- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.241
Manisanın neresindensiniz? Manisalıyım da Alaşehir denim benKolay gelsin benim o telaş var bu hafta. Cumartesi nasipse biz de memlekete gideceğiz. Bı Elazığ bı Manisa bakalım baya yoğun geçecek
cok iyi masalalh cumaya.daha cok eksi olurBugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim
Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
guzel cumaya kadar 1kg olur:)Kilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Fark:300 gr
dimiBaşardıııımmmm
Bir yarım kilo gitmiş cumadan bu yana moralim yerine geldiŞimdi yürüyüşe gideceğim
harikasin canim..cuma gunune kadar olacak eksiyi dusunemiyom bileegünaydın kızlar
Cuma : 70.5
Bugün : 68.2
Suyu arttırdım ödem attım diye düşünüyorum. Gerçi eskiye göre baya azalttım yemeyi. Ama iyi motive oldum
iyi yolculuklar canim:)Gunaydınn kızlar koşturmacalı bır haftaya gırmıs bulunmaktayım bu hafta arkadaslarımla vedalasıp ankaraya gececegımumarım guzel bır hafta olur
cumaya kadar artilar gider hatta eksiler gelir guveniyorum sanaÖnce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
fark 200 oluyo yanlis hatirlamiyosamGünaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah
Kilo bildirimim 57.8
kabak sislik felanmi yapti acaba sana.Cuma 69.0
Pazartesi 69.3
Hala neden artidayim anlamadim. Kabakmi yaramadi bana acaba
rakibem boyle giderse seni yenicem galibaGunaydın kızlarben artıyım bugun dun cok yurudum ayaklarımın ustune basamıyorum odem var sanırım yemegı de gec yedim ama hallederim ınsallah
Cuma 65.5
Bufjn 66.0
disiplinli olmak helede spor konusunda illaki sart bence:)Of bir an once su tartima uygun pili bulup alsam da tartilip sonuclari somut olarak gorsem ben deBu sefer cok motiveyim kizlar. En son 81 kiloydum, son durum ne hic haberim yok... Umarim Cuma'ya kadar tartilabilirim. Kalorim gunde 1200-1300 civarinda, net karbonhidrat 50-100 arasini gecmiyor, sebze agirlikli yiyorum, insallah HER GUN SPOR disiplinini de oturtacagim. Bu takimda iddiali bir aday olmam lazim
okadar biberden sonra ise yaramzsa garup olurduKilo Bildirimi
Cuma günü:78,1
Bugün: 77,9
Ben artı bekliyordum ama neyse ki biberler beni kurtarmış
cumaya halledecegine inaniyorum canimKilo bildirimi yapayım
Cuma 70.4
Bugun 71.0
Fark +600gr malesef
Neyse cumaya telafi ederim inşallah
insallah gonlunuze gore birisidir cocuklarla felanda iyi anlasir:)Kızlar selamlar
Bugün yeni bakıcımız başladı ben de izinliyim 2 gün yanında kalmak için
Sürekli biraradayız kadınla
Gelemiyorum o yüzden buraya
İlk fırsatta yanınızdayım
superrr cumaya kadar 1kd daha gider kesinnCuma 65.8
Pazartesi 64.8
Fark 1 çok mutluyum 1 kilo gitmiş ☺
bende biber salcasi iyi degil ama domates salcasi yiyebiliyorum:)Domatesi sadece yemek yaparken ve menemen kullanacağım canım, domates salçası almayacağım artık, biber salçası da onun yerine geçer.
Kahvaltıda domates doğramak yerine karpuz kavun tercih edeceğim, burası sıcak olduğu için daha iyi gidiyor yaz mevsiminde.
Etten bu ara tiksindim zaten, 2 hafta da hatta ayda bir kere de yesem olur.
Tek problem peynir, onu da her gün değil haftada iki gün tüketeceğim, yanında da ceviz yiyerek zararlı etkisini tolere etmeye çalışacağım.
Başka türlü oluru yok.
