- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.201
Ödem olabilir canım bol su icCuma 69.0
Pazartesi 69.3
Hala neden artidayim anlamadim. Kabakmi yaramadi bana acaba
TebriklerBildirimim
Dün basladim malum
Dün 81.7
Bugun 80.9
80 bnm kaderim mi yaaaaa
500 çok değil verirsin canımGunaydın kızlarben artıyım bugun dun cok yurudum ayaklarımın ustune basamıyorum odem var sanırım yemegı de gec yedim ama hallederim ınsallah
Cuma 65.5
Bufjn 66.0
Günaydın tebrikler canımGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah
Kilo bildirimim 57.8
günaydın canım inşallahGünaydın
Eksilerimiz bol olsun
Birazcık açılayım tartılcaminşallah eksi görürüm
Waaaav rakibem ne olmuş sana ben şokgünaydın kızlar
Cuma : 70.5
Bugün : 68.2
Suyu arttırdım ödem attım diye düşünüyorum. Gerçi eskiye göre baya azalttım yemeyi. Ama iyi motive oldum
Tebrikler canimBugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim
Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
TebriklerKilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Fark:300 gr
Tebrikler canimekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var
cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
oglun da kucuk canim daha haliyle olabilir boyle davranislari. Ama dedigin gibi cocujlar yanliz birakilmiyor boyle kucukken. O pencere balkon olayi benide cok korkutuyor ya evim 1.kat ama yuksek giris heran kardesiniz nerde diye kizlari darliyorumteşekkür ederim canim.
sormaaaa yaaa çok kötüyüm.
Yok canim bahçeyi birak ana yol üstü. Kendi evimizde bütün camlar yarı kitli. balkonlar hep güvenlik fileli çok rahatim. Burda camdan düşer balkondan düşer diye ekstra efor, bide küçük kızımin diş derdi çok yoruldum şimdiden
Kızım surekli bir ağlama modunda diş ten dolayı. Mecburen ilgileniyorum. Sürekli beni istiyor. UyumuyorBugünden itibaren misafirlik modundan çıkıp asılıyorum. Annemi de ikna ettim.
Yok canim benimkiler pek durmuyor yaa kızımin diş çıkarması oğlumun sürekli kızı dövmesi cok yoruyor. Kizim emeklerken oğlum ayagiyla sırtına basıyor kiracak belini diye korkuyorum. Asla yalniz birakamiyorum.
galiba eksidesin cuma kacti kilo bildirimin hatirlayamadimGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah
Kilo bildirimim 57.8
bilmiyprumki gece uyandim acayip suaamistim baya su ictim ondan kaynaklida olabilri suan geldi aklimaCumaya kadar telafi edersin
Çok iyi
wc problemine rağmen eksidesin
Çok güzel
Çok güzel
Motivasyon kaynağı eksiler
Cumaya kadar eksiye geçersin inşallah vakit var
Şişkinlik falan mı yaptı acaba canım ? Arkadaşım kabak detoksuyla bağırsaklarını bozmuştu haliyle öyle kilo verdi. Sende ters etki yapmış olabilir mi ?
halledersin halledersin sennnnn. Fazla yuruyuste sislik yapar benceGunaydın kızlarben artıyım bugun dun cok yurudum ayaklarımın ustune basamıyorum odem var sanırım yemegı de gec yedim ama hallederim ınsallah
Cuma 65.5
Bufjn 66.0
kelin ilaci olsa basina surerKizlar ben butun haftasonu spor yapamadim bir turlu.... Bugun neyseki ise yurudum (20 dakika gidis 20 dakika gelis toplam 40 dakika yapiyornormal tempoda). Evde de biraz bolgesel calisicam. Haftasonu o kadar enerjisiz, yorgun, depresiftim ki bir turlu spor yaptiramadim kendime... Benim de en zorlandigim konu bu. Evde pilates bolgesel egzersiz yapmayi hic sevmiyorum, Leslie bile zorluyor. Yogayi bir nebze daha fazla seviyorum. Yuruyusu biraz daha fazla seviyorum ama gun icinde isyerindeyim ve yasadigim ulkede hava 6da karariyor, sabah erken kalkip isten once yurumem lazim onda da kalkamiyorum. En sevdigim hatta tek sevdigim spor yuzme ama yasadigim yerde havuz yok
Bahaneler bahaneler evet spora gelince hep bir bahane icindeyim. E sporsuz da bu is olmaz. Siz ne yapiyorsunuz kendinizi motive etmek adina? Diyet konusunda da zorlaniyorum ama spor en zoru!
