- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.101
Her yeni durum heyecan stres getirir beraberinde canım.sağol canım :)
bugün çok gerginim. yarın işe başlıyorum. mesleğimi çıkarıldığım şirkette öğrendim ve geliştirdim. şimdi ilk defa başka bir şirkette çalışacağım. düzen ve sistem farklı. çok heyecanlıyım uffff
Ben bunu Müdiremle resim çekilirken yaşamıştım geçen yıl, çok kötü bir duygu gerçektenAynada yine kendimizi avutuyoruzda başkaları ile fotoğraf celildigimizde acı gerçek daha bı yüzümüze carpiyor sankiAma vereceğiz inşaallah bu kiloları
Nereden bakayım canım, site önerin var mıKozmik bilim var canım bıraktırma günleri var ben oğlanın bezini o tarihlerde bıraktırdım.
Ben de memeden keseceğim de dün baktım 13 temmuzda bi başlangıç öneriyordu. Bi incele derim
İlk sayfadaki kuralları okumadınız mıMerhaba kizlar,
Dunku menumu yazmadan uyuyakalmisim dun ve bugunu beraber yazmak istiyorum. Butun haftasonu masabasi calistim ve biraz da usengeclikten oldukca hareketsiz gecti malesef bugun Leslie ve yoga ile kapatmayi dusunuyorum bu acigi.
11/7/2020
Oglen
Ton balikli salata:
155 gr ton baligi (konserve, suzulmus)
1 avokado
1 domates
1 limon
Aksam
100 gr (kuru) tam bugday unundan makarna (1 yemek kasigi salca, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve baharatlar ile)
yarim lahana (zeytinyaginda kavurdum, pisirirken icine zencefil ve limon da koydum)
Spor: Malesefffff yapamadim
12/7/2020
Oglen
4 ortaboy yumurta, bahcemden topladigim ispanak tarzi bir yesillik (Turkiye'de adi amarant yapragiymis sanirim), 1 yemek kasigi tereyagiyla omlet
1 avokado, limonlu
Aksam (az sonra yiyecegim)
60 gr (kuru haliyle) tam bugday unundan makarna
7-8 mini patlican, 1 avuc ispanak tarzi yesillik, 1 ortaboy sogan, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve 2 domatesten yapilmis sos
Tatli olarak: yarim mango ve yarim muz
Spor: Aksam saatlerinde 30 dakikalik Leslie ve 36 dakikalik yoga videosunu yapmayi dusunuyorum (yarin tekrar guncellerim)
Kozmik bakım var internet sitesi canım bi de Instagram'da sayfa var kozmik bakım blog adında.Nereden bakayım canım, site önerin var mı
Yarından itibaren extra dikkatli olmalısın canım.Ah kızlar ah bugün çok kötü bir gün geçirdim 2 paket cikolatali gofret bir tane de kek yedim malasef uykusuzluktan ölüyorum böyle günler yemek yeme şeklinde acısını çıkarıyor malesef yarindan itibaren firin sebze salata şeklinde devam cumaya eksi bir kilo olmalı en az
Oğlunla daha fazla ilgilenmeye çalış canım, kıskanıyor muhtemelen ki ilgi çekmeye çalışıyor.Slm kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz. Cuma günü anneme geldim. Çocuklar hava değişimi oldu galiba tam toparlandık derken başa sariyoruz. Hiç geçmişe bakamadım okumaya fırsatım yok yazmaya firsatim yok. Iznimi uzatmamakla büyük hata yaptim. Diyet konusunda mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama kızım memeden ayrilmiyor. Asla ek gıda istemiyor ne yapacagim bilmiyorum. Birde oğlum( 3 yaş) kardeşi(7ay)ni çok dövüyor ne yapabilirim bilmiyorum. Gün boyu bi bağrışma icindeyiz.
İlk sayfadaki kuralları okunmadınız mı
Menüler buraya değil, menü sayfasına yazılıyor
klasik bir pazar gecirdik canim. Evdeydik. Sen bisey yemedinmi.yoksa duzensizmi yedin.ins kacirmamissindir canim.menu sayfasina gecmedim dahaOooyyy kısçeler bugün biraz dinlenirim dedim ama olmadı. Eşimin tüm enerjisi üstündeydi mobilya bakmaya gittik, hava çok sıcak, ayaklarım şişmiş, bütün gün ara öğünlerim kaçtı, akşam yemeği saati de kaçtı, öyle yoruldum ki sadece çay istiyor canım, akşam namazına kadar güneş batar ortalık biraz serinlesin çay içeceğim inş. Sizde nasıl geçti gün, nasıl gidiyor diyetler
ohhh mezuniyetimi.kutladin pogacalarla. Sen yemiycende bizmi yiycez afiyet olsunTeşekkür ederim canım göremeyince merak ettim seni
Sabah ev ahalisine poğaça yaptım kahvaltıya iki tane de ben yedimsonra da temizlik yaptım toz aldım balkonun camekanını sildim yarın gönlümün efendisi (kayınvalidem) geliyor
Ciddi olamazsın ben de eskiden yerdim de şimdi midemi yakıyor ayrıca çıkışı beni mahvediyor ve fena halde ishal yapıyor beni seninki kadar yesem tutuşmuştum şimdi ben
ah ya evde bi ayri dert baska yere ciksan dert cocuklar canim. Annenlerde durmuyormu cocuklar bazi cocuk anneanneye bayilir(yani benimkiler oyleydi) azcik dinlenir kafani toplarsinSlm kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz. Cuma günü anneme geldim. Çocuklar hava değişimi oldu galiba tam toparlandık derken başa sariyoruz. Hiç geçmişe bakamadım okumaya fırsatım yok yazmaya firsatim yok. Iznimi uzatmamakla büyük hata yaptim. Diyet konusunda mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama kızım memeden ayrilmiyor. Asla ek gıda istemiyor ne yapacagim bilmiyorum. Birde oğlum( 3 yaş) kardeşi(7ay)ni çok dövüyor ne yapabilirim bilmiyorum. Gün boyu bi bağrışma icindeyiz.
