- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.401
7 hafta yazmışlar süreye onu okuyunca fark ettim canım ben de sonradanTarihleri yanlış yazmışlar canım 10 haziran değil 10 temmuz olacak ama yine de hızlı verdi maşallah
Emin misin canım fare olduğunaKızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi
Afiyet olsun rakibem güzel menü14.07.2020
09.30 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2 ceviz
15.00
1 kupa nescafe
15.30
1 kase dereotlu yoğurt
19.00 (akşam yemeği)
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık nohut yemeği
su : 3 litre
Yarım saat orta tempoda yürüyüş : 60 puan
25 dk bölgesel : 75 puan
Toplam : 135 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun güzel menü canım14 temmuz salı
O9:30
Cõkelekli yumurta domates 6zeytin 1dilim tm buğday ekmegi
Yeşil çay
12:00 bi küçük erik
16:00 bi küçük şeftali
Sade türk kahvesi
18:00 bi kase taze fasulye bi kase salata
21:00 bi bardak ayran
Şu 4l
Spor 30dk kondisyon bisiklet 15dk bölgesel hareket
durumu öğlen yiyip akşam hafif tutsaydın sabit kalırdın ben bazen öyle yapıyorum afiyet olsun canim11.30
2dilim tb arası biber salçası sürdüm peynir koydum tpst yaptım
2hindi füme
1.5 haşlanmış yumurta
4zeytin
1kaşık patates kavurması
14.30
Quark
18.00
1.5 tavuk dürüm lavaşlarım küçüktü arasında tavuk döner domates soğan 1turşu vardı
Yarım bardak ayran
4mile leslie yaptım 60dk×3=180puan
U UcanSupurge
Afiyet olsun14 temmuz salı
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 kaşık menemen
5 zeytin
Dometes salatalık
Ara türk kahvesi
Ara 15.30
6 kiraz 5 üzüm
Aksam 17.45
5 kaşık zeytin yağlı kabak yemeği
Yarım kepce mercimek çorbası
Ceyrek dilim tb ekmeği
Salata
Afiyet olsun canım14 Temmuz Menüm(1000cal)
11.00: 2 dilim fit peynirli kek(dilim 156 cal)
1 tatlı kaşığı bal
16.30: 2 dilim peynirli kek
1 porsiyon kabak kavurması
23 acı biber( biberler serçe parmağı kadar)
1 yk yoğurt
10 kiraz
2sise sade maden suyu
2 lt su
Pilates 20 dk=60puan
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım çok kısa ve öz :)13 temmuz pazartesi
13:00 bir kase çorba, izmir köfte
19:30 bir yumruk büyüklüğünde fırında tavuk
iki gün önce mutfakta ekmeğin altında tıkırtı geliyordu yaklaşamadım eşine söyledim ses yaptım gitsin diye anladım fare olduğunu ekmeği kaldırdım ekmek poşetini delmiş ekmeği oymuş yemiş sook oldumEmin misin canım fare olduğunaayy evlerden ırak ben olsam çoktan evi terk etmiştim
Afiyet olsun, güne hızlı başlamışsın ama gün boyu acısı çıkmış :)14 temmuz salı
Bu sabah kahvaltı da kaçamak oldu hazır pizzalardan bir tane bir fincan çay biliyorum sağlıksız ama eşimin canı çekmiş o yapmış kalktığımda hazırdı
Öğlen yemeği: yok sabahki kaloriyi dengelemek için
Kuşluk vakti :bir fincan yeşil çay
Akşam:sadece zeytin yağlı salata
Afiyet olsun, kekin tarifini alsak mı14 Temmuz Menüm(1000cal)
11.00: 2 dilim fit peynirli kek(dilim 156 cal)
1 tatlı kaşığı bal
16.30: 2 dilim peynirli kek
1 porsiyon kabak kavurması
23 acı biber( biberler serçe parmağı kadar)
1 yk yoğurt
10 kiraz
2sise sade maden suyu
2 lt su
Pilates 20 dk=60puan
U UcanSupurge
Afiyet olsun14 temmuz menum: Kizlar bugun cok ama cok aciktim ve biraz fazla yemis olabilirim ama yine 1400 kaloriyi pek de gecmedi sanirim (uygulamaya gore):
09:30
2 haslanmis yumurta (kucuk)
1 kalin dilim kasar
2 kucuk domates
1 ince dilim tam bugday ekmegi
ceyrek muz
2:30
1 kepce amarant yapragi (afrika'da ispanak gibi bisey, ot, yesillik)
