Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim

Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
cok iyi masalalh cumaya.daha cok eksi olur
Kilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Fark:300 gr
guzel cumaya kadar 1kg olur:)
Başardıııımmmm
Bir yarım kilo gitmiş cumadan bu yana moralim yerine geldi Şimdi yürüyüşe gideceğim
dimi
tartida.eksi gormek cok mitlu ediyo
günaydın kızlar
Cuma : 70.5
Bugün : 68.2
Suyu arttırdım ödem attım diye düşünüyorum. Gerçi eskiye göre baya azalttım yemeyi. Ama iyi motive oldum
harikasin canim..cuma gunune kadar olacak eksiyi dusunemiyom bilee
Gunaydınn kızlar koşturmacalı bır haftaya gırmıs bulunmaktayım bu hafta arkadaslarımla vedalasıp ankaraya gececegım umarım guzel bır hafta olur
iyi yolculuklar canim:)
Önce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
cumaya kadar artilar gider hatta eksiler gelir guveniyorum sana
Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah
Kilo bildirimim 57.8
fark 200 oluyo yanlis hatirlamiyosam
Cuma 69.0
Pazartesi 69.3

Hala neden artidayim anlamadim. Kabakmi yaramadi bana acaba
kabak sislik felanmi yapti acaba sana.
Gunaydın kızlar ben artıyım bugun dun cok yurudum ayaklarımın ustune basamıyorum odem var sanırım yemegı de gec yedim ama hallederim ınsallah
Cuma 65.5
Bufjn 66.0
rakibem boyle giderse seni yenicem galiba
disiplinli olmak helede spor konusunda illaki sart bence:)
Kilo Bildirimi
Cuma günü:78,1
Bugün: 77,9

Ben artı bekliyordum ama neyse ki biberler beni kurtarmış
okadar biberden sonra ise yaramzsa garup olurdu
Kilo bildirimi yapayım
Cuma 70.4
Bugun 71.0
Fark +600gr malesef
Neyse cumaya telafi ederim inşallah
cumaya halledecegine inaniyorum canim
Kızlar selamlar
Bugün yeni bakıcımız başladı ben de izinliyim 2 gün yanında kalmak için
Sürekli biraradayız kadınla
Gelemiyorum o yüzden buraya
İlk fırsatta yanınızdayım
insallah gonlunuze gore birisidir cocuklarla felanda iyi anlasir:)
Cuma 65.8
Pazartesi 64.8
Fark 1 çok mutluyum 1 kilo gitmiş ☺
superrr cumaya kadar 1kd daha gider kesinn
bende biber salcasi iyi degil ama domates salcasi yiyebiliyorum:)
zaten pek kullanmam biber salcasini:)

valiz yerlestir geri topla gicik oluyorum bende
adina sevindim abla ..bol bol hasret giderirsin ailenle
helede bu sicakta
İnşallah görürüm eksi tekrar teşekkür ederim canım hepimiz bol eksiler görelim
insallah canim

Bugün hastayım sabahtan beri başım döndü sabah komşu da tansiyon aleti varmış normaldede düşüktür böyle düştümü ölçülemiyo 10kez denedim ölçmedi o kadar düşük
gecmis olsun canim tansiyon dusuklugune ne iyi gelirki sarimsakmi tuzlu ayranmi felan

Ben de öyleyim abla her şeyimi götürürüm anneme gitsem bile
Bi yandan iyi olmuş o kalabalıkta darlanırdın iyice abla ben öyle oluyorum İzmir’in sıcağında kayınpeder vardiyeli üst katta kalan kaynım da vardiyeli çalışıyor biri gidip biri geliyor sürekli eşarp tunik modundayım sofrada en az 10 kişi oluyoruz bunalıyorum sıcaktan en çok işkence gibi geliyor bana orda kalmak
Annemlere bir iki hafta önce gittik İzmir’e de martta gittik eşimin babaannesi ölünce kayınpeder geçen hafta geldi bi gün kalıp köye gitti kayınvalide geliyor bugün birkaç gün kalıp o da köye gidecek hem onlar geliyor hem de salgından dolayı şükür gitmiyoruz bu yaz İzmir’e serin serin rahat rahat oturuyorum evimde İnan oraya gidip sıcağı çekmektense hepsinin toplanıp bende kalmasını tercih ederim

