Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen istersen Allah kısmet eder
İstemek dua niyetine geçer.
"İstemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir" der Muhammed Bozdağ.
Isteme kısmında sıkıntı yok bi engel çıkmasın yeter

Allahim tekrarlatmasin insallah canim kriz yaşadığı anlarda dikkatini dağıt hoşunagiden şeyler yaptir. Bide bence sofraya oturmadan onun karnını doyur. Sofraya yarı aç otursun.

bu gün 3 kere kahvaltı hazırladım ayrı ayrı pişir taşır bir hoş oldum öğle eşim geldi gitti , ardından benim sıpa fır fır döndü arkadaşı gelip alana kadar onu yolladım hemen banyoya girdim çıktım kuaförü aradım allahtan 20 dk müsaitiz dediler gittim dönüşte tontişime gittim(ben kuaföre giderken aramıştı )
5 den sonra 2 komşuya hayırlı olsun ve güle güle demek için uğradım (tayinleri çıktı gidecekler) ikisi de yine yoktu ama eşleri vardı , eve geldim yemek yok diye kolları sıvadım ablam aradı söz alışverişine çıkmışlardı gelin kızla onu anlatırken kapı çaldı evde bulamadığım komşu gelmiş içeri de girmedi kapı ağzın da konuştuk helalleştik 6 ya doğru eşim geldi o ara diğer evde bulamadığım komşum da geldi helalleştik akşam 7 buçuk olmadan yemeği yetiştirdim şükür , çamaşır vardı 2 sepet katla yerleştir derken ben çok yoruldum yattım uyudum 11 e doğru kalktım yemek yememiştim acıkmışım 2 kase cacık yedim mutfağı temizleyip topladım benim sıpa eve anca düştüüü ve açım dedi ona yemek ısıttım kaldırdım benim yine uykum geldi yaaaa öğleden sonra dışarıda olunca benim her şey sekteye uğruyor yada ben tembelliğe alışmışım lay lay lomm iş yapmaya ondan ondann

Bu yılın başında aslında bunu alacaktım ama çevremdekiler ne gerek var felan gibi konuşunca bundan daha yüksek fiyata Philips süpürge aldım.
Keşke onu alana kadar bunu alsaymışım diyorum şimdi.
Aklımda hergün gelecek her işi yapacak bir yardımcı alma fikri var ama bu Corona illeti engel oluyor.
Bunu alsam süpür sil işi benden çıkar en azından gerisini de yaparım herhalde.
Hangisi mantıklı bilmiyorum ki

allah korusun bir daha yaşatmasın önceki hastalığını, sen de çok çekmişsin be niranım rabbim bir daha öyle ağır sınamasın inşallah
Bir Allah bilir bir ben.
Herşeyde yazıya dökülmüyor canım, yaşananları yazmayı bırak anlatmak bile yüzeysel kalıyor inan.

valla dedikleri kadar iyiyse zaten en çok uğraştığımız iş zir zibil toz sil süpür iş yükünü acayip azaltır birde sensörlüymüş basamak v.s. olsa bile düşmüyormuş ya benim bile gönlüm kaydı ama eşim hayatta almaz
tek sıkıntı yerde bir şey eşya v.s. bırakmayacaksın sen toplayacaksın yine

Bir Allah bilir bir ben.
Herşeyde yazıya dökülmüyor canım, yaşananları yazmayı bırak anlatmak bile yüzeysel kalıyor inan.
askpozitife yazdığın yazıyı okudum gülüm ve inan okuyup elimi göğsüme bastırdım gör daha neler yaşadı niranım burada minnacık yazıyla bu kadarını anlattı dedim rabbimin zor sınadığı kullardansın bundan sonrası hep iyi ve kolay olur inşallah
vee artık gerçekten kendi ayakları üzerin de duran güçlü kadınların anadan öyle doğmadıklarını mutlaka ağır yaşadıkları şeyler sonucu böyle güçlendiklerine emin oldum sen muhteşem bir kadınsın annesin eşsin evlatsın öğretmensin arkadaş, dostsun aksini kim derse koca yalancının tekidir

Aslına bakarsan bir telefon fiyatı canım.
Ben almaya karar verdim gibi(%70)
Yarın tüm yorumları okuyup netlestireceğim.
Memnun kalırsam yazarım, eşini ikna edersin bi şekilde

Ay sen kurtulmuşsun darısı bana canım ya ben karsilasmayada korkuyom görürsem o bende ben ondan kaçarım kesin :)
Şuan tıkır tıkır ses geliyor odada oturuyom korkuyom bakmaya bisey kemiriyo sanki
Bir yakalansa heryeri çamaşır suyundan geçirecem bende yerlerde siyah biseyler goruyom ay çocuklar bide yere elini vuruyor oynarken ☹
Hergun yerleri silecem artık
Sürekli ellerini yikattiriyorum uff az önce bide cihaz taktım elektrik prizlerine bütün odalara taktım fareyi ve bütün haşereleri uzaklastiriyormus kapanda kurdum inşallah ise yarar

Alt katlarda mı oturuyorsun canım
Allah yardım etsin, zor gerçekten.
3 uncu kattayız sağol canım nerden girdi nasıl girdi şaşkınım ilk defa fare ile uğraşıyom acayipte korkuyorum

inşallah bu gece yakalanır kapana ve o cihaz işe yararda bir daha girmez insan rahat bile uyuyamıyor her bastığı dokundu şeyden tiksiniyor , ben gördükten sonra korkmam geçmişti ama yine de çok tiksiniyordum , inşallah bir an önce ileri de anlatacağın aksiyonlu anı olarak kalır

Ah ah...
Deve de kulak bile değil
Sebep olanlara yağmurlu günde tek damla suyum yok

Aslına bakarsan bir telefon fiyatı canım.
Ben almaya karar verdim gibi(%70)
Yarın tüm yorumları okuyup netlestireceğim.
Memnun kalırsam yazarım, eşini ikna edersin bi şekilde
eşim ikna olmaz o yüzden lafını bile açmam boşa nefes enerji israfı olur :)))
inşallah yorumlar hep iyidir de alınca da iyi ki almışım dersin

3 uncu kattayız sağol canım nerden girdi nasıl girdi şaşkınım ilk defa fare ile uğraşıyom acayipte korkuyorum
Zemin kat gibi düşündüm niyeyse
Bizim karşı blokta da tüm katlara girmişti, balkon gider deliğinden girmiş meğer

Zemin kat gibi düşündüm niyeyse
Bizim karşı blokta da tüm katlara girmişti, balkon gider deliğinden girmiş meğer
seneler önce en üst kat 6. kattayken direk dışarı bakan banyo havalandırmasından girmişti çatıdan gelmiş meğerse , geçen sene de annemin 9. katta ki evine girmiş bina 11 katlı

eşim ikna olmaz o yüzden lafını bile açmam boşa nefes enerji israfı olur :)))
inşallah yorumlar hep iyidir de alınca da iyi ki almışım dersin
Sağlığın sıkıntılı ama.
Bence olumsuz düşünme, ikna olabilir.
Önce video reklamını felan izlet, direk isteme.
Alanlardan ve memnun kalanlardan felan bahset.
Yada süpürge işini onlara ver

seneler önce en üst kat 6. kattayken direk dışarı bakan banyo havalandırmasından girmişti çatıdan gelmiş meğerse , geçen sene de annemin 9. katta ki evine girmiş bina 11 katlı
İnanırım.
8.katta oturuyorum eve girmedi ama çatı katındaki depoya daha büyük olanı girmiş, eski elektrikli süpürgemi oraya bırakmıştım, dış kasasını komple yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…