Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Offf çok fena aşırı korkarım ama nasıl yakalanır bilmem

Gözün aydın canımrahat atlatmışsınız
Mama sandalyesi kullanıyo musun canım ona seveceği tabaklar al süsleyerek hazırla çocuk için çatal kaşık bıçak al çok hoşuna gider zamanla alışır çok uzun sürmez

Offf çok fena aşırı korkarım ama nasıl yakalanır bilmem
Annem ağırda fareleri yakalamak için yapışkan bir jel vardı gittiği yollara sürer ve yiyecek katarak öyle yakalardı. Yada fare zehirli yiyecek bırak makinanın arkasına orda yediğinde zehirlenmiş olur

TemelinSafinazi misafirlerden ayıkıpta buralara gelemiyon canım :))
Hazır sen misafire alışmışken ben de mi gelsem sizin oraya denizene dersin
Her zaman kaptan beklerim ama öyle güzel bir memleketin denizi dururken de buraya denize gelen de ne biliyim

Handandandan kaptanım misafir yok şu an annemin evi baştan aşağı yeniliyoruz boya badana eşya ince temizlik var eski kırık dökük her şey ayıklanıyor yarın da mobilya filan bakacaz baya yoğun yani ben buraya tatile gelemedim evdeyken tatili yaşamışım meğer 3 aylık karantinada

Selam kızlar dun bı kez gırdım baktım ama yazacak halım yoktu tansiyonum dusuyor tum gun yattım cuma yola cıkacaz esımın aksam çalışıyo olması sıkıntı oldu hergun bırsey ıcın sabahları dısarı cıkıyorum yarında kuafore gıdıcem dip boyam ıcın hafta sonu lazere gıtmıstım zaten. Hayırlısı ile dugunumuzu yaparız cok tedirginim korona dan dolayı biz yetıskınız daha temkinliyız ama cocuklar kucuk Allah yardımcımız olsun

Valla benimki daha memeden kesmeden böyle zaten çok sinirli

Herkese hayirli aksamlar
Gecmise baslıyim dedim baka baka pes edip bıraktım

Allah anali babali büyütsün insallah canim, Hayirli evlat olsun ins Fit mutlu anne Ucmelekannesi
sagol canim allah razi olsun
Gecmis olsun canim

Allah yardimciniz olsun kimsede bir sikijti cikmadan dugununuzu yapin gelin ins

masallah yaaa azmine hayran kaldimm
allah rahmet eylesin
allah sabir versin bakicina
Bu günden sonra yapayım 9metre hol var bende müzük dinleye dinleye dolanırım
benim basim donuyo koridorda git gel yapmak
masallah yaa
insallah bu sefer korursun canim:)
iyi tarafindan bak
girip.biseyler yiyemiyosun
Kızlar ev işlerinden yoruldum, bunaldım, günler bana yetmez oldu.
Az önce A101 kataloğunda bunu gördüm, kullananınız yada çevrenizde kullanan var mı? Var ise memnun musunuz

Eki Görüntüle 2662660
esimin halasinda var ama ben hic sevmiyorum
sadece ortadakileri aliyo.haliya felan takilip kaliyo.basinda beklemek lazim duzeltmek icin.ama hangi marka ve fonksiyonlarini bilmiyorum.heralde en icuzlarindan almisti
Ucmelekannesi ve I Ilyusa ne durumdasınız kızlar, diyet nasıl gidiyor, listeye girecek kıvama gelebildiniz mi?
bu hafta giremem ama haftaya girerim diye dusunuyorum
bu gün resmi tatilmiş 15 temmuz ben unutmuşum:))
rabbim bir daha o günleri yaşatmasın ülkeme , milletime..
amin insalalh
sehitlerimizin mekani cennet olsun

Herkese hayirli aksamlar
Gecmise baslıyim dedim baka baka pes edip bıraktım

Allah anali babali büyütsün insallah canim, Hayirli evlat olsun ins Fit mutlu anne Ucmelekannesi
Sağol canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim insAllah

Bu arada yazılan güzel mesajları gördüm ama cevaplama fırsatım olmadı hepinizden Allah razı olsun

Ne kadar güzel , mesleğiniz nedir

Ben yağı yarım çay bardağı koydum, bazı malzemeleri de kendime göre azalttım Canim

Gecmis olsun canim

Allah yardimciniz olsun kimsede bir sikijti cikmadan dugununuzu yapin gelin ins
saol canım Allah razı olsun
bi kac gundur siteye giremiyorum yaaa
niye boyle oluyokii
benim de oluyordu ya donuyordu hata veriyordu bugun normal ama
Sağol canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim insAllah

Bu arada yazılan güzel mesajları gördüm ama cevaplama fırsatım olmadı hepinizden Allah razı olsun
Canım gozun aydın saglıkla gelmıs bebegın gule gule buyutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…