Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pazar günü tartıldım 55.200 gram. Bugün 16 saatlik açlıktan sonra sebzeli omlet, bitki çayı, domates-salatalık yedim.

Akşam yemeğimde yediklerim pek önermiyorum kimseye ama sadece iki öğün yapıp ara öğün yapmıyorum. Cumartesi günü sabah kahvaltıda iki yumurtadan yapılmış omlet,7 zeytin, bir dilim ekmek ve bitki çayı içtim. Akşam salatalık ve ton balığı vardı. Pazar günü aynı kahvaltı ama akşam yemeğinde kabak,soğan, domates, sarımsak, baharat, maydanoz, dereotu ve 4 bardak suyla kaynatılıp blenderdan geçirdim ve iki kase içtim.

Utanacak hiç bir şey yok. Stres ve hareketsizlik su içmeme, fazla kahve ve çay sonrası sürekli canının şekerli şeyler veya hamur istemesi normal

Kac kiloydun canım 1 ekmek ve hamur işi yiyip benden zayıfsan kahrolacağım da
Çünkü ben diyet yapmasam da aşırı yiyen biri değilim ama tatlı zaafim var o ayri tabi

son dört aydır 84-85
Ondan öncesi 78-80 arası gidip geliyordumsen kaç kilosun

Utanacak hiç bir şey yok. Stres ve hareketsizlik su içmeme, fazla kahve ve çay sonrası sürekli canının şekerli şeyler veya hamur istemesi normal

Bu hale gelmiş olmaktan cidden utanıyorum, 20 küsür sene profesyonel spor yapmış insanım. Nasıl bu kadar saldım, bu kadar üşengeç olabildim, 15 kiloya gelene kadar aklım nerdeydi bilmiyorum, konuya pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama aslında cidden içimde yara gibi

afiyet olsun rakibem gayet iyisin ama geçerim seni merak etme
12 temmuz pazar
10.30
2 tb ekmek buyuklugunde etliekmek
1 buyuk kase cacik

16.00
Sade kahve
1kare bitter

18.00
1 sotelenmis kabak
4ksk yogurt
Pulbiber
Yesillil salata

Su 2.5litre
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
13 temmuz pazertesi
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Domates biber

Ara 15.00
Turk kahvesi yarım ince dilim kavun

Akşam 18.30
Salata
120 gr tavuk göğüs ızgara
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Ben de öyleydim , olsun zamanla bünye alışıyor az yemeğe. Siz de alisirsiniz. Yaparsınız Yeter ki isteyin

Süper bi menü afiyet olsun
Köfte ekmek yazmışsın ama miktar belirtmemişsin canım ertesi gün de pisi var hemde 3tane dikkat et artıya dönmesin
Afiyet olsun
Bezelyenin şeker oranı yüksek bide karpuz ekmek olmamis
Afiyet olsun
Afiyet olsun
12 temmuz pazar

11:30 iki haşlanmış yumurta, 2 adet zeytin, 4 çatal peynir, yarım simit ve bir adet poğaça
18:00 2 kepçe etli kuru fasulye 4 yk yoğurt
gün içerisinde 2 adet maden suyu
Poğaça simit aman allahım
Fazla olmuş afiyet olsun
Menü diyetlikten cikmis sırf karbonhidrat olmus
12 temmuz pazar
10.30
2 tb ekmek buyuklugunde etliekmek
1 buyuk kase cacik

16.00
Sade kahve
1kare bitter

18.00
1 sotelenmis kabak
4ksk yogurt
Pulbiber
Yesillil salata

Su 2.5litre
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ama makarna olmamis
13 temmuz pazertesi
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Domates biber

Ara 15.00

Akşam 18.30
Salata
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun tereyağ ne için anlayamadim
Afiyet olsun

huu huu kızlar ben geldim
Eşim kendi telefonunu bana verdi kendı iş telefonu var onu kullanacak

Benim telefonda cumaya gelebilirmiş

Açımm accc
Yatarken aç olmak eksi getiriyor canım
Sabret, zayıflamış halini hayal et

