- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.081
aminn canim sagolasinHayırlı olsun canım
Rabbim anneli babalı büyütsün İnşaallah
sagol canim allah razi olsunHadi gozunuz aydin canim
ins canim benim sagolGözünüz aydın canımhayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah kuzucuğun ☘
amin canim sagol2 yaşında diyordun sanırım bebeğin bence yeterli artık ben şu an bile düşünüyorum ama dış çıkardığı için biraktirmadim henüz bende
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
ohhh ne guzel canim masallah sanaSelam kızlar hayırlı pazarlar esımın oglen gidip gec gelmesine müteakip kızlarında formunun yerinde olmasıyla deli önlüğü giymem an meselesi dugune az kaldı bes gun sonra gidiyoruz hala alınacak seyler var esim iste olfugu ıcın dısarı cıkamıykrum avmler oglen acılıyo falan bir suru sorunen guzeli dugun ıcın ayarladıgım elbisem on numara oluyor akrabalarım beni en son 72kılo gormustu dugunde gorunce bı derdimin olfugunu ve uzuntuden zayıfladıgımı dusunecdk yasasın oh sefam olsun
amin canim sagolasin
Acı biber çok seviyorum, bana göre çok acı değil gibi geliyor hatta. Mesela eşime çok acı gelip yiyemedigi acı biberi ben tek isirista yiyebiliyorum. Acı esigim yüksek sanırımKaçamak bir yana o acı biberleri nasıl yediiiinnn 22 tane, maşallahdokunmadı mı midenize
Acı biber çok seviyorum, bana göre çok acı değil gibi geliyor hatta. Mesela eşime çok acı gelip yiyemedigi acı biberi ben tek isirista yiyebiliyorum. Acı esigim yüksek sanırım
Teşekkür ederim canım göremeyince merak ettim senibugün arkadaşımın nikahı vardı onlarla uğraştım. bir arkadaşımda nikah için bende kaldı :)
bu arada mezuniyetini kutlarım @Jasminium84 @Elif yildizz sizlerinde mezuniyetini kutlarım :)
Sabah ev ahalisine poğaça yaptım kahvaltıya iki tane de ben yedimOooyyy kısçeler bugün biraz dinlenirim dedim ama olmadı. Eşimin tüm enerjisi üstündeydi mobilya bakmaya gittik, hava çok sıcak, ayaklarım şişmiş, bütün gün ara öğünlerim kaçtı, akşam yemeği saati de kaçtı, öyle yoruldum ki sadece çay istiyor canım, akşam namazına kadar güneş batar ortalık biraz serinlesin çay içeceğim inş. Sizde nasıl geçti gün, nasıl gidiyor diyetler
Ciddi olamazsın ben de eskiden yerdim de şimdi midemi yakıyor ayrıca çıkışı beni mahvediyor ve fena halde ishal yapıyor beni seninki kadar yesem tutuşmuştum şimdi benAcı biber çok seviyorum, bana göre çok acı değil gibi geliyor hatta. Mesela eşime çok acı gelip yiyemedigi acı biberi ben tek isirista yiyebiliyorum. Acı esigim yüksek sanırım
Ah kızlar ah bugün çok kötü bir gün geçirdim 2 paket cikolatali gofret bir tane de kek yedim malasef uykusuzluktan ölüyorum böyle günler yemek yeme şeklinde acısını çıkarıyor malesef yarindan itibaren firin sebze salata şeklinde devam cumaya eksi bir kilo olmalı en az
Sabah ev ahalisine poğaça yaptım kahvaltıya iki tane de ben yedimsonra da temizlik yaptım toz aldım balkonun camekanını sildim yarın gönlümün efendisi (kayınvalidem) geliyor
iki çocuk var bende de biri 19 aylık gece emmekiçin uyanıyor bugün de ekstra gec yatıp bir debsabah daha 6 olmadan uyaninca malesef vücut enerji arıyor sanırım neyse birakmam ben aynen devamBen de butun haftasonu gece uyuyamadim ve gunduz butun gun uyudum. Olsun onemli olan sureklilik :)
Bir yere gidibce çocukların huyu suyu çok değişiyor insan gittiğine gideceğine pişman oluyor Allah kolaylık versinSlm kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz. Cuma günü anneme geldim. Çocuklar hava değişimi oldu galiba tam toparlandık derken başa sariyoruz. Hiç geçmişe bakamadım okumaya fırsatım yok yazmaya firsatim yok. Iznimi uzatmamakla büyük hata yaptim. Diyet konusunda mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama kızım memeden ayrilmiyor. Asla ek gıda istemiyor ne yapacagim bilmiyorum. Birde oğlum( 3 yaş) kardeşi(7ay)ni çok dövüyor ne yapabilirim bilmiyorum. Gün boyu bi bağrışma icindeyiz.
