Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı olsun canım
Rabbim anneli babalı büyütsün İnşaallah
aminn canim sagolasin
Hadi gozunuz aydin canim
sagol canim allah razi olsun
Gözünüz aydın canım hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah kuzucuğun ☘
ins canim benim sagol
amin canim sagol
ohhh ne guzel canim masallah sana
Ucmelekannesi Aallah analı babalı büyütsün inşallah
amin canim sagolasin

Oooyyy kısçeler bugün biraz dinlenirim dedim ama olmadı. Eşimin tüm enerjisi üstündeydi mobilya bakmaya gittik, hava çok sıcak, ayaklarım şişmiş, bütün gün ara öğünlerim kaçtı, akşam yemeği saati de kaçtı, öyle yoruldum ki sadece çay istiyor canım, akşam namazına kadar güneş batar ortalık biraz serinlesin çay içeceğim inş. Sizde nasıl geçti gün, nasıl gidiyor diyetler

Kaçamak bir yana o acı biberleri nasıl yediiiinnn 22 tane, maşallah dokunmadı mı midenize
Acı biber çok seviyorum, bana göre çok acı değil gibi geliyor hatta. Mesela eşime çok acı gelip yiyemedigi acı biberi ben tek isirista yiyebiliyorum. Acı esigim yüksek sanırım

Acı biber çok seviyorum, bana göre çok acı değil gibi geliyor hatta. Mesela eşime çok acı gelip yiyemedigi acı biberi ben tek isirista yiyebiliyorum. Acı esigim yüksek sanırım

Ben nerelere gidem bir tane cin biberi beş ısırıkta yiyorum, eşime alay konusu oluyorum hep

bugün arkadaşımın nikahı vardı onlarla uğraştım. bir arkadaşımda nikah için bende kaldı :)
bu arada mezuniyetini kutlarım @Jasminium84 @Elif yildizz sizlerinde mezuniyetini kutlarım :)
Teşekkür ederim canım göremeyince merak ettim seni
Sabah ev ahalisine poğaça yaptım kahvaltıya iki tane de ben yedim sonra da temizlik yaptım toz aldım balkonun camekanını sildim yarın gönlümün efendisi (kayınvalidem) geliyor
Ciddi olamazsın ben de eskiden yerdim de şimdi midemi yakıyor ayrıca çıkışı beni mahvediyor ve fena halde ishal yapıyor beni seninki kadar yesem tutuşmuştum şimdi ben

Ben de butun haftasonu gece uyuyamadim ve gunduz butun gun uyudum. Olsun onemli olan sureklilik :)

Sabah ev ahalisine poğaça yaptım kahvaltıya iki tane de ben yedim sonra da temizlik yaptım toz aldım balkonun camekanını sildim yarın gönlümün efendisi (kayınvalidem) geliyor

Evde bir şeyler yapınca yeniyor ya
Eşimde sigarayı bıraktı onu yapsana bunu yapsana, canım şunu çekiyor eee ben ne yapacağım, az ye bişey olmaz hem zayıflamanı isteyen kim diyor. Yeminle bu ara hiperaktif çocuk gibi, yemek saati geçti diye meyva yedik şu an acıktım gidip tavuk alıcam dedi, kafamı taşlara vurasım var

kv iyiymiş bu sıcakta, sadece iş çıkarıyorlar yaw

Slm kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz. Cuma günü anneme geldim. Çocuklar hava değişimi oldu galiba tam toparlandık derken başa sariyoruz. Hiç geçmişe bakamadım okumaya fırsatım yok yazmaya firsatim yok. Iznimi uzatmamakla büyük hata yaptim. Diyet konusunda mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama kızım memeden ayrilmiyor. Asla ek gıda istemiyor ne yapacagim bilmiyorum. Birde oğlum( 3 yaş) kardeşi(7ay)ni çok dövüyor ne yapabilirim bilmiyorum. Gün boyu bi bağrışma icindeyiz.

Ben de butun haftasonu gece uyuyamadim ve gunduz butun gun uyudum. Olsun onemli olan sureklilik :)
iki çocuk var bende de biri 19 aylık gece emmekiçin uyanıyor bugün de ekstra gec yatıp bir debsabah daha 6 olmadan uyaninca malesef vücut enerji arıyor sanırım neyse birakmam ben aynen devam
Bir yere gidibce çocukların huyu suyu çok değişiyor insan gittiğine gideceğine pişman oluyor Allah kolaylık versin

Teşekkür ederim canım göremeyince merak ettim seni
sağol canım :)

bugün çok gerginim. yarın işe başlıyorum. mesleğimi çıkarıldığım şirkette öğrendim ve geliştirdim. şimdi ilk defa başka bir şirkette çalışacağım. düzen ve sistem farklı. çok heyecanlıyım uffff

Supersin canim

Benim kızlar biri 15 biri12 ay emdi neyniş oğlan 2 yaşına kadar emsin miş benim adamda karışıyo valla yediriyorum sürekli inşallah kendi bırakır benide adamla uğraşmam

Senin ama çok geçmiş zayıflıyo da diyosun dra gidelim oda emzir derse emzireyim de birde hani çocuğa da faydası yok artık

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun menu saatlerinide yazmayi unutma
Afiyet olsun
Abarttiginin farkindasin pizza cok gorduk bu hafta menulerinde
Afiyet olsun canim
Hem sabah hem oglen ekmek var biber dolmasi ici pirincse ekmek olmasaydi daha iyi olurdu
Bende gunde 4dilim ekmek yiyordum ekmegi 1dilime dusurunce kilo vermeye basladim afiyet olsun
Kizz naptin pogaca yemissin her ogunde
Daha dikkatli ol

Hepinize afiyet olsun kızlar menüleri inceleyemiyorum kusura bakmayın ocağa süt koydum bi gözüm onda bi gözüm buzdolabi karıştıran bebede

Ah kuzum lütfen bugünden sonra telafi etmeye çalış listedesin malum niye uyuyamadın canım ?
Kayınvalide sıcaktan kaçıyor o İzmir’de biz Erzurum’da oturuyoruz kayınpeder köyde ev yaptırıyor o da onun için geliyor birkaç gün bizde kalıp köye gidecek neyse ki
Eloşum cancağzım annenlerin evi Bahçeli mi sal büyüğü bahçeye annen varsa kardeşin ilgilense keşke onunla bi nebze sen de dinlenmiş olursun
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım

Haklısın bugün yapmıştım canım çekti artık yok. Teşekkür ederim canım

Bendensin
"Acı değil" dememe kimse inanmaz

Bizimkindeki erkekçi zihniyet kaynaklı değil, "tatil tatil sıkıntı çıkarma" diyor.
Kızları da 2 yaşına kadar emzirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…