Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her yeni durum heyecan stres getirir beraberinde canım.
İnşaallah en kısa sürede adapte olursun yeni işine

Aynada yine kendimizi avutuyoruzda başkaları ile fotoğraf celildigimizde acı gerçek daha bı yüzümüze carpiyor sanki Ama vereceğiz inşaallah bu kiloları
Ben bunu Müdiremle resim çekilirken yaşamıştım geçen yıl, çok kötü bir duygu gerçekten
Kadın 34 beden ben 44 beden zayıfın yanında daha bi kilolu hissediyor insan

Son düzenleme:
Kozmik bilim var canım bıraktırma günleri var ben oğlanın bezini o tarihlerde bıraktırdım.
Ben de memeden keseceğim de dün baktım 13 temmuzda bi başlangıç öneriyordu. Bi incele derim
Nereden bakayım canım, site önerin var mı

İlk sayfadaki kuralları okumadınız mı
Menüler buraya değil, menü sayfasına yazılıyor

Son düzenleme:
Yarından itibaren extra dikkatli olmalısın canım.
Cuma günü ümidimi sana bağladım

Oğlunla daha fazla ilgilenmeye çalış canım, kıskanıyor muhtemelen ki ilgi çekmeye çalışıyor.
Diyet konusuna gelince listede olduğunu unutma lütfen

klasik bir pazar gecirdik canim. Evdeydik. Sen bisey yemedinmi.yoksa duzensizmi yedin.ins kacirmamissindir canim.menu sayfasina gecmedim daha
ohhh mezuniyetimi.kutladin pogacalarla. Sen yemiycende bizmi yiycez afiyet olsun
ah ya evde bi ayri dert baska yere ciksan dert cocuklar canim. Annenlerde durmuyormu cocuklar bazi cocuk anneanneye bayilir(yani benimkiler oyleydi) azcik dinlenir kafani toplarsin
hayirli ugurlu olsun canim.
En kisa surede alisirsin is duzenine canim ins
Ucmelekannesi
Canim gozunuz aydin
Rabbim uzun omurler versin saglicakla buyusun
Teyze olmakta ayri bi guzel oluyor
Allah razi olsun canim. Bu teyzelikteki 4. Yigenim canim. Masallah giderek buyuyor ailemiz. Ama en cok su yeni dogan missss halleri ozleniyor seviliyor

Kizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
Gözünüz aydın. Annesine, babasına, vatana, millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Teşekkür ederim canım
bugün arkadaşımın nikahı vardı onlarla uğraştım. bir arkadaşımda nikah için bende kaldı :)
bu arada mezuniyetini kutlarım @Jasminium84 Elif yildizz sizlerinde mezuniyetini kutlarım :)
Teşekkür ederim canim
Hakkında hayırlısı olsun. İnsan en çok bilmediğinden çekiniyor. Çabucak alırsın insallah yeni işine.

Yarina telafi edersin canim o zaman.
Esler evde olup bide disari ciktiysan ogun saatleri karisiyor malesef

Akşam yemeği yerine meyve yedim saat geçti çünkü şimdi de içim kazınıyor, ara öğünlerimi de yapamadım, erkekler işte her düzeni bozuyorlar

Sabah güzelce yürüyüşümü yaptim. Sonra evi toplayıp, kahvaltımı yapip bir arkadaşa mangala gittik. Dün tatlısını yapmıştım. Orda da sadece salata ve etten yedim. Tatlıya dokunmadım. Korona döneminde bir yerlere gitmediğimden, beslenme konusunda hep düzenim vardı. Acikcasi normal şartlardan çekiniyordum ama korkacak birsey yokmuş. Herşey beyinde bitiyor. Biz hayır dedikten sonra, hersek bizim istediğimiz gibi olacak

Yıllar evvel alıp bana göre olmadığını düşününce okumayı yarıda bıraktığım bu kitaba bugün yeniden başladım kızlar.
Elime kağıt kalem alıp kan grubuma faydalı, ne faydalı ne faydasız ve zararlı besinlerin listesini çıkardım.
Artık çok sevsemde kan grubuma zararlı olan besinleri tüketmemeye karar verdim.

Kizlar bu kabak sotesi ve yogurt bana gore defilmis bir kere daha anladim
Bugunki kabaklar biraz fazla sotelenmis hoc yiyemedim.
Acaba cigden yogurda rendeleyip yesemde ayni etki olurmu deneyeniniz varmi
Azicik kıyma yada yumurta ile kavurarak da deneyebilirsin

Bende alayım bu sene bu kitaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…