sağol canım :)Teşekkür ederim canım göremeyince merak ettim seni
Supersin canimSelam kızlar hayırlı pazarlar esımın oglen gidip gec gelmesine müteakip kızlarında formunun yerinde olmasıyla deli önlüğü giymem an meselesi dugune az kaldı bes gun sonra gidiyoruz hala alınacak seyler var esim iste olfugu ıcın dısarı cıkamıykrum avmler oglen acılıyo falan bir suru sorunen guzeli dugun ıcın ayarladıgım elbisem on numara oluyor akrabalarım beni en son 72kılo gormustu dugunde gorunce bı derdimin olfugunu ve uzuntuden zayıfladıgımı dusunecdk yasasın oh sefam olsun
Benim kızlar biri 15 biri12 ay emdi neyniş oğlan 2 yaşına kadar emsin miş benim adamda karışıyo valla yediriyorum sürekli inşallah kendi bırakır benide adamla uğraşmamKızlar kafayı yemek üzereyim.
Tam bir aydır hergün bebeğimi sütten kesmeye niyet ediyorum.
Benim adam her seferinde duygu sömürüsü yapıp biraz daha emzir diyerek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Dün akşam yazmıştım, bugün için kesin niyet ettim diye, yine aynı şeyi yaptı, şu an vicdan azabı içindeyim
Afiyet olsun canim11 temmuz cumartesı menum
Saat 12.30 kahvaltı
İkı yumurtadan ıkı halkalı sucuklu yumurta
Bir dilim süzme peynir
Bı kac zeytin
Domates salatalık
Yesillik
Bir ısırık simit
Saat 17.30
5-6kasık Ispanak yemegı
İkı kasık yogurt
Su 3 olmustur
Spor yok
Afiyet olsun menu saatlerinide yazmayi unutmaMerhaba kizlar, dunku yediklerimi paylasiyorum:
11/7/2020
Oglen
Ton balikli salata:
155 gr ton baligi (konserve, suzulmus)
1 avokado
1 domates
1 limon
Aksam
100 gr (kuru) tam bugday unundan makarna (1 yemek kasigi salca, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve baharatlar ile)
yarim lahana (zeytinyaginda kavurdum, pisirirken icine zencefil ve limon da koydum)
Spor: Malesefffff yapamadim
Afiyet olsun12.07.2020
10.00 (kahvaltı)
beyaz peynir
3 ceviz
Domates
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
1 kase dereotlu yoğurt
16.00
1 fincan Türk kahvesi
18.45
1 tabak fırında tavuk patates (4 Küçük tavuk parçası/5-6 ince dilim patates)
Salata
spor : 25 dk bölgesel egzersiz (75puan) U UcanSupurge
Su : 3 litre
Abarttiginin farkindasin pizza cok gorduk bu hafta menulerinde12 Temmuz Menüm
06.00: 2 dilim pizza
__
16.30: 10 tane kabak çekirdeği
__
18.30: Ekmeği fazla boydan yanmış Elazığ köftesi
22 taze acı biber (bazıları tatlıydı)
1 bardak ramazan şerbeti
__
2 tane sade maden suyu
2lt su
Bugün eşim de evde olunca biraz abarttım. Hafta içi telafi edeceğim
Hem sabah hem oglen ekmek var biber dolmasi ici pirincse ekmek olmasaydi daha iyi olurdu12 Temmuz Pazar :
Kahvaltı 9:30
1 dilim peynir
1 sahanda yumurta ( 1 tatlı kaşığı tereyağı ile)
1 salatalık
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 12:45
2 ad zeytinyağlı biber dolması( çok küçük lokmalık biberlerden)
Kaşık salata
1 dilim ekmek
Akşam 19:00
3 ad taze kayısı
10 adet kiraz
Yeşil çay
2 lt su
90 dk yürüyüş hafif tempolu 90 puan U UcanSupurge
