Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar diyet arkdaşlarım gülmezseniz Bir şey soracağım alınıtı yapıyorsunuz ya ayrı ayrı alıntıları nasıl bir andan tek tek cevap yazıyorsunuz. Ben cevap vereceğim ama istemediğim alıntıları da almış oluyor. Bu kadar teknoloji özürlü olduğumu belli etmek istemezdim ama çok çekimser kalıyorum yorum yapamıyorum

Mac 90 dakika canım daha ilk ceyrek bu sen bekle cuma ya

Canım her mesajın sonunda [/QUOTE] yazısı oluyor ya onun sonuna o kisinin mesajına cevap yazıyorsun sonra dıgerı ne gecıyorsun

Canım her mesajın sonunda
yazısı oluyor ya onun sonuna o kisinin mesajına cevap yazıyorsun sonra dıgerı ne gecıyorsun
[/QUOTE]
Tek bir cevap olunca yapabiliyorum ama misal yemek menülerini herkesin aynı anda tek mesaj üstünde cevap yazılıyor ya onu nasıl ediyoruz

Jasminium84 @zsaracoglu kizlar mezun olmuşsun sanırım sohbete pek katilamadigim için sonradan gördüm tebrik ediyorum sizi umarım hep böyle kalırsınız darısı da isteyen tüm arkadaşlarıma
Sağol canımm

Aklıma gelmedi canım
Paylaşma o zaman ağzının tadı kaçmasın
Sağol kuzum anlayışın için

Aynen balım

İnşallah koruma takımı oluruz tez vakitte

bugün arkadaşımın nikahı vardı onlarla uğraştım. bir arkadaşımda nikah için bende kaldı :)
bu arada mezuniyetini kutlarım Jasminium84 @Elif yildizz sizlerinde mezuniyetini kutlarım :)
Sağol canımm

İnşallah vicdanlı biridir de kızlara iyi bakar Kızlar

geyet güzel afiyet olsun
patlamış mısırı ara öğün olarak bir bardak kadar veriyor diyetisyenler ama ikindi ara ogununde ve yağsız tuzsuz.umarım yagsiz ve tuzsuzdur
Makarnada sıkıntı yok ama besleyiciliği de yok sade olunca yenebilir ama 3 kaşık kadar yaninda protein ve sebze olmak koşuluyla afiyet olsun yine de

tıkla...

Eğer emzirme falan yoksa ekmek biraz fazla olmuş canım afiyet olsun yine de

Eğer emzirme falan yoksa ekmek biraz fazla olmuş canım afiyet olsun yine de

Mesajların altinda alıntı diye bir yazi var oraya tıkla. Alinti yapmak istediğin bir kac mesajda oraya tiklayarak diger mesajlari oku sonra en altta mesaj yazma kisminin altında alıntıları ekle yazan yere tiklayinca hepsi ayni mesaja sıralanıyor canim

Tuz yok ama yağ bı tatlı kaşığı kadar koydum azıcık

Afiyet olsun Canım
13 temmuz pazertesi
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Domates biber

Ara 15.00
Turk kahvesi yarım ince dilim kavun

Akşam 18.30
Salata
120 gr tavuk göğüs ızgara
Afiyet olsun Canım
Toplam kaç kalori yapıyor bilemedim ama kalori açığı oluşturdu isen kilo verirsin afiyet olsun Canım

Tamam canım teşekkür ederim şimdi anladım

Toplam kaç kalori yapıyor bilemedim ama kalori açığı oluşturdu isen kilo verirsin afiyet olsun Canım

Teşekkür ederim
Son diyetisyene gittiğimde verdiği listeye uymaya çalışıyorum, listede ilk bir ayda 4 duruma göre 5 dilim ekmek vardı onu azalttım bir de gece öğünü vardı onu kaldırdım, günde 1800-2000 i geçmeyeceğiz demişti, verdiği örnek listelere bakarak yapıyorum tam kalori sayısını bende bilmiyorum umarım başarılı olur, daha çok yeni bir hafta on gün sonra listeyi daraltmayı planlıyorum, şu an çok acıkıyorum, midem az yemeye alışmadı henüz, krizleri yönetmeye gayret ediyorumher şekilde normal yeme düzenimden çok çok az bu yediklerim,diyet yapmasam günde rahat 1 ekmek+ hamur işleri yiyordumayy feci utanıyorum bu itiraftan

afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Makarnada sıkıntı yok ama besleyiciliği de yok sade olunca yenebilir ama 3 kaşık kadar yaninda protein ve sebze olmak koşuluyla afiyet olsun yine de
Karnım doysun diye yedim açıkçası başka yemek yapamadım bugün :)

Kac kiloydun canım 1 ekmek ve hamur işi yiyip benden zayıfsan kahrolacağım da
Çünkü ben diyet yapmasam da aşırı yiyen biri değilim ama tatlı zaafim var o ayri tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…