Hepiniz şahit oldunuz, o kadar yürümeye spora miktar olarak az olan menülere rağmen 2 ay sabit kaldım neredeyse
İnşallah görürüm eksi tekrarharikasin canim..cuma gunune kadar olacak eksiyi dusunemiyom bilee
valiz yerlestir geri topla gicik oluyorum bendebenimkileri şimdiden ayarlayayım ki sonra baba oğulun diş fırçasından tarağına traş makinesine parfümüne kadar ben hazırlıyorum onlarınkine sıra gelsin en gıcık olduğum da banyo havlusu yüz havlusundan şampuana yüz sabununa kadar ayrı ayrı hazırlamak 20 senedir hepsini taşıyorum kv ye
adina sevindim abla ..bol bol hasret giderirsin ailenlekv de kalamıycam galiba diğer kaynımlar gitmiş bile birde küçük kaynım boşandı bir kaç ay önce benim kaldığım tek mahremiyeti olan odaya tv v.s. almış yerleşmiş kv ile yaşıyor artık, zaten oraya dolap almış koymuştuk her sene rezil oluyoruz valiz için de yaşamaktan diye eşyasını da oraya yerleştirmiştir arkada mutfağa açılan odaya da şehir dışındaki kaynımlar yerleşmiştir ki zaten orada ben yatmazdım yer yatağı seriyorlar , böcek çıkıyor o odadan, geriye tüm odaların kapısının açıldığı orta yer salon kalıyor bende ortalıkta başı açık pijamalı yatmam eşim annen de kalırsın dedi :)))
iyi ki annem 3 sene önce malatyaya geri taşındı da ev var şükür olmadı ablam da var ki :)
helede bu sicaktaee siz ne yapacaksınız bir taraf izmir de bir taraf ığdırda , ığdır daha yakın en azından off uzun yol da çok yorucu
ben şimdiden stres oldum yüzüm de ergen gibi 2 sivilce çıkmış malum dönem de erken olacak ağrıları başladı zaten hiç yolculuğu ıskalamaz zalımm:))
insallah canimİnşallah görürüm eksi tekrarteşekkür ederim canım hepimiz bol eksiler görelim
gecmis olsun canim tansiyon dusuklugune ne iyi gelirki sarimsakmi tuzlu ayranmi felanBugün hastayım sabahtan beri başım döndü sabah komşu da tansiyon aleti varmış normaldede düşüktür böyle düştümü ölçülemiyo 10kez denedim ölçmedi o kadar düşük
Ben de öyleyim abla her şeyimi götürürüm anneme gitsem bilebenimkileri şimdiden ayarlayayım ki sonra baba oğulun diş fırçasından tarağına traş makinesine parfümüne kadar ben hazırlıyorum onlarınkine sıra gelsin en gıcık olduğum da banyo havlusu yüz havlusundan şampuana yüz sabununa kadar ayrı ayrı hazırlamak 20 senedir hepsini taşıyorum kv ye
Bi yandan iyi olmuş o kalabalıkta darlanırdın iyice abla ben öyle oluyorum İzmir’in sıcağında kayınpeder vardiyeli üst katta kalan kaynım da vardiyeli çalışıyor biri gidip biri geliyor sürekli eşarp tunik modundayım sofrada en az 10 kişi oluyoruz bunalıyorum sıcaktan en çok işkence gibi geliyor bana orda kalmakkv de kalamıycam galiba diğer kaynımlar gitmiş bile birde küçük kaynım boşandı bir kaç ay önce benim kaldığım tek mahremiyeti olan odaya tv v.s. almış yerleşmiş kv ile yaşıyor artık, zaten oraya dolap almış koymuştuk her sene rezil oluyoruz valiz için de yaşamaktan diye eşyasını da oraya yerleştirmiştir arkada mutfağa açılan odaya da şehir dışındaki kaynımlar yerleşmiştir ki zaten orada ben yatmazdım yer yatağı seriyorlar , böcek çıkıyor o odadan, geriye tüm odaların kapısının açıldığı orta yer salon kalıyor bende ortalıkta başı açık pijamalı yatmam eşim annen de kalırsın dedi :)))
iyi ki annem 3 sene önce malatyaya geri taşındı da ev var şükür olmadı ablam da var ki :)
Annemlere bir iki hafta önce gittik İzmir’e de martta gittik eşimin babaannesi ölünce kayınpeder geçen hafta geldi bi gün kalıp köye gitti kayınvalide geliyor bugün birkaç gün kalıp o da köye gidecek hem onlar geliyor hem de salgından dolayı şükür gitmiyoruz bu yaz İzmir’e serin serin rahat rahat oturuyorum evimdeee siz ne yapacaksınız bir taraf izmir de bir taraf ığdırda , ığdır daha yakın en azından off uzun yol da çok yorucu
ben şimdiden stres oldum yüzüm de ergen gibi 2 sivilce çıkmış malum dönem de erken olacak ağrıları başladı zaten hiç yolculuğu ıskalamaz zalımm:))
Geçmiş olsun canım. Eğer eminsen düştüğünden tuzlu ayran falan içebilirsin. Ve tabii ki bol su. Dinlenmeye çalış, havalar da sıcak dikkat et.Bugün hastayım sabahtan beri başım döndü sabah komşu da tansiyon aleti varmış normaldede düşüktür böyle düştümü ölçülemiyo 10kez denedim ölçmedi o kadar düşük
Sağol canım Tuzlu ayran derler de şimdi biraz iyiyim tuz sevmem birde ödem yapar diyegecmis olsun canim tansiyon dusuklugune ne iyi gelirki sarimsakmi tuzlu ayranmi felan
Ayaklarını kaldırsaydın biraz canım geçmiş olsunBugün hastayım sabahtan beri başım döndü sabah komşu da tansiyon aleti varmış normaldede düşüktür böyle düştümü ölçülemiyo 10kez denedim ölçmedi o kadar düşük
Sağol canım ev temiz yemek de var rahatım dinleniyorum çocukların kavgalarını saymazsakGeçmiş olsun canım. Eğer eminsen düştüğünden tuzlu ayran falan içebilirsin. Ve tabii ki bol su. Dinlenmeye çalış, havalar da sıcak dikkat et.
