Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emin misin canım fare olduğuna ayy evlerden ırak ben olsam çoktan evi terk etmiştim

Afiyet olsun rakibem güzel menü
Afiyet olsun güzel menü canım
durumu öğlen yiyip akşam hafif tutsaydın sabit kalırdın ben bazen öyle yapıyorum afiyet olsun canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
13 temmuz pazartesi
13:00 bir kase çorba, izmir köfte
19:30 bir yumruk büyüklüğünde fırında tavuk
Afiyet olsun canım çok kısa ve öz :)

Emin misin canım fare olduğuna ayy evlerden ırak ben olsam çoktan evi terk etmiştim
iki gün önce mutfakta ekmeğin altında tıkırtı geliyordu yaklaşamadım eşine söyledim ses yaptım gitsin diye anladım fare olduğunu ekmeği kaldırdım ekmek poşetini delmiş ekmeği oymuş yemiş sook oldum
ekmeği olduğu gibi attım mutfağa bisey koyamıyorum ekmeği ya fırına yada buz dolabına koyuyorum 3 gündür bulaşık makinasının arkasında kemirme sesi geliyor korkuyom
Eşimede söyledim kapana yakalanırsa sabah işe giderken at ben görmek istemiyorum dedim
Ilk defa başına geliyor böyle bisey nerden geldi bilmiyom evde açık lağımda yok mutfak çeşmesinin en alt zemininde bir açıklık var ordan mı girdi acaba bulaşık makinasını montaj yaparken gider borusu bağlamak için orayı az bir açmıştık
Bide haşere uzaklaştırma cihazı var fare kapana yakalamazsa yarın o cihazı kullanacam gitsin gozum görmeden gitsin
O benden kaçıyor ben ondan kaçıyorum

Afiyet olsun, güne hızlı başlamışsın ama gün boyu acısı çıkmış :)
Afiyet olsun, kekin tarifini alsak mı çok severim kek ama malum diyette yiyemiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun rakibem

Oyyy valla çok haklısın görmek istememekte
inşallah sabaha kadar kapana kısılır da eşin atar canım. Bu kapan nasıl işliyor yiyecek bişeyler koydunuz dimi kokusuna gelir yerken kıt eder merak etme
Yine iyi cesaret ekmeği kaldırıp bakmışsın. Ben çok korkarım hayatta adım atamazdım mutfağa

Jasminium84 canım kızın için bu yıl erken, işitme engeli olmasaydı gönder derdim ama çok sıkıntı çeker, ezilir, sizde çok yıpranırsınız.
Doktorlar sorgulamadan rapor veriyor normalde, ne yap yap, rapor al gönderme derim.
İlk kızımı senin kızın yaşında gönderdim, ailecek hepimizin burnundan geldi.
Tabi yine de son karar senin

Ay canım bende çok korkuyom ama mecbur mutfağa korkarak giriyom hiç görmedim görürüm diye korkuyom
ses yaparak kaçırdıktan sonra baktim ekmege o tıkır tıkır ses yaparken yaklaşamadım acayip korkuyom ya

Ayy ben uyuyamazdım bile kapı fln açık kaldımı hic dışardan gelmiş olabilir

Bi komsunun evine dışarıdan girmiş kadın mahvoldu kapana girene kadar
Daha sonra herşeyi sudan geçirdi yıkadı

Bu korkudan kapıyı asla açık bırakmam apartman kapısı açık olur girer ayakkabımi kapının önüne koyar hemen kapıyı kapatırım
Bina içine girebiliyorlar çünkü

Çok şükür hic görmedik bina içinde

Kızlar ekşi mayalı ekmek hakkında ne düşünüyorsunuz
İnternette çok faydalı olduğu yazıyor
Beyaz ekmek yerine yenebilir mi acaba
Karadeniz'in vakfı kebir ekmeğini bulabilirsen tavsiye ederim, 2 kere mayalanarak yapılıyor, üstelik tam buğdaydan...

Tüh ya kurtulursunuz inşallah bi an önce canım. Mutfak bi de yani kapatayım kapana kısılana kadar girmeyiz diyemezsin de
Kızlar ev işlerinden yoruldum, bunaldım, günler bana yetmez oldu.
Az önce A101 kataloğunda bunu gördüm, kullananınız yada çevrenizde kullanan var mı? Var ise memnun musunuz

Eki Görüntüle 2662660
Ben de İnstagramda birkaç kişide gördüm ama reklam da aldıkları için ne kadar güvenilir yorum yapılıyor bilemiyorsun Videolarda falan çok kullanışlı bi şeye benziyor akşama kadar her yeri dolanıp duruyor :) iyi araştırmak lazım az para da değil

Bende 3 gündür uyuyamıyom gozum hep mutfakta canim
açıkta bisey bırakmıyorum midem bulanıyor inşallah kapana yakalanırda kurtuluruz huzursuz oldum canım ya görmeye bile korkuyom

Memnunum diyen olsa hiç düşünmeden alacağım ama kullanan kimse yok ise bu fiyata deneme yapmak istemem

Son düzenleme:
inşallah canım ya
Akşama kadar günümün hemen hemen yarısı mutfakta geçiyor zaten

@Elif yildizz maşallah bu ne hız tarihlere birkaç defa baktım yanlış mı okudum diye
Maşallah iki ay bile sürmeden mezun oldu her gün 4-5 saat yürüyüp ve if temelli beslendi kendisi
U UcanSupurge canım başınız sağolsun teyzenlerde inşallah kurtulmuşlardır geçmiş olsun
Canım zumazuma yerine beni etiketlemişsin gözünden kaçtı herhalde
Kızlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama mezuniyet karnesinde tarihler yanlış yazılmış. Mezun olduğunuz tarih 10 haziran değil 10 temmuz olacak
Gözden kaçmış herhalde hafta sayılarımız filan doğru ama
Ay fare mi inşallah bir an önce kurtulursunuz
Fare yapıştırıcısı da var karton gibi bir şeye sürüyorsun üstüne de azıcık yiyecek parçası Mutfak dolaplarının altına koyuyorsun fare yapıştı mi kurtulamıyor Onu da deneyebilirsiniz

Kızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Nihayet başardım ama bebeğim öyle bir depresyona girdiki tarifi mümkün değil.
Resmen şiddete maruz kalıyorum, ısırıp morartmadığı yer kalmadı vücudumda.
Sürekli birşeyleri fırlatıp kendini yere atmaya başladı.
Biz yemek yerken masaya çıkıp ne varsa yüzümüze, duvarlara atıyor
Ne kadar sürer bu durum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…