Kac kiloydun canım 1 ekmek ve hamur işi yiyip benden zayıfsan kahrolacağım da
Çünkü ben diyet yapmasam da aşırı yiyen biri değilim ama tatlı zaafim var o ayri tabi
Herkesin bünyesi farklı canım, bende çok fazla yiyen biri değilim, beslenmem hep diyet modunda ama hep kiloluydum.
Bi iş arkadaşım vardı, bir pideye 4 tane üçgen peynir sürer 2.pideyi üzerine kapatır, kahvaltıda bunu yerdi, 34-36 beden arası idi.
Ben öyle yapsam günde 1 kg alırım

Son düzenleme:
Evet herkesin metabolizması farklı keske diğer metabokizmaya sahip olsaydım ya kilo almak için can atan bir bünyeye sahibim malesef

afiyet olsun yavruya süt olsun sana da bol bol eksi olsun
sabah içtiğin shot kac kalori canım onlara dikkat genekde bir öğünlük kalori oluyor alirken kalori miktarina dikkat edersen sorun olmaz
Güzel afiyet olsun

hakikaten zor abla. Hele valizde esya durmasi belli bir dolap falan olmamasi yoruyor insani. Ben 3 gun kv de zorlaniyordum seni dusunemiyorum. Allah kolaylik versin
oda iyi olmus abla annenlerde daha rahat edersin . guzel denkgelmis bence
Bugün hastayım sabahtan beri başım döndü sabah komşu da tansiyon aleti varmış normaldede düşüktür böyle düştümü ölçülemiyo 10kez denedim ölçmedi o kadar düşük
gecmis olsun camim simdi nasilsin
Sen sanirim sunu demek istedin yanlis anlamadiysam. Ben mesela toplu menu yorumladim senin menun de benim alintilarimin icinde. Ve sadece sana yazdigim cevaba mesaj yazmak istiyorsun galiba. Oyle oldugunda sana cevap verdigim kisma basili tut istedigin bolumu icine al ve cevapla yada alinti butonu cikiyor onune sec ve o sekilde cevaplayabilirsin canim.istemedigin alintilarida almak zorunda kalmiyorsun oyle. İns dogru anlamisimdir

patlamis misirin bir doyuruclugu yok gibi geliyor bana bosa kalori olmus sanki
makarna illa yenecekse gunduz daha iyi olur canim bence guzel menu

13 temmuz pazertesi
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Domates biber

Ara 15.00

Akşam 18.30
Salata
guzel menu bence
pogaca , 3 dlm ekmek,bulgur pilavi toplamda biraz karbinlu gibi ama miktarlar az gibide bilemedim canim.
gunu baya baya erken kapatmissin canim guzel
sabah yedigin shot un kalorisi nedir ne degildir bilmiyorum menunun gerisi guzel
Guzel olmus canim

afiyet olsun yavruya süt olsun sana da bol bol eksi olsun
sabah içtiğin shot kac kalori canım onlara dikkat genekde bir öğünlük kalori oluyor alirken kalori miktarina dikkat edersen sorun olmaz

Güzel afiyet olsun
100ml 45 kalori ama shot şişesi 80ml lik

Bu ara sindirim sistemim hiç çalışmıyo ya bunların da bi faydası yok sözde 2kat probiyotik içeriyomuş ama bana yaramadı

100ml i 45 kaloriymiş ama şişe 80ml lik yani çom bi kalorisi yok gibi

Menüde karbonhidrat ağır basmış, afiyet olsun Canım
Afiyet olsun Canım
Aciktigin için mi ayran içtin Canım, geçen hafta güzel kilo verdin. Bu hafta da aynı performansı gösterebilirsin
13 temmuz pazartesi
10.30
2 dlm peynir
1 kase cacik
1dlm ekmek
6 zeytin

16.00
1 kahve
1 bitter

18.30
6yk tavuk sote
2 yk bulfur pilavi
2 ucgen dlm karpuz
Salata bolca

Su 2.5 litre
Güzel menü Canım, afiyet olsun
Öğlen çok acikmisiz sanırım, afiyet olsun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…