Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğum günün kutlu olsun canım Nice mutlu yılların olsun ailenle birlikte inşallah

Bir ay yemesem olur... bir foto cekildim bugun, tamam postür bozuk ama gene de cok siskoyum tiksindim kendimden, ben nasil bu hale geldim Allahım ;,(
senin elinde canim istersen degistirirsin goruntunu
dogum gunun kutlu olsun canim
nice senelere insallah
tabi fit sekilde
Herkese hayırlı pazarlar
Bugun evde baya bi işim var
Halledeyim geleyim
kolay gelsin canim

Aminnn tesekkur ederim canim. Ben basladim mi duramiyorum mesela 1 d ekmek yedim ya devami gelir 2 dil 3 dil. Seker konusunda 1 paket cikolata yedim ya donup dolasip evde baska ciko ariyorum benim tamamen kesmem lazim
Canım 19haziranda 71.7 yi görünce şoka girdim resmen bir başladım kendim bile inanamadım 7 kilo verdim bile
Kararlı ol bende evde çikalata olsun yemeden duramazdım şimdi kaç haftadır bitter dolapta bekliyo eşim doldurmuş kızlarla dün hiç aklıma gelmiyo

Tuzsuz fıstık aldım az balla rondodan geçirdim çok inceltmedim tatlı istedimi canım 1tatlı kaşığı yiyorum
Dondurucuya tam buğday ekmek koydum 1er 2şer yiyceğim kadar çıkarıp yiyorum

Düşünsene ye ye nereye kadar aylar sonra hayalini kurduğun vücuda sahip olacaksın

tam gelemesemde takip etmeye calisiyorum bitanecim harikalar yaratiyosun, senden bekledigim gibi

Kiz senin aşırı kilon yoktuki, ameliyat olmani gerektirecek

Karin germe baya zor
Evet çok zormuş okudukça geriliyorum
Göbeeem küçülmüyor abloş ya ekstra büyük

Hepibörtdey poniloviç im yeni yaşın unicorn atının boynuzu gibi dimdik, sağlam ve haşmetli geçsin
Fit giremedim diye de üzülme herkes zayıf olursa herkes çıtır olursa ne çekiciliği kalır zayıf çıtır olmanın o açıdan düşün göbeeene sarıl

Bugün ki menüm
08:00 daa kahvaltı iki sucuklu yumurta yağsız peynir bir bardak yeşil çay 7 zeytin domates
Öğlen tarhana çorbası +yoğurt
Akşam bezelye yemeği cacık salata
Canım menülerimizi 9. Takım menü sayfasına ekliyoruz yediklerinin saatleri ve miktarlarını da eklemelisin sayfada örnek menüler var onlar gibi yazarsan anlaşılması daha kolay olur

Nice güzel yaşlara canım yeni yaşın tüm güzellikleri beraberinde getirsin inşallah
Sağolasın tatlım darısı başına
Yalniz U UcanSupurge Zehra seni cok kiskandim ya
Takima geldiginde benden kiloluydun catlicam simdi
Kıskanma ne olur listeye gir senin de olur
Liste yüzünden her hafta 3 buçuk atıyordum

Sariliyorum kollarim yetmiyo kedim

Ben sana göbeeemin portresini yoliiiim sen spor demeye utanırsın bacım
Sen bilirsin bıçak altına yatmak da ne bileyim ürkütüyo beni
Küçük çocuğun da var nasıl olcak yardımcı olabilcek birileri var mı hoş daha emziriyosundur hemen yaptırmazsın

en iyisi gülüm durduk yere riske girmeye gerek yok inşallah gitmez diye düşünerek ablana yazdım zaten haa bu arada bak prenses yerine melek annesi demişim sana içime doğmuş prensesin büyüyünce annesine melek gibi olacak kuzum ondan yani karıştırdığımdan diiiil (çevir kazı yanmasın yapmaya çalışan ekim )
karnın öyle kaskatı oturup kalkamıyorsan eli kulağın da bebeğin demektir hayırlısıyla sağ selamet doğar inşallah

Söylemedim canım geçiyor ama tekrarlıyor ya kabız ya ishal ortasını bulamadık. Kilo vermeme yardımcı olsun da ne yapalım dayanacağım
söyle bence gülüm vücut dengeni bozarsa zayıflatmaz da , bana hiç etkisi olmuyor 6 senedir kullanıyorum , endokrin doktoru verdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…