Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağlığın sıkıntılı ama.
Bence olumsuz düşünme, ikna olabilir.
Önce video reklamını felan izlet, direk isteme.
Alanlardan ve memnun kalanlardan felan bahset.
Yada süpürge işini onlara ver
bu ara demiyeyim de sonra dediğin gibi videosunu falan izletirim bu ay oğlanla bana telefon aldı 11 bin ona verdi oğlan ehliyet de diyor memlekete gidince alayım illa diye bir de sıpa kazanamazsa özel üniversiteye yollayabiliriz diye ekstra masraf yapmaz daha doğrusu onu gereksiz görür kurban da var üstelik kv de ev çok kalabalık oluyor masrafı da hep biz görüyoruz

Zulan yok mu senin peki

Zulan yok mu senin peki
aa çok güzel biriktiririm minnacık harçlık alıyorum ya her ay ama onu da annem de kalıcam bu defa orda harcarım annemin epi topu 1200 tl geliri var zulamı da eşim bilir sorarsa hiç yalan söyleyip kıvıramam direk ne kadarım var dökülüyorum yaaaaa

masallah canim benim tebrikler harikasin
ikaten hizli gonzales tebrikler canim elifcim
brikler canim. Bu sefer korumada burda olduguna gore siskinti olmaz zaten canim masallah
ayyy yaaa . benim eski evdede vardi. Yeni tasinmistim meger onceden varmis. Cok igrenc ya . bende yapistirici alip kartona surmustum o sekidle yapistilarmi kurtulamiuorlar canim aklinda olsun
Ucmelekannesi ve @medine66 ne durumdasınız kızlar, diyet nasıl gidiyor, listeye girecek kıvama gelebildiniz mi?
dun artiydim biraz canim bigun tartilmadim ama dikkat ediyorum
kuzum kiyamam. Benimkide cok asbilesmisti. Aliskanliklari degisiyor kolay degil. Biz 1 haftaya normale donmustuk sizde donersiniz ins canim
ay abla ya ne kadar sevimli anlatmissin.
Bende o donem mutfaktan bisey yiyesim falan gelmiyordu eski evde. Aman allah korusun

Teşekkür ederim canim Sizlerinde desteği ile oldu
Tebrik ederim canım azimle başardın kilonu koru sakin kilo alma :)
Darısı bize inşallah
Amin Insallah canim
Tarihleri yanlış yazmışlar canım 10 haziran değil 10 temmuz olacak ama yine de hızlı verdi maşallah
Ben de sen söyleyince farkettim 10 Haziran ı
ikaten hizli gonzales tebrikler canim elifcim
Teşekkür ederim canim

kapan işe yaramazsa yapıştırıcı gervekten çok etkili canım lojmanda otururken ne çektim ben o fareden ağlayasım gelirdi resmen her hafta mitkaka girerdi eve zemin katta oturuyordum bina da eski olunca çok oluyordu
Kızlar ev işlerinden yoruldum, bunaldım, günler bana yetmez oldu.
Az önce A101 kataloğunda bunu gördüm, kullananınız yada çevrenizde kullanan var mı? Var ise memnun musunuz

Eki Görüntüle 2662660
iki kız kardesimin var canım çok memnunlar evde degilken de ayarlıyorsun süpürüyor hangi marka bilmiyorum onlarinki ama bu robot süpürgelerden aldılar
lina0156 senin viks yönetimini denedim canım, epey başarılı bir yöntem.
Kızlarda salça sürmüştüm, sürekli sürmek gerekiyordu, bu daha iyi oldu gerçekten.
Viks kokusu yonunden gercekten çok etkili oluyor da senin oğlan iyice de büyüdüğü için galiba etkilenmiş inşallah kisa sürede hırçınlığı geçer

Canim Dün saat 2 ye kadar odada sessiz bekledim bulaşık makinasının arkasında kemirme sesi geliyordu mutfağa giremedim korkudan baktim kapana düşmüyor evin heryerine uzaklaştırıcı cihaz taktım 6 tane almıştım ondan sonra ses olmadı gitti mi bilmiyom
Kapanada düşmedi gormediğim için daha çok korkuyom nasıl bisey acaba diye
Sanki tahta kurusu gibi çit çit ses çıkarıyor
Zemin kat gibi düşündüm niyeyse
Bizim karşı blokta da tüm katlara girmişti, balkon gider deliğinden girmiş meğer
Mutfak muslugunun altını açmıştık bulaşık makinasının gider borusunu bağlamak için ordan gelmiş olabilir dezgahin zemininde açıklık var biraz
İnanırım.
8.katta oturuyorum eve girmedi ama çatı katındaki depoya daha büyük olanı girmiş, eski elektrikli süpürgemi oraya bırakmıştım, dış kasasını komple yemiş
Aman Allahım gerçek mi
Benin makinayida yemesin ya sürekli kemirme sesi geliyor

Handandandan bebeğin için Allah kolaylık versin canım benimkiler hep biberon içti biraktirirken fazla zorlanmadık çok şükür benimde kızım bu aralar çok huysuz inat bir haftadır canımı okuyor yolda yürümüyor beni bekle diye bağırıyor halbuki yanındayım 5 yaşına girecek 4 - 5 yaş sendromu varmış bide Rabbim yardımcımız olsun

ama sevimliydi çirkin olanlardan değildii:))
evden kapıdan uzak dursun bir daha uğramasın kimsenin evine istediği kadar sevimli olsun tiksinç hayvan işte , heryere musallat oluyor

camlar açık mıydı belki de kaçmıştır ,
o tegahın alt zeminde ki boşluğu da bir an önce doldurun gülüm bir daha istenmeyen misafir girmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…