- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.041
canım bölgesel egzersiz şart onsuz olmaz zaten, o yüzden kilo vermeye başlandığı anda bölgeselde yapmak lazımki sarmasınEvet çok zormuş okudukça geriliyorum
Göbeeem küçülmüyor abloş ya ekstra büyük
Yeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
canım bence en az bile vicdan azabı duymana gerek yok, bebeğin artık bebeklikten çıktı zaten küçük cocuk oldu doymuyordur zaten memeyle. Küçük olsa neyse artık düzenli yemek yemesi lazım, yese yine insan tadımlık verir ama yemiyormuşKızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim
Hadi allahım bi avazda kurtarsın inş güzel haberlerini tez vakit alalımKizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
Bu arada @bi prenses annesi kardesim hastanede gece agrisi vardi zatrn sabah gitmis dogum baslamis demisler haber bekliyoruz kizlar ins sag saglim gelir pasamizda anneside evine
ayy mefkuşum okurken gözüm ayrıldı resmen senin o bacağını dinlendirmen gerekirsen neyine taş taşımak yaaaaaGunaydinnnnnn mutlu pazarlar
Dün mecazen degil, gercekten taş tasidimcok yorulmusum
Ogleden sonra şarj icin reale gittim ama orda yoktu, baska yere gitmek icinde geç kaldim
Bantla falan tutturmaya calistim
Pazartesi iş den sonra alicam mecbur
Ucmelekannesi evdekiler benim tele uymuyor cnm
Sağlıkla kurtulsun inşallah ikisi de ❤
İns kizlar sagoluncanım bölgesel egzersiz şart onsuz olmaz zaten, o yüzden kilo vermeye başlandığı anda bölgeselde yapmak lazımki sarmasın
buzdolabında saklasan kaptanımıZ öyle yapıyor, sıcak yerlerde çok kötüymüş Allah kolaylık versin
canım bence en az bile vicdan azabı duymana gerek yok, bebeğin artık bebeklikten çıktı zaten küçük cocuk oldu doymuyordur zaten memeyle. Küçük olsa neyse artık düzenli yemek yemesi lazım, yese yine insan tadımlık verir ama yemiyormuş
Hadi allahım bi avazda kurtarsın inş güzel haberlerini tez vakit alalım
Ben de Niran buzdolabında saklıyor sıcak yerdesin herhalde diyecektim kendisi de yazmışYeşil çay rezene anason kekik pul biber ve de kahve o kadar doğalmış ki bitlenmiş ölücem evden soğudum bi haftadır tüm evi temizliyoz off bıktım
Unutturmayı denedin mi ? Örneğin Günde 5 kere emiyorsa ilk hafta 4e Düşür ertesi hafta 3e 2ye derken Kesilir meme istediği an sevdiği bir şeyle oyala anne ve bebek açısından en sağlıklısı buymuş ben öyle yaptım annem Burdaydı oynadılar balkona çıktılar meme istediğinde filan öyle öyle kesildi süttenKızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim
Ay ciddi olamazsın çok korkunçBende düşünüyorum canım karın gerdirmeyi.
Tabi bir bebek daha düşünüyorum, onun sezeryanı ile birlikte yaptırırım muhtemelen.
Bir arkadaşım yaptırmıştı, "3 ay rükû pozisyonunda gezdim, doğrulamadım, çok zor" demişti ama yinede düşünüyorum.
Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah güzel haberi bekliyoruzKizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
Bu arada @bi prenses annesi kardesim hastanede gece agrisi vardi zatrn sabah gitmis dogum baslamis demisler haber bekliyoruz kizlar ins sag saglim gelir pasamizda anneside evine
senin adam boşuna duygu sömürüsü yapıp oğluna kötülük yapıyor ama gülüm, senin sütün artık faydası yok gibi o yaşta ki çocuğa, gıdasız kalıyor resmen ondan zayıflıyor kiSütten kesebilirsem yiyeceğine inanıyorum canım
amanınnn bebek geliyooorrrrrrrrrrrrKizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
Ben de Niran buzdolabında saklıyor sıcak yerdesin herhalde diyecektim kendisi de yazmış
Unutturmayı denedin mi ? Örneğin Günde 5 kere emiyorsa ilk hafta 4e Düşür ertesi hafta 3e 2ye derken Kesilir meme istediği an sevdiği bir şeyle oyala anne ve bebek açısından en sağlıklısı buymuş ben öyle yaptım annem Burdaydı oynadılar balkona çıktılar meme istediğinde filan öyle öyle kesildi sütten
Ay ciddi olamazsın çok korkunç
Allah sağ Salim kucağına aldırsın inşallah güzel haberi bekliyoruz
İnss kizlar rabbiim cumleyle onlarinda yardimcisi olsun. Boyle haber beklemekte yoruyor insaniamanınnn bebek geliyooorrrrrrrrrrrr
sağ selamet doğum gerçekleşir inşallahh , hadi iyi haberleri bekliyoruz
aman gülüm 10 kilo dediğin ne elinin kiri 2 ayda zorlanmadan halledersin sen yeter ki tam karalı olup isteMerhaba kızlar bende zayıflamak isterım 10 kılo fazlam var
beklemek çok stresli yaaa doğdu mu iyi mi çok mu sancısı var düşünüp duruyor insan bir dakika bile geçmek bilmiyor maalesef , olsun böyle güzel şeyler için beklensin hepİnss kizlar rabbiim cumleyle onlarinda yardimcisi olsun. Boyle haber beklemekte yoruyor insani
Evet abla gercekten oyle. Bide annem yanimizda olurdu hep simdi virus nedeniyle goremeyecek. Hastaneden yarin cikar ins hayirlisiyla goruruz bizde napalimbeklemek çok stresli yaaa doğdu mu iyi mi çok mu sancısı var düşünüp duruyor insan bir dakika bile geçmek bilmiyor maalesef , olsun böyle güzel şeyler için beklensin hep
bir de yanın da olamıyorsun ya ondan daha çok strese giriyorsun gülüm ne yapalım yapacak bir şey yok
Hoş geldin canım ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan seni aramızda görmek isterizMerhaba kızlar bende zayıflamak isterım 10 kılo fazlam var
Hadi gözünüz Aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah hiç üzmeyin kendinizi çok şükür ikisi de iyi ya yeterKizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
İlk sayfada takım kurallarımız var, okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldur, seni tanıyalımMerhaba kızlar bende zayıflamak isterım 10 kılo fazlam var
hadii gözünüz, gözümüzzz aydııınn anasına babasına hayırlı evlat olur inşallah hoş gelmiş sefalar getirmişşşKizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
Hoş geldin canım ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan seni aramızda görmek isteriz
Hadi gözünüz Aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah hiç üzmeyin kendinizi çok şükür ikisi de iyi ya yeter
Amin canlar. Cumlemizin evladi hayirli evlat olsun ins. Dediginiz gibi yapacak bisey yok kendine gelsin bi telle falan gorusuruz inshadii gözünüz, gözümüzzz aydııınn anasına babasına hayırlı evlat olur inşallah hoş gelmiş sefalar getirmişşş
yapacak bir şey yok gülüm dediğin gibi allahtan bir şey olmazsa yarın çıkarırlar evde görürsünüz artık , hem refakatçıya izin vermeseler de iyi bakar hemşireler o yüzden çok için burulmasın
Rabbim kolay dogum nasip etsin insaallahKizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
Aminnn ablam tesekkur ederim
Hayırlı olsun canımKizlar bizim bicirik dogmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?