- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.381
Hmmm tam buğday mı bizim fırındaki emin değilim yarın bi sorayımTam buğday unu olursa yenir beenceçok severim ben bu ekmeği ama burda bulamiyom maalesef
anladım kuzum ama fırsat yaratıp da yürürsen adım sayını bana özelden mesajla bildir olur muKüçük bir bebeğim var 3 aylık ve 4 yaşında 2 evladım var ev içindeki temizlik onlarla ilgilenme dışında yürüyüş yapamıyorumtek bakıyorum. Eşim evde ise bana ancak yardımcı oluyor.
Sosyallesmesiyle zihinsel gelisim farklı ama bence. Yapisal olarak utangaç olabalir.bu ogrenmesine engel değil bence de RAM'daki hanım daha tecrubeli ve işi bu . Insallah kuzu için en iyisi olurAmin kuzumm inşallah en büyük duam bu
Şöyle ki işaret dilini özellikle öğretmelerini istemiyoruz çünkü onun rahatlığına alışırsa duymak ve konuşmak için kendini zorlamaz demişti doktorumuz ve çok şükür şu an cihazla duyması iyi ve gelişimi de Allah’ıma şükürler olsun şu an için iyi
Anaokulu öğretmeni anaokulu tekrarlaması gerektiğini şu sebepten söylemişti sosyalleşemiyor genelde yalnız takılıyor vs gibi şeylerdi
Ama RAMdaki hanımın dediği şey daha çok dikkate aldım açıkçası çünkü o her gün onlarca işitme engelli insanla karşılaşıyordur o biraz daha tecrübelidir bu konuda diye düşündüm
Ama tabii yine hemen karar veremiyoruz ikilemde kaldık tekrarlasa mı 1. Sınıfa başlasa mı diye
Kendin tam buğday unuyka yapabilirsin canım annem hep evde kendj yapıyor mayayi da ekmeği deTam buğday unu olursa yenir beenceçok severim ben bu ekmeği ama burda bulamiyom maalesef
Aklın yolu bir canım ben de aynı şeyi söyledim eşime sosyalleşmediğinden bahsediyorlar ama belki kişiliği bu, kişiliği böyleyse isterse 10ar sene tekrarlasın her sınıfı değişmez kiSosyallesmesiyle zihinsel gelisim farklı ama bence. Yapisal olarak utangaç olabalir.bu ogrenmesine engel değil bence de RAM'daki hanım daha tecrubeli ve işi bu . Insallah kuzu için en iyisi olur
Etiketleyip burdan mı atcaz adımı özelden miHmmm tam buğday mı bizim fırındaki emin değilim yarın bi sorayım
anladım kuzum ama fırsat yaratıp da yürürsen adım sayını bana özelden mesajla bildir olur mu
Özelden canımEtiketleyip burdan mı atcaz adımı özelden mi
Ben de benzer şekilde düşünüyordum. Fiziğime her zaman dikkat ederdin, düzenli spor yapan biriydim. Spor salonu üyeliği benim kendime yaptığım yolluk hediyeydi. Çocuk vs olayına girince ve kendimi artık beğenmediğimi düşünmeye başlayınca, hemen saldım ve 10 kilo aldım. XXS’dan small’ a geldim aman be olur öyle, veririm dedim, bir yandan da kendimi tanımamıyorsun aynada ama yeni gördüğün şeye de alışıyorsun. Sonra kısır döngü başlıyor, kötü hissettikçe salıyorsun, başka şeylere odaklanıp sorunu görmemeye çalışıyorsun ve öyle devam ediyor. Bir an önce harekete geçmek ve geri kalan düşünceleri bırakmak gerekiyor. Önemlisi olan şu an farkına varmak ve karar vermek. Hızlı sonuç yerine kararlı bir şekilde uzun sürede başarmak daha önemli.Bu hale gelmiş olmaktan cidden utanıyorum, 20 küsür sene profesyonel spor yapmış insanım. Nasıl bu kadar saldım, bu kadar üşengeç olabildim, 15 kiloya gelene kadar aklım nerdeydi bilmiyorum, konuya pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama aslında cidden içimde yara gibi
Menülerinizde bazı yiyecekler bana çok farklı geliyorYurt dışında mi yaşıyorsunuz. Afiyet olsun
Güzel bir menü Canım, afiyet olsun
Güzel bir menü Canım, afiyet olsun
Afiyet olsun Canım, güzel menü
Afiyet olsun Canım
Gayet güzel Canım, afiyet olsun
Yoğurt evde yapabilirsin, ekmeği de öyle. Ben her üç dört güne kendi ekmeğimi yapıyorum. Sabahları yulaf, süt ve meyve çok güzel gider.Bugun de cok guzel spor yaptim aferin bana hehehe.
Hayırlısı olur inşallah hakkınızda canım dur bakalım belki okul açılmaz bile şu salgının biteceği yok gibi Bu arada karneni gördün mü ?Kızlar selamlar
Nasılsınız herşey yolundadır umarım
Ben dün ve bugün izinliydim yeni bakıcıyla kalabilmek için ama bakıcımızın babası vefat etti ne yazık ki dün geceve bu hafta gelemeyecek doğal olarak tabii, ben de ne yapacağımı düşünüyorum kara kara
Artı büyük kızımın okul işlerine koşturuyorum
Anaokuluna devam edecekti yine ama rapor almaya gittiğimiz yerde gerek olmadığını söylemişler şimdi ilkokul 1 için ne yapsak diye düşünüyoruz
@zumazuma Allah yardımcınız olsun canım, Allahım tez vakitte kurtarsın teyzenleri
Ve başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
Elif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90
Verilen Toplam Kilo : 12,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92%
Toplam Süre : 7 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,27%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.729
Sevgili Elif yildizz 24 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 678. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 12,10 kilo vermiş olarak ve 64 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Bu da hızlı gonzales elifimizin
Tebrik ederim canım azimle başardın kilonu koru sakin kilo alma :)Elif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90
Verilen Toplam Kilo : 12,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92%
Toplam Süre : 7 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,27%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.729
Sevgili Elif yildizz 24 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 678. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 12,10 kilo vermiş olarak ve 64 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Bu da hızlı gonzales elifimizin
Tarihleri yanlış yazmışlar canım 10 haziran değil 10 temmuz olacak ama yine de hızlı verdi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?