- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.481
Offf çok fena aşırı korkarım ama nasıl yakalanır bilmemKızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi
Gözün aydın canımrahat atlatmışsınızKızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Nihayet başardım ama bebeğim öyle bir depresyona girdiki tarifi mümkün değil.
Resmen şiddete maruz kalıyorum, ısırıp morartmadığı yer kalmadı vücudumda.
Sürekli birşeyleri fırlatıp kendini yere atmaya başladı.
Biz yemek yerken masaya çıkıp ne varsa yüzümüze, duvarlara atıyor
Ne kadar sürer bu durum sizce
7 hafta yazmışlar süreye onu okuyunca fark ettim canım ben de sonradanYine de hızlı tabii
çok heyecanlıyım inşallah bu hafta iyi kilo vermiş olurum. O yüzden 3 günlük daha sebze ağırlıklı besleneceğimGünaydın Kızlar
Tartıya 2 gün kala menülere dikkat edelim
Amin inşallahbu gün resmi tatilmiş 15 temmuz ben unutmuşum:))
rabbim bir daha o günleri yaşatmasın ülkeme , milletime..
Annem ağırda fareleri yakalamak için yapışkan bir jel vardı gittiği yollara sürer ve yiyecek katarak öyle yakalardı. Yada fare zehirli yiyecek bırak makinanın arkasına orda yediğinde zehirlenmiş olurOfff çok fena aşırı korkarım ama nasıl yakalanır bilmem
Her zaman kaptan beklerim ama öyle güzel bir memleketin denizi dururken de buraya denize gelen de ne biliyimTemelinSafinazi misafirlerden ayıkıpta buralara gelemiyon canım :))
Hazır sen misafire alışmışken ben de mi gelsem sizin oraya denizene dersin
Valla benimki daha memeden kesmeden böyle zaten çok sinirliKızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Nihayet başardım ama bebeğim öyle bir depresyona girdiki tarifi mümkün değil.
Resmen şiddete maruz kalıyorum, ısırıp morartmadığı yer kalmadı vücudumda.
Sürekli birşeyleri fırlatıp kendini yere atmaya başladı.
Biz yemek yerken masaya çıkıp ne varsa yüzümüze, duvarlara atıyor
Ne kadar sürer bu durum sizce
sagol canim allah razi olsunHerkese hayirli aksamlar
Gecmise baslıyim dedim baka baka pes edip bıraktım
Allah anali babali büyütsün insallah canim, Hayirli evlat olsun insFit mutlu anne Ucmelekannesi
Gecmis olsun canimSelam kızlar dun bı kez gırdım baktım ama yazacak halım yoktu tansiyonum dusuyor tum gun yattım cuma yola cıkacaz esımın aksam çalışıyo olması sıkıntı oldu hergun bırsey ıcın sabahları dısarı cıkıyorumyarında kuafore gıdıcem dip boyam ıcın hafta sonu lazere gıtmıstım zaten. Hayırlısı ile dugunumuzu yaparız cok tedirginim korona dan dolayı biz yetıskınız daha temkinliyız ama cocuklar kucuk Allah yardımcımız olsun
masallah yaaa azmine hayran kaldimmEki Görüntüle 2662281
@zsaracoglu 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (655. Etap) : 91,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 64,80
Verilen Toplam Kilo : 26,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 28,79%
Toplam Süre : 28 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,03%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 936
Sevgili zsaracoglu 29 Aralık 2019 (655. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 657. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 26,20 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
*İşte benim karnemkarnemi gördünüz mü kızlar? darısı sizlere canlar çok mutluyum
allah rahmet eylesinKızlar selamlar
Nasılsınız herşey yolundadır umarım
Ben dün ve bugün izinliydim yeni bakıcıyla kalabilmek için ama bakıcımızın babası vefat etti ne yazık ki dün geceve bu hafta gelemeyecek doğal olarak tabii, ben de ne yapacağımı düşünüyorum kara kara
Artı büyük kızımın okul işlerine koşturuyorum
Anaokuluna devam edecekti yine ama rapor almaya gittiğimiz yerde gerek olmadığını söylemişler şimdi ilkokul 1 için ne yapsak diye düşünüyoruz
@zumazuma Allah yardımcınız olsun canım, Allahım tez vakitte kurtarsın teyzenleri
Ve başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
benim basim donuyo koridorda git gel yapmakBu günden sonra yapayım 9metre hol var bende müzük dinleye dinleye dolanırım
@Elif yildizz 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (676. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 63,90
Verilen Toplam Kilo : 12,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,92%
Toplam Süre : 7 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,27%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.729
Sevgili Elif yildizz 24 Mayıs 2020 (676. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 678. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 12,10 kilo vermiş olarak ve 64 kilo olan hedefini 101% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Bu da hızlı gonzales elifimizin
insallah bu sefer korursun canim:)Eki Görüntüle 2661289
@Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (656. Etap) : 65,70
Bitiş Kilosu (682. Etap) : 56,40
Verilen Toplam Kilo : 9,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,16%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,62%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 404
Sevgili Jasminium84 3 Ocak 2020 (656. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu ikinci mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 10 Haziran 2020 (682. etap) tarihinde toplamda 9,30 kilo vermiş olarak ve 57 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Notlar: Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
- Yarışmacımız 658. ve 663. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Bu karne yarışmacımızın üçüncü mezuniyet karnesidir. İkinci mezuniyetinde (630. etap) mükerrer karne uygulaması olmadığından karne hazırlanmamıştır.
