- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.301
Aynen öyle CanımŞu instaya da gıcık oluyom yaa tam şöyle diyetlik menü bakarken enfes tatlılar yemekler görmüyom mu acıktım bian neyse sirkeli suyumu içtim rhatladımm
Menüde karbonhidrat ağır basmış, afiyet olsun Canım
Afiyet olsun Canım
Aciktigin için mi ayran içtin Canım, geçen hafta güzel kilo verdin. Bu hafta da aynı performansı gösterebilirsin
Güzel menü Canım, afiyet olsun
Öğlen çok acikmisiz sanırım, afiyet olsun Canım
Ben şu an bile yerim ki hiç utanma canım mide küçülmesi olayı yok bende hep iştahım açık kendimi kontrol etmeye çalışıyorum sadeceTeşekkür ederim
Son diyetisyene gittiğimde verdiği listeye uymaya çalışıyorum, listede ilk bir ayda 4 duruma göre 5 dilim ekmek vardı onu azalttım bir de gece öğünü vardı onu kaldırdım, günde 1800-2000 i geçmeyeceğiz demişti, verdiği örnek listelere bakarak yapıyorum tam kalori sayısını bende bilmiyorumumarım başarılı olur, daha çok yeni bir hafta on gün sonra listeyi daraltmayı planlıyorum, şu an çok acıkıyorum, midem az yemeye alışmadı henüz, krizleri yönetmeye gayret ediyorum her şekilde normal yeme düzenimden çok çok az bu yediklerim,diyet yapmasam günde rahat 1 ekmek+ hamur işleri yiyordum ayy feci utanıyorum bu itiraftan
Afiyet olsun güzel menü canim13 temmuz pazartesi
10.30
2 dlm peynir
1 kase cacik
1dlm ekmek
6 zeytin
16.00
1 kahve
1 bitter
18.30
6yk tavuk sote
2 yk bulfur pilavi
2 ucgen dlm karpuz
Salata bolca
Su 2.5 litre
Afiyet olsun güzel menü canim13 temmuz pazartesi
09:30 1 haşlanmış yumurta domates peynir 6zeytin bi dilim tm bugday ekmeği yeşil çay
12:00 2kucuk erik 2kasik yoğurt
16:30
5 köfte bi közlenmiş kırmızı biber birde yeşil biber bol salata
18:00 bi bardak ayran
22:00 biberli naneli limonlu ayran
Şu 3lt
Spor 40dk yürüyüş
Afiyet olsun canım13.temmuz pazartesi
11.00
1probiyotik shot
3 kuru kayısı
2tb arası peynir
3hindi füme
7zeytin
1kaşık patates kavurması
14.30
1küçük kase fit puding (yağsız süt irmik kakao az da bal var içinde)
18.30
1kase sarımsaklı börülce
3kaşık barbunya
2üçgen karpuz
1acı biber taze
Bugün sadece 2mile leslie yapabildim
30dk×3=90puan
Hafif ve güzel menü afiyet olsun canim13 temmuz pazertesi
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Domates biber
Ara 15.00
Turk kahvesi yarım ince dilim kavun
Akşam 18.30
Salata
120 gr tavuk göğüs ızgara
Rakibem verdiğin kiloları geri alacan makarnayı öğlen yeseydin bari afiyet olsun :)13.07.2020
10.45 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 zeytin
Domates
14.30
yarım kupa nescafe
15.30
1 kase dereotlu yoğurt
19.30
1 orta boy tabakta sade makarna
Salata
su : 3 litre
25 dk bölgesel egzersiz : 75 puan
Yemek yapamadım bugün aceleden makarna yedik mecburRakibem verdiğin kiloları geri alacan makarnayı öğlen yeseydin bari afiyet olsun :)
Afiyet olsun canım biraz değişik menü olmuş:)12 temmuz pazar
11:30 iki haşlanmış yumurta, 2 adet zeytin, 4 çatal peynir, yarım simit ve bir adet poğaça
18:00 2 kepçe etli kuru fasulye 4 yk yoğurt
gün içerisinde 2 adet maden suyu
Afiyet olsun13 Temmuz 2020
Kahvaltı 09:00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 13:50
4 köfte
1 salatalık
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara öğün 16:15
1 kare dilim kabak mücver(fırın)
Çay
Akşam 18:45
4 yk Kıymalı patlıcan
3 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
1/4 poğaça
2,5 lt su
Yarım saat tempolu yürüyüş 90 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun13 temmuz
10:30 3 zeytin
1 dilim ekmek
2 dilim karpuz
3 bardak şekersiz su
13:30
Sütlü şekersiz türk kahvesi
15:00
1 tatlı kaşığı Tereyağı
6 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı az yağlı
3 yemek kaşığı yoğurt
2.5 litre su
Spor yok
Afiyet olsun13 temmuz pazartesi
Bugunki menüm
Sabah 10.30
1 yumurta karpuz peynir zeytin yarim simit 1b çay
Öğlen 13.30
1 tb taze fasulye 1b ayran
.