Bugün eşimle dışarıdaydık öğleden sonra ara öğünlerim kaçtı, akşam yemeği saati kaçtı o yüzden meyva yedim sadece
Kizz naptin pogaca yemissin her ogunde12 temmuz
10:00 tereyağında 2 yumurta
1 dilim peynir
1 porsiyon karpuz
1/2 ev yapımı az yağlı poğaça
14:30 3 kuru kayısı
Sade tarçınlı türk kahvesi
17:00 2 porsiyon karpuz
1 tane ev yapımı poğaça
3 litre su
20 dakika zumba
Ben dün yazamamıştım
Sabah yarım dilim kızarmış ekmek
2 dilim penir
2 bardak az şekerli çay
Öğlen
Bir tabak makarna(yemem yapacak halim yoktu)
Akşam
1 dolu kase Tavuk çorbası
1 tabak yoğurt
Spor yapamadım
2 lt su
Sabah saat 09.00 1 yumurta ile mantarli bolca lor peynirli omlet.5 zeytin.1 domates,1 salatalik.
Saat 16.00 da 1 patates 5 mantar 1 sogandan olusan patates kavurmasi yemegi(vanim cok cekti)
Aksam 20.00 gibi proteinli sut icerim baska bisi yemem. 1 saat de bisiklet
11 temmuz cumartesı menum
Saat 12.30 kahvaltı
İkı yumurtadan ıkı halkalı sucuklu yumurta
Bir dilim süzme peynir
Bı kac zeytin
Domates salatalık
Yesillik
Bir ısırık simit
Saat 17.30
5-6kasık Ispanak yemegı
İkı kasık yogurt
Su 3 olmustur
Spor yok
Merhaba kizlar, dunku yediklerimi paylasiyorum:
11/7/2020
Oglen
Ton balikli salata:
155 gr ton baligi (konserve, suzulmus)
1 avokado
1 domates
1 limon
Aksam
100 gr (kuru) tam bugday unundan makarna (1 yemek kasigi salca, 1 yemek kasigi zeytinyagi ve baharatlar ile)
yarim lahana (zeytinyaginda kavurdum, pisirirken icine zencefil ve limon da koydum)
Spor: Malesefffff yapamadim
12.07.2020
10.00 (kahvaltı)
beyaz peynir
3 ceviz
Domates
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
1 kase dereotlu yoğurt
16.00
1 fincan Türk kahvesi
18.45
1 tabak fırında tavuk patates (4 Küçük tavuk parçası/5-6 ince dilim patates)
Salata
spor : 25 dk bölgesel egzersiz (75puan) U UcanSupurge
Su : 3 litre
12 Temmuz Menüm
06.00: 2 dilim pizza
__
16.30: 10 tane kabak çekirdeği
__
18.30: Ekmeği fazla boydan yanmış Elazığ köftesi
22 taze acı biber (bazıları tatlıydı)
1 bardak ramazan şerbeti
__
2 tane sade maden suyu
2lt su
Bugün eşim de evde olunca biraz abarttım. Hafta içi telafi edeceğim
12 Temmuz Pazar :
Kahvaltı 9:30
1 dilim peynir
1 sahanda yumurta ( 1 tatlı kaşığı tereyağı ile)
1 salatalık
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 12:45
2 ad zeytinyağlı biber dolması( çok küçük lokmalık biberlerden)
Kaşık salata
1 dilim ekmek
Akşam 19:00
3 ad taze kayısı
10 adet kiraz
Yeşil çay
2 lt su
90 dk yürüyüş hafif tempolu 90 puan U UcanSupurge
Bugün eşimle dışarıdaydık öğleden sonra ara öğünlerim kaçtı, akşam yemeği saati kaçtı o yüzden meyva yedim sadece
12 temmuz
10:00 tereyağında 2 yumurta
1 dilim peynir
1 porsiyon karpuz
1/2 ev yapımı az yağlı poğaça
14:30 3 kuru kayısı
Sade tarçınlı türk kahvesi
17:00 2 porsiyon karpuz
1 tane ev yapımı poğaça
3 litre su
20 dakika zumba
20*4:80 puan
Hepinize afiyet olsun kızlar menüleri inceleyemiyorum kusura bakmayın ocağa süt koydum bi gözüm onda bi gözüm buzdolabi karıştıran bebede12 temmuz menum
Sabah
10:00
Kavurmali yumurta peynir zeytin domates
