Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah
Rabbim korusun her türlü afetten ya Allah yardımcınız olsun Canım

Bebeğimi emziriyorum. Bir yanda kahve mi içip bir yanda da forma bakıyorum. Dün dikkat edemedim bugün çok az yemek yiyeceğim
Ohh emzirirkende kalori yakiyorsun zaten
Afiyet olsun canım

8li kilolardan bian önce kurtulmak istiyorum

Eki Görüntüle 2662281

U UcanSupurge 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (655. Etap) : 91,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 64,80
Verilen Toplam Kilo : 26,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 28,79%
Toplam Süre : 28 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,03%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 936

Sevgili zsaracoglu 29 Aralık 2019 (655. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 657. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 26,20 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

*İşte benim karnem karnemi gördünüz mü kızlar? darısı sizlere canlar çok mutluyum

Tebrikler çok iyi başarmışsın 28hafta izinsiz iraden sabrın süper

sabah kötü olmuş ama gün icinde iyi dengelemişsin
afiyet olsun yine senin meşhur biberler
afiyet olsun afrikada mi yaşıyorsunuz
Masallah azmine hayran oldum kendimden utandım şurda 3_5 kilo vereceğim zulüm geliyor nefsime.ne pis nefsim varmış
Tebrik ederim inşallah da çok güzel korursun

Maşallah biz de böyle azimli oluruz umarım

Tebrikler çok iyi başarmışsın 28hafta izinsiz iraden sabrın süper
Çok teşekkür ederim canım eğer izin kullansaydım hala dönmemiştim eminim
Masallah azmine hayran oldum kendimden utandım şurda 3_5 kilo vereceğim zulüm geliyor nefsime.ne pis nefsim varmış
Tebrik ederim inşallah da çok güzel korursun
Çok sağol canım biraz sporla daha fazla motive olacağına eminim
Maşallah biz de böyle azimli oluruz umarım
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Canım maşallah izinsiz vermişsin kilolari
Hayırlı olsun ins o kilolari bi daha gormezsin
Geçen hafta 6. Takım bu hafta 13. Takım sürekli bildirim geliyor Ben takimimdan ve kaptanimdan memnunum arkadaş
Herkese geliyor canım takımlar canlansın diye galiba
Evet takımımız çok iyi
İnşaallah kurtulursun bende 50li kiloları görmek istiyorum artık
Ins canım ya hep birlikte istedigimiz kilolara düşeriz

Kızlar selamlar
Nasılsınız herşey yolundadır umarım
Ben dün ve bugün izinliydim yeni bakıcıyla kalabilmek için ama bakıcımızın babası vefat etti ne yazık ki dün gece ve bu hafta gelemeyecek doğal olarak tabii, ben de ne yapacağımı düşünüyorum kara kara
Artı büyük kızımın okul işlerine koşturuyorum
Anaokuluna devam edecekti yine ama rapor almaya gittiğimiz yerde gerek olmadığını söylemişler şimdi ilkokul 1 için ne yapsak diye düşünüyoruz
zumazuma Allah yardımcınız olsun canım, Allahım tez vakitte kurtarsın teyzenleri
Ve başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah

Canim kizin 2012li mi. Benim kizim 20l13 ekim doğumluydu rapor falan almadım çocuk hazırdı cunku ilkokula hiç de zorlanmadı maşallah. Gonder bence okula hepsi ayni yasta oluyor birlikte ilerliyorlar.

1. Sınıf çook zor oluyo benim ortanca da başlıcak korkuyorum şu dönemde nasıl olcak bğyükte okuldayken zorlandık bunda birde evde olursa bittik yani Allah yardımcımız olsun
Bakıcınızın da başı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…