Bugün hastayım sabahtan beri başım döndü sabah komşu da tansiyon aleti varmış normaldede düşüktür böyle düştümü ölçülemiyo 10kez denedim ölçmedi o kadar düşük
Geçmiş olsun canım. Eğer eminsen düştüğünden tuzlu ayran falan içebilirsin. Ve tabii ki bol su. Dinlenmeye çalış, havalar da sıcak dikkat et.

Geçmiş olsun canım. Eğer eminsen düştüğünden tuzlu ayran falan içebilirsin. Ve tabii ki bol su. Dinlenmeye çalış, havalar da sıcak dikkat et.
Sağol canım ev temiz yemek de var rahatım dinleniyorum çocukların kavgalarını saymazsak
İyi ki eşim evde değil hemen diyete bağlardı aç kalıyon da falan filan

Neden zayıflamayasın güzel bacım burda kimler kaçar kilo verdi bi bilsen ben mesela yaklaşık 27 kilo verdim gel tanışalım bize kendinden bahset tanışalım
Tekrar merhaba o halde canan ben 24 yaşındayım Kıbrıs'ta yaşıyorum şuan 10 aylık evliyim evlendiğmden beri çok hareketsizim ve 5 6 kilo kadar daha kilo aldim 68 kilo oldum ve artık çocukta istiyoruz o yüzden kür falanda denemekten çekiniyorum banada yardımcı olursanız çok sevinirim

Sağol canım ev temiz yemek de var rahatım dinleniyorum çocukların kavgalarını saymazsak
İyi ki eşim evde değil hemen diyete bağlardı aç kalıyon da falan filan
Çocuklar kendi aralarında oyalansın bugünlük annenin de dinlenmeye ihtiyacı var :)
Sorma, hemen diyetten oldu diyorlar
Merhaba hoş geldin boş bol eksi görürsün inşallah sen de

saol canım
İlk başta anlamadım açlıktan sandım ama yiyincede geçmedi yattım dinleniyorum
Bu arada bünye alışık değil yatmaya tuhaf oldum
Aynen ben bi çocukla uzansam lüks gibi geliyor şimdi sana çok tuhaf gelmiştir dinlen kuzum zaten ne geliyorsa başımıza önceliğe kendimizi koymadığımızdan geliyor ya
İlk sayfada takım kuralları var canım okuyup kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım boyun ne kadar bilmiyorum ama kilon çok değil sağlıklı dengeli beslenerek çok kısa sürede hedef kilona ulaşacaksın eminim

Nihayet çıktım mutfaktan
Bu aralar hiç göresim yok ama mecbur
İlk kez patlıcanları fırında öldürülmüş musakka yaptım bakalım beğenecek mi bizim ki, birazda diyetimi düşündüm aslında kızartsam kendime ayrı yemek yapmam lazımdı yanına da bulgur pilavı yaptım pirinçten kaçmak için. Kendime kabaktan diyet mücverde yaptım bir iki gün ara öğünlerde idare eder beni. Poğaça sipariş verdi sevgili kocam onu da yoğurdum mayalanıyor. Ama yoruldum ya mis gibi duş aldım şöyle koltuğun üstünde kedimin yanına kıvrılasım var ama saat biçimsiz. Aklıma geldi kızlar burada biraz diyet yemek tarifi paylaşsak mı, ben çeşitte zorlanıyorum sanki, yemeklerin kalorilerini düşürücem diye telef oluyorum

Evet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…