1 kucuk parca et ve 1 kepce kadar suyu (salcali biberli)
2 yemek kasigi kirmizi fasulye
aksam (7 gibi yicem):
Salata:
Yarim avokado
kereviz sapi
domates
yesil biber
limon
1 tatli kasigi zeytinyagi
Spor: sabah 20 dakika yoga yaptim (40 puan), ise gidis gelis normal tempoda yurudum (40 puan), ev arkadasimla 20 dakika bolgesel egzersiz yapma planimiz var (eger yapamazsam guncellerim iptal icin ama yapacagimi dusunuyorum) (60 puan) --> toplam 140 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun canım14 temmuz salı
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 kaşık menemen
5 zeytin
Dometes salatalık
Ara türk kahvesi
Ara 15.30
6 kiraz 5 üzüm
Aksam 17.45
5 kaşık zeytin yağlı kabak yemeği
Yarım kepce mercimek çorbası
Ceyrek dilim tb ekmeği
Salata
Afiyet olsun14 temmuz
9:45
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim karpuz
2 dal semizotu
1 salata
1 domates
2 bardak şekersiz çay
16:00
sütlü Türk kahvesi şekersiz
1 tane salatalık
18:00
1 tane fırınlanmış tavuk budu
1 kepçe yoğurt çorbası
3 litre su
30 dakika kondüsyon bisiklet
30*2: 60 puan
afiyet olsun canım11.30
2dilim tb arası biber salçası sürdüm peynir koydum tpst yaptım
2hindi füme
1.5 haşlanmış yumurta
4zeytin
1kaşık patates kavurması
14.30
Quark
18.00
1.5 tavuk dürüm lavaşlarım küçüktü arasında tavuk döner domates soğan 1turşu vardı
Yarım bardak ayran
4mile leslie yaptım 60dk×3=180puan
U UcanSupurge
Afiyet olsun güzel menü14 temmuz salı
O9:30
Cõkelekli yumurta domates 6zeytin 1dilim tm buğday ekmegi
Yeşil çay
12:00 bi küçük erik
16:00 bi küçük şeftali
Sade türk kahvesi
18:00 bi kase taze fasulye bi kase salata
21:00 bi bardak ayran
Şu 4l
Spor 30dk kondisyon bisiklet 15dk bölgesel hareket
Afiyet olsun rakibem14 temmuz salı
Bugunki menüm
Sabah 10.00
1 kızarmış yumurta zeytin peynir bir kaç cery domates 1 salatalık 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
Bir avuç çerez ( ceviz, badem, kürü uzum)
Akşam 17.00
1 thuis taze fasulye iki kasik bulgur pilavı 2 dilim karpuz 1 dilim ekmek
2 lt su
Oyyy valla çok haklısın görmek istememekteiki gün önce mutfakta ekmeğin altında tıkırtı geliyordu yaklaşamadım eşine söyledim ses yaptım gitsin diye anladım fare olduğunu ekmeği kaldırdım ekmek poşetini delmiş ekmeği oymuş yemiş sook oldum
ekmeği olduğu gibi attım mutfağa bisey koyamıyorum ekmeği ya fırına yada buz dolabına koyuyorum 3 gündür bulaşık makinasının arkasında kemirme sesi geliyor kokuyom
Eşimde söyledim kapana yakalanırsa sabah ise giderken at ben görmek istemiyorum dedim
Ilk defa başına geliyor böyle bisey nerden geldi bilmiyom evde açık lağımda yok mutfak çeşmesinin en alt zemininde bir açıklık var ordan mı girdi acaba bulaşık makinasını montaj yaparken gider borusu bağlamak için orayı az bir açmıştık
Bide haşere uzaklaştırma cihazı var fare kapana yakalamazsa yarın o cihazı kullanacam gitsin gozum görmeden gitsin
O bende kaçıyor ben ondan kaçıyorum
Ay canım bende çok korkuyom ama mecbur mutfağa korkarak giriyom hiç görmedim görürüm diye korkuyomOyyy valla çok haklısın görmek istememekte ☹
inşallah sabaha kadar kapana kısılır da eşin atar canım. Bu kapan nasıl işliyor yiyecek bişeyler koydunuz dimikokusuna gelir yerken kıt eder merak etme
Yine iyi cesaret ekmeği kaldırıp bakmışsın. Ben çok korkarım hayatta adım atamazdım mutfağa
