- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.341
Rabbim korusun her türlü afetten yamerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
bu da yetmezmiş gibi başka bir teyzemin eşi bugün ölümden döndü. Rize Çayeli çok kötü, çok büyük sel var. Teyzemler şimdi karanlık evde kurtarılmayı bekliyorçayeli ve bütün köylerinde elektrik yok, kimseden haber alamıyoruz ekipler ulaşamıyormuş onlara sel yüzünden. az önce de süleyman soylu teyzemlerin köyüne gitmiş.
teyzem seli çekmeye çalışıyordu. az kalsın eniştem kaza geçirecekti. şimdi o evdeler. bekliyorlar.
kızlar yarın gündüz ve akşam hiç giremeyeceğim. dua edin teyzemleri sağ sağlim çıkarabilsinler bu evden.
Bebeğimi emziriyorum. Bir yanda kahve mi içip bir yanda da forma bakıyorum. Dün dikkat edemedim bugün çok az yemek yiyeceğimkahvemi yudumlarken bakayım dedim neredesiniz kizlar
Ben de bindim 30 dakika ancak bayağı terletti beni. Zumba da yapsam çok iyi olur oğlan kolikliği başlanazsa10dk bisiklet ceviriyorum terlemeye başladım bile
Ohh emzirirkende kalori yakiyorsun zatenBebeğimi emziriyorum. Bir yanda kahve mi içip bir yanda da forma bakıyorum. Dün dikkat edemedim bugün çok az yemek yiyeceğim
Tebrikler çok iyi başarmışsın 28hafta izinsiz iraden sabrın süperEki Görüntüle 2662281
U UcanSupurge 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (655. Etap) : 91,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 64,80
Verilen Toplam Kilo : 26,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 28,79%
Toplam Süre : 28 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,03%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 936
Sevgili zsaracoglu 29 Aralık 2019 (655. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 657. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 26,20 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
*İşte benim karnemkarnemi gördünüz mü kızlar? darısı sizlere canlar çok mutluyum
Bende memnunum bana sıkı bi takım lazımdı zaten 9.takım çok iyi inşallah listeye de girebilirimGeçen hafta 6. Takım bu hafta 13. Takım sürekli bildirim geliyorBen takimimdan ve kaptanimdan memnunum arkadaş
sabah kötü olmuş ama gün icinde iyi dengelemişsin14 temmuz salı
Bu sabah kahvaltı da kaçamak oldu hazır pizzalardan bir tane bir fincan çay biliyorum sağlıksız ama eşimin canı çekmiş o yapmış kalktığımda hazırdı
Öğlen yemeği: yok sabahki kaloriyi dengelemek için
Kuşluk vakti :bir fincan yeşil çay
Akşam:sadece zeytin yağlı salata
afiyet olsun yine senin meşhur biberler14 Temmuz Menüm(1000cal)
11.00: 2 dilim fit peynirli kek(dilim 156 cal)
1 tatlı kaşığı bal
16.30: 2 dilim peynirli kek
1 porsiyon kabak kavurması
23 acı biber( biberler serçe parmağı kadar)
1 yk yoğurt
10 kiraz
2sise sade maden suyu
2 lt su
Pilates 20 dk=60puan
U UcanSupurge
afiyet olsun afrikada mi yaşıyorsunuz14 temmuz menum: Kizlar bugun cok ama cok aciktim ve biraz fazla yemis olabilirim ama yine 1400 kaloriyi pek de gecmedi sanirim (uygulamaya gore):
09:30
2 haslanmis yumurta (kucuk)
1 kalin dilim kasar
2 kucuk domates
1 ince dilim tam bugday ekmegi
ceyrek muz
2:30
1 kepce amarant yapragi (afrika'da ispanak gibi bisey, ot, yesillik)
1 kucuk parca et ve 1 kepce kadar suyu (salcali biberli)
2 yemek kasigi kirmizi fasulye
aksam (7 gibi yicem):
