- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.321
Ah canım ne kadar zor Allah tüm darda olanlara içinde de onlara yardım etsin inşallahmerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
bu da yetmezmiş gibi başka bir teyzemin eşi bugün ölümden döndü. Rize Çayeli çok kötü, çok büyük sel var. Teyzemler şimdi karanlık evde kurtarılmayı bekliyorçayeli ve bütün köylerinde elektrik yok, kimseden haber alamıyoruz ekipler ulaşamıyormuş onlara sel yüzünden. az önce de süleyman soylu teyzemlerin köyüne gitmiş.
teyzem seli çekmeye çalışıyordu. az kalsın eniştem kaza geçirecekti. şimdi o evdeler. bekliyorlar.
kızlar yarın gündüz ve akşam hiç giremeyeceğim. dua edin teyzemleri sağ sağlim çıkarabilsinler bu evden.
Onlarin içindeki probiyotikler azalıyormuş canım. Depodan markete taşıma,rafta bekleme koşulları bozulunca içindeki probiyotikler azalıyormuş. Bunun yerine eczanedebsatilan probiyotikleri kullan bence100ml 45 kalori ama shot şişesi 80ml lik
Bu ara sindirim sistemim hiç çalışmıyo ya bunların da bi faydası yok sözde 2kat probiyotik içeriyomuş ama bana yaramadı
diyetisyen sayfakarini takip et canım guzel paylaşımlar oluyor hemde ofnek menü paylaşıyorlarŞu instaya da gıcık oluyom yaa tam şöyle diyetlik menü bakarken enfes tatlılar yemekler görmüyom mu acıktım bian neyse sirkeli suyumu içtim rhatladımm
Başınız sağ olsun ben de aynı bölgedeyim doğu karadenizde insan korkuyor.insallah sag salim kurtulurlarmerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
bu da yetmezmiş gibi başka bir teyzemin eşi bugün ölümden döndü. Rize Çayeli çok kötü, çok büyük sel var. Teyzemler şimdi karanlık evde kurtarılmayı bekliyorçayeli ve bütün köylerinde elektrik yok, kimseden haber alamıyoruz ekipler ulaşamıyormuş onlara sel yüzünden. az önce de süleyman soylu teyzemlerin köyüne gitmiş.
teyzem seli çekmeye çalışıyordu. az kalsın eniştem kaza geçirecekti. şimdi o evdeler. bekliyorlar.
kızlar yarın gündüz ve akşam hiç giremeyeceğim. dua edin teyzemleri sağ sağlim çıkarabilsinler bu evden.
allahim o nasil yemektir oyleHerkesin bünyesi farklı canım, bende çok fazla yiyen biri değilim, beslenmem hep diyet modunda ama hep kiloluydum.
Bi iş arkadaşım vardı, bir pideye 4 tane üçgen peynir sürer 2.pideyi üzerine kapatır, kahvaltıda bunu yerdi, 34-36 beden arası idi.
Ben öyle yapsam günde 1 kg alırım
bende yatmadan once youtube dan yemek tarifleri bakiyom hep.resmen iskence yapiyom kendimeŞu instaya da gıcık oluyom yaa tam şöyle diyetlik menü bakarken enfes tatlılar yemekler görmüyom mu acıktım bian neyse sirkeli suyumu içtim rhatladımm
basin sagolsun canimmerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
iyi hadi sen bu sene gitmek zorunda kalmayacaksın ,sıcak en büyük dert , kalabalıkta istediğin zaman duşa girememek de çok sıkıntı eskişehir de gündüz sıcak olsa bile gece serin öyleki kapı camı kapattığımız oluyor üşüyoruz malatya da gece yana yana ter için de yatıyoruz , bu defa çoğunluk annem de kalıcam da şükür kolum başım açık dolanabilirim kendi yeğenlerim erkek kardeşlerim olacak nasıl olsa:)Ben de öyleyim abla her şeyimi götürürüm anneme gitsem bile
Bi yandan iyi olmuş o kalabalıkta darlanırdın iyice abla ben öyle oluyorum İzmir’in sıcağında kayınpeder vardiyeli üst katta kalan kaynım da vardiyeli çalışıyor biri gidip biri geliyor sürekli eşarp tunik modundayım sofrada en az 10 kişi oluyoruz bunalıyorum sıcaktan en çok işkence gibi geliyor bana orda kalmak
Annemlere bir iki hafta önce gittik İzmir’e de martta gittik eşimin babaannesi ölünce kayınpeder geçen hafta geldi bi gün kalıp köye gitti kayınvalide geliyor bugün birkaç gün kalıp o da köye gidecek hem onlar geliyor hem de salgından dolayı şükür gitmiyoruz bu yaz İzmir’e serin serin rahat rahat oturuyorum evimdeİnan oraya gidip sıcağı çekmektense hepsinin toplanıp bende kalmasını tercih ederim
Günaydın canımGünaydınnnn mutlu sabahlar
Günaydın
Çok şükür canım annemlerdr vakit güzel geçiyor tabi zaman belli olduğu için hemen geçiyorAnladım canım iyi eğlenceler nasıl geçiyor tatilin ?
Cumaya kesin telafi edeceğini biliyorum canım
Başlangıç için süper
Gayet iyi canım tabi spor candır
Takım kuralı cancağzım sen yine tartıl biz bi seni topa tutalım
Domatessiz hayat benim için imkansız düşünsene kahvaltıda domates yok Menemen yok sebze yemeklerini ful domatesle yapıyoruz onun ne tadı olacak salça yokabov evlerden Irak
Gidiyor yavaş yavaş kabızlık problemin de hallolunca daha iyi bir sonuç gelecek Cuma’ya
Çok iyi
Kilona göre çok iyi canım
Oooo harikasın
İnşallah canım iyi yolculuklar şimdiden
Elooo elooo napıyorsun
Öncelikle yeni işin hayırlı olsun canımmerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?