Ayy ben uyuyamazdım bile kapı fln açık kaldımı hic dışardan gelmiş olabiliriki gün önce mutfakta ekmeğin altında tıkırtı geliyordu yaklaşamadım eşine söyledim ses yaptım gitsin diye anladım fare olduğunu ekmeği kaldırdım ekmek poşetini delmiş ekmeği oymuş yemiş sook oldum
ekmeği olduğu gibi attım mutfağa bisey koyamıyorum ekmeği ya fırına yada buz dolabına koyuyorum 3 gündür bulaşık makinasının arkasında kemirme sesi geliyor korkuyom
Eşimede söyledim kapana yakalanırsa sabah işe giderken at ben görmek istemiyorum dedim
Ilk defa başına geliyor böyle bisey nerden geldi bilmiyom evde açık lağımda yok mutfak çeşmesinin en alt zemininde bir açıklık var ordan mı girdi acaba bulaşık makinasını montaj yaparken gider borusu bağlamak için orayı az bir açmıştık
Bide haşere uzaklaştırma cihazı var fare kapana yakalamazsa yarın o cihazı kullanacam gitsin gozum görmeden gitsin
O benden kaçıyor ben ondan kaçıyorum
Karadeniz'in vakfı kebir ekmeğini bulabilirsen tavsiye ederim, 2 kere mayalanarak yapılıyor, üstelik tam buğdaydan...Kızlar ekşi mayalı ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz
İnternette çok faydalı olduğu yazıyor
Beyaz ekmek yerine yenebilir mi acaba
Tüh ya kurtulursunuz inşallah bi an önce canım. Mutfak bi de yani kapatayım kapana kısılana kadar girmeyiz diyemezsin deAy canım bende çok korkuyom ama mecbur mutfağa korkarak giriyom hiç görmedim görürüm diye korkuyom
ses yaparak kaçırdıktan sonra baktim ekmege o tıkır tıkır ses yaparken yaklaşamadım acayip korkuyom ya
Ben de İnstagramda birkaç kişide gördüm ama reklam da aldıkları için ne kadar güvenilir yorum yapılıyor bilemiyorsunKızlar ev işlerinden yoruldum, bunaldım, günler bana yetmez oldu.
Az önce A101 kataloğunda bunu gördüm, kullananınız yada çevrenizde kullanan var mı? Var ise memnun musunuz
Eki Görüntüle 2662660
Bende 3 gündür uyuyamıyom gozum hep mutfakta canimAyy ben uyuyamazdım bile kapı fln açık kaldımı hic dışardan gelmiş olabilir
Bi komsunun evine dışarıdan girmiş kadın mahvoldu kapana girene kadar
Daha sonra herşeyi sudan geçirdi yıkadı
Bu korkudan kapıyı asla açık bırakmam apartman kapısı açık olur girer ayakkabımi kapının önüne koyar hemen kapıyı kapatırım
Bina içine girebiliyorlar çünkü
Çok şükür hic görmedik bina içinde
Memnunum diyen olsa hiç düşünmeden alacağım ama kullanan kimse yok ise bu fiyata deneme yapmak istememBen de İnstagramda birkaç kişide gördüm ama reklam da aldıkları için ne kadar güvenilir yorum yapılıyor bilemiyorsunVideolarda falan çok kullanışlı bi şeye benziyor akşama kadar her yeri dolanıp duruyor :) iyi araştırmak lazım az para da değil
inşallah canım yaTüh ya kurtulursunuz inşallah bi an önce canım. Mutfak bi de yani kapatayım kapana kısılana kadar girmeyiz diyemezsin de ☹
Ben de İnstagramda birkaç kişide gördüm ama reklam da aldıkları için ne kadar güvenilir yorum yapılıyor bilemiyorsunVideolarda falan çok kullanışlı bi şeye benziyor akşama kadar her yeri dolanıp duruyor :) iyi araştırmak lazım az para da değil
Maşallah iki ay bile sürmeden mezun oldu her gün 4-5 saat yürüyüp ve if temelli beslendi kendisi
CanımU UcanSupurge canım başınız sağolsun teyzenlerde inşallah kurtulmuşlardır geçmiş olsun
Gözden kaçmış herhalde hafta sayılarımız filan doğru amaKızlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama mezuniyet karnesinde tarihler yanlış yazılmış. Mezun olduğunuz tarih 10 haziran değil 10 temmuz olacak
Ay fare mi inşallah bir an önce kurtulursunuzKızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?