- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.181
Tövbe de domates hayattan nasıl çıkarİnanıyordum ama işime gelmiyordu ama şu karantina döneminde inancım bin kat arttı.
Hergün diyete ve sıfır kaçamağa ve hatta hergün yürüyüşe rağmen kilo veremedim.
Tek sebebi bahar ile birlikte bana kilo aldıran domatesi yemeye başlamam diye düşünüyorum.
Domatese bayılırım ama hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum.
Ooo maşallah ödemde olsa eksi eksidir moral verir insanagünaydın kızlar
Cuma : 70.5
Bugün : 68.2
Suyu arttırdım ödem attım diye düşünüyorum. Gerçi eskiye göre baya azalttım yemeyi. Ama iyi motive oldum
Vayyy zalımın gızıgünaydın kızlar
Suyu arttırdım ödem attım diye düşünüyorum. Gerçi eskiye göre baya azalttım yemeyi. Ama iyi motive oldum
Bende A+ im
Neleri yememek gerekiyormuş benimle de paylaşır mısınız rica etsem
Verdi valla çok mutlu ettiOoo maşallah ödemde olsa eksi eksidir moral verir insana
1 aydır 70.5te takılı kalınca bi kendime geldim şimdiVayyy zalımın gızı
Kabak detoksunu mu bu şekilde yaptınız?M mer_4260 Canım ben bir kasık zeytinyağı bir tatlı kasıgı soya sosu baharat vede az tuzlayıp yaglı kagıda serip fırınladım vallahi harika olmustubence kesin denemelısın ustune ıkı Kasık yogurt superdı bu hafta uc gun yapıcam kilomu da cok etkıledı
Tamamdir canim kilonu etkilediyse denemeliyim cunku kilomu etkileyecek bisey ariyorum.
Anladım canım iyi eğlenceler nasıl geçiyor tatilin ?Annem de olduğum için tartı tam doğru olmaz diye yazmadım kuzumama eksideyim çok şükür
Cumaya kesin telafi edeceğini biliyorum canımGünaydınlar ❤ şuan yeni işe gidiyorum. Sabah erkenden tartıldım.
Cuma: 62, 7
Bugün: 63
Bir iki kaçmaktan mı yoksa iş stresinden mi oldu anlamadım. Telafi edeceğim inşallah.
Başlangıç için süperŞükür eksi gördümmm
Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
Gayet iyi canım tabi spor candır91.9den 91.6e inmişim. Kilo vermem biraz yavaşladı. Sporu arttırmam lazım.
Takım kuralı cancağzım sen yine tartıl biz bi seni topa tutalımBen dunku yediklerimden sonra bugün hiç tartilasim yok zaten odem de yapmış..tartilirsam moral bozukluğu yaşayabilirim
Domatessiz hayat benim için imkansız düşünsene kahvaltıda domates yok Menemen yok sebze yemeklerini ful domatesle yapıyoruz onun ne tadı olacak salça yokİnanıyordum ama işime gelmiyordu ama şu karantina döneminde inancım bin kat arttı.
Hergün diyete ve sıfır kaçamağa ve hatta hergün yürüyüşe rağmen kilo veremedim.
Tek sebebi bahar ile birlikte bana kilo aldıran domatesi yemeye başlamam diye düşünüyorum.
Domatese bayılırım ama hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum.
Gidiyor yavaş yavaş kabızlık problemin de hallolunca daha iyi bir sonuç gelecek Cuma’yaekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var
cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
Çok iyiBugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim
Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
Kilona göre çok iyi canımKilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Fark:300 gr
Oooo harikasıngünaydın kızlar
İnşallah canım iyi yolculuklar şimdidenGunaydınn kızlar koşturmacalı bır haftaya gırmıs bulunmaktayım bu hafta arkadaslarımla vedalasıp ankaraya gececegımumarım guzel bır hafta olur
Elooo elooo napıyorsunÖnce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
guzel canim bence12.07.2020
10.00 (kahvaltı)
beyaz peynir
3 ceviz
Domates
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
1 kase dereotlu yoğurt
16.00
1 fincan Türk kahvesi
18.45
1 tabak fırında tavuk patates (4 Küçük tavuk parçası/5-6 ince dilim patates)