- İlk mezuniyet karnesi (537. etap) detayları aşağıda yer almaktadır:
iyi tarafindan bakKızlar eve fare dadandı mutfağa girmeye korkuyorum
Sürekli bulaşık makinesinin arkasından kemirme sesi geliyor kendisiyle hiç karşılaşmadım karşılaşırım diyede ses yaparak gidiyorum kaçsın görmeyim diye
Bugün fare kapanı aldım kapana yakalanırsa nasıl bakacam
Bugun birde kapakla beraber haşere uzaklaştırıcı cihaz aldım daha kullanmadım. Kapanı önce kullanıyom sonra cihazı kullanayim diye düşündüm işe yararmi hiç kullanan var mı fareyide uzaklastiriyormus ses dalgalarıyla
Acayip kokuyom ya mutfaktan alacağımı alıp kaciyom resmen küçücük fare evi ele geçirdi
esimin halasinda var ama ben hic sevmiyorumKızlar ev işlerinden yoruldum, bunaldım, günler bana yetmez oldu.
Az önce A101 kataloğunda bunu gördüm, kullananınız yada çevrenizde kullanan var mı? Var ise memnun musunuz
Eki Görüntüle 2662660
bu hafta giremem ama haftaya girerim diye dusunuyorumUcmelekannesi ve I Ilyusa ne durumdasınız kızlar, diyet nasıl gidiyor, listeye girecek kıvama gelebildiniz mi?
amin insalalhbu gün resmi tatilmiş 15 temmuz ben unutmuşum:))
rabbim bir daha o günleri yaşatmasın ülkeme , milletime..
Sağol canım Allah razı olsunHerkese hayirli aksamlar
Gecmise baslıyim dedim baka baka pes edip bıraktım
Allah anali babali büyütsün insallah canim, Hayirli evlat olsun insFit mutlu anne Ucmelekannesi
Allah analı babalı büyütsün canımSağol canım Allah razı olsunçok teşekkür ederim insAllah
Bu arada yazılan güzel mesajları gördüm ama cevaplama fırsatım olmadı hepinizden Allah razı olsun
TeşekkürlerAllah analı babalı büyütsün canım
Ne kadar güzelMerhaba evet dogu afrikada ruandada yasiyorum burda tropikal meyveler avokado vs cok cok ucuz o kismi guzel ama peynir zeytin yogurt gibi seyler cok pahali kepek ekmegi vs sadece buyuksehirde satiliyor bazi sebzeler yok ama iki senedir burda calisiyorum alistim buranin mutfagina her sey organik ustelik pazarda :)
Ben yağı yarım çay bardağı koydum, bazı malzemeleri de kendime göre azalttım CanimAfiyet olsun, güne hızlı başlamışsın ama gün boyu acısı çıkmış :)
Afiyet olsun, kekin tarifini alsak mıçok severim kek ama malum diyette yiyemiyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun rakibem
saol canım Allah razı olsunGecmis olsun canim
Allah yardimciniz olsun kimsede bir sikijti cikmadan dugununuzu yapin gelin ins
benim de oluyordu ya donuyordu hata veriyordu bugun normal amabi kac gundur siteye giremiyorum yaaa
niye boyle oluyokii
Canım gozun aydın saglıkla gelmıs bebegın gule gule buyutunSağol canım Allah razı olsunçok teşekkür ederim insAllah
Bu arada yazılan güzel mesajları gördüm ama cevaplama fırsatım olmadı hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?