hayirli ugurlu olsun canim.sağol canım :)
bugün çok gerginim. yarın işe başlıyorum. mesleğimi çıkarıldığım şirkette öğrendim ve geliştirdim. şimdi ilk defa başka bir şirkette çalışacağım. düzen ve sistem farklı. çok heyecanlıyım uffff
Allah razi olsun canim. Bu teyzelikteki 4. Yigenim canim. Masallah giderek buyuyor ailemiz. Ama en cok su yeni dogan missss halleri ozleniyor seviliyorUcmelekannesi
Canim gozunuz aydin
Rabbim uzun omurler versin saglicakla buyusun
Teyze olmakta ayri bi guzel oluyor
Sonraki mesajını gördüm canım, yanlışlık ise problem değilEvet kusura bakmayin yanlislikla oldu gruplar karisti oraya da yazdim hemen sonra :)
Gözünüz aydın. Annesine, babasına, vatana, millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.Kizlar bizim bicirik dogmus
İkiside iyiymis. Tek sorun hastaneye refakatci bile yokmus heralde eve cikana kadar goremeyecegiz
Teşekkür ederim canımevet onu da gördüm ama benim dediğim kaldığım yerden yenileyince okunmamış sayfa sayısı kaptanım 10 sayfa anca oluyor en fazla
inşallah canım ama ben mezun olmak istemiyorum yaaa böyle çok daha eğlenceli sanki ama işte listeyi etkilemek de istemem
kız bir rüzgar gibi geldi geçti desene ya maşallah darısı da bizlere
Elif yildizz tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canimbugün arkadaşımın nikahı vardı onlarla uğraştım. bir arkadaşımda nikah için bende kaldı :)
bu arada mezuniyetini kutlarım @Jasminium84Elif yildizz sizlerinde mezuniyetini kutlarım :)
Hakkında hayırlısı olsun. İnsan en çok bilmediğinden çekiniyor. Çabucak alırsın insallah yeni işine.sağol canım :)
Sagol canim amin insGözünüz aydın. Annesine, babasına, vatana, millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Yarina telafi edersin canim o zaman.
Yarina telafi edersin canim o zaman.
Esler evde olup bide disari ciktiysan ogun saatleri karisiyor malesef
Sabah güzelce yürüyüşümü yaptim. Sonra evi toplayıp, kahvaltımı yapip bir arkadaşa mangala gittik. Dün tatlısını yapmıştım. Orda da sadece salata ve etten yedim. Tatlıya dokunmadım. Korona döneminde bir yerlere gitmediğimden, beslenme konusunda hep düzenim vardı. Acikcasi normal şartlardan çekiniyordum ama korkacak birsey yokmuş. Herşey beyinde bitiyor. Biz hayır dedikten sonra, hersek bizim istediğimiz gibi olacakOooyyy kısçeler bugün biraz dinlenirim dedim ama olmadı. Eşimin tüm enerjisi üstündeydi mobilya bakmaya gittik, hava çok sıcak, ayaklarım şişmiş, bütün gün ara öğünlerim kaçtı, akşam yemeği saati de kaçtı, öyle yoruldum ki sadece çay istiyor canım, akşam namazına kadar güneş batar ortalık biraz serinlesin çay içeceğim inş. Sizde nasıl geçti gün, nasıl gidiyor diyetler
Azicik kıyma yada yumurta ile kavurarak da deneyebilirsinKizlar bu kabak sotesi ve yogurt bana gore defilmis bir kere daha anladim
Bugunki kabaklar biraz fazla sotelenmis hoc yiyemedim.
Acaba cigden yogurda rendeleyip yesemde ayni etki olurmu deneyeniniz varmi
Bende alayım bu sene bu kitaptanYıllar evvel alıp bana göre olmadığını düşününce okumayı yarıda bıraktığım bu kitaba bugün yeniden başladım kızlar.
Elime kağıt kalem alıp kan grubuma faydalı, ne faydalı ne faydasız ve zararlı besinlerin listesini çıkardım.
Artık çok sevsemde kan grubuma zararlı olan besinleri tüketmemeye karar verdim.
Eki Görüntüle 2661482
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?