- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.441
Isteme kısmında sıkıntı yokSen istersen Allah kısmet eder
İstemek dua niyetine geçer.
"İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir" der Muhammed Bozdağ.
Allahim tekrarlatmasin insallah canimBirden kesersem önceki hastalığım tekrar nüks eder korkusu ile gece uykuda kendinde değilken veriyorum aslında canım.
Bizimki sıcaklarında etkisi ile fazlaca düşmüştü memeye son zamanlarda, 2 ay evvel kesseydim, hiç böyle olmazdı herhalde
inşallah engel çıkmaz gülüm çıksa da sen o engele de uçan tekme atar yıkar üstüne basıp çiğneye çiğneye geçersin ben ondan eminin gayretli şirinemIsteme kısmında sıkıntı yokbi engel çıkmasın yeter
Bu yılın başında aslında bunu alacaktım ama çevremdekiler ne gerek var felan gibi konuşunca bundan daha yüksek fiyata Philips süpürge aldım.Handandandan gülüm geçen hafta bu akıllı süpürgelerden bahsettik tontişimle , tontişim dediki ablası 4 bin liraya saplı süpürge almış başka bir tanıdığı da aynı fiyata akıllı süpürge almış evden çıkarken açıyormuş ,hatta uzaktan kumanda tarzı bir zamazingosu varmış evde değilken bile komut verip çalıştırıyormuş tertemiz yapıyormuş her yeri evde artık mobilyalarda toz bile olmuyor diyormuş kadın o kadar ki temiz yapıyormuş
Bir Allah bilir bir ben.allah korusun bir daha yaşatmasın önceki hastalığını, sen de çok çekmişsin be niranım rabbim bir daha öyle ağır sınamasın inşallah
valla dedikleri kadar iyiyse zaten en çok uğraştığımız iş zir zibil toz sil süpür iş yükünü acayip azaltır birde sensörlüymüş basamak v.s. olsa bile düşmüyormuş ya benim bile gönlüm kaydı ama eşim hayatta almazBu yılın başında aslında bunu alacaktım ama çevrendekiler ne gerek var felan gibi konuşunca bundan daha yüksek fiyata Philips süpürge aldım.
Keşke onu alana kadar bunu alsaymışım diyorum şimdi.
Aklımda hergün gelecek her işi yapacak bir yardımcı alma fikri var ama bu Corona illeti engel oluyor.
Bunu alsam süpür sil işi benden çıkar en azından gerisini de yaparım herhalde.
Hangisi mantıklı bilmiyorum ki
askpozitife yazdığın yazıyı okudum gülüm ve inan okuyup elimi göğsüme bastırdım gör daha neler yaşadı niranım burada minnacık yazıyla bu kadarını anlattı dedim rabbimin zor sınadığı kullardansın bundan sonrası hep iyi ve kolay olur inşallahBir Allah bilir bir ben.
Herşeyde yazıya dökülmüyor canım, yaşananları yazmayı bırak anlatmak bile yüzeysel kalıyor inan.
Aslına bakarsan bir telefon fiyatı canım.valla dedikleri kadar iyiyse zaten en çok uğraştığımız iş zir zibil toz sil süpür iş yükünü acayip azaltır birde sensörlüymüş basamak v.s. olsa bile düşmüyormuş ya benim bile gönlüm kaydı ama eşim hayatta almaz
tek sıkıntı yerde bir şey eşya v.s. bırakmayacaksın sen toplayacaksın yine
Ay sen kurtulmuşsun darısı bana canım ya ben karsilasmayada korkuyom görürsem o bende ben ondan kaçarım kesin :)kız korkma bundan seneler önce (o zamanlar 22-23 yaşlarındayım) ilk tayin yerindeyiz lojmanın en üst katta oturuyoruz ben banyo havalandırma camını açık bırakıp memlekete gitmişim geldim ki banyo da levabosunun üstte bile küçük siyah bir şeyler fare dışkısıymış(çatıdan girmiş namısıs) ben ne bileyim hayatım da fare mi gördüm ki dışkısını bileyimbanyo kapısını açık bırakıp işe güce dalınca oradan çıkıp mutfağa yerleşmiş tıngır mıngır bey tabi bunu gördük günlerce salon da bile kovaladık aynen senin gibi mutfağa girmeye korkar oldum bir gün mutfağın ışığı açıp girdim ki kalorifer peteğinin boruya tırmanıyor ilk defa tam gördüm anamm bildiğin minnak yuvarlak kulaklı çizgi film karakteri gibi bir şey yani tipi sevimliiii o benden ben ondan korkaraktan sonun da fare zehri koyduk her yere bir köşede ölmüş gitti tiksinmesem evin dışın da dursa kedilere köpeklere yemek verir gibi beslerdim bile yani korkma gülüm kapanı da almışsınız zaten yakalanır bu gün yarın sonrası mutfağı aklayıp paklaması kalır :)
3 uncu kattayız sağol canım nerden girdi nasıl girdi şaşkınım ilk defa fare ile uğraşıyom acayipte korkuyorumAlt katlarda mı oturuyorsun canım
Allah yardım etsin, zor gerçekten.
