- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.061
Aynada yine kendimizi avutuyoruzda başkaları ile fotoğraf celildigimizde acı gerçek daha bı yüzümüze carpiyor sankiBir ay yemesem olur... bir foto cekildim bugun, tamam postür bozuk ama gene de cok siskoyumtiksindim kendimden, ben nasil bu hale geldim Allahım ;,(
Hadi gozunuz aydin canimKizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
Gözünüz aydın canımKizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
evet onu da gördüm ama benim dediğim kaldığım yerden yenileyince okunmamış sayfa sayısı kaptanım 10 sayfa anca oluyor en fazlaÖnceden sayfadaki mesaj sayısı 10 idi canım, moderatör önce 20 'ye sonra 30 'a çıkardı sayfadaki mesaj sayısı, bir daha da saymadım, belki 40-50 bile yapmış olabilir
inşallah canım ama ben mezun olmak istemiyorum yaaa böyle çok daha eğlenceli sanki ama işte listeyi etkilemek de istememTeşekkürler canım çok kısa zamanda senin de mezuniyetin yaklaşıyor ha gayret
kız bir rüzgar gibi geldi geçti desene ya maşallah darısı da bizlere
2 yaşında diyordun sanırım bebeğin bence yeterli artık ben şu an bile düşünüyorum ama dış çıkardığı için biraktirmadim henüz bendeKızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim
Kizlar biz bi pazara gittik geldik sabahtan tenhaydi kizlara bir iki bisey baktim pek begenmedim bulamadik geri geldik.
Bu arada @bi prenses annesi kardesim hastanede gece agrisi vardi zatrn sabah gitmis dogum baslamis demisler haber bekliyoruz kizlar ins sag saglim gelir pasamizda anneside evine
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar bizim bicirik dogmus
Aynen seni bile getirdi buraya gülbişim artık cumalar da gelmiyorsun
Aynen liste ve derece problemi olmasa mezuniyet istemezdim ben de ama gerçi liste sorumluluğu olmasa mezun bile olamazdım hala sürünüp dururdumİnşallah canım ama ben mezun olmak istemiyorum yaaa böyle çok daha eğlenceli sanki ama işte listeyi etkilemek de istemem
Kozmik bilim var canım bıraktırma günleri var ben oğlanın bezini o tarihlerde bıraktırdım.Kızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim
Süpersin canımSelam kızlar hayırlı pazarlar esımın oglen gidip gec gelmesine müteakip kızlarında formunun yerinde olmasıyla deli önlüğü giymem an meselesi dugune az kaldı bes gun sonra gidiyoruz hala alınacak seyler var esim iste olfugu ıcın dısarı cıkamıykrum avmler oglen acılıyo falan bir suru sorunen guzeli dugun ıcın ayarladıgım elbisem on numara oluyor akrabalarım beni en son 72kılo gormustu dugunde gorunce bı derdimin olfugunu ve uzuntuden zayıfladıgımı dusunecdk yasasın oh sefam olsun
Kozmik bilim benım ıcın de bı gun soylese keske ne zaman normale donecem acabaKozmik bilim var canım bıraktırma günleri var ben oğlanın bezini o tarihlerde bıraktırdım.
Ben de memeden keseceğim de dün baktım 13 temmuzda bi başlangıç öneriyordu. Bi incele derim
Merhaba kizlar,
Dunku menumu yazmadan uyuyakalmisim dun ve bugunu beraber yazmak istiyorum. Butun haftasonu masabasi calistim ve biraz da usengeclikten oldukca hareketsiz gecti malesef bugun Leslie ve yoga ile kapatmayi dusunuyorum bu acigi.
