- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.981
Senin durumun o kadar vahim degil bence :))Sende son durumlar ne abla? El ele tutusup psikolaga mi gitsek biz kitliktan cikmis gibi yiyoruz ustune bi daha yiyoruz diye :) :)
En son gittiginde kaçtın20 gün sonra memlekete gidicem gene dombili dombili
Hoşbuldumm canım ben uykucuGunaydin. Ben Poni takima hosgeldin
Doğum günün kutlu olsunGünaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Bugün31 yaşıma fit girmek isterdim
Gecen yaz gitmistim 85 ustuydum sanirim dogumdn sonraydi. Telimde yapilacak abla sarj soketiyle cami degisecekEn son gittiginde kaçtın
Telin olmuyormu
Aminn insaallah tesekkurlerDoğum günün kutlu olsun
Yeni yaşında bütün fazlalıklar gider inşallah
Dişini sikarsan 20 günde 4 kilo verebilirsin :))Gecen yaz gitmistim 85 ustuydum sanirim dogumdn sonraydi. Telimde yapilacak abla sarj soketiyle cami degisecek
Ne yapsam ne etsem ablam ne onerirsin?Dişini sikarsan 20 günde 4 kilo verebilirsin :))
Ne yapman gerektiğini biliyorsunki tatlim :))Ne yapsam ne etsem ablam ne onerirsin?
1 haftadir 2 gune bir baslayip bozuyorum hatta seviye 1e de baslayip bozdum
Ne yapsam ne etsem ablam ne onerirsin?
1 haftadir 2 gune bir baslayip bozuyorum hatta seviye 1e de baslayip bozdum
AnlastikNe yapman gerektiğini biliyorsunki tatlim :))
Bozmadan devam edecen
Hadi gel bugünden baslayip cumaya kadar sifir kacamakla devam edelim
Aminnn tesekkur ederim canim. Ben basladim mi duramiyorum mesela 1 d ekmek yedim ya devami gelir 2 dil 3 dil. Seker konusunda 1 paket cikolata yedim ya donup dolasip evde baska ciko ariyorum benim tamamen kesmem lazimBirden katı bir diyete girmesen
Önce yavaş yavaş kesip kendini biraz alıştırsan olmaz mı ?
Mesela günde yarım ekmek yiyorsan çeyreğe düşürsen, şekeri biraz kessen, öğünleri düzenlesen o bile fayda yavaş olur ama etkisi olur. Kilo vermek yavaş bir süreç zaten, kendini azar azar alıştırsan fayda etmez mi ? Doğum günün de kutlu olsun bu arada, çok mutlu bir ömrün olsun inş
Tesekkur ederim Haticem
Trampolini ne zaman aldiydin kizzBen bi kosu gldlp trambolinde zipliyim gaza geldim gene mefkusumla
Cok olmadi abla.kizlara aldik ama bni de tasiyor tam basladim minigim uyandiTrampolini ne zaman aldiydin kizz
Dikkat et dizlerin agrimasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?