- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.461
bu ara demiyeyim de sonra dediğin gibi videosunu falan izletirim bu ay oğlanla bana telefon aldı 11 bin ona verdi oğlan ehliyet de diyor memlekete gidince alayım illa diye bir de sıpa kazanamazsa özel üniversiteye yollayabiliriz diye ekstra masraf yapmaz daha doğrusu onu gereksiz görür kurban da var üstelik kv de ev çok kalabalık oluyor masrafı da hep biz görüyoruzSağlığın sıkıntılı ama.
Bence olumsuz düşünme, ikna olabilir.
Önce video reklamını felan izlet, direk isteme.
Alanlardan ve memnun kalanlardan felan bahset.
Yada süpürge işini onlara ver
her şeyi yiyor bunlarda boşuna tiksinmiyoruzİnanırım.
8.katta oturuyorum eve girmedi ama çatı katındaki depoya daha büyük olanı girmiş, eski elektrikli süpürgemi oraya bırakmıştım, dış kasasını komple yemiş
Zulan yok mu senin pekibu ara demiyeyim de sonra dediğin gibi videosunu falan izletirim bu ay oğlanla bana telefon aldı 11 bin ona verdi oğlan ehliyet de diyor memlekete gidince alayım illa diye bir de sıpa kazanamazsa özel üniversiteye yollayabiliriz diye ekstra masraf yapmaz daha doğrusu onu gereksiz görür kurban da var üstelik kv de ev çok kalabalık oluyor masrafı da hep biz görüyoruz
aa çok güzel biriktiririm minnacık harçlık alıyorum ya her ay ama onu da annem de kalıcam bu defa orda harcarım annemin epi topu 1200 tl geliri var zulamı da eşim bilir sorarsa hiç yalan söyleyip kıvıramam direk ne kadarım var dökülüyorum yaaaaaZulan yok mu senin peki
Sağol canımhadi uyuyalım niranım şaşı olmadan :))
allah rahatlık versin huzurlu geceler gülümmmmm
Tamam canım bildiririmHmmm tam buğday mı bizim fırındaki emin değilim yarın bi sorayım
anladım kuzum ama fırsat yaratıp da yürürsen adım sayını bana özelden mesajla bildir olur mu
masallah canim benim tebrikler harikasinEki Görüntüle 2662281
@zsaracoglu 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (655. Etap) : 91,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 64,80
Verilen Toplam Kilo : 26,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 28,79%
Toplam Süre : 28 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,03%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 936
Sevgili zsaracoglu 29 Aralık 2019 (655. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 657. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 26,20 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
*İşte benim karnemkarnemi gördünüz mü kızlar? darısı sizlere canlar çok mutluyum
ikaten hizli gonzales tebrikler canim elifcimElif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90
Verilen Toplam Kilo : 12,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92%
Toplam Süre : 7 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,27%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.729
Sevgili Elif yildizz 24 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 678. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 12,10 kilo vermiş olarak ve 64 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Bu da hızlı gonzales elifimizin
brikler canim. Bu sefer korumada burda olduguna gore siskinti olmaz zaten canim masallahEki Görüntüle 2661289
@Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (656. Etap) : 65,70
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 56,40
Verilen Toplam Kilo : 9,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,16%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,62%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 404
Sevgili Jasminium84 3 Ocak 2020 (656. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu ikinci mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 9,30 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Notlar: Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız 658. ve 663. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Bu karne yarışmacımızın üçüncü mezuniyet karnesidir. İkinci mezuniyetinde (630. etap) mükerrer karne uygulaması olmadığından karne hazırlanmamıştır.
- İlk mezuniyet karnesi (537. etap) detayları aşağıda yer almaktadır:
ayyy yaaa . benim eski evdede vardi. Yeni tasinmistim meger onceden varmis. Cok igrenc ya . bende yapistirici alip kartona surmustum o sekidle yapistilarmi kurtulamiuorlar canim aklinda olsunKızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi
dun artiydim biraz canim bigun tartilmadim ama dikkat ediyorumUcmelekannesi ve @medine66 ne durumdasınız kızlar, diyet nasıl gidiyor, listeye girecek kıvama gelebildiniz mi?
kuzum kiyamam. Benimkide cok asbilesmisti. Aliskanliklari degisiyor kolay degil. Biz 1 haftaya normale donmustuk sizde donersiniz ins canimKızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Nihayet başardım ama bebeğim öyle bir depresyona girdiki tarifi mümkün değil.
Resmen şiddete maruz kalıyorum, ısırıp morartmadığı yer kalmadı vücudumda.
Sürekli birşeyleri fırlatıp kendini yere atmaya başladı.
