Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlar şuan yeni işe gidiyorum. Sabah erkenden tartıldım.
Cuma: 62, 7
Bugün: 63
Bir iki kaçmaktan mı yoksa iş stresinden mi oldu anlamadım. Telafi edeceğim inşallah.
fark az canım merak etme halledersın
Şükür eksi gördümmm

Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
oo cok guzel canım . Pazartesi İcin guzel eksi
91.9den 91.6e inmişim. Kilo vermem biraz yavaşladı. Sporu arttırmam lazım.
canjm menulere bu ara bakamıyorum ama yemek yeme saatinı mutlaka once cek ve bol su sporla da harika olacak merak etme
ekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var

cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
cok guzel canım eksin cuma ya guzel sonuc ınsallah
Bugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim

Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
tebrikler canım
Kilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Fark:300 gr
tebrikler canım masallah yeni baslayan tum arkadaslar ekside super siniz
günaydın kızlar
Cuma : 70.5
Bugün : 68.2
Suyu arttırdım ödem attım diye düşünüyorum. Gerçi eskiye göre baya azalttım yemeyi. Ama iyi motive oldum
canım cok gzyel baslangic bunlar merak etme dikkat ettıgın surece daha da guzel gidecek
Gunaydınn kızlar koşturmacalı bır haftaya gırmıs bulunmaktayım bu hafta arkadaslarımla vedalasıp ankaraya gececegım umarım guzel bır hafta olur
Gunaydin canjm sen geliyorsun ben gidiyorum bu hafta Ankara dan
Önce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
halledersın tatlım cocuklar biraz sneı zorluyor ama inan bende de ıkı canavar var bırı 3 yas digeri 20 aylık ıkı gu ne bir aglama modundadım esimde oglen gıdıyor aksam 10da geliyor sen dusun halimi bırakma yine de kendini
Kabak detoksunu mu bu şekilde yaptınız?
evet canım fırınladım soyledı gım malzemelerle harika olfj tadı da vardı yoksa duz kabak yiyemem bne ve tartıma yansıması superdı
Gunaydin kizlar
Esimin teline el koydum bi gecmise bskayim
Poni nasılsın canjm hıc gorusemıyoruz ya nerelerdesin
Cuma 69.0
Pazartesi 69.3

Hala neden artidayim anlamadim. Kabakmi yaramadi bana acaba
kabagı nasıl yaptın tatlım
canim ben kalkıyorum kahvaltımı yapayım biran once spor yapayım diye kendime telkin veriyorum sonra inan fırsat buluyorsun bir yere sıkıstırıyosun ve çok ama çok mutlu oluyorsun ınceldikce ben basladıgımda olcu lerimı aldım ordanda ne kadar iyiye gıttıgıno gormek motive ediyor
Bildirimim
Dün basladim malum
Dün 81.7
Bugun 80.9
80 bnm kaderim mi yaaaaa
az kaldı ponım merak etme cumaya 79en az
Kilo bildirimi
Cuma 73.6
Bugün 72.9
-700
Geçen hafta çok fazla dikkat edemedim ama gece yemelerine son verdiğim için biraz gitmiş bu hafta daha dikkatli olacam insallah
supersın canjm pazartesi ıcın guzel eksi
haftasonu kacamağı pat dıye artı oldu bana
cuma 74.5
bugun 75.1
neyse ben onu bugun yarın yollarım hemen
cumaya halledersin canım
Yürüyüşümü yaptım
Rahat rüzgarlı bir hava var, 6000 adım yarım saat, şimdi evde iş başına
ohh mis sabah yurusuyu candır ama ben cıkamıyprum

