Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tövbe de domates hayattan nasıl çıkar
Peynir de çıkmaz kırmızı et de

Kabak detoksunu mu bu şekilde yaptınız?

Annem de olduğum için tartı tam doğru olmaz diye yazmadım kuzum ama eksideyim çok şükür
Anladım canım iyi eğlenceler nasıl geçiyor tatilin ?
Günaydınlar ❤ şuan yeni işe gidiyorum. Sabah erkenden tartıldım.
Cuma: 62, 7
Bugün: 63
Bir iki kaçmaktan mı yoksa iş stresinden mi oldu anlamadım. Telafi edeceğim inşallah.
Cumaya kesin telafi edeceğini biliyorum canım
Şükür eksi gördümmm

Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
Başlangıç için süper
91.9den 91.6e inmişim. Kilo vermem biraz yavaşladı. Sporu arttırmam lazım.
Gayet iyi canım tabi spor candır
Ben dunku yediklerimden sonra bugün hiç tartilasim yok zaten odem de yapmış..tartilirsam moral bozukluğu yaşayabilirim
Takım kuralı cancağzım sen yine tartıl biz bi seni topa tutalım
Domatessiz hayat benim için imkansız düşünsene kahvaltıda domates yok Menemen yok sebze yemeklerini ful domatesle yapıyoruz onun ne tadı olacak salça yok abov evlerden Irak
ekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var

cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
Gidiyor yavaş yavaş kabızlık problemin de hallolunca daha iyi bir sonuç gelecek Cuma’ya
Bugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim

Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
Çok iyi
Kilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Fark:300 gr
Kilona göre çok iyi canım
günaydın kızlar
Cuma : 70.5
Bugün : 68.2
Suyu arttırdım ödem attım diye düşünüyorum. Gerçi eskiye göre baya azalttım yemeyi. Ama iyi motive oldum
Oooo harikasın
Gunaydınn kızlar koşturmacalı bır haftaya gırmıs bulunmaktayım bu hafta arkadaslarımla vedalasıp ankaraya gececegım umarım guzel bır hafta olur
İnşallah canım iyi yolculuklar şimdiden
Önce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
Elooo elooo napıyorsun

guzel canim bence
pizza,ekmek baya kacamakli olmus canim.
ogle dolma ve ekmek birarda olmamis canim
pogacayi ekmek olmadigu icin gormeyelim ama sanki karpuz da cok olmus gibi
guzel menu canim. Lahana sislik yapabilir tartiya yakin dikkatli ol
guzel menu canim
1 tabak patates cok olmus cabim. Bezelyede ayni sekilde
guzel menu canim
12 temmuz pazar

11:30 iki haşlanmış yumurta, 2 adet zeytin, 4 çatal peynir, yarım simit ve bir adet poğaça
18:00 2 kepçe etli kuru fasulye 4 yk yoğurt
gün içerisinde 2 adet maden suyu
sabah ya pigaca yada simit olsa daha iyiymis
pogaca ve kek olmamis canim
Kilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
tebrikler canim
Gunaydınn kızlar koşturmacalı bır haftaya gırmıs bulunmaktayım bu hafta arkadaslarımla vedalasıp ankaraya gececegım umarım guzel bır hafta olur
İyi eglenceler canim. Hayirlisiyla git evine

teşekkür ederim canim.
sormaaaa yaaa çok kötüyüm.
Yok canim bahçeyi birak ana yol üstü. Kendi evimizde bütün camlar yarı kitli. balkonlar hep güvenlik fileli çok rahatim. Burda camdan düşer balkondan düşer diye ekstra efor, bide küçük kızımin diş derdi çok yoruldum şimdiden
Oğlunla daha fazla ilgilenmeye çalış canım, kıskanıyor muhtemelen ki ilgi çekmeye çalışıyor.
Diyet konusuna gelince listede olduğunu unutma lütfen
Kızım surekli bir ağlama modunda diş ten dolayı. Mecburen ilgileniyorum. Sürekli beni istiyor. Uyumuyor Bugünden itibaren misafirlik modundan çıkıp asılıyorum. Annemi de ikna ettim.
Yok canim benimkiler pek durmuyor yaa kızımin diş çıkarması oğlumun sürekli kızı dövmesi cok yoruyor. Kizim emeklerken oğlum ayagiyla sırtına basıyor kiracak belini diye korkuyorum. Asla yalniz birakamiyorum.

canim bugün itibariyle çok sıkı dikkat ediyorum. Toparliycam insallah.
cymaya halledersin canim sen.
Listedesin

Ben bu sekilde yapmadim canim arkadas yazmis ve o yapmis faydasinida gormus
Aynen cumaya kadar hallederim insallah.

Günaydınlar ❤ şuan yeni işe gidiyorum. Sabah erkenden tartıldım.
Cuma: 62, 7
Bugün: 63
Bir iki kaçmaktan mı yoksa iş stresinden mi oldu anlamadım. Telafi edeceğim inşallah.
Cumaya kadar telafi edersin
Şükür eksi gördümmm

Cuma 64.5
Bugün 63.7
Fark 0.8
Çok iyi
ekenden tartildim spor yapmadan once
biraz daha beklesem daha fazla olurdu eksi
spor yapmak icin erken kalktim ve tartildim bide 3 gundur wc problemimde var

cuma 62.2
pztsi 61.7
fark 500
wc problemine rağmen eksidesin
Bugün ara tartı günüymüş yeni öğrendimTartıldım geldim

Cuma : 84,6
Bugün : 83,8
Çok güzel
Kilo bildirimi
Cuma 66.200
Pazartesi 65.900
Çok güzel
Başardıııımmmm
Bir yarım kilo gitmiş cumadan bu yana moralim yerine geldi Şimdi yürüyüşe gideceğim
Motivasyon kaynağı eksiler
Önce tartı bildirimi yapayim sonra alıntılara döneceğim
Cuma 77.4
Bugün 77.8
Fark+0.4
Cumaya kadar eksiye geçersin inşallah vakit var
Cuma 69.0
Pazartesi 69.3

Hala neden artidayim anlamadim. Kabakmi yaramadi bana acaba
Şişkinlik falan mı yaptı acaba canım ? Arkadaşım kabak detoksuyla bağırsaklarını bozmuştu haliyle öyle kilo verdi. Sende ters etki yapmış olabilir mi ?

Kizlar ben butun haftasonu spor yapamadim bir turlu.... Bugun neyseki ise yurudum (20 dakika gidis 20 dakika gelis toplam 40 dakika yapiyornormal tempoda). Evde de biraz bolgesel calisicam. Haftasonu o kadar enerjisiz, yorgun, depresiftim ki bir turlu spor yaptiramadim kendime... Benim de en zorlandigim konu bu. Evde pilates bolgesel egzersiz yapmayi hic sevmiyorum, Leslie bile zorluyor. Yogayi bir nebze daha fazla seviyorum. Yuruyusu biraz daha fazla seviyorum ama gun icinde isyerindeyim ve yasadigim ulkede hava 6da karariyor, sabah erken kalkip isten once yurumem lazim onda da kalkamiyorum. En sevdigim hatta tek sevdigim spor yuzme ama yasadigim yerde havuz yok

Bahaneler bahaneler evet spora gelince hep bir bahane icindeyim. E sporsuz da bu is olmaz. Siz ne yapiyorsunuz kendinizi motive etmek adina? Diyet konusunda da zorlaniyorum ama spor en zoru!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…