Biz yemek yerken masaya çıkıp ne varsa yüzümüze, duvarlara atıyor
Ne kadar sürer bu durum sizce
ay abla ya ne kadar sevimli anlatmissin.kız korkma bundan seneler önce (o zamanlar 22-23 yaşlarındayım) ilk tayin yerindeyiz lojmanın en üst katta oturuyoruz ben banyo havalandırma camını açık bırakıp memlekete gitmişim geldim ki banyo da levabosunun üstte bile küçük siyah bir şeyler fare dışkısıymış(çatıdan girmiş namısıs) ben ne bileyim hayatım da fare mi gördüm ki dışkısını bileyimbanyo kapısını açık bırakıp işe güce dalınca oradan çıkıp mutfağa yerleşmiş tıngır mıngır bey tabi bunu gördük günlerce salon da bile kovaladık aynen senin gibi mutfağa girmeye korkar oldum bir gün mutfağın ışığı açıp girdim ki kalorifer peteğinin boruya tırmanıyor ilk defa tam gördüm anamm bildiğin minnak yuvarlak kulaklı çizgi film karakteri gibi bir şey yani tipi sevimliiii o benden ben ondan korkaraktan sonun da fare zehri koyduk her yere bir köşede ölmüş gitti tiksinmesem evin dışın da dursa kedilere köpeklere yemek verir gibi beslerdim bile yani korkma gülüm kapanı da almışsınız zaten yakalanır bu gün yarın sonrası mutfağı aklayıp paklaması kalır :)
Teşekkür ederim canimElif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90
Verilen Toplam Kilo : 12,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92%
Toplam Süre : 7 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,27%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.729
Sevgili Elif yildizz 24 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 678. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 12,10 kilo vermiş olarak ve 64 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Bu da hızlı gonzales elifimizin
AminTebrik ederim canım azimle başardın kilonu koru sakin kilo alma :)
Darısı bize inşallah
Ben de sen söyleyince farkettim 10 Haziran ıTarihleri yanlış yazmışlar canım 10 haziran değil 10 temmuz olacak ama yine de hızlı verdi maşallah
Teşekkür ederim canimikaten hizli gonzales tebrikler canim elifcim
kapan işe yaramazsa yapıştırıcı gervekten çok etkili canım lojmanda otururken ne çektim ben o fareden ağlayasım gelirdi resmen her hafta mitkaka girerdi eve zemin katta oturuyordum bina da eski olunca çok oluyorduKızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi
iki kız kardesimin var canım çok memnunlar evde degilken de ayarlıyorsun süpürüyor hangi marka bilmiyorum onlarinki ama bu robot süpürgelerden aldılarKızlar ev işlerinden yoruldum, bunaldım, günler bana yetmez oldu.
Az önce A101 kataloğunda bunu gördüm, kullananınız yada çevrenizde kullanan var mı? Var ise memnun musunuz
Eki Görüntüle 2662660
Kızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Nihayet başardım ama bebeğim öyle bir depresyona girdiki tarifi mümkün değil.
Resmen şiddete maruz kalıyorum, ısırıp morartmadığı yer kalmadı vücudumda.
Sürekli birşeyleri fırlatıp kendini yere atmaya başladı.
Biz yemek yerken masaya çıkıp ne varsa yüzümüze, duvarlara atıyor
Ne kadar sürer bu durum sizce
Viks kokusu yonunden gercekten çok etkili oluyor da senin oğlan iyice de büyüdüğü için galiba etkilenmiş inşallah kisa sürede hırçınlığı geçerlina0156 senin viks yönetimini denedim canım, epey başarılı bir yöntem.
Kızlarda salça sürmüştüm, sürekli sürmek gerekiyordu, bu daha iyi oldu gerçekten.
Canim Dün saat 2 ye kadar odada sessiz bekledim bulaşık makinasının arkasında kemirme sesi geliyordu mutfağa giremedim korkudan baktim kapana düşmüyor evin heryerine uzaklaştırıcı cihaz taktım 6 tane almıştım ondan sonra ses olmadı gitti mi bilmiyominşallah bu gece yakalanır kapana ve o cihaz işe yararda bir daha girmez insan rahat bile uyuyamıyor her bastığı dokundu şeyden tiksiniyor , ben gördükten sonra korkmam geçmişti ama yine de çok tiksiniyordum , inşallah bir an önce ileri de anlatacağın aksiyonlu anı olarak kalır
Mutfak muslugunun altını açmıştık bulaşık makinasının gider borusunu bağlamak için ordan gelmiş olabilir dezgahin zemininde açıklık var birazZemin kat gibi düşündüm niyeyse
Bizim karşı blokta da tüm katlara girmişti, balkon gider deliğinden girmiş meğer
Aman Allahım gerçek miİnanırım.
8.katta oturuyorum eve girmedi ama çatı katındaki depoya daha büyük olanı girmiş, eski elektrikli süpürgemi oraya bırakmıştım, dış kasasını komple yemiş
ama sevimliydi çirkin olanlardan değildii:))masallah canim benim tebrikler harikasin
ikaten hizli gonzales tebrikler canim elifcim
brikler canim. Bu sefer korumada burda olduguna gore siskinti olmaz zaten canim masallah
ayyy yaaa . benim eski evdede vardi. Yeni tasinmistim meger onceden varmis. Cok igrenc ya . bende yapistirici alip kartona surmustum o sekidle yapistilarmi kurtulamiuorlar canim aklinda olsun
dun artiydim biraz canim bigun tartilmadim ama dikkat ediyorum
kuzum kiyamam. Benimkide cok asbilesmisti. Aliskanliklari degisiyor kolay degil. Biz 1 haftaya normale donmustuk sizde donersiniz ins canim
ay abla ya ne kadar sevimli anlatmissin.
Bende o donem mutfaktan bisey yiyesim falan gelmiyordu eski evde. Aman allah korusun
camlar açık mıydı belki de kaçmıştır ,Canim Dün saat 2 ye kadar odada sessiz bekledim bulaşık makinasının arkasında kemirme sesi geliyordu mutfağa giremedim korkudan baktim kapana düşmüyor evin heryerine uzaklaştırıcı cihaz taktım 6 tane almıştım ondan sonra ses olmadı gitti mi bilmiyom
Kapanada düşmedi gormediğim için daha çok korkuyom nasıl bisey acaba diye
Sanki tahta kurusu gibi çit çit ses çıkarıyor
Mutfak muslugunun altını açmıştık bulaşık makinasının gider borusunu bağlamak için ordan gelmiş olabilir dezgahin zemininde açıklık var biraz
Aman Allahım gerçek mi
Benin makinayida yemesin ya sürekli kemirme sesi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?