44 bedenden 38e giden bir yoldu. O yol yeniden açılsın.
dayan sahihubanEki Görüntüle 2660843
teşekkür ederim gülümAraştırmacı birini bulduğum icin çok heyecanlandım. Ve cok saygı duydumçok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ediyorum
mesela ilk tanıştığın insanlara neden sarılıp öpmek gerekiyor bu beni çok rahatsız ediyor yada çok samimi olmadığım biri bana dokunursa tüm omurilik boyunca aniden kasılıp ense kökü ve kafamın arkası ürperti ve uyuşma karışımı bir his oluyor çocukluğumdan beri var bacağıma dizime dokunuldu mu daha beterim kalabalık ortam bile olsa dokunmayın diyorum eşim oğlum ablam bile olsa huylanıyorum ısıyı aşırı hissediyorum elleri bana değmeden eli hissediyorum çok sinir bozucu yaaa , şu an sevindim biliyor musun elifim benim gibi başkaları da var diye tek ben değilim yani:)Çok teşekkür ederim kaptanim.Insallah burada olacağım. Çok şey öğrendim bu grupla, öğrenmeye devam edeceğim
çok teşekkür ederim ablacım
bende de var o. Herkese sarilmayi sevmem. Bazıları ahtapot gibi sarıyorduKorona nin işe yaradığı tek şey bu oldu gerçekten, artik sarilmiyorlar
hay maşallahhhh gerisi de bu hızla gelir inşallahKilo bildirim güncellemesii yapiyorumm102.7 sanirim 1 gunde -1kg kaybıdevammm keee
İnşallah kuzum sağolasınJasminium84
@Elif yildizz
U UcanSupurge
tebrikler kizlar mezuniyetiniz hayirli olsun
insallah korumadada basarili olursunuz
İnşallah canımmm sağolhosgeldin canim. Bende cabuk pes edebilen bir yapidayim canim . ama burasi iyi bir moyivasyon kaynagi eminim hedefine kisa surede ulasirsin
Tebrikler canlarrrrr.
Kizlarrrr U UcanSupurge @Elif yildizzJasminium84 kizlar mezuniyetiniz hayirlis olsun canlar . burda sadece koruma koruma icin bulunun ins baska turlu gelmeyin buralara
Sağol bitanemmJasminium84
Mezuniyetini tebrik ederim canım
Kilonu koruyup bir daha listeye girmemeni bunun içinde buradan ayrılmamanı temenni ediyorum.
Zıplama ve adım yarışmamızı takibe devam ediyorsun zaten değil mi
Sağol canımm
inşallah canım sağolU UcanSupurge
Jasminium84
@Elif yildizz
Kizlar mezuniyetinizi kutluyorum ins bi daha o kilolari girmezsinuz
Haaaa diyorsun ki kocan bi de o fotoları yakalasın da bir daha ömrü billah dilinden kurtulamayasınMezun olan güzel hatunlarherhalde bu kadar zamanın hatrına bi fotocuk haketmişizdir
U UcanSupurge
@Elif yildizz
Jasminium84
Sağol kuzum
İnşallah ablacımm çok teşekkür ederimJasminium84 kuzum mezuniyetin hayirli ugurlu olsun bidaha listeye girmene gerek kalmasin insallah :))
Yorgunluktan gelemedim cnm
hihhh öyle deme yaaa seni yaradana kurban bırakmazsın tabi gönül bağıyla bağlandık biz bir kere
hayatıma güzellik katan çiçeklerden demetsin gülüm iyi de buraya geldin de seni tanımak nasip oldu , dualarımın karşılığısın rabbim bana iyi insanlarla kalbi sevgiyi bilen insanlarla tanışmayı nasip et diye hep dua ediyorum sen ve 9. takımın içinde ki herkes dualarımın karşılığısınız çook şükürCanım ablam çok teşekkür ederimcansın, balsın iyi ki tanımışız seni iyi ki pozitif enerjinle dokunmuşsun hayatlarımıza
Göbeğim çok sıkı değil bir de kollarım eğilip bükülmeli spor yapmadığım için oraları çok toparlayamıyorum kol kaslarım çok güçlü değil hemen acır boynumdaki düzleşme ve fıtıkların etkisi de olabilir çoğunlukta ayakta yapılan sporlar yaptığım için bacaklarım epey sıkı da diğerleri hak getire
Kesinlikle
Yazarken benim de aklımdan geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?