Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

söyle bence gülüm vücut dengeni bozarsa zayıflatmaz da , bana hiç etkisi olmuyor 6 senedir kullanıyorum , endokrin doktoru verdi:)
Bakalım bugün birşey yok nasıl olacak

kolayına geliyor emmek sıpanın hem de senden fazladan ilgi görmüş oluyor yaa niye bıraksın :))
zayıflaması kötü , artık sütten yeterli gıda da almıyor mecbur yemek yemesi lazım allah kolaylık versin niranım inşallah ablalarına heveslenir de yer

Kızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim

zamanla alışacaksın gülüm hem de zorlanmak ne bilmeyeceksin söz veriyorum olacakkk..
ben mutfak masasının üzerine koyduğum leptapta , diğer odalarda işim yoksa tüm gün ve gece mutfakta zaman geçiriyorum, yaşıyorum :) bazen tezgah üzerin de çikolatası çerezi keki poğaçası bol bol oluyor ama sanki mutfak eşyası gibi geliyor hiç canım istemiyor , çoğu yaptığımın tadını bile bilmem eşimle oğlum yer komşuma veririm biter, acıkmadan ağzıma lokma koymuyorum , ilk başta bir kaç sene öncesi çikolatalı gofreti 20-21 gün gözümün önün de bıraktım (kendilerini pek severdim ) canım çektiğin de seni acıkınca yiyecem dedim ,acıkınca da sağlıklı öğünü yiyince karnım da doydu canım da çekmedi en son evde abur cubur kalmamış oğlum ehh yemeyeceksen ben yerim dedi ye oğlum canım istemiyor dedim ilk böyle başladım , ben de yasak yok bazı kurallar var sadece acıkmadan yemek yok , önce sağlıklı yiyeceklerden başlamak , çok canımın istediği bir şey varsa hamur işi v.s. gündüz öğünün de yemek akşama olmazzz:)) ha bir de paketli hazır ürün yememek illa yiyeceksem evde yapılmış içine ne girdiğini bildiğim şeyler tercih

Ben sana göbeeemin portresini yoliiiim sen spor demeye utanırsın bacım
Bende düşünüyorum canım karın gerdirmeyi.
Tabi bir bebek daha düşünüyorum, onun sezeryanı ile birlikte yaptırırım muhtemelen.
Bir arkadaşım yaptırmıştı, "3 ay rükû pozisyonunda gezdim, doğrulamadım, çok zor" demişti ama yinede düşünüyorum.

Sütten kesebilirsem yiyeceğine inanıyorum canım

ne güzelll arkadaşşşş keşke hepimiz de böyle arkadaş olsa şanslısın gülüm ve cidden tebriki hak ediyorsun o kadar tadımlık yiyip bırakmışsın sen bu işi kesin başaracaksın
benim arkadaş nasıl biliyor musun allahını sever yii bi yudum yii diye sürekli ısrar eden tabağına bir şeyleri koyan biriydi son 1-2 senedir çok şükür ısrar etmiyor ,azıcık ısrar ediyor ve tabak hazırlayıp zorla elime veriyor seninkiler yer diyor, almazsam arkamdan getiriyor , yan binam da oturuyor da :))

Yeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
Ben herşeyi buzdolabında saklıyorum canım.
Yoruldum herşeyin kurtlanıp çöp olmasından
Sende benim gibi sıcak yerdesin galiba
Hangi şehirdesin

Son düzenleme:
Kuzum gerçekten çok isterdim ama biliyorsun eşimi hata kaza göreceği tutar cidden kıyamet kopar biliyorsun
aman gülüm yok sen koyma foto falan hiç riske girmeye gerek yok , mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun ömrün boyunca bir daha gram kilo derdin olmasın ama sen yine de hep bizimle ol , hiç olmadı ne haber şişkolar diyip yine gellllll

Selamlar kızlar eyü akşamlar
Eşimi karın germe ameliyatı için uzun dil dökmeler neticesinde sonunda ikna ettim
Bilgisi deneyimi olan var ise alırım bi dal
vuuuvvv vallaha mı hadi hayırlı olsun iznin çok mu sarkık deri var ki karnını gerdiricen gülüm

Kizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.

Bu arada Fit mutlu anne kardesim hastanede gece agrisi vardi zatrn sabah gitmis dogum baslamis demisler haber bekliyoruz kizlar ins sag saglim gelir pasamizda anneside evine

su disiplin ve kararlilik uzerine siki bir egitim sart bize poni. Bende sabah baslayip.aksam bozdum. Birgun yaptim ertesi gun bozdum izindeyim diyede rahatim.

Su 2 gundur iyi gidiyo nasip ins daim olur
bahce icinmi taslar abla ne tasi

Herkese hayırlı pazarlar
Bugun evde baya bi işim var
Halledeyim geleyim
kolay gelsin belki bitmistir bile
Yeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
evin sicak mi o zaman canim
Kolay gelsin gercekten zor
Ama su saatten sonra emdiginin ona bir faydasi yokki. Emmeye guvendigi icin yemiyorlarda. Bence kesmelisin canim ya sanada zor

Bir nefeste kurtulur İnşallah canım.
Bizi haberdar et

11Temmuz Menüm
12.30: Omlet(2 dilim peynir+2 dilim sucuk+2 yumurta)
1 salatalık
5 zeytin
_______
16.30: 6yk kabak kavurması(yeniden kabak pisirdim)
2 yk yoğurt
10 tane kiraz
1tane kayısı
___
2 şişe sade maden suyu
2 lt su
guzel menu canim
guzel canim. Bazlama ve borekten biri olsaymis daha iyiymis
guzel bence canim
pankek olmamis gerisi guzel canim
guzel ogleyi guxel atlatmissin miktarlar az

guzel canim bence
guzel menu canim
guzel gorunuyor canim.
dedigin gibi ekmek oranin fazzla canim
misir olmasa iyiymis ama idare eder oda canim
guneste yurumek banada olum gibi geliyor canim. Ya sabah serinde yada aksam bemcede
guzel canim. Kabal cekirdegin gec saatte ve cokmu bilemedim
MakarNa tabagin buyuk degilse idare eder canim.
Menunun basina tarih yazarsan hangi gunun menusu oldugunu kacirmayiz canim

bu gün doğum günün müüü ponimmmmm rabbim sağlıklı huzurlu mutlu uzun uzunn ömürler versin gülüm

kolay gelsin canim
bura cok sicak degil ama pul biber felan o tarz seyleri bende buzlikta sakliyorum

24 ayindan sonra hic bi faydasi yokmus abla.esin de biliyodur
niye bosuna israr ediyo
bide cocuk kilo almadigi halde
rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder insalalh
birden heycanlandim bende

Amin canim ins. Haber gelse bi rahatlayacagiz hepimiz

Sağlıkla kurtulsun inşallah ikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…