Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tam buğday unu olursa yenir beence çok severim ben bu ekmeği ama burda bulamiyom maalesef
Hmmm tam buğday mı bizim fırındaki emin değilim yarın bi sorayım

Küçük bir bebeğim var 3 aylık ve 4 yaşında 2 evladım var ev içindeki temizlik onlarla ilgilenme dışında yürüyüş yapamıyorum tek bakıyorum. Eşim evde ise bana ancak yardımcı oluyor.
anladım kuzum ama fırsat yaratıp da yürürsen adım sayını bana özelden mesajla bildir olur mu

Sosyallesmesiyle zihinsel gelisim farklı ama bence. Yapisal olarak utangaç olabalir.bu ogrenmesine engel değil bence de RAM'daki hanım daha tecrubeli ve işi bu . Insallah kuzu için en iyisi olur

Sosyallesmesiyle zihinsel gelisim farklı ama bence. Yapisal olarak utangaç olabalir.bu ogrenmesine engel değil bence de RAM'daki hanım daha tecrubeli ve işi bu . Insallah kuzu için en iyisi olur
Aklın yolu bir canım ben de aynı şeyi söyledim eşime sosyalleşmediğinden bahsediyorlar ama belki kişiliği bu, kişiliği böyleyse isterse 10ar sene tekrarlasın her sınıfı değişmez ki

inşallah balımm

Ben de benzer şekilde düşünüyordum. Fiziğime her zaman dikkat ederdin, düzenli spor yapan biriydim. Spor salonu üyeliği benim kendime yaptığım yolluk hediyeydi. Çocuk vs olayına girince ve kendimi artık beğenmediğimi düşünmeye başlayınca, hemen saldım ve 10 kilo aldım. XXS’dan small’ a geldim aman be olur öyle, veririm dedim, bir yandan da kendimi tanımamıyorsun aynada ama yeni gördüğün şeye de alışıyorsun. Sonra kısır döngü başlıyor, kötü hissettikçe salıyorsun, başka şeylere odaklanıp sorunu görmemeye çalışıyorsun ve öyle devam ediyor. Bir an önce harekete geçmek ve geri kalan düşünceleri bırakmak gerekiyor. Önemlisi olan şu an farkına varmak ve karar vermek. Hızlı sonuç yerine kararlı bir şekilde uzun sürede başarmak daha önemli.

Merhaba evet dogu afrikada ruandada yasiyorum burda tropikal meyveler avokado vs cok cok ucuz o kismi guzel ama peynir zeytin yogurt gibi seyler cok pahali kepek ekmegi vs sadece buyuksehirde satiliyor bazi sebzeler yok ama iki senedir burda calisiyorum alistim buranin mutfagina her sey organik ustelik pazarda :)

Hayırlısı olur inşallah hakkınızda canım dur bakalım belki okul açılmaz bile şu salgının biteceği yok gibi Bu arada karneni gördün mü ?

Elif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90
Verilen Toplam Kilo : 12,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92%
Toplam Süre : 7 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,27%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.729

Sevgili Elif yildizz 24 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 678. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 12,10 kilo vermiş olarak ve 64 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

Bu da hızlı gonzales elifimizin

Eki Görüntüle 2661289

Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (656. Etap) : 65,70
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 56,40
Verilen Toplam Kilo : 9,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,16%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,62%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 404

Sevgili Jasminium84 3 Ocak 2020 (656. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu ikinci mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 9,30 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız 658. ve 663. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Bu karne yarışmacımızın üçüncü mezuniyet karnesidir. İkinci mezuniyetinde (630. etap) mükerrer karne uygulaması olmadığından karne hazırlanmamıştır.
  • İlk mezuniyet karnesi (537. etap) detayları aşağıda yer almaktadır:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları

Elif yildizz maşallah bu ne hız tarihlere birkaç defa baktım yanlış mı okudum diye

Tebrik ederim canım azimle başardın kilonu koru sakin kilo alma :)
Darısı bize inşallah

Kızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…