Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet çok zormuş okudukça geriliyorum
Göbeeem küçülmüyor abloş ya ekstra büyük
canım bölgesel egzersiz şart onsuz olmaz zaten, o yüzden kilo vermeye başlandığı anda bölgeselde yapmak lazımki sarmasın
Yeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
buzdolabında saklasan kaptanımıZ öyle yapıyor, sıcak yerlerde çok kötüymüş Allah kolaylık versin
canım bence en az bile vicdan azabı duymana gerek yok, bebeğin artık bebeklikten çıktı zaten küçük cocuk oldu doymuyordur zaten memeyle. Küçük olsa neyse artık düzenli yemek yemesi lazım, yese yine insan tadımlık verir ama yemiyormuş
Hadi allahım bi avazda kurtarsın inş güzel haberlerini tez vakit alalım

ayy mefkuşum okurken gözüm ayrıldı resmen senin o bacağını dinlendirmen gerekirsen neyine taş taşımak yaaaaa

Sağlıkla kurtulsun inşallah ikisi de ❤
İns kizlar sagolun

Yeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
Ben de Niran buzdolabında saklıyor sıcak yerdesin herhalde diyecektim kendisi de yazmış
Unutturmayı denedin mi ? Örneğin Günde 5 kere emiyorsa ilk hafta 4e Düşür ertesi hafta 3e 2ye derken Kesilir meme istediği an sevdiği bir şeyle oyala anne ve bebek açısından en sağlıklısı buymuş ben öyle yaptım annem Burdaydı oynadılar balkona çıktılar meme istediğinde filan öyle öyle kesildi sütten
Ay ciddi olamazsın çok korkunç
Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah güzel haberi bekliyoruz

Sütten kesebilirsem yiyeceğine inanıyorum canım
senin adam boşuna duygu sömürüsü yapıp oğluna kötülük yapıyor ama gülüm, senin sütün artık faydası yok gibi o yaşta ki çocuğa, gıdasız kalıyor resmen ondan zayıflıyor ki

amanınnn bebek geliyooorrrrrrrrrrrr
sağ selamet doğum gerçekleşir inşallahh , hadi iyi haberleri bekliyoruz

amanınnn bebek geliyooorrrrrrrrrrrr
sağ selamet doğum gerçekleşir inşallahh , hadi iyi haberleri bekliyoruz
İnss kizlar rabbiim cumleyle onlarinda yardimcisi olsun. Boyle haber beklemekte yoruyor insani

Merhaba kızlar bende zayıflamak isterım 10 kılo fazlam var
aman gülüm 10 kilo dediğin ne elinin kiri 2 ayda zorlanmadan halledersin sen yeter ki tam karalı olup iste , şu dünyada bir insanın isteyip de başaramayacağı şey yok kilo aslın da en basitlerinden

İnss kizlar rabbiim cumleyle onlarinda yardimcisi olsun. Boyle haber beklemekte yoruyor insani
beklemek çok stresli yaaa doğdu mu iyi mi çok mu sancısı var düşünüp duruyor insan bir dakika bile geçmek bilmiyor maalesef , olsun böyle güzel şeyler için beklensin hep
bir de yanın da olamıyorsun ya ondan daha çok strese giriyorsun gülüm ne yapalım yapacak bir şey yok

Evet abla gercekten oyle. Bide annem yanimizda olurdu hep simdi virus nedeniyle goremeyecek. Hastaneden yarin cikar ins hayirlisiyla goruruz bizde napalim

Merhaba kızlar bende zayıflamak isterım 10 kılo fazlam var
Hoş geldin canım ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan seni aramızda görmek isteriz
Kizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
Hadi gözünüz Aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah hiç üzmeyin kendinizi çok şükür ikisi de iyi ya yeter

Kizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
hadii gözünüz, gözümüzzz aydııınn anasına babasına hayırlı evlat olur inşallah hoş gelmiş sefalar getirmişşş
yapacak bir şey yok gülüm dediğin gibi allahtan bir şey olmazsa yarın çıkarırlar evde görürsünüz artık , hem refakatçıya izin vermeseler de iyi bakar hemşireler o yüzden çok için burulmasın

Amin canlar. Cumlemizin evladi hayirli evlat olsun ins. Dediginiz gibi yapacak bisey yok kendine gelsin bi telle falan gorusuruz ins

Rabbim kolay dogum nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…