11/7/2020
Oglen
Ton balikli salata:
155 gr ton baligi (konserve, suzulmus)
1 avokado
1 domates
1 limon
Aksam
100 gr (kuru) tam bugday unundan makarna (1 yemek kasigi salca, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve baharatlar ile)
yarim lahana (zeytinyaginda kavurdum, pisirirken icine zencefil ve limon da koydum)
Spor: Malesefffff yapamadim
12/7/2020
Oglen
4 ortaboy yumurta, bahcemden topladigim ispanak tarzi bir yesillik (Turkiye'de adi amarant yapragiymis sanirim), 1 yemek kasigi tereyagiyla omlet
1 avokado, limonlu
Aksam (az sonra yiyecegim)
60 gr (kuru haliyle) tam bugday unundan makarna
7-8 mini patlican, 1 avuc ispanak tarzi yesillik, 1 ortaboy sogan, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve 2 domatesten yapilmis sos
Tatli olarak: yarim mango ve yarim muz
Spor: Aksam saatlerinde 30 dakikalik Leslie ve 36 dakikalik yoga videosunu yapmayi dusunuyorum (yarin tekrar guncellerim)
kolay gelsin canim
bura cok sicak degil ama pul biber felan o tarz seyleri bende buzlikta sakliyorum
24 ayindan sonra hic bi faydasi yokmus abla.esin de biliyodur
niye bosuna israr ediyo
bide cocuk kilo almadigi halde
rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder insalalh
birden heycanlandim bende
Sağlıkla kurtulsun inşallah ikisi de ❤
canım bölgesel egzersiz şart onsuz olmaz zaten, o yüzden kilo vermeye başlandığı anda bölgeselde yapmak lazımki sarmasın
buzdolabında saklasan kaptanımıZ öyle yapıyor, sıcak yerlerde çok kötüymüş Allah kolaylık versin
canım bence en az bile vicdan azabı duymana gerek yok, bebeğin artık bebeklikten çıktı zaten küçük cocuk oldu doymuyordur zaten memeyle. Küçük olsa neyse artık düzenli yemek yemesi lazım, yese yine insan tadımlık verir ama yemiyormuş
Hadi allahım bi avazda kurtarsın inş güzel haberlerini tez vakit alalım
[/QUOTE
Evim yüksek sadece sabah güneşi görüyo kışın kaloriferle bile olmamıştı böyle
Geçen sene kuru erzakta oldu hepsini attım hep tuz koyarım içine gelmez baharatta ilk kez başıma geldi
Afiyet olsun canımMerhaba kizlar,
Dunku menumu yazmadan uyuyakalmisim dun ve bugunu beraber yazmak istiyorum. Butun haftasonu masabasi calistim ve biraz da usengeclikten oldukca hareketsiz gecti malesef bugun Leslie ve yoga ile kapatmayi dusunuyorum bu acigi.
11/7/2020
Oglen
Ton balikli salata:
155 gr ton baligi (konserve, suzulmus)
1 avokado
1 domates
1 limon
Aksam
100 gr (kuru) tam bugday unundan makarna (1 yemek kasigi salca, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve baharatlar ile)
yarim lahana (zeytinyaginda kavurdum, pisirirken icine zencefil ve limon da koydum)
Spor: Malesefffff yapamadim
12/7/2020
Oglen
4 ortaboy yumurta, bahcemden topladigim ispanak tarzi bir yesillik (Turkiye'de adi amarant yapragiymis sanirim), 1 yemek kasigi tereyagiyla omlet
1 avokado, limonlu
Aksam (az sonra yiyecegim)
60 gr (kuru haliyle) tam bugday unundan makarna
7-8 mini patlican, 1 avuc ispanak tarzi yesillik, 1 ortaboy sogan, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve 2 domatesten yapilmis sos
Tatli olarak: yarim mango ve yarim muz
Spor: Aksam saatlerinde 30 dakikalik Leslie ve 36 dakikalik yoga videosunu yapmayi dusunuyorum (yarin tekrar guncellerim)
bugün arkadaşımın nikahı vardı onlarla uğraştım. bir arkadaşımda nikah için bende kaldı :)zumazuma yok ortalıkta nerdesin bacım ?
12 Temmuz Menüm
06.00: 2 dilim pizza
__
16.30: 10 tane kabak çekirdeği
__
18.30: Ekmeği fazla boydan yanmış Elazığ köftesi
22 taze acı biber (bazıları tatlıydı)
1 bardak ramazan şerbeti
__
2 tane sade maden suyu
2lt su
Bugün eşim de evde olunca biraz abarttım. Hafta içi telafi edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?