Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu instaya da gıcık oluyom yaa tam şöyle diyetlik menü bakarken enfes tatlılar yemekler görmüyom mu acıktım bian neyse sirkeli suyumu içtim rhatladımm
Aynen öyle Canım Ben de diyetlik kek baktım. Yarın sabaha kendime peynirli kek yaptım. Dilimi 156 cal

Yok baya kucuk bir kepceydi butun ogle yemegim baya kucuk bir tabagi anca doldurdu valla.

Ben şu an bile yerim ki hiç utanma canım mide küçülmesi olayı yok bende hep iştahım açık kendimi kontrol etmeye çalışıyorum sadece

13 temmuz pazartesi
10.30
2 dlm peynir
1 kase cacik
1dlm ekmek
6 zeytin

16.00
1 kahve
1 bitter

18.30
6yk tavuk sote
2 yk bulfur pilavi
2 ucgen dlm karpuz
Salata bolca

Su 2.5 litre
Afiyet olsun güzel menü canim
Afiyet olsun güzel menü canim
Afiyet olsun canım
13 temmuz pazertesi
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
Domates biber

Ara 15.00
Turk kahvesi yarım ince dilim kavun

Akşam 18.30
Salata
120 gr tavuk göğüs ızgara
Hafif ve güzel menü afiyet olsun canim
Rakibem verdiğin kiloları geri alacan makarnayı öğlen yeseydin bari afiyet olsun :)

12 temmuz pazar

11:30 iki haşlanmış yumurta, 2 adet zeytin, 4 çatal peynir, yarım simit ve bir adet poğaça
18:00 2 kepçe etli kuru fasulye 4 yk yoğurt
gün içerisinde 2 adet maden suyu
Afiyet olsun canım biraz değişik menü olmuş:)
Afiyet olsun
Afiyet olsun

13 temmuz pazartesi

Bugunki menüm
Sabah 10.30
1 yumurta karpuz peynir zeytin yarim simit 1b çay

Öğlen 13.30
1 tb taze fasulye 1b ayran
.
Akşam 17.30
2 tavuk baget 1dilim ekmek 1 kase yoğurt
2lt su
Yarim saat yürüyüş
Afiyet olsun

Yemek yapamadım bugün aceleden makarna yedik mecbur akşam bi de hızlı tempoda yürüyüş yaptım azcık yakmışımdır
Uyumak yok ozaman sabaha kadar koşacan hızlı tempo yuruyus kesmez

Bütün günüm koşturmayla geçiyor gece biraz dinleneyim
Aynen ya bende bir yarim saat otursam ev çorba oluyor heryeri karıştırıyor benim afacanlar ekstra spor yaptırıyorlar bana :)

merhaba kızlar. bugün yeni işe başladım. ilk iş günüm iyi geçti ama işten çıkınca kötü haberler aldım. bu saate kadar sürekli telefon trafiği. moralim bozuk. Teyzemin eşini bugün kaybettik. yarın akşam cenaze evine gideceğiz.
bu da yetmezmiş gibi başka bir teyzemin eşi bugün ölümden döndü. Rize Çayeli çok kötü, çok büyük sel var. Teyzemler şimdi karanlık evde kurtarılmayı bekliyor çayeli ve bütün köylerinde elektrik yok, kimseden haber alamıyoruz ekipler ulaşamıyormuş onlara sel yüzünden. az önce de süleyman soylu teyzemlerin köyüne gitmiş.
teyzem seli çekmeye çalışıyordu. az kalsın eniştem kaza geçirecekti. şimdi o evdeler. bekliyorlar.

kızlar yarın gündüz ve akşam hiç giremeyeceğim. dua edin teyzemleri sağ sağlim çıkarabilsinler bu evden.

ayy çok geçmiş olsun canım kanım çekildi inşallah geçer bıran evvel çok zarar görülmeden

ben 23:00 da cıkarım yuruyuse 00:30 gıbı en erken evde olurum kan ter içinde de kalıyorum vücut çalıştığı için illa ısınırsın ama zaten onemlı olan terlemek degıl vucudu çalıştırmak vücudunu çalıştırdıgın ıcın ılla kılo verırısın

Bulgur pilavı içine atmiştım piştikten sonra

Aynen ya bende bir yarim saat otursam ev çorba oluyor heryeri karıştırıyor benim afacanlar ekstra spor yaptırıyorlar bana :)
Al benden de o kadar
Başınız sağolsun
Ve geçmiş olsun. Üst üste gelmiş hepsi

Başınız sağ olsun. Enistene ve teyzene de gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda kurtarıldilar haberini alırsın

Başınız sağolsun canım ya
Rabbim yardımcıları olsun hepsinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…