Salata:
Yarim avokado
kereviz sapi
domates
yesil biber
limon
1 tatli kasigi zeytinyagi
Spor: sabah 20 dakika yoga yaptim (40 puan), ise gidis gelis normal tempoda yurudum (40 puan), ev arkadasimla 20 dakika bolgesel egzersiz yapma planimiz var (eger yapamazsam guncellerim iptal icin ama yapacagimi dusunuyorum) (60 puan) --> toplam 140 puan U UcanSupurge
Masallah azmine hayran oldum kendimden utandım şurda 3_5 kilo vereceğim zulüm geliyor nefsime.ne pis nefsim varmışEki Görüntüle 2662281
Sevgili zsaracoglu 29 Aralık 2019 (655. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 657. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 26,20 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
*İşte benim karnemkarnemi gördünüz mü kızlar? darısı sizlere canlar çok mutluyum
MaşallahEki Görüntüle 2662281
İnşaallah kurtulursun bende 50li kiloları görmek istiyorum artıkOhh emzirirkende kalori yakiyorsun zaten
Afiyet olsun canım
8li kilolardan bian önce kurtulmak istiyorum
Çok teşekkür ederim canımTebrikler çok iyi başarmışsın 28hafta izinsiz iraden sabrın süper
Çok sağol canım biraz sporla daha fazla motive olacağına eminimMasallah azmine hayran oldum kendimden utandım şurda 3_5 kilo vereceğim zulüm geliyor nefsime.ne pis nefsim varmış
Tebrik ederim inşallah da çok güzel korursun
İnşallah canım çok teşekkür ederimMaşallahbiz de böyle azimli oluruz umarım
Canım maşallah izinsiz vermişsin kilolariEki Görüntüle 2662281
Herkese geliyor canım takımlar canlansın diye galibaGeçen hafta 6. Takım bu hafta 13. Takım sürekli bildirim geliyorBen takimimdan ve kaptanimdan memnunum arkadaş
Ins canım ya hep birlikte istedigimiz kilolara düşerizİnşaallah kurtulursun bende 50li kiloları görmek istiyorum artık
Canim kizin 2012li mi. Benim kizim 20l13 ekim doğumluydu rapor falan almadım çocuk hazırdı cunku ilkokula hiç de zorlanmadı maşallah. Gonder bence okula hepsi ayni yasta oluyor birlikte ilerliyorlar.Kızlar selamlar
Nasılsınız herşey yolundadır umarım
Ben dün ve bugün izinliydim yeni bakıcıyla kalabilmek için ama bakıcımızın babası vefat etti ne yazık ki dün geceve bu hafta gelemeyecek doğal olarak tabii, ben de ne yapacağımı düşünüyorum kara kara
Artı büyük kızımın okul işlerine koşturuyorum
Anaokuluna devam edecekti yine ama rapor almaya gittiğimiz yerde gerek olmadığını söylemişler şimdi ilkokul 1 için ne yapsak diye düşünüyoruz
zumazuma Allah yardımcınız olsun canım, Allahım tez vakitte kurtarsın teyzenleri
Ve başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
1. Sınıf çook zor oluyo benim ortanca da başlıcak korkuyorum şu dönemde nasıl olcak bğyükte okuldayken zorlandık bunda birde evde olursa bittik yani Allah yardımcımız olsunKızlar selamlar
Nasılsınız herşey yolundadır umarım
Ben dün ve bugün izinliydim yeni bakıcıyla kalabilmek için ama bakıcımızın babası vefat etti ne yazık ki dün geceve bu hafta gelemeyecek doğal olarak tabii, ben de ne yapacağımı düşünüyorum kara kara
Artı büyük kızımın okul işlerine koşturuyorum
Anaokuluna devam edecekti yine ama rapor almaya gittiğimiz yerde gerek olmadığını söylemişler şimdi ilkokul 1 için ne yapsak diye düşünüyoruz
zumazuma Allah yardımcınız olsun canım, Allahım tez vakitte kurtarsın teyzenleri
Ve başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?