saol canımAyaklarını kaldırsaydın biraz canım geçmiş olsun
Tekrar merhaba o haldeNeden zayıflamayasın güzel bacım burda kimler kaçar kilo verdi bi bilsen ben mesela yaklaşık 27 kilo verdim gel tanışalım bize kendinden bahset tanışalım
Çocuklar kendi aralarında oyalansın bugünlükSağol canım ev temiz yemek de var rahatım dinleniyorum çocukların kavgalarını saymazsak
İyi ki eşim evde değil hemen diyete bağlardı aç kalıyon da falan filan
Merhaba hoş geldinTekrar merhaba o haldecanan ben 24 yaşındayım Kıbrıs'ta yaşıyorum şuan 10 aylık evliyim evlendiğmden beri çok hareketsizim ve 5 6 kilo kadar daha kilo aldim 68 kilo oldum ve artık çocukta istiyoruz o yüzden kür falanda denemekten çekiniyorum banada yardımcı olursanız çok sevinirim
Sağolasın CanımHadi iyi tatiller şimdiden canım sen de benim gibisin eşimin ailesi İzmir’de benimkiler Iğdır’da bizde Erzurumdayız
Ailem merkezde Magnesia yakın oturuyor CanimManisanın neresindensiniz? Manisalıyım da Alaşehir denim ben
Aynen ben bi çocukla uzansam lüks gibi geliyor şimdi sana çok tuhaf gelmiştir dinlen kuzum zaten ne geliyorsa başımıza önceliğe kendimizi koymadığımızdan geliyor yasaol canım
İlk başta anlamadım açlıktan sandım ama yiyincede geçmedi yattım dinleniyorum
Bu arada bünye alışık değil yatmaya tuhaf oldum
İlk sayfada takım kuralları var canım okuyup kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım boyun ne kadar bilmiyorum ama kilon çok değil sağlıklı dengeli beslenerek çok kısa sürede hedef kilona ulaşacaksın eminimTekrar merhaba o haldecanan ben 24 yaşındayım Kıbrıs'ta yaşıyorum şuan 10 aylık evliyim evlendiğmden beri çok hareketsizim ve 5 6 kilo kadar daha kilo aldim 68 kilo oldum ve artık çocukta istiyoruz o yüzden kür falanda denemekten çekiniyorum banada yardımcı olursanız çok sevinirim
Ablama yakınsınız oda laleli pazaryerinin arkasında yurdun orda oturuyoAilem merkezde Magnesia yakın oturuyor Canim
Evet canımcok iyi masalalh cumaya.daha cok eksi olur
guzel cumaya kadar 1kg olur:)
dimi
tartida.eksi gormek cok mitlu ediyo
harikasin canim..cuma gunune kadar olacak eksiyi dusunemiyom bilee
iyi yolculuklar canim:)
cumaya kadar artilar gider hatta eksiler gelir guveniyorum sana
fark 200 oluyo yanlis hatirlamiyosam
kabak sislik felanmi yapti acaba sana.
rakibem boyle giderse seni yenicem galiba
disiplinli olmak helede spor konusunda illaki sart bence:)
okadar biberden sonra ise yaramzsa garup olurdu
cumaya halledecegine inaniyorum canim
insallah gonlunuze gore birisidir cocuklarla felanda iyi anlasir:)
superrr cumaya kadar 1kd daha gider kesinn
bende biber salcasi iyi degil ama domates salcasi yiyebiliyorum:)
zaten pek kullanmam biber salcasini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?