Domatessiz hayat benim için imkansız düşünsene kahvaltıda domates yok Menemen yok sebze yemeklerini ful domatesle yapıyoruz onun ne tadı olacak salça yok abov evlerden Irak
Domatesi sadece yemek yaparken ve menemen kullanacağım canım, domates salçası almayacağım artık, biber salçası da onun yerine geçer.
Kahvaltıda domates doğramak yerine karpuz kavun tercih edeceğim, burası sıcak olduğu için daha iyi gidiyor yaz mevsiminde.
Etten bu ara tiksindim zaten, 2 hafta da hatta ayda bir kere de yesem olur.
Tek problem peynir, onu da her gün değil haftada iki gün tüketeceğim, yanında da ceviz yiyerek zararlı etkisini tolere etmeye çalışacağım.
Başka türlü oluru yok.
Hepiniz şahit oldunuz, o kadar yürümeye spora miktar olarak az olan menülere rağmen 2 ay sabit kaldım neredeyse

Takıma yeni gelen kızlar,
Tek tek etiket yapmadan genel olarak yazıyorum.
Herkeste farklı bir eksiklik var, kimi menü yazıyor sohbete gelmiyor, kiminin kilo bildirimlerinden haberi yok, kiminiz sohbet sayfasına menü yazıyor
Takımda yarışmaya dahil olmak için takım kurallarına uymamız ve takım ile kaynaşmamız gerekiyor.
Bu nedenle ilk sayfadaki kuralları tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.

selammm 9. takımın güzelleriiii
yaşasınn hafta içi oldu
bu gün erkenden kalktım duşumu aldım giyindim iç hattan kuaförü arıyorum açmıyor bir kaç denemeden sonra acaba kuaförün kapalı olduğu gün salıydı değişti mi yoksa dedim kendi kendime yada bizim iç hat mı bozuldu acep didimm tontişime mesaj attım kuaför ne günü kapalıydı diye o da unutmuş kendi evinden aradı açmamış çünkü bu gün kapalıymışneyse gel kahve içelim diye yazdı bu arada saat daha 10 bende sen gel benim oğlan uyuyor uyanıp açıp derse didim geldi çay kahve içtiko gitti eşim öğle yemeği için geldi kahvaltı hazırladım yedik içtik , ben memelekete giderken ne giyicem ne örtücem davasına dolabıtalan ettim yatağın üzerine uygun baş örtüsü kıyafet yığını duruyor şimdi bir de papuçları döktüm giy çıkar yaptım hangisi daha rahat diye :))
daha doğru düzgün iş yapmadan bu saat olmuş

Kızlar selamlar
Bugün yeni bakıcımız başladı ben de izinliyim 2 gün yanında kalmak için
Sürekli biraradayız kadınla
Gelemiyorum o yüzden buraya
İlk fırsatta yanınızdayım
inşallah iyi biridir de hemen uyum sağlarsınız bakıcıya hayırlı olsun gülüm :)

58 di canım

Kilo Bildirimi
Cuma günü:78,1
Bugün: 77,9

Ben artı bekliyordum ama neyse ki biberler beni kurtarmış
tebrikler canim
Kilo bildirimi yapayım
Cuma 70.4
Bugun 71.0
Fark +600gr malesef
Neyse cumaya telafi ederim inşallah
biraz fazla artin ama halledersin cumaya istersen
Kızlar selamlar
ins iyidir anlayisli biridir de anlasirsiniz canim
kabagı nasıl yaptın tatlım
tavada kisik ateste soteledim canim yagsiz tuzsuz rendeledip soyeledim. Yogurtla karistirdim
Cuma 65.8
Pazartesi 64.8
Fark 1 çok mutluyum 1 kilo gitmiş ☺
tebrikler canim
Bir yere giderken o gardolap tamamen bosalmazsa olmaz zaten abla. Kiyafetlere daldikmi saatin farkina varamiyoruz ya

Kolay gelsin benim o telaş var bu hafta. Cumartesi nasipse biz de memlekete gideceğiz. Bı Elazığ bı Manisa bakalım baya yoğun geçecek

