- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.421
Geçen memlekete gittiğimizde bi tanıdığın gelini almış muhabbeti geçti ama memnun mu değil mi bilmiyorum canım kendim de kullanmıyorum açıkçası neden başlık açmıyorsun belki orada denk gelir veya daha önce başlık açılmıştır belki deKızlar ev işlerinden yoruldum, bunaldım, günler bana yetmez oldu.
Az önce A101 kataloğunda bunu gördüm, kullananınız yada çevrenizde kullanan var mı? Var ise memnun musunuz
Eki Görüntüle 2662660
Şu sıra kafasını dağıtacağı çok şey de var aslında niye bu kadar zorlandı ki kuzucuk kıyamamKızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Nihayet başardım ama bebeğim öyle bir depresyona girdiki tarifi mümkün değil.
Resmen şiddete maruz kalıyorum, ısırıp morartmadığı yer kalmadı vücudumda.
Sürekli birşeyleri fırlatıp kendini yere atmaya başladı.
Biz yemek yerken masaya çıkıp ne varsa yüzümüze, duvarlara atıyor
Ne kadar sürer bu durum sizce
Şimdi baktım, Trendyol 'da ki yorumlar hep olumluGeçen memlekete gittiğimizde bi tanıdığın gelini almış muhabbeti geçti ama memnun mu değil mi bilmiyorum canım kendim de kullanmıyorum açıkçası neden başlık açmıyorsun belki orada denk gelir veya daha önce başlık açılmıştır belki de
Fiyatı Yüksek olmazsa denemeye değer kesinlikle de o kadar para verip köşede durursa da yazık olur kesinlikle
Nickler birbirine benziyor ya şaşırmışım canım kusura bakmaMaşallah iki ay bile sürmeden mezun oldu her gün 4-5 saat yürüyüp ve if temelli beslendi kendisi
Canımzumazuma yerine beni etiketlemişsin gözünden kaçtı herhalde
Gözden kaçmış herhalde hafta sayılarımız filan doğru ama
Ay fare mi inşallah bir an önce kurtulursunuz
Fare yapıştırıcısı da var karton gibi bir şeye sürüyorsun üstüne de azıcık yiyecek parçası Mutfak dolaplarının altına koyuyorsun fare yapıştı mi kurtulamıyor Onu da deneyebilirsiniz
ayy yazık bakıcına allah sabır versin ,babasına da rahmet eylesinKızlar selamlar
Nasılsınız herşey yolundadır umarım
Ben dün ve bugün izinliydim yeni bakıcıyla kalabilmek için ama bakıcımızın babası vefat etti ne yazık ki dün geceve bu hafta gelemeyecek doğal olarak tabii, ben de ne yapacağımı düşünüyorum kara kara
Artı büyük kızımın okul işlerine koşturuyorum
Anaokuluna devam edecekti yine ama rapor almaya gittiğimiz yerde gerek olmadığını söylemişler şimdi ilkokul 1 için ne yapsak diye düşünüyoruz
zumazuma Allah yardımcınız olsun canım, Allahım tez vakitte kurtarsın teyzenleri
Ve başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
Alt katlarda mı oturuyorsun canımKızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi
Bozarmiyim Kaptanim merak etme çok dikkat ediyorum
kız korkma bundan seneler önce (o zamanlar 22-23 yaşlarındayım) ilk tayin yerindeyiz lojmanın en üst katta oturuyoruz ben banyo havalandırma camını açık bırakıp memlekete gitmişim geldim ki banyo da levabosunun üstte bile küçük siyah bir şeyler fare dışkısıymış(çatıdan girmiş namısıs) ben ne bileyim hayatım da fare mi gördüm ki dışkısını bileyimKızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi
Dikkat etmeme sevindim canım, kaybedecek vaktimiz yok artık biliyorsun.Bozarmiyim Kaptanim merak etme çok dikkat ediyorumsadece çocukları birakamiyorum ciddi zarar veriyor oğlum. Sürekli oyun oynayıp engellemeye çalışıyorum. Bide bebeğim hiç uyumuyor. Yoksa saat 1 2 gibi yemek olayı bitiyor. Akşama da hafif şeyler le gecistiriyorum artı mi kapattim biraz eksiye geçtim ama ödemim var biraz oda geçer umarim. Ayrica uygulamadan foruma giremiyorum sizde de öyle bir sıkıntı var mı
eyvah eyvahh meme ememediğinin hıncını senden çıkarıyor allah yardımcın olsun biberonla yada pipetli bardakla normal süt yada içeceği bir şeylere alıştırmaya mı çalışsan biraz sakinlesin yazık kız bağımlısı olduğu memeyi bırakma stresinden ne yapacağını bilmiyor ama mecbur artık fayda yerine zararı oluyorduKızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Kesinlikle öyle. Kafaya koydum bi kere Ocak ayında o57 kiloyu göreceğim Allah kısmet ederse tabi.Dikkat etmeme sevindim canım, kaybedecek vaktimiz yok artık biliyorsun.
Ben uygulamayı sevemedim canım, Opera dan giriyorum
Yaa kıyamam yaaaKızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Sen istersen Allah kısmet ederKesinlikle öyle. Kafaya koydum bi kere Ocak ayında o57 kiloyu göreceğim Allah kısmet ederse tabi.
Birden kesersem önceki hastalığım tekrar nüks eder korkusu ile gece uykuda kendinde değilken veriyorum aslında canım.Yaa kıyamam yaaaben kademeli kesmiştim çok rahat atlattik. Sende öyle deneseydin keşke kaptanim. Hiç kıyamıyorum yaaa Allah yardımcısı olsun
Bardakla süt içiriyorum aslında canım, bağımlılık olmuştu sanırım ondan böyle oldu.eyvah eyvahh meme ememediğinin hıncını senden çıkarıyor allah yardımcın olsun biberonla yada pipetli bardakla normal süt yada içeceği bir şeylere alıştırmaya mı çalışsan biraz sakinlesin yazık kız bağımlısı olduğu memeyi bırakma stresinden ne yapacağını bilmiyor ama mecbur artık fayda yerine zararı oluyordu
bardakla hoopp içer biter , şimdi önemli olan sütü içmesi değil memenin yerini alabilecek bir şey , az oyalanarak çekiştirerek içmesi lazım o yüzden biberon yada pipetli bardak dedim gülümBardakla süt içiriyorum aslında canım, bağımlılık olmuştu sanırım ondan böyle oldu.
allah korusun bir daha yaşatmasın önceki hastalığını, sen de çok çekmişsin be niranım rabbim bir daha öyle ağır sınamasın inşallahBirden kesersem önceki hastalığım tekrar nüks eder korkusu ile gece uykuda kendinde değilken veriyorum aslında canım.
Bizimki sıcaklarında etkisi ile fazlaca düşmüştü memeye son zamanlarda, 2 ay evvel kesseydim, hiç böyle olmazdı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?