Salata
spor : 25 dk bölgesel egzersiz (75puan) U UcanSupurge
Su : 3 litre
pizza,ekmek baya kacamakli olmus canim.12 Temmuz Menüm
06.00: 2 dilim pizza
__
16.30: 10 tane kabak çekirdeği
__
18.30: Ekmeği fazla boydan yanmış Elazığ köftesi
22 taze acı biber (bazıları tatlıydı)
1 bardak ramazan şerbeti
__
2 tane sade maden suyu
2lt su
Bugün eşim de evde olunca biraz abarttım. Hafta içi telafi edeceğim
ogle dolma ve ekmek birarda olmamis canim12 Temmuz Pazar :
Kahvaltı 9:30
1 dilim peynir
1 sahanda yumurta ( 1 tatlı kaşığı tereyağı ile)
1 salatalık
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 12:45
2 ad zeytinyağlı biber dolması( çok küçük lokmalık biberlerden)
Kaşık salata
1 dilim ekmek
Akşam 19:00
3 ad taze kayısı
10 adet kiraz
Yeşil çay
2 lt su
90 dk yürüyüş hafif tempolu 90 puan U UcanSupurge
Bugün eşimle dışarıdaydık öğleden sonra ara öğünlerim kaçtı, akşam yemeği saati kaçtı o yüzden meyva yedim sadece
pogacayi ekmek olmadigu icin gormeyelim ama sanki karpuz da cok olmus gibi12 temmuz
10:00 tereyağında 2 yumurta
1 dilim peynir
1 porsiyon karpuz
1/2 ev yapımı az yağlı poğaça
14:30 3 kuru kayısı
Sade tarçınlı türk kahvesi
17:00 2 porsiyon karpuz
1 tane ev yapımı poğaça
3 litre su
20 dakika zumba
guzel menu canim. Lahana sislik yapabilir tartiya yakin dikkatli ol12 temmuz menum
Sabah
10:00
Kavurmali yumurta peynir zeytin domates
1dilim tm bugday ekmegi
12:30 bi kucuk erik bi kucuk seftali
15:00 4cig kofte bol yesillik bi bardak ayran
19:00 bi kase lahana kavurmasi bol acili bi dilim ekmek
Birazdan baharatlu ayran
Spor 40dk yuruyus
Su 4lt
guzel menu canim12temmuz pazar
11.30
1prob shot
1haş yumurta
7zeytin
1tatlı kaşığı fıstıkezmesi
14.30
1çb kakaolı pro süt
16.30
Quark
18.30
1lokma haş tavuk
1çatal sarımsaklı börülce
Eşimi bekleyeyim yarım saat dedim 20.30da geldi yemedim artık
4mile leslie 60×3=180puan
U UcanSupurge
İp atlandı
1 tabak patates cok olmus cabim. Bezelyede ayni sekilde12 temmuz pazar
Bugunki menüm
Sabah 10.30
1 yumurta iki dilim karpuz peynir zeytin 1b çay
Öğlen 13.30
1 tb patates yemeği 1tb salata
.
Akşam 17.30
1 tb bezelye 2 dilim karpuz 1dilim ekmek 1 kase yoğurt
2lt su
1 saat yürüyüş
guzel menu canim12 temmuz pazar
11.30 kahvaltı
Kucuk kase kavurmalı yumurta
Bes siyah zeytin
Domates salatalık
Bir dilim peynir
Bı dilim sıyez unlu ekmek
15.30
Soda limon
20.00 aksam
Izgara tavuk
Bu bardak ayran
Su, 2 litre
Spor 2 saat tempolu yuruyus 240puan U UcanSupurge
sabah ya pigaca yada simit olsa daha iyiymis12 temmuz pazar
11:30 iki haşlanmış yumurta, 2 adet zeytin, 4 çatal peynir, yarım simit ve bir adet poğaça
18:00 2 kepçe etli kuru fasulye 4 yk yoğurt
gün içerisinde 2 adet maden suyu
pogaca ve kek olmamis canim12 temmuz pazar
Sabah 8.30
Iki lokma ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir
8 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 14.00 gibi
Salata
Etli patates yemeği
Yoğurt
1 dilim kek
Ara 19.00 gibi
1 tane ev yapımı poğaça
Akşam 21.30 gibi
Gözleme
tebrikler canimKilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
İyi eglenceler canim. Hayirlisiyla git evineGunaydınn kızlar koşturmacalı bır haftaya gırmıs bulunmaktayım bu hafta arkadaslarımla vedalasıp ankaraya gececegımumarım guzel bır hafta olur
cymaya halledersin canim sen.Önce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
Ben bu sekilde yapmadim canim arkadas yazmis ve o yapmis faydasinida gormusKabak detoksunu mu bu şekilde yaptınız?
teşekkür ederim canim.Tebrikler Yasemincim
Mezun oluyorum diye ayrılma sakın buralardan.
@Dream00 gibi koruma sürecinde de burada ol olur mu
Tebrik ederim Elacım.
