- 18 Kasım 2019
- 5.656
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.104
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.961
Ooo doğum günü cocugumusunGünaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Bugün31 yaşıma fit girmek isterdim
Nice mutlu senelere dogum gunun kutlu olsun canimGünaydın kızlar bildirim gelmiş takımımdan :) telimin masrafı çokmuş ayın 15ını bekliyorum tamiri için. Diyet konusunda bi türlü moda giremiyorum 79-80 arası gidip geliyorum.
Bugün31 yaşıma fit girmek isterdim
Amin ablam tesekkurlerOoo doğum günü cocugumusun
Almamamanda güzel ama versen daha iyi tabi cnm :))
Yeni yaşın huzur mutluluk saglik, citirlik getirsin insallah bitanemmm
Takima ilk geldiginde 26 din heralde
Doğum günün kutlu olsun
Gunaydin. Ben Poni takima hosgeldinGünaydın kaçamaksız güzel pazarımız olsun
Al bendende o kadar toplu fotolarda ozellikle tosuncuk glblylm. Bu arada ben Poni takima hosgeldinBir ay yemesem olur... bir foto cekildim bugun, tamam postür bozuk ama gene de cok siskoyumtiksindim kendimden, ben nasil bu hale geldim Allahım ;,(
Keşke bende yerimde saysaydimAmin ablam tesekkurler
Evet abla 5 senedir yerimde sayiyorum baksana
Tesekkur ederim canim aminn insaallahDoğum günün kutlu olsun
Bidaki doğum gününe fit girersin dert etme senin elinde olan bişey istersen yaparsın
Tesekkurler canmNice mutlu senelere dogum gunun kutlu olsun canim
tam gelemesemde takip etmeye calisiyorum bitanecimablacımmmm❤ seni cok ozledım ya yoksun da musait olamıyorsun ben listedeyım ama sen yoksunama fena gazdayım dugun var.
Kiz senin aşırı kilon yoktuki, ameliyat olmani gerektirecekSelamlar kızlar eyü akşamlar
Eşimi karın germe ameliyatı için uzun dil dökmeler neticesinde sonunda ikna ettim
Bilgisi deneyimi olan var ise alırım bi dal
Sende son durumlar ne abla? El ele tutusup psikolaga mi gitsek biz kitliktan cikmis gibi yiyoruz ustune bi daha yiyoruz diye :) :)Keşke bende yerimde saysaydim
Dediğin gibi ekmeği azaltırsan çok daha iyi olacak rakibem11 temmuz cumartesi
Bugunki menüm
Sabah 10.30
bir yumurtalı sucuk peynir zeytin 2 dilim ekmek 2 b şekersiz çay
Öğlen
1tb kavurma 3 dilim karpuz 1 dilim ekmek
Akşam 17.30
iki kasik menemen 1 dilim karpuz 1 dilim ekmek
2lt su
Yarim saat yürüyüş
Yarından itibaren ekmeği azaltacam bu aralar fazla ekmek yiyorum
Teşekkür ederim canımgecmis olsun canim
sagolun canlar. Agizlardaki.maskeler olmasa(oda yarim yamalakti )normal zamandan bir farki yoktu dugunun. Uzaktan oturdum hayirli olsun dedim, gelin kizimizla bi oynadim cok durmadim geldim evime.
Rabbim mutluluklarini bozmasin ins.
gelmedi canim.
Kiz dogru diyon bizim kiz nickiyle celisecek
gecmis olsun canim.
olur canim ins. Rabbim saglikli sihhatli nasip etsin ins.
Vakti zamani vardir en beklemedigin anda gelir ins
baya yorucudur. Gelince islaklari hallet toparlan git gelince canta duzelt falan.
Allah kolaylik versin. Ama bi yandan da guzel canim bizizmkilerde nerde su birikintisi gorseler deniz diyorlar
2 yas bencede erken. Benimkide daha anne baba mama aba baska kelime yok.
Kizlar 2.5 yasinda ogrenmisti. İdeal o cocuk hazir degilse 3 te olabilir tabiki
saglik izni de mi normal izne sayiliyormus.
Listeye girmek dusundurmuyor canim su ara bende duzene girmeye basladim. Ama kp durumu kptulesiyor ve olurse kv yaninda bayaaaaaaaa dururuz ve tarti gunleri sikinti olur. Ben listedeymisim gibi hareket edicem yine ama bakalim son karari cuma veriyim ins
Benimkide hala baska kelimeler soylemiyor. Yasitlari neler neler soyluyor . her cocuk bir degil tabiki ama ne biliyim .ortanca kizda gec konusmusti baya bida ablaya cekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?