Akşam 17.30
2 tavuk baget 1dilim ekmek 1 kase yoğurt
2lt su
Yarim saat yürüyüş
Uyumak yok ozaman sabaha kadar koşacanYemek yapamadım bugün aceleden makarna yedik mecburakşam bi de hızlı tempoda yürüyüş yaptım azcık yakmışımdır
Bütün günüm koşturmayla geçiyor gece biraz dinleneyimUyumak yok ozaman sabaha kadar koşacanhızlı tempo yuruyus kesmez
Aynen ya bende bir yarim saat otursam ev çorba oluyor heryeri karıştırıyor benim afacanlar ekstra spor yaptırıyorlar bana :)Bütün günüm koşturmayla geçiyor gece biraz dinleneyim
ayy çok geçmiş olsun canım kanım çekildi inşallah geçer bıran evvel çok zarar görülmedenmerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
bu da yetmezmiş gibi başka bir teyzemin eşi bugün ölümden döndü. Rize Çayeli çok kötü, çok büyük sel var. Teyzemler şimdi karanlık evde kurtarılmayı bekliyorçayeli ve bütün köylerinde elektrik yok, kimseden haber alamıyoruz ekipler ulaşamıyormuş onlara sel yüzünden. az önce de süleyman soylu teyzemlerin köyüne gitmiş.
teyzem seli çekmeye çalışıyordu. az kalsın eniştem kaza geçirecekti. şimdi o evdeler. bekliyorlar.
kızlar yarın gündüz ve akşam hiç giremeyeceğim. dua edin teyzemleri sağ sağlim çıkarabilsinler bu evden.
ben 23:00 da cıkarım yuruyuse 00:30 gıbı en erken evde olurum kan ter içinde de kalıyorum vücut çalıştığı için illa ısınırsın ama zaten onemlı olan terlemek degıl vucudu çalıştırmak vücudunu çalıştırdıgın ıcın ılla kılo verırısınBu yürüyüşte çok kafamı karıştırıyorlar. Akşam güneş batınca serinde yürüyüşe çıkıyorum yarım saat falan bu sefer diyorlar güneş olmadığı için terlemezsin kilo da veremezsin bu doğru mu ??
Bulgur pilavı içine atmiştım piştikten sonraSüper bi menü afiyet olsun
Köfte ekmek yazmışsın ama miktar belirtmemişsin canım ertesi gün de pisi var hemde 3tane dikkat et artıya dönmesin
Afiyet olsun
Bezelyenin şeker oranı yüksek bide karpuz ekmek olmamis
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Poğaça simit aman allahım
Fazla olmuş afiyet olsun
Menü diyetlikten cikmis sırf karbonhidrat olmus
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ama makarna olmamis
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun tereyağ ne için anlayamadim
Afiyet olsun
Al benden de o kadarAynen ya bende bir yarim saat otursam ev çorba oluyor heryeri karıştırıyor benim afacanlar ekstra spor yaptırıyorlar bana :)
Başınız sağolsunmerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
bu da yetmezmiş gibi başka bir teyzemin eşi bugün ölümden döndü. Rize Çayeli çok kötü, çok büyük sel var. Teyzemler şimdi karanlık evde kurtarılmayı bekliyorçayeli ve bütün köylerinde elektrik yok, kimseden haber alamıyoruz ekipler ulaşamıyormuş onlara sel yüzünden. az önce de süleyman soylu teyzemlerin köyüne gitmiş.
teyzem seli çekmeye çalışıyordu. az kalsın eniştem kaza geçirecekti. şimdi o evdeler. bekliyorlar.
kızlar yarın gündüz ve akşam hiç giremeyeceğim. dua edin teyzemleri sağ sağlim çıkarabilsinler bu evden.
Başınız sağ olsun. Enistene ve teyzene de gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda kurtarıldilar haberini alırsınmerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
Başınız sağolsun canım yamerhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?