Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah canım ne kadar zor Allah tüm darda olanlara içinde de onlara yardım etsin inşallah başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah

100ml 45 kalori ama shot şişesi 80ml lik

Bu ara sindirim sistemim hiç çalışmıyo ya bunların da bi faydası yok sözde 2kat probiyotik içeriyomuş ama bana yaramadı
Onlarin içindeki probiyotikler azalıyormuş canım. Depodan markete taşıma,rafta bekleme koşulları bozulunca içindeki probiyotikler azalıyormuş. Bunun yerine eczanedebsatilan probiyotikleri kullan bence

Şu instaya da gıcık oluyom yaa tam şöyle diyetlik menü bakarken enfes tatlılar yemekler görmüyom mu acıktım bian neyse sirkeli suyumu içtim rhatladımm
diyetisyen sayfakarini takip et canım guzel paylaşımlar oluyor hemde ofnek menü paylaşıyorlar
Başınız sağ olsun ben de aynı bölgedeyim doğu karadenizde insan korkuyor.insallah sag salim kurtulurlar

allahim o nasil yemektir oyle
Şu instaya da gıcık oluyom yaa tam şöyle diyetlik menü bakarken enfes tatlılar yemekler görmüyom mu acıktım bian neyse sirkeli suyumu içtim rhatladımm
bende yatmadan once youtube dan yemek tarifleri bakiyom hep.resmen iskence yapiyom kendime
basin sagolsun canim
diger teyzenler icinde gecmis olsun
haber varmi kurtulmuslarmi

iyi hadi sen bu sene gitmek zorunda kalmayacaksın ,sıcak en büyük dert , kalabalıkta istediğin zaman duşa girememek de çok sıkıntı eskişehir de gündüz sıcak olsa bile gece serin öyleki kapı camı kapattığımız oluyor üşüyoruz malatya da gece yana yana ter için de yatıyoruz , bu defa çoğunluk annem de kalıcam da şükür kolum başım açık dolanabilirim kendi yeğenlerim erkek kardeşlerim olacak nasıl olsa:)

Çok şükür canım annemlerdr vakit güzel geçiyor tabi zaman belli olduğu için hemen geçiyor

Öncelikle yeni işin hayırlı olsun canım

Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlarınasabır versin

Rabbim teyzenlerin yardımcıları olsun canım Allah herkezi korusun çaresiz bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…