Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çökelek kavurması nasıl oluyor afiyet olsun canım
Afiyet olsun hafif olmuş
Rakibem Bugün süpersin afiyet olsun :)
Afiyet olsun güzel ve hafif menü

Çökelek kavurması nasıl oluyor afiyet olsun canım
Biz soğanı kavurup istenen baharatları ve pulbiber attıktan sonra çökeleği ekleyip biraz daha kavuruyoruz, istersen bir miktar da maydanoz eklenebilir.
Yumurta kırmıyoruz ama üstüne

Biz soğanı kavurup istenen baharatları ve pulbiber attıktan sonra çökeleği ekleyip biraz daha kavuruyoruz, istersen bir miktar da maydanoz eklenebilir.
Yumurta kırmıyoruz ama üstüne
Yarın kahvaltıda deneyim sağol canım

Mama sandalyesini kaldırdık canım, 1 yaşında iken atlamaya başlamıştı.
Hala unutmadı memeyi, zorla uyuttum şimdi
İlk zamanlar zorlanır ama zamanla alışır uykuları bile düzene girer
Sakinleşmesi için de severek oynayıp vakit geçireceği bi oyuncak falan iyi olabilir dikkatini memeden başka bi yere çekmiş olursun

Ben yağı yarım çay bardağı koydum, bazı malzemeleri de kendime göre azalttım Canim Eki Görüntüle 2662909
bende diycektim siviyagi cok diye tarifte
Bizde problem yok canım
ogleden sonra rahatca girdim.insalah bidaha olmaz boyle
Marka model nedir acaba
markasini bilmiyorum ama yarin sorar ogrenirim insallah
Bende netleştirdim alacağım ama hangi modeli alsam kadar veremedim, A101 'e gelen en alt seri, almışken üst modelleri mi alsam bilmiyorum
almisken bence iyisini al abla eger arada cok fiyat farki yoksa

İlk zamanlar zorlanır ama zamanla alışