Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir ay yemesem olur... bir foto cekildim bugun, tamam postür bozuk ama gene de cok siskoyum tiksindim kendimden, ben nasil bu hale geldim Allahım ;,(
Aynada yine kendimizi avutuyoruzda başkaları ile fotoğraf celildigimizde acı gerçek daha bı yüzümüze carpiyor sanki Ama vereceğiz inşaallah bu kiloları

Kizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
Gözünüz aydın canım hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah kuzucuğun

Önceden sayfadaki mesaj sayısı 10 idi canım, moderatör önce 20 'ye sonra 30 'a çıkardı sayfadaki mesaj sayısı, bir daha da saymadım, belki 40-50 bile yapmış olabilir
evet onu da gördüm ama benim dediğim kaldığım yerden yenileyince okunmamış sayfa sayısı kaptanım 10 sayfa anca oluyor en fazla
Teşekkürler canım çok kısa zamanda senin de mezuniyetin yaklaşıyor ha gayret
inşallah canım ama ben mezun olmak istemiyorum yaaa böyle çok daha eğlenceli sanki ama işte listeyi etkilemek de istemem
TemelinSafinazi bu hafta 3 kisi mezun oldu
Elif yildizz da mezun oldu:)
kız bir rüzgar gibi geldi geçti desene ya maşallah darısı da bizlere
Elif yildizz tebrik ederim canım

2 yaşında diyordun sanırım bebeğin bence yeterli artık ben şu an bile düşünüyorum ama dış çıkardığı için biraktirmadim henüz bende
Kizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

İnşallah canım ama ben mezun olmak istemiyorum yaaa böyle çok daha eğlenceli sanki ama işte listeyi etkilemek de istemem
Aynen liste ve derece problemi olmasa mezuniyet istemezdim ben de ama gerçi liste sorumluluğu olmasa mezun bile olamazdım hala sürünüp dururdum

Selam kızlar hayırlı pazarlar esımın oglen gidip gec gelmesine müteakip kızlarında formunun yerinde olmasıyla deli önlüğü giymem an meselesi dugune az kaldı bes gun sonra gidiyoruz hala alınacak seyler var esim iste olfugu ıcın dısarı cıkamıykrum avmler oglen acılıyo falan bir suru sorun en guzeli dugun ıcın ayarladıgım elbisem on numara oluyor akrabalarım beni en son 72kılo gormustu dugunde gorunce bı derdimin olfugunu ve uzuntuden zayıfladıgımı dusunecdk yasasın oh sefam olsun

Kozmik bilim var canım bıraktırma günleri var ben oğlanın bezini o tarihlerde bıraktırdım.
Ben de memeden keseceğim de dün baktım 13 temmuzda bi başlangıç öneriyordu. Bi incele derim

Süpersin canım orta yerinden çatlayabilirler

Kozmik bilim var canım bıraktırma günleri var ben oğlanın bezini o tarihlerde bıraktırdım.
Ben de memeden keseceğim de dün baktım 13 temmuzda bi başlangıç öneriyordu. Bi incele derim
Kozmik bilim benım ıcın de bı gun soylese keske ne zaman normale donecem acaba buyuk tuvalet eğitimş aldı ama kaka da sorun cıkarıyor bı gun tuvalete yaparsa diger gun altına amann

Lusi ben de karın germe ve meme operasyonu dusunuyorum ama is yerinde bı abla olmustu karın germe izi benı rahatsız etti sezeryan kesisınxen daha buyuk ayrıca ıyılesme sureci çok sıkıntı olmus bende tırsmadım degıl bebeler ufak ucuncu cocuk meselesı olursa o zaman dusunecem o zamana kadar kendim naparsam artık ama meme olayı nı kesin halletcem

Merhaba kizlar,

Dunku menumu yazmadan uyuyakalmisim dun ve bugunu beraber yazmak istiyorum. Butun haftasonu masabasi calistim ve biraz da usengeclikten oldukca hareketsiz gecti malesef bugun Leslie ve yoga ile kapatmayi dusunuyorum bu acigi.

11/7/2020
Oglen

Ton balikli salata:
155 gr ton baligi (konserve, suzulmus)
1 avokado
1 domates
1 limon

Aksam

100 gr (kuru) tam bugday unundan makarna (1 yemek kasigi salca, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve baharatlar ile)
yarim lahana (zeytinyaginda kavurdum, pisirirken icine zencefil ve limon da koydum)

Spor: Malesefffff yapamadim

12/7/2020
Oglen

4 ortaboy yumurta, bahcemden topladigim ispanak tarzi bir yesillik (Turkiye'de adi amarant yapragiymis sanirim), 1 yemek kasigi tereyagiyla omlet
1 avokado, limonlu

Aksam (az sonra yiyecegim)

60 gr (kuru haliyle) tam bugday unundan makarna
7-8 mini patlican, 1 avuc ispanak tarzi yesillik, 1 ortaboy sogan, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve 2 domatesten yapilmis sos

Tatli olarak: yarim mango ve yarim muz

Spor: Aksam saatlerinde 30 dakikalik Leslie ve 36 dakikalik yoga videosunu yapmayi dusunuyorum (yarin tekrar guncellerim)

Yaaa kusura bakmayin yanlis gruba yazmisim spor ve diyet sayfasina yazmam lazimdi kopyalayip yapistiriyorum oraya da

Sağlıkla kurtulsun inşallah ikisi de ❤

Afiyet olsun canım

Kaçamak bir yana o acı biberleri nasıl yediiiinnn 22 tane, maşallah dokunmadı mı midenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…