inşallah bu gece yakalanır kapana ve o cihaz işe yararda bir daha girmez insan rahat bile uyuyamıyor her bastığı dokundu şeyden tiksiniyor , ben gördükten sonra korkmam geçmişti ama yine de çok tiksiniyordum , inşallah bir an önce ileri de anlatacağın aksiyonlu anı olarak kalırAy sen kurtulmuşsun darısı bana canım ya ben karsilasmayada korkuyom görürsem o bende ben ondan kaçarım kesin :)
Şuan tıkır tıkır ses geliyor odada oturuyom korkuyom bakmaya bisey kemiriyo sanki
Bir yakalansa heryeri çamaşır suyundan geçirecem bende yerlerde siyah biseyler goruyom ay çocuklar bide yere elini vuruyor oynarken ☹
Hergun yerleri silecem artık
Sürekli ellerini yikattiriyorum uff az önce bide cihaz taktım elektrik prizlerine bütün odalara taktım fareyi ve bütün haşereleri uzaklastiriyormus kapanda kurdum inşallah ise yarar
Ah ah...askpozitife yazdığın yazıyı okudum gülüm ve inan okuyup elimi göğsüme bastırdım gör daha neler yaşadı niranım burada minnacık yazıyla bu kadarını anlattı dedim rabbimin zor sınadığı kullardansın bundan sonrası hep iyi ve kolay olur inşallah
vee artık gerçekten kendi ayakları üzerin de duran güçlü kadınların anadan öyle doğmadıklarını mutlaka ağır yaşadıkları şeyler sonucu böyle güçlendiklerine emin oldum sen muhteşem bir kadınsın annesin eşsin evlatsın öğretmensin arkadaş, dostsun aksini kim derse koca yalancının tekidir
eşim ikna olmaz o yüzden lafını bile açmam boşa nefes enerji israfı olur :)))Aslına bakarsan bir telefon fiyatı canım.
Ben almaya karar verdim gibi(%70)
Yarın tüm yorumları okuyup netlestireceğim.
Memnun kalırsam yazarım, eşini ikna edersin bi şekilde
Zemin kat gibi düşündüm niyeyse3 uncu kattayız sağol canım nerden girdi nasıl girdi şaşkınım ilk defa fare ile uğraşıyom acayipte korkuyorum
bazen diyorum iyi ki ahiret var iyi ki cehennem de var :)Ah ah...
Deve de kulak bile değil
Sebep olanlara yağmurlu günde tek damla suyum yok
seneler önce en üst kat 6. kattayken direk dışarı bakan banyo havalandırmasından girmişti çatıdan gelmiş meğerse , geçen sene de annemin 9. katta ki evine girmiş bina 11 katlıZemin kat gibi düşündüm niyeyse
Bizim karşı blokta da tüm katlara girmişti, balkon gider deliğinden girmiş meğer
Sağlığın sıkıntılı ama.eşim ikna olmaz o yüzden lafını bile açmam boşa nefes enerji israfı olur :)))
inşallah yorumlar hep iyidir de alınca da iyi ki almışım dersin
Evet, iyiki..bazen diyorum iyi ki ahiret var iyi ki cehennem de var :)
İnanırım.seneler önce en üst kat 6. kattayken direk dışarı bakan banyo havalandırmasından girmişti çatıdan gelmiş meğerse , geçen sene de annemin 9. katta ki evine girmiş bina 11 katlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?