- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.021
gecmis olsun canim
sagolun canlar. Agizlardaki.maskeler olmasa(oda yarim yamalakti )normal zamandan bir farki yoktu dugunun. Uzaktan oturdum hayirli olsun dedim, gelin kizimizla bi oynadim cok durmadim geldim evime.
Rabbim mutluluklarini bozmasin ins.
gelmedi canim.
Kiz dogru diyon bizim kiz nickiyle celisecek
gecmis olsun canim.
olur canim ins. Rabbim saglikli sihhatli nasip etsin ins.
Vakti zamani vardir en beklemedigin anda gelir ins
baya yorucudur. Gelince islaklari hallet toparlan git gelince canta duzelt falan.
Allah kolaylik versin. Ama bi yandan da guzel canim bizizmkilerde nerde su birikintisi gorseler deniz diyorlar
2 yas bencede erken. Benimkide daha anne baba mama aba baska kelime yok.
Kizlar 2.5 yasinda ogrenmisti. İdeal o cocuk hazir degilse 3 te olabilir tabiki
saglik izni de mi normal izne sayiliyormus.
Listeye girmek dusundurmuyor canim su ara bende duzene girmeye basladim. Ama kp durumu kptulesiyor ve olurse kv yaninda bayaaaaaaaa dururuz ve tarti gunleri sikinti olur. Ben listedeymisim gibi hareket edicem yine ama bakalim son karari cuma veriyim ins
Benimkide hala baska kelimeler soylemiyor. Yasitlari neler neler soyluyor . her cocuk bir degil tabiki ama ne biliyim .ortanca kizda gec konusmusti baya bida ablaya cekmis
Bakalım bugün birşey yok nasıl olacaksöyle bence gülüm vücut dengeni bozarsa zayıflatmaz da , bana hiç etkisi olmuyor 6 senedir kullanıyorum , endokrin doktoru verdi:)
kolayına geliyor emmek sıpanın hem de senden fazladan ilgi görmüş oluyor yaa niye bıraksın :))Yarın 2 yaş 1 aylık oluyor canım.
Tam bir aydır hergün bıraktırmak için niyet ettim ama o kadar düşkün ki, başarmadım.
Emiyor diye yemekte yemiyor, sıcaklarda da zayıfladı.
Ekmeği bırakınca yemek yemeye başlar diye yarına kesin niyet ettim, İnşallah kolaylıkla bırakabilir.
zamanla alışacaksın gülüm hem de zorlanmak ne bilmeyeceksin söz veriyorum olacakkk..Ama itiraf etmeliyim cidden zorlandım
Sofrayı toplarken elime bir pişi aldım, normalde gidip gelip atıştırırım sonra arkadaşım napıyosuuuuunnnn diye feryat edince kendime geldim :))) valla önünde olupta yememek çok zor iş, kalanları giderken yanlarına verdim kaplara koyup kendime güvenmiyorum çünkü :))) tüm gün yememek için sigaraya abandım, ağzım çamur gibi resmennn
Bende düşünüyorum canım karın gerdirmeyi.Ben sana göbeeemin portresini yoliiiim sen spor demeye utanırsın bacım
Sütten kesebilirsem yiyeceğine inanıyorum canımkolayına geliyor emmek sıpanın hem de senden fazladan ilgi görmüş oluyor yaa niye bıraksın :))
zayıflaması kötü , artık sütten yeterli gıda da almıyor mecbur yemek yemesi lazım allah kolaylık versin niranım inşallah ablalarına heveslenir de yer
ne güzelll arkadaşşşş keşke hepimiz de böyle arkadaş olsa şanslısın gülüm ve cidden tebriki hak ediyorsun o kadar tadımlık yiyip bırakmışsın sen bu işi kesin başaracaksınArkadaşlarımın biri bu konuları çok önemser
Sağolsun birlikte çalıştığımız onbeş yıl hep frenlemiştir beni, kendisi de düzenli spor yapıyor ve kilo sorunu olmamasına rağmen almamaya çok dikkat eder. Diğerinin de kilo sorunu yok ama deli gibi iştahlıdır, bir tane ye bırak mühim olan durabilmen tarzında yaklaştı ama kendimi biliyorum başlasam devamı gelecek, o frenim olsa keşkeeee olmadığından kiloluyum :)))
Ben herşeyi buzdolabında saklıyorum canım.Yeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
Değişmeyen bir şey kaldı mıBu bildirimleri gördüğümüz kutu değişmiş
aman gülüm yok sen koyma foto falan hiç riske girmeye gerek yok , mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun ömrün boyunca bir daha gram kilo derdin olmasın ama sen yine de hep bizimle ol , hiç olmadı ne haber şişkolar diyip yine gellllllKuzum gerçekten çok isterdim ama biliyorsun eşimi hata kaza göreceği tutar cidden kıyamet kopar biliyorsun
vuuuvvv vallaha mı hadi hayırlı olsun iznin çok mu sarkık deri var ki karnını gerdiricen gülümSelamlar kızlar eyü akşamlar