Annenlerde spora daha çok vaktin olacak, yeme konusunda ipin ucunu kaçırmazsan verdiğin kilolar ile dönüşte eşine sürpriz yapmış olursun
sormaaaa yaaa çok kötüyüm.iki çocuk var bende de biri 19 aylık gece emmekiçin uyanıyor bugün de ekstra gec yatıp bir debsabah daha 6 olmadan uyaninca malesef vücut enerji arıyor sanırım neyse birakmam ben aynen devam
Bir yere gidibce çocukların huyu suyu çok değişiyor insan gittiğine gideceğine pişman oluyor Allah kolaylık versin
Yok canim bahçeyi birak ana yol üstü. Kendi evimizde bütün camlar yarı kitli. balkonlar hep güvenlik fileli çok rahatim. Burda camdan düşer balkondan düşer diye ekstra efor, bide küçük kızımin diş derdi çok yoruldum şimdidenAh kuzum lütfen bugünden sonra telafi etmeye çalış listedesin malum niye uyuyamadın canım ?
Kayınvalide sıcaktan kaçıyoro İzmir’de biz Erzurum’da oturuyoruz kayınpeder köyde ev yaptırıyor o da onun için geliyor birkaç gün bizde kalıp köye gidecek neyse ki
Eloşum cancağzım annenlerin evi Bahçeli mi sal büyüğü bahçeye annen varsa kardeşin ilgilense keşke onunla bi nebze sen de dinlenmiş olursun
Hadi hayırlı olsun şimdiden canım
Kızım surekli bir ağlama modunda diş ten dolayı. Mecburen ilgileniyorum. Sürekli beni istiyor. UyumuyorOğlunla daha fazla ilgilenmeye çalış canım, kıskanıyor muhtemelen ki ilgi çekmeye çalışıyor.
Diyet konusuna gelince listede olduğunu unutma lütfen
Yok canim benimkiler pek durmuyor yaa kızımin diş çıkarması oğlumun sürekli kızı dövmesi cok yoruyor. Kizim emeklerken oğlum ayagiyla sırtına basıyor kiracak belini diye korkuyorum. Asla yalniz birakamiyorum.klasik bir pazar gecirdik canim. Evdeydik. Sen bisey yemedinmi.yoksa duzensizmi yedin.ins kacirmamissindir canim.menu sayfasina gecmedim daha
ohhh mezuniyetimi.kutladin pogacalarla. Sen yemiycende bizmi yiycez afiyet olsun
ah ya evde bi ayri dert baska yere ciksan dert cocuklar canim. Annenlerde durmuyormu cocuklar bazi cocuk anneanneye bayilir(yani benimkiler oyleydi) azcik dinlenir kafani toplarsin
hayirli ugurlu olsun canim.
En kisa surede alisirsin is duzenine canim ins
Allah razi olsun canim. Bu teyzelikteki 4. Yigenim canim. Masallah giderek buyuyor ailemiz. Ama en cok su yeni dogan missss halleri ozleniyor seviliyor
canim bugün itibariyle çok sıkı dikkat ediyorum. Toparliycam insallah.Anladım canım iyi eğlenceler nasıl geçiyor tatilin ?
Cumaya kesin telafi edeceğini biliyorum canım
Başlangıç için süper
Gayet iyi canım tabi spor candır
Takım kuralı cancağzım sen yine tartıl biz bi seni topa tutalım
Domatessiz hayat benim için imkansız düşünsene kahvaltıda domates yok Menemen yok sebze yemeklerini ful domatesle yapıyoruz onun ne tadı olacak salça yokabov evlerden Irak
Gidiyor yavaş yavaş kabızlık problemin de hallolunca daha iyi bir sonuç gelecek Cuma’ya
Çok iyi
Kilona göre çok iyi canım
Oooo harikasın
İnşallah canım iyi yolculuklar şimdiden
Elooo elooo napıyorsun
Aynen cumaya kadar hallederim insallah.cymaya halledersin canim sen.
Listedesin
Ben bu sekilde yapmadim canim arkadas yazmis ve o yapmis faydasinida gormus
Cumaya kadar telafi edersinGünaydınlar ❤ şuan yeni işe gidiyorum. Sabah erkenden tartıldım.
Cuma: 62, 7
Bugün: 63
Bir iki kaçmaktan mı yoksa iş stresinden mi oldu anlamadım. Telafi edeceğim inşallah.
Çok iyiŞükür eksi gördümmm
Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
wc problemine rağmen eksidesinekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var
cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
Çok güzelBugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim
Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
Çok güzelKilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Motivasyon kaynağı eksilerBaşardıııımmmm
Bir yarım kilo gitmiş cumadan bu yana moralim yerine geldiŞimdi yürüyüşe gideceğim
Cumaya kadar eksiye geçersin inşallah vakit varÖnce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
Şişkinlik falan mı yaptı acaba canım ? Arkadaşım kabak detoksuyla bağırsaklarını bozmuştu haliyle öyle kilo verdi. Sende ters etki yapmış olabilir mi ?Cuma 69.0
Pazartesi 69.3
Hala neden artidayim anlamadim. Kabakmi yaramadi bana acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?