Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim kizin 2012li mi. Benim kizim 20l13 ekim doğumluydu rapor falan almadım çocuk hazırdı cunku ilkokula hiç de zorlanmadı maşallah. Gonder bence okula hepsi ayni yasta oluyor birlikte ilerliyorlar.
2014 ldür 2012li büyük kızım 3. Sınıfa geçti

Canim bir onceki mesajimda 2014 yazacağıma 2012 yazmışım

Canim kizin 2012li mi. Benim kizim 20l13 ekim doğumluydu rapor falan almadım çocuk hazırdı cunku ilkokula hiç de zorlanmadı maşallah. Gonder bence okula hepsi ayni yasta oluyor birlikte ilerliyorlar.
2014 nisan doğumlu benim kızım tatlım
Geçen sene anaokuluna gitti, işitme engelli olduğu için rehber öğretmen anaokulunu bi sene tekrar ettirmemizi söyledi bunun için de rapor almak gerekiyormuş kaynaştırma öğrencisidir diye
Ancak rapor almaya gittiğimiz birim gelişiminin iyi olduğunu anaokulunu tekrarlamasının gereksiz olduğunu söylemiş
Bizim de kafamız karıştı
Özel okula yazdırdık anaokulu için ama aynı okulun ilkokul 1. Sınıf kontenjanı var mı, yoksa baştan okul arayışına gireceğiz vs
İnşallah kızım hakkında doğru kararı veririz ne zormuş eğitimiyle ilgili karar vermek valla

Amin kuzumm, valla ben de korkuyorum hele bi de 1,5 yaşında bi ufaklığım var o da sürekli ilgi istiyor hem onunla ilgilenip hem büyük kuzumun dersleriyle inşallah başa çıkabilirim
Amin canım sağol çok üzüldüm kadıncağıza daha dün sağlığın öneminden, babasının durumuna üzüldüğünden bahsetmişti Allah sabırlar versin

Afiyet olsun tü m günü erken planlamışsın bazen olur öyle şeyler önemli klan ölçüyü kaçırmamak ve telafi etmeyi bilmemek
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Kızlar adım Yarışması listesini bi türlü hazırlayamadım ama geç de olsa hazırlayacağım
Ancaaaakkkkk bu hafta hiç mesaj gelmedi bana
Yürüyüşler yapılmıyor mu yoksa, ya da mezunum diye ilgilenmediğimi mi düşünüyorsun
Eğer yapıyorsanız sıkıntı yok o zaman Mesajlar gelsin lütfen
Yok yapmıyorsanız kınım kınım kınıyorum sizi

Aynı durumdayız 1.5 yaşında benimde var birde büyüğün dersleri de varken nasıl yaparız bilmiyorum

Ben dışarı çıkamıyorum ki çok bi adım atamam evdede önceden yapıyodum ama bu sefer hiç denemedim

Aynı durumdayız 1.5 yaşında benimde var birde büyüğün dersleri de varken nasıl yaparız bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun kuzum, altından kalkarız Allah’ın izniyle

Ben dışarı çıkamıyorum ki çok bi adım atamam evdede önceden yapıyodum ama bu sefer hiç denemedim
Çıkmama gerek yok canım bi uçtan bi uca evde bikaç kere yürümen bile fayda

Allah yardımcımız olsun kuzum, altından kalkarız Allah’ın izniyle

Çıkmama gerek yok canım bi uçtan bi uca evde bikaç kere yürümen bile fayda
Bu günden sonra yapayım 9metre hol var bende müzük dinleye dinleye dolanırım

canım kızın mecburen kaynaştırma öğrencisi olacak eger özel egitime gitmezse yaninbu rapor şart onu da RAM veriyor milli eğitime bağlı bir kurum. RAM'a da okulun rehberlik öğretmeni yönlendiriyor. O şekilde gittiniz mi
Kızlar ekşi mayalı ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz
İnternette çok faydalı olduğu yazıyor
Beyaz ekmek yerine yenebilir mi acaba
ben ekşi mayalı tam buğday ekmeği yiuorum tadı muhteşem oluyor

Evet canım o şekilde gittik zaten, ve evet her şekilde kaynaştırma öğrencisi olacak ama anaokulu tekrarı için de ayrı bi yazı almamız gerekiyormuş onun için de gittik
Peki şişkinlik yapıyor mı canım ekşi mayalı ekmek, beyaz ekmek ben de çok şişkinlik yapar da

Yok canım yapmıyor bande ya da öyle bir sorunum olmadığı için de olabilir.
Kızın için de şunu söyleyebilirim okul çok önemli iyice araştır derim egitim önemli.ogretmeniyle iletişimi çok önemli öğretmeni işaret dili biliyor mu önemli bilmiyorum gerçi isitme kaybı ne derece belki konuşulanı alıyordur kızın ama ogretmenin bu konuda yetkin olmasi çok önemli . Birinci sinifa hazır mi yapabilir mi bunu da en iyi sen anlarsın gelişimine hazır bulunusluguna bakarak. Anasınıfı ogretmeninin de gözlemi önemli. Bilişsel gelişimi tamamlanmışsa yaşına uygunsa gönderilebilir değilse zaten yine anasınıfına gider. Allah yardımcın olsun insalllah çok iyi bir öğretmeni olur

Amin kuzumm inşallah en büyük duam bu
Şöyle ki işaret dilini özellikle öğretmelerini istemiyoruz çünkü onun rahatlığına alışırsa duymak ve konuşmak için kendini zorlamaz demişti doktorumuz ve çok şükür şu an cihazla duyması iyi ve gelişimi de Allah’ıma şükürler olsun şu an için iyi
Anaokulu öğretmeni anaokulu tekrarlaması gerektiğini şu sebepten söylemişti sosyalleşemiyor genelde yalnız takılıyor vs gibi şeylerdi
Ama RAMdaki hanımın dediği şey daha çok dikkate aldım açıkçası çünkü o her gün onlarca işitme engelli insanla karşılaşıyordur o biraz daha tecrübelidir bu konuda diye düşündüm
Ama tabii yine hemen karar veremiyoruz ikilemde kaldık tekrarlasa mı 1. Sınıfa başlasa mı diye

Kızlar ekşi mayalı ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz
İnternette çok faydalı olduğu yazıyor
Beyaz ekmek yerine yenebilir mi acaba
Tam buğday unu olursa yenir beence çok severim ben bu ekmeği ama burda bulamiyom maalesef

Küçük bir bebeğim var 3 aylık ve 4 yaşında 2 evladım var ev içindeki temizlik onlarla ilgilenme dışında yürüyüş yapamıyorum tek bakıyorum. Eşim evde ise bana ancak yardımcı oluyor.

Menülerinizde bazı yiyecekler bana çok farklı geliyor Yurt dışında mi yaşıyorsunuz. Afiyet olsun
Güzel bir menü Canım, afiyet olsun
Güzel bir menü Canım, afiyet olsun
Afiyet olsun Canım, güzel menü
Afiyet olsun Canım
Gayet güzel Canım, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…