Eşimi karın germe ameliyatı için uzun dil dökmeler neticesinde sonunda ikna ettim
Bilgisi deneyimi olan var ise alırım bi dal
su disiplin ve kararlilik uzerine siki bir egitim sart bize poni. Bende sabah baslayip.aksam bozdum. Birgun yaptim ertesi gun bozdum izindeyim diyede rahatim.Günaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Bugün31 yaşıma fit girmek isterdim
bahce icinmi taslar abla ne tasiGunaydinnnnnn mutlu pazarlar
Dün mecazen degil, gercekten taş tasidimcok yorulmusum
Ogleden sonra şarj icin reale gittim ama orda yoktu, baska yere gitmek icinde geç kaldim
Bantla falan tutturmaya calistim
Pazartesi iş den sonra alicam mecbur
Ucmelekannesi evdekiler benim tele uymuyor cnm
kolay gelsin belki bitmistir bileHerkese hayırlı pazarlar
Bugun evde baya bi işim var
Halledeyim geleyim
evin sicak mi o zaman canimYeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
Ama su saatten sonra emdiginin ona bir faydasi yokki. Emmeye guvendigi icin yemiyorlarda. Bence kesmelisin canim ya sanada zorKızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim
Bir nefeste kurtulur İnşallah canım.Kizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
Bu aradaFit mutlu anne kardesim hastanede gece agrisi vardi zatrn sabah gitmis dogum baslamis demisler haber bekliyoruz kizlar ins sag saglim gelir pasamizda anneside evine
guzel menu canim11Temmuz Menüm
12.30: Omlet(2 dilim peynir+2 dilim sucuk+2 yumurta)
1 salatalık
5 zeytin
_______
16.30: 6yk kabak kavurması(yeniden kabak pisirdim)
2 yk yoğurt
10 tane kiraz
1tane kayısı
___
2 şişe sade maden suyu
2 lt su
guzel canim. Bazlama ve borekten biri olsaymis daha iyiymis11/7/2020
sabah: 1haşl yumurta
3biber iki lokma ekmek
8-9 top peynir
öğlen
Çeyrek börek
Soğan salatası
Çeyrek bazlama
Yeşil fasulye
Yoğurt
ara/ sütlü kahve
ikindi-akşam: bir tabak andoloz çorbası
naneli yoğurt
ara. Üzüm
Su. 3lt
Spor
Hızlı tempo 30dk Yürüyüş *3=90
Orta tempo 60dk yürüyüş *2=120
Toplam 210puan @zsaracoglu acoglu
guzel bence canim11 temmuz 2020
11.00 (kahvaltı)
tek yumurta ile omlet
2 parça kaşar
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
Türk kahvesi
4er tane badem-fındık-ceviz
19.00 (akşam yemeği)
1 tabak fırında tavuk patates ( 5 küçük tavuk parçası/5-6 dilim ince patates)
1 kase yoğurt
su : 3 litre
pankek olmamis gerisi guzel canim11 temmuz cumartesi
Kahvaltı 9.45
1 dilim tb ekmeği
1 mini pankek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
7 yeşil zeytin
Salatalik dometes
Ara 15.00
Türk kahvesi ve 2 cevizle bir ince dilim kavun
Akşam 18.00
5 kaşık taze fasulye
1.5 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
Salata
Bir lokma ekmek
guzel ogleyi guxel atlatmissin miktarlar az11 Temmuz Cumartesi:
Sabah 09:30
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
1 salatalık
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay
Ara öğün 10:30
1 büyük fincan yaseminli yeşil çay
Öğlen 14:30
1/4 simit
2 kaşık yoğurtlu tavuk salatası
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 ısırık pişi
Salatalık-domates
1 tane mercimekli köfte
Çay
Ara 16:00
1 küçük fincan orta kahve
2 top dondurma
Misafirim vardı 20:30 a kadar sohbet muhabbet erken akşam yemeği saati geçti, o öğünü atlamış oldum
Su 2 lt
Spor yok
guzel canim benceSabah 10:30 4 bardak su
2 yumurta
Domates
3 zeytin
1 yemek kaşığı kaymak
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 pardak şekersiz çay
16:30 sütlü Türk kahvesi
17:00 5 yemek az yağlı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı türlü sussuz
1 kase yoğurt
3 litre su
İp atlayamıyorum çünkü rahmim tam toparlayamadı bu 2 gündür ev temizliği çocuk fazla spor yapamıyorum.
guzel menu canim30dk orta tempolu yuruyus 60 p
Sabah: 1 domates 1salatalik beyaz peynir 1 dilim light ekmek ve zeytin ezmesi
Ara:turk kahvesi
Oglen: 1er kasik semizotu salatasi, patlican salatasi, yesil salata, zy.taze fasulye, 2 kasik etli pilav
Ara: limonata
Aksam: 3 kayisi, ev ahalisinden kalan birkac kasik coban salata (bizde atmak yok, gunah!)