Kilo Bildirimi
Cuma günü:78,1
Bugün: 77,9

Ben artı bekliyordum ama neyse ki biberler beni kurtarmış
Biberin faydası
Tartıldım tabiki de artıdayım 71.00 kilo 600 gram almışım
Cuma’ya kadar halledeceksin canım inanıyorum
Harikasin anneyle kiz gibi fotolar supersin bak bi daha kiskandim
Kizinin esinin tepkileri nasil?
Bi de sarkma olmadi de mi?
Kollar ve göbek çok sıkı sayılmaz canım biraz bölgesel spor yapmam lazım galiba
Eşim de duygularını dile getirebilen bir tip değil malesef zannımca beğeniyor şimdi eski Halime bir şey dese trip atmamdan korkuyor belki de
Kızlar selamlar
Hadi hayırlı olsun canım inşallah tez zamanda alışır kuzular
Denemekten ne zarar gelir dene canım inşallah faydasını görürsün
Başlamış tatil Hazırlıkları inşallah keyifli vakit geçirirsiniz abla kayınvalidede mi kalacaksınız? Annenler de aynı memlekette miydi ? Hangisinde darlanırsan ötekine kaçarsın diye soruyorum

Kolay gelsin benim o telaş var bu hafta. Cumartesi nasipse biz de memlekete gideceğiz. Bı Elazığ bı Manisa bakalım baya yoğun geçecek
Hadi iyi tatiller şimdiden canım sen de benim gibisin eşimin ailesi İzmir’de benimkiler Iğdır’da bizde Erzurumdayız

ben de malatyaya gidiyorum geçerken bana el sallaaaa:))) hem bayram hem erkek yeğene söz olacak o yüzden bu defa fazla inceliyorum kıyafeti birde kv de artık bekar kayın ve şehir dışında yaşayan kayında çoluk çocuk gelmişler ev kalabalık,, benim de erkek kardeşler gelin kız kardeşim çocukları da gelecek, ablam büyük yeğenlerde annem de kalır bizimle bir iki gece ona göre pijamaları ayarlıyorum aman üstüme oturmayan açık saçık olmayan olsun diye
seninkinin de benden aşağı kalır yanı yok hatta daha beter ülkenin bir ucundan diğer ucuna bir daha yolculuk allah kolaylık versin gülüm

benimkileri şimdiden ayarlayayım ki sonra baba oğulun diş fırçasından tarağına traş makinesine parfümüne kadar ben hazırlıyorum onlarınkine sıra gelsin en gıcık olduğum da banyo havlusu yüz havlusundan şampuana yüz sabununa kadar ayrı ayrı hazırlamak 20 senedir hepsini taşıyorum kv ye

Haklısınız kaptanım benim bebeğim var fazla giremiyorum girip ancak yazıyorum. Kolik bir bebek tüm günümü alıyor. Kusura bakmayın kaptanım aktif olmaya çalışacağım

kv de kalamıycam galiba diğer kaynımlar gitmiş bile birde küçük kaynım boşandı bir kaç ay önce benim kaldığım tek mahremiyeti olan odaya tv v.s. almış yerleşmiş kv ile yaşıyor artık, zaten oraya dolap almış koymuştuk her sene rezil oluyoruz valiz için de yaşamaktan diye eşyasını da oraya yerleştirmiştir arkada mutfağa açılan odaya da şehir dışındaki kaynımlar yerleşmiştir ki zaten orada ben yatmazdım yer yatağı seriyorlar , böcek çıkıyor o odadan, geriye tüm odaların kapısının açıldığı orta yer salon kalıyor bende ortalıkta başı açık pijamalı yatmam eşim annen de kalırsın dedi :)))
iyi ki annem 3 sene önce malatyaya geri taşındı da ev var şükür olmadı ablam da var ki :)

Hadi iyi tatiller şimdiden canım sen de benim gibisin eşimin ailesi İzmir’de benimkiler Iğdır’da bizde Erzurumdayız
ee siz ne yapacaksınız bir taraf izmir de bir taraf ığdırda , ığdır daha yakın en azından off uzun yol da çok yorucu
ben şimdiden stres oldum yüzüm de ergen gibi 2 sivilce çıkmış malum dönem de erken olacak ağrıları başladı zaten hiç yolculuğu ıskalamaz zalımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…