Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesin kararlıyım da dediğin şeyi yapamadım okudum kabul ediyorum diye bir onay butonu görmedim

Aslında çok da çıtır sayılmam da bu kadarı bana yetiyor 38-40 beden benim için ideal
boyuna gore harika gorunuyorsun canim.
Insülin direnci var pco olduğum için canım
anladim canim. İnsulin direnci icin kullanildigini bilmiyordum. Zayifladikca insilun direnci falan kalmayacak ortada.

Mutlu haftasonlari guzeller

Sarjim bozuldu, simdi tel kapanacak :))
sana mutlu haftasonlari abla.

Yokmu evde senin tele uyan sarj aleti abla

Dayanabilirsin Rocky ayağa kalk ve ben tortilla yemeyi tercih ederdim de itici ol valla sana zıkkım bile yedirmezler
sen beni hep güldürüyorsun Allah’ta seni güldürsün
Su an hala yataktayim. Guya erken kalkip kizlar uyanana kadar yuruyus yapip gelecektim
Elimden geleni yapmaya calisirim kaptanim.
Kalkip kendime su yogurt kurunden hazirliyim bari
ah ah keşke bende uyuyabilen yürüyüşü kalsın bende
sana maşallah canım inşallah hiç daha gelmesin o kilolar süpersin
Haahhh ayakkabı meselesi, benim ki de öyle, bağlarken nefes alamıyorum diyor :)))))
Çok iradeli ya inanılmaz, bir şeyi yapmayacağım dedimi tamamdır, tam laz inadı :)))
acaba memleketi neresi
boylu hatunsun maşallah nazar etmiyelim
aslında şekersiz çayın tadını alsan daha şekerli içmeszin canım, istersen bitki çaylarından başla belki o şekilde alışırsın
Şimdi buraya dün tarihli bir resmimi bırakıyorum ikinci koyduğum resme kadar değişmek istiyorummmm , tarihte attım :))Eki Görüntüle 2660806
Hafi bakalım inşallah istedikten sonra yapılmicak şey yok canım

Dayanabilirsin Rocky ayağa kalk ve ben tortilla yemeyi tercih ederdim de itici ol valla sana zıkkım bile yedirmezler

Direnelimmmmmm
Çünkü şişko olmak çok acı

İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir....

Diyetinin ilk günü yaptığın tek bir kaçamak bile seni istemekten vazgeçirebilir.
Haklısın zaten şimdiye
Kadar yeterince kaçamak yaptım
84 kg dan 67 ye düşmüştüm.
Şimdş yeniden 77 den kilo verme sürecim başladı.
sabırsahihuban sabır
Zor olacak ama sonu güzel olacak inşaallah

Yaaa sana ne dense az canimcim
Resmen analiktan gec kizliga terfi etmişin
Muhtesem otesi
teşekkür ederim bal ablam
sen beni hep güldürüyorsun Allah’ta seni güldürsün
Seni de canım ben de sana az gülmüyor değilim
boylu hatunsun maşallah nazar etmiyelim
90 derecede yıkanmışçasına kısalırsam senden bilirim
Çok şişkoymuşun bacım amaneeyy ne iyi yaptın da verdin kilo yaaa çok iyi görünüyorsun maşallah
Tatlı kedi seviyorum seni

Yolu açtık beraber
Bende sizin gibi başardım geçmişte
Yine başaracağız inş
Sabır sabır sabır sonrası güzel günler

Herkese hayırlı haftasonları
Uykumu alamadım sağolsun yavrularım
Mübarek hava acıyor bunlar ayakta eee uyuyun da bende insanım bari bi haftasonu uyim yok
9 a kadar benim minik ben kalkmazsam uyuyor. Sonrasinda ablalarinin sesini duyup onlarin yanina gidiyor su aralar. Bende 10a kadar yatiyorum ama iyi olmuyor ya. Sersem gibi uyaniyorum ve sis sis. Savah 6 da 7 de kalkarken ne guzeldi.
Yapmissin yine yaparsin canim. İstedikten sonra

Araştırmacı birini bulduğum icin çok heyecanlandım. Ve cok saygı duydum çok güzel açıklamışsınız çok teşekkür ediyorum
teşekkür ederim gülüm
merak ettiğin , benim de bildiğim konularsa her zaman sor ben yazarım gülüm :)

mesela ilk tanıştığın insanlara neden sarılıp öpmek gerekiyor bu beni çok rahatsız ediyor yada çok samimi olmadığım biri bana dokunursa tüm omurilik boyunca aniden kasılıp ense kökü ve kafamın arkası ürperti ve uyuşma karışımı bir his oluyor çocukluğumdan beri var bacağıma dizime dokunuldu mu daha beterim kalabalık ortam bile olsa dokunmayın diyorum eşim oğlum ablam bile olsa huylanıyorum ısıyı aşırı hissediyorum elleri bana değmeden eli hissediyorum çok sinir bozucu yaaa , şu an sevindim biliyor musun elifim benim gibi başkaları da var diye tek ben değilim yani:)

mezuniyetin de hayırlı uğurlu olsun hızlı şirinem tam alıştık birbirimize tanımaya başladık mezun oldun gülüm ama bizi bırakmazsın ara ara muhabbete gelirsin değil mi

Kilo bildirim güncellemesii yapiyorumm102.7 sanirim 1 gunde -1kg kaybı devammm keee
hay maşallahhhh gerisi de bu hızla gelir inşallah
bakalım pazartesi kontrol tartısı var takımın o zamana kadar ne hızla ineceksin ilk hedef 2 li rakamlaarrrrr

Jasminium84
@Elif yildizz
U UcanSupurge
tebrikler kizlar mezuniyetiniz hayirli olsun
insallah korumadada basarili olursunuz
İnşallah kuzum sağolasın

İnşallah canımmm sağol

Sağol bitanemm
tabii ki her zaman buradayım hem korumada kalabilmek hem sizinle iletişimde kalabilmek için
Hem de tabii ki adım Yarışması bende

Sağol canımm

U UcanSupurge
Jasminium84
@Elif yildizz
Kizlar mezuniyetinizi kutluyorum ins bi daha o kilolari girmezsinuz
inşallah canım sağol

Mezun olan güzel hatunlar herhalde bu kadar zamanın hatrına bi fotocuk haketmişizdir
U UcanSupurge
@Elif yildizz
Jasminium84
Haaaa diyorsun ki kocan bi de o fotoları yakalasın da bir daha ömrü billah dilinden kurtulamayasın

U UcanSupurge
Jasminium84
@Elif yildizz
Tebrik ederim hanımlar. Mezuniyetiniz hayırlı olsun.
Sağol kuzum

Jasminium84 kuzum mezuniyetin hayirli ugurlu olsun bidaha listeye girmene gerek kalmasin insallah :))

Yorgunluktan gelemedim cnm
İnşallah ablacımm çok teşekkür ederim

hayatıma güzellik katan çiçeklerden demetsin gülüm iyi de buraya geldin de seni tanımak nasip oldu , dualarımın karşılığısın rabbim bana iyi insanlarla kalbi sevgiyi bilen insanlarla tanışmayı nasip et diye hep dua ediyorum sen ve 9. takımın içinde ki herkes dualarımın karşılığısınız çook şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…