Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ev işlerinden yoruldum, bunaldım, günler bana yetmez oldu.
Az önce A101 kataloğunda bunu gördüm, kullananınız yada çevrenizde kullanan var mı? Var ise memnun musunuz

Eki Görüntüle 2662660
Geçen memlekete gittiğimizde bi tanıdığın gelini almış muhabbeti geçti ama memnun mu değil mi bilmiyorum canım kendim de kullanmıyorum açıkçası neden başlık açmıyorsun belki orada denk gelir veya daha önce başlık açılmıştır belki de
Fiyatı Yüksek olmazsa denemeye değer kesinlikle de o kadar para verip köşede durursa da yazık olur kesinlikle

Şu sıra kafasını dağıtacağı çok şey de var aslında niye bu kadar zorlandı ki kuzucuk kıyamam

Şimdi baktım, Trendyol 'da ki yorumlar hep olumlu

Nickler birbirine benziyor ya şaşırmışım canım kusura bakma
Fare için kapan aldım bide haşere uzaklaştırma cihazı var yarın onuda kullanacam

ayy yazık bakıcına allah sabır versin ,babasına da rahmet eylesin
ne yaptınız gülüm bakıcısız yarın da resmi tatil 1 gün daha öyle geçer de perşembe cuma ne olacak

Alt katlarda mı oturuyorsun canım
Allah yardım etsin, zor gerçekten.

E ela_2019 diyeti tümden bozmadın inşaallah canım.
Listede olduğunu unutma lütfen tatlım
Bozarmiyim Kaptanim merak etme çok dikkat ediyorum sadece çocukları birakamiyorum ciddi zarar veriyor oğlum. Sürekli oyun oynayıp engellemeye çalışıyorum. Bide bebeğim hiç uyumuyor. Yoksa saat 1 2 gibi yemek olayı bitiyor. Akşama da hafif şeyler le gecistiriyorum artı mi kapattim biraz eksiye geçtim ama ödemim var biraz oda geçer umarim. Ayrica uygulamadan foruma giremiyorum sizde de öyle bir sıkıntı var mı

kız korkma bundan seneler önce (o zamanlar 22-23 yaşlarındayım) ilk tayin yerindeyiz lojmanın en üst katta oturuyoruz ben banyo havalandırma camını açık bırakıp memlekete gitmişim geldim ki banyo da levabosunun üstte bile küçük siyah bir şeyler fare dışkısıymış(çatıdan girmiş namısıs) ben ne bileyim hayatım da fare mi gördüm ki dışkısını bileyim banyo kapısını açık bırakıp işe güce dalınca oradan çıkıp mutfağa yerleşmiş tıngır mıngır bey tabi bunu gördük günlerce salon da bile kovaladık aynen senin gibi mutfağa girmeye korkar oldum bir gün mutfağın ışığı açıp girdim ki kalorifer peteğinin boruya tırmanıyor ilk defa tam gördüm anamm bildiğin minnak yuvarlak kulaklı çizgi film karakteri gibi bir şey yani tipi sevimliiii o benden ben ondan korkaraktan sonun da fare zehri koyduk her yere bir köşede ölmüş gitti tiksinmesem evin dışın da dursa kedilere köpeklere yemek verir gibi beslerdim bile yani korkma gülüm kapanı da almışsınız zaten yakalanır bu gün yarın sonrası mutfağı aklayıp paklaması kalır :)

Dikkat etmeme sevindim canım, kaybedecek vaktimiz yok artık biliyorsun.
Ben uygulamayı sevemedim canım, Opera dan giriyorum

eyvah eyvahh meme ememediğinin hıncını senden çıkarıyor allah yardımcın olsun biberonla yada pipetli bardakla normal süt yada içeceği bir şeylere alıştırmaya mı çalışsan biraz sakinlesin yazık kız bağımlısı olduğu memeyi bırakma stresinden ne yapacağını bilmiyor ama mecbur artık fayda yerine zararı oluyordu

Dikkat etmeme sevindim canım, kaybedecek vaktimiz yok artık biliyorsun.
Ben uygulamayı sevemedim canım, Opera dan giriyorum
Kesinlikle öyle. Kafaya koydum bi kere Ocak ayında o57 kiloyu göreceğim Allah kısmet ederse tabi.

Yaa kıyamam yaaa ben kademeli kesmiştim çok rahat atlattik. Sende öyle deneseydin keşke kaptanim. Hiç kıyamıyorum yaaa Allah yardımcısı olsun

Kesinlikle öyle. Kafaya koydum bi kere Ocak ayında o57 kiloyu göreceğim Allah kısmet ederse tabi.
Sen istersen Allah kısmet eder
İstemek dua niyetine geçer.
"İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir" der Muhammed Bozdağ.

Yaa kıyamam yaaa ben kademeli kesmiştim çok rahat atlattik. Sende öyle deneseydin keşke kaptanim. Hiç kıyamıyorum yaaa Allah yardımcısı olsun
Birden kesersem önceki hastalığım tekrar nüks eder korkusu ile gece uykuda kendinde değilken veriyorum aslında canım.
Bizimki sıcaklarında etkisi ile fazlaca düşmüştü memeye son zamanlarda, 2 ay evvel kesseydim, hiç böyle olmazdı herhalde

Bardakla süt içiriyorum aslında canım, bağımlılık olmuştu sanırım ondan böyle oldu.

Handandandan gülüm geçen hafta bu akıllı süpürgelerden bahsettik tontişimle , tontişim dediki ablası 4 bin liraya saplı süpürge almış başka bir tanıdığı da aynı fiyata akıllı süpürge almış evden çıkarken açıyormuş ,hatta uzaktan kumanda tarzı bir zamazingosu varmış evde değilken bile komut verip çalıştırıyormuş tertemiz yapıyormuş her yeri evde artık mobilyalarda toz bile olmuyor diyormuş kadın o kadar ki temiz yapıyormuş

Bardakla süt içiriyorum aslında canım, bağımlılık olmuştu sanırım ondan böyle oldu.
bardakla hoopp içer biter , şimdi önemli olan sütü içmesi değil memenin yerini alabilecek bir şey , az oyalanarak çekiştirerek içmesi lazım o yüzden biberon yada pipetli bardak dedim gülüm

allah korusun bir daha yaşatmasın önceki hastalığını, sen de çok çekmişsin be niranım rabbim bir daha öyle ağır sınamasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…