1dilim tm bugday ekmegi
12:30 bi kucuk erik bi kucuk seftali
15:00 4cig kofte bol yesillik bi bardak ayran
19:00 bi kase lahana kavurmasi bol acili bi dilim ekmek
Birazdan baharatlu ayran
Spor 40dk yuruyus
Su 4lt
Ah kuzum lütfen bugünden sonra telafi etmeye çalış listedesin malum niye uyuyamadın canım ?Ah kızlar ah bugün çok kötü bir gün geçirdim 2 paket cikolatali gofret bir tane de kek yedim malasef uykusuzluktan ölüyorum böyle günler yemek yeme şeklinde acısını çıkarıyor malesef yarindan itibaren firin sebze salata şeklinde devam cumaya eksi bir kilo olmalı en az
Kayınvalide sıcaktan kaçıyorEvde bir şeyler yapınca yeniyor ya
Eşimde sigarayı bıraktı onu yapsana bunu yapsana, canım şunu çekiyor eee ben ne yapacağım, az ye bişey olmaz hem zayıflamanı isteyen kim diyor. Yeminle bu ara hiperaktif çocuk gibi, yemek saati geçti diye meyva yedik şu an acıktım gidip tavuk alıcam dedi, kafamı taşlara vurasım var
kv iyiymiş bu sıcakta, sadece iş çıkarıyorlar yaw
Eloşum cancağzım annenlerin evi Bahçeli mi sal büyüğü bahçeye annen varsa kardeşin ilgilense keşke onunla bi nebze sen de dinlenmiş olursunSlm kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz. Cuma günü anneme geldim. Çocuklar hava değişimi oldu galiba tam toparlandık derken başa sariyoruz. Hiç geçmişe bakamadım okumaya fırsatım yok yazmaya firsatim yok. Iznimi uzatmamakla büyük hata yaptim. Diyet konusunda mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama kızım memeden ayrilmiyor. Asla ek gıda istemiyor ne yapacagim bilmiyorum. Birde oğlum( 3 yaş) kardeşi(7ay)ni çok dövüyor ne yapabilirim bilmiyorum. Gün boyu bi bağrışma icindeyiz.
Hadi hayırlı olsun şimdiden canımsağol canım :)
bugün çok gerginim. yarın işe başlıyorum. mesleğimi çıkarıldığım şirkette öğrendim ve geliştirdim. şimdi ilk defa başka bir şirkette çalışacağım. düzen ve sistem farklı. çok heyecanlıyım uffff
Haklısın bugün yapmıştım canım çekti artık yok. Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun menu saatlerinide yazmayi unutma
Afiyet olsun
Abarttiginin farkindasin pizza cok gorduk bu hafta menulerinde
Afiyet olsun canim
Hem sabah hem oglen ekmek var biber dolmasi ici pirincse ekmek olmasaydi daha iyi olurdu
Bende gunde 4dilim ekmek yiyordum ekmegi 1dilime dusurunce kilo vermeye basladim afiyet olsun
Kizz naptin pogaca yemissin her ogunde
Daha dikkatli ol
BendensinAcı biber çok seviyorum, bana göre çok acı değil gibi geliyor hatta. Mesela eşime çok acı gelip yiyemedigi acı biberi ben tek isirista yiyebiliyorum. Acı esigim yüksek sanırım
Bizimkindeki erkekçi zihniyet kaynaklı değil, "tatil tatil sıkıntı çıkarma" diyor.Benim kızlar biri 15 biri12 ay emdi neyniş oğlan 2 yaşına kadar emsin miş benim adamda karışıyo valla yediriyorum sürekli inşallah kendi bırakır benide adamla uğraşmam
Senin ama çok geçmiş zayıflıyo da diyosun dra gidelim oda emzir derse emzireyim de birde hani çocuğa da faydası yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?