- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.001
Doğum günün kutlu olsun canımGünaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Bugün31 yaşıma fit girmek isterdim
Kolay gelsin canımHerkese hayırlı pazarlar
Bugun evde baya bi işim var
Halledeyim geleyim
senin elinde canim istersen degistirirsin goruntunuBir ay yemesem olur... bir foto cekildim bugun, tamam postür bozuk ama gene de cok siskoyumtiksindim kendimden, ben nasil bu hale geldim Allahım ;,(
dogum gunun kutlu olsun canimGünaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
kolay gelsin canimHerkese hayırlı pazarlar
Halledeyim geleyim
Doğum günün kutlu olsun canımNice mutlu yılların olsun ailenle birlikte inşallah
Tesekkur ederim kizlarsenin elinde canim istersen degistirirsin goruntunu
dogum gunun kutlu olsun canim
nice senelere insallah
tabi fit sekilde
kolay gelsin canim
Canım 19haziranda 71.7 yi görünce şoka girdim resmen bir başladım kendim bile inanamadım 7 kilo verdim bileAminnn tesekkur ederim canim. Ben basladim mi duramiyorum mesela 1 d ekmek yedim ya devami gelir 2 dil 3 dil. Seker konusunda 1 paket cikolata yedim ya donup dolasip evde baska ciko ariyorum benim tamamen kesmem lazim
Kolay gelsin canımHerkese hayırlı pazarlar
Halledeyim geleyim
Evet çok zormuş okudukça geriliyorumtam gelemesemde takip etmeye calisiyorum bitanecimharikalar yaratiyosun, senden bekledigim gibi
Kiz senin aşırı kilon yoktuki, ameliyat olmani gerektirecek
Karin germe baya zor
Hepibörtdey poniloviç imGünaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Spor falan denesen canım zaman isteyen bişey sporla toparlarsın gibi geliyoEvet çok zormuş okudukça geriliyorum
Göbeeem küçülmüyor abloş ya ekstra büyük
Canım menülerimizi 9. Takım menü sayfasına ekliyoruz yediklerinin saatleri ve miktarlarını da eklemelisin sayfada örnek menüler var onlar gibi yazarsan anlaşılması daha kolay olurBugün ki menüm
08:00 daa kahvaltı iki sucuklu yumurta yağsız peynir bir bardak yeşil çay 7 zeytin domates
Öğlen tarhana çorbası +yoğurt
Akşam bezelye yemeği cacık salata
Nice güzel yaşlara canım yeni yaşın tüm güzellikleri beraberinde getirsin inşallahGünaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Sağolasın tatlım darısı başına
Kıskanma ne olur listeye gir senin de olur
Ben sana göbeeemin portresini yoliiiim sen spor demeye utanırsın bacımSpor falan denesen canım zaman isteyen bişey sporla toparlarsın gibi geliyo
Sariliyorum kollarim yetmiyo kedimHepibörtdey poniloviç imyeni yaşın unicorn atının boynuzu gibi dimdik, sağlam ve haşmetli geçsin
Fit giremedim diye de üzülme herkes zayıf olursa herkes çıtır olursa ne çekiciliği kalır zayıf çıtır olmanın o açıdan düşün göbeeene sarıl
EnnaaaamSariliyorum kollarim yetmiyo kedim
Sen bilirsin bıçak altına yatmak da ne bileyim ürkütüyo beniBen sana göbeeemin portresini yoliiiim sen spor demeye utanırsın bacım
en iyisi gülüm durduk yere riske girmeye gerek yok inşallah gitmez diye düşünerek ablana yazdım zaten haa bu arada bak prenses yerine melek annesi demişim sana içime doğmuş prensesin büyüyünce annesine melek gibi olacak kuzum ondan yani karıştırdığımdan diiiil (çevir kazı yanmasın yapmaya çalışan ekim )Yok abla ben gitmiyorum uzun süre ne ayakta durabiliyorum ne sandalyede oturabiliyorum karnım kaskatı oluyor bı de kocaman göbeğimle herkesin bakmasına gerek yok dedim kızımı bırakacak yer de yok durmaz ordan oraya koşar birilerine temas eder riske atamadım nasip artık düğünden önce hayırlı olsun demeye evlerine gitmiştik
söyle bence gülüm vücut dengeni bozarsa zayıflatmaz da , bana hiç etkisi olmuyor 6 senedir kullanıyorum , endokrin doktoru verdi:)Söylemedim canım geçiyor ama tekrarlıyor ya kabız ya ishal ortasını bulamadık. Kilo vermeme yardımcı olsun da ne yapalım dayanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?