@zsaracoglu
guzel gorunuyor canim.11 temmuz cumartesi
11.00
1probiyotik içtim küçük
1.5 haş yumurta
3piliş jambon(dünde yemiştim yazmayı unutmuşum gece vicdan yaptım)
3zeytin
13.30
1çay bardağı protein süt kakaolu
15.30
1kase mercimek salatası
1lokma un kurabiyesi (oğlana yedirirken ağzıma atmışım ağlamasından beynim yandı )
18.30
2probiyotik yoğurt içine 4kuru kayısı
Probiyotiğe abansamda bi fayda yok
8mile leslie 120dk×3=360puan
Plank (124sn÷5)×1=24.
Fitnes egzersizleri (249÷5)×1=49.
Toplam. 433 puan
500adet ipsiz ip atlandı @zsaracoglu
dedigin gibi ekmek oranin fazzla canim11 temmuz cumartesi
Bugunki menüm
Sabah 10.30
bir yumurtalı sucuk peynir zeytin 2 dilim ekmek 2 b şekersiz çay
Öğlen
1tb kavurma 3 dilim karpuz 1 dilim ekmek
Akşam 17.30
iki kasik menemen 1 dilim karpuz 1 dilim ekmek
2lt su
Yarim saat yürüyüş
Yarından itibaren ekmeği azaltacam bu aralar fazla ekmek yiyorum
misir olmasa iyiymis ama idare eder oda canim11 temmuz cumartesi menun
Uyaninca limonlu su
10:00 omlet peynirli 5 zeytin domates salatalik yesil cay 1dilim tm bugday ekmegi
12:30 bi kucuk kase kiraz
17:45 bi tabak bol acili lahana kavurmasi bi buyuk bardak ayran
21:30 gibu ayran limonlu biberli nanelu bi bardak( misafirum vardi bi bardakta patlamus misir)
Su 3.5lt
45dk tempolu yuruyus
guneste yurumek banada olum gibi geliyor canim. Ya sabah serinde yada aksam bemcedeBu yürüyüşte çok kafamı karıştırıyorlar. Akşam güneş batınca serinde yürüyüşe çıkıyorum yarım saat falan bu sefer diyorlar güneş olmadığı için terlemezsin kilo da veremezsin bu doğru mu ??
guzel canim. Kabal cekirdegin gec saatte ve cokmu bilemedim11 temmuz
11.30: 1 kase domates biber kavurması, 2 dilim kaşar, 2 biber, 1 salatalık, avuçiçi kadar bazlama
16: 10 kiraz
20: 200gram et şiş, 1 köz domates, 1 köz patlıcan, 2 köz biber
20.30: 2 avuç kabak çekirdeği
15 dk bölgesel egzersiz
1,5 lt su
MakarNa tabagin buyuk degilse idare eder canim.Ben dün yazamamıştım
Sabah yarım dilim kızarmış ekmek
2 dilim penir
2 bardak az şekerli çay
Öğlen
Bir tabak makarna(yemem yapacak halim yoktu)
Akşam
1 dolu kase Tavuk çorbası
1 tabak yoğurt
Spor yapamadım
2 lt su
İns canim aminBir nefeste kurtulur İnşallah canım.
Bizi haberdar et
bu gün doğum günün müüü ponimmmmm rabbim sağlıklı huzurlu mutlu uzun uzunn ömürler versin gülümGünaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Bugün31 yaşıma fit girmek isterdim
kolay gelsin canimYeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
24 ayindan sonra hic bi faydasi yokmus abla.esin de biliyodurKızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim
rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder insalalhKizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
Bu aradaFit mutlu anne kardesim hastanede gece agrisi vardi zatrn sabah gitmis dogum baslamis demisler haber bekliyoruz kizlar ins sag saglim gelir pasamizda anneside evine
Amin canim ins. Haber gelse bi rahatlayacagiz hepimizkolay gelsin canim
bura cok sicak degil ama pul biber felan o tarz seyleri bende buzlikta sakliyorum
24 ayindan sonra hic bi faydasi yokmus abla.esin de biliyodur
niye bosuna israr ediyo
bide cocuk kilo almadigi halde
rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder insalalh
birden heycanlandim bende
Sağlıkla kurtulsun inşallah ikisi deKizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?