Harika canimBildirimim
Dün basladim malum
Dün 81.7
Bugun 80.9
80 bnm kaderim mi yaaaaa
Supersin süperAynen liste ve derece problemi olmasa mezuniyet istemezdim ben de ama gerçi liste sorumluluğu olmasa mezun bile olamazdım hala sürünüp dururdum
Ohh catlasinlarSelam kızlar hayırlı pazarlar esımın oglen gidip gec gelmesine müteakip kızlarında formunun yerinde olmasıyla deli önlüğü giymem an meselesi dugune az kaldı bes gun sonra gidiyoruz hala alınacak seyler var esim iste olfugu ıcın dısarı cıkamıykrum avmler oglen acılıyo falan bir suru sorunen guzeli dugun ıcın ayarladıgım elbisem on numara oluyor akrabalarım beni en son 72kılo gormustu dugunde gorunce bı derdimin olfugunu ve uzuntuden zayıfladıgımı dusunecdk yasasın oh sefam olsun
Kesinlikle beyinde bitiyor guzel irade sergilemisin aynen devam zor kısmindasin su an korumak cok zorSabah güzelce yürüyüşümü yaptim. Sonra evi toplayıp, kahvaltımı yapip bir arkadaşa mangala gittik. Dün tatlısını yapmıştım. Orda da sadece salata ve etten yedim. Tatlıya dokunmadım. Korona döneminde bir yerlere gitmediğimden, beslenme konusunda hep düzenim vardı. Acikcasi normal şartlardan çekiniyordum ama korkacak birsey yokmuş. Herşey beyinde bitiyor. Biz hayır dedikten sonra, hersek bizim istediğimiz gibi olacak
Yitik şifadaki kan grubu beslenmeye benziyor mu?Yıllar evvel alıp bana göre olmadığını düşününce okumayı yarıda bıraktığım bu kitaba bugün yeniden başladım kızlar.
Elime kağıt kalem alıp kan grubuma faydalı, ne faydalı ne faydasız ve zararlı besinlerin listesini çıkardım.
Artık çok sevsemde kan grubuma zararlı olan besinleri tüketmemeye karar verdim.
Eki Görüntüle 2661482
Kiz yagsiz tuzssuz kabak yenir mi yiyeni alkislarim :)alismak baya zaman alsada sen istersen uygularsin canim
Tuz ve yag koymamistim allahim bildigin saman oldu. Oylede deneyebilirm yada az uagli yemeginide yapabilirim domatesli .
Onceki yaptiklarimda az yag ve tuz koyuyordum azcik daha yenebilir.kivamdaydi
Her cocugun hakki bir engel yoksa 2 yasina kadardir canim. Simdi kesersen bu bebisinin hakkina girmus olursunBenim ki de ayrım yaptığından değil de ilkte gebelikten ayırdık ikincide süt yok ek gıda kabul etmiyo emmek için diye bıraktık
Bunda biraz daha deneyimli olduk tabi oda hakkına girme diyo ben de öbürkilerle aynı olsun diyorum
HalledersinGünaydınlar ❤ şuan yeni işe gidiyorum. Sabah erkenden tartıldım.
Cuma: 62, 7
Bugün: 63
Bir iki kaçmaktan mı yoksa iş stresinden mi oldu anlamadım. Telafi edeceğim inşallah.
SüperrŞükür eksi gördümmm
Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
Gene de iyi cumaya guzel eksi gelir91.9den 91.6e inmişim. Kilo vermem biraz yavaşladı. Sporu arttırmam lazım.
Harikaaekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var
cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
Superr cunaya guzel eksi gelecekBugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim
Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
TebrikkerrrKilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Fark:300 gr
Vaaaav supersinnngünaydın kızlar
Suyu arttırdım ödem attım diye düşünüyorum. Gerçi eskiye göre baya azalttım yemeyi. Ama iyi motive oldum
Elam neden boyle oldu?Önce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
Bazikarinda siskinlik yapiyor olabilir. Cumaya halledersinCuma 69.0
Pazartesi 69.3
Hala neden artidayim anlamadim. Kabakmi yaramadi bana acaba
Aynen halledersin eksiye bile gecersinGunaydın kızlarben artıyım bugun dun cok yurudum ayaklarımın ustune basamıyorum odem var sanırım yemegı de gec yedim ama hallederim ınsallah
Cuma 65.5
Bufjn 66.0
Burada paylaşılan listelere, yapılan sporlara bakınca gayet motive oldum benKizlar ben butun haftasonu spor yapamadim bir turlu.... Bugun neyseki ise yurudum (20 dakika gidis 20 dakika gelis toplam 40 dakika yapiyornormal tempoda). Evde de biraz bolgesel calisicam. Haftasonu o kadar enerjisiz, yorgun, depresiftim ki bir turlu spor yaptiramadim kendime... Benim de en zorlandigim konu bu. Evde pilates bolgesel egzersiz yapmayi hic sevmiyorum, Leslie bile zorluyor. Yogayi bir nebze daha fazla seviyorum. Yuruyusu biraz daha fazla seviyorum ama gun icinde isyerindeyim ve yasadigim ulkede hava 6da karariyor, sabah erken kalkip isten once yurumem lazim onda da kalkamiyorum. En sevdigim hatta tek sevdigim spor yuzme ama yasadigim yerde havuz yok
Bahaneler bahaneler evet spora gelince hep bir bahane icindeyim. E sporsuz da bu is olmaz. Siz ne yapiyorsunuz kendinizi motive etmek adina? Diyet konusunda da zorlaniyorum ama spor en zoru!
İnan ben de şokWaaaav rakibem ne olmuş sana ben şok
Tebrikler kız maşallah :)
Leslie yapıyorum yaparken düşündüğüm tek şey zayıflayınca ne giyeceğim kendimi nasıl beğeneceğim falan çok motive ediyo beniKizlar ben butun haftasonu spor yapamadim bir turlu.... Bugun neyseki ise yurudum (20 dakika gidis 20 dakika gelis toplam 40 dakika yapiyornormal tempoda). Evde de biraz bolgesel calisicam. Haftasonu o kadar enerjisiz, yorgun, depresiftim ki bir turlu spor yaptiramadim kendime... Benim de en zorlandigim konu bu. Evde pilates bolgesel egzersiz yapmayi hic sevmiyorum, Leslie bile zorluyor. Yogayi bir nebze daha fazla seviyorum. Yuruyusu biraz daha fazla seviyorum ama gun icinde isyerindeyim ve yasadigim ulkede hava 6da karariyor, sabah erken kalkip isten once yurumem lazim onda da kalkamiyorum. En sevdigim hatta tek sevdigim spor yuzme ama yasadigim yerde havuz yok
6 li rakamları görmüşsün canim olsun bundan sonra yavaş gitsede bisey olmaz ama iyi kilo vermişsin maşallahBurada paylaşılan listelere, yapılan sporlara bakınca gayet motive oldum benbi de bu kiloyu vermek istiyorum ve sporsuz gitmeyecek belli. Basen kısmım geniş mesela, pantolon giyince orayı dümdüz görmek istiyorum artık en büyük motivasyonum bu
İnan ben de şoködem attım muhtemelen canım bi de cidden baya kestim yemeyi. Benim böyle olur zaten ilk 3-5 gün birden gider sonra azar azar veririm bakalım neler olacak
masallah tebriklerrgünaydın kızlar
oda olabilir evet canim ama geve kalkip 2 buyuk bardak su icmistim unuttumÖdem olabilir canım bol su ic
allahtan 1 tane kabak ve az yogurtla yapmistim. Yiyemedim ama yapmis bulundugum icince zorla yedim hoc zevk almadimKiz yagsiz tuzssuz kabak yenir mi yiyeni alkislarim :)
tebrikler canimKilo bildirimi
Cuma 73.6
Bugün 72.9
-700
Geçen hafta çok fazla dikkat edemedim ama gece yemelerine son verdiğim için biraz gitmiş bu hafta daha dikkatli olacam insallah
Halledersin cumaya canim.haftasonu kacamağı pat dıye artı oldu bana
cuma 74.5
bugun 75.1
neyse ben onu bugun yarın yollarım hemen
Yürüyüşümü yaptım
Rahat rüzgarlı bir hava var, 6000 adım yarım saat, şimdi evde iş başına
Yanlış hatırlamiyorsam son iki seviyede kan grubuna göre devam ettiriyor. Başlangıcı öyle değil ama farklıYitik şifadaki kan grubu beslenmeye benziyor mu?
Benim kayınvalidenin evi gibi sıcak olduğu için her yer açılıyor balkon trabzanları aralıklı diken üstündeydim geçen yıl hepYok canim bahçeyi birak ana yol üstü. Kendi evimizde bütün camlar yarı kitli. balkonlar hep güvenlik fileli çok rahatim. Burda camdan düşer balkondan düşer diye ekstra efor, bide küçük kızımin diş derdi çok yoruldum şimdiden
Paylaştım canım alıntılayıp etiket yapayım sanaSupersin süperoncesi sonrasi fotosu paylastin mi canm?
Dikkat edersen çok daha fazlasını verirsinKilo bildirimi
Cuma 73.6
Bugün 72.9
-700
Geçen hafta çok fazla dikkat edemedim ama gece yemelerine son verdiğim için biraz gitmiş bu hafta daha dikkatli olacam insallah
Daha çok var cumayahaftasonu kacamağı pat dıye artı oldu bana
cuma 74.5
bugun 75.1
neyse ben onu bugun yarın yollarım hemen
Evet canım şükür 6yı gördüm6 li rakamları görmüşsün canim olsun bundan sonra yavaş gitsede bisey olmaz ama iyi kilo vermişsin maşallah
Cuma beni sen kazanacan gibi görünüyo
Çok çalışmam lazım çoook
Tartıldım tabiki de artıdayım 71.00 kilo 600 gram almışımHiç belli olmaz canım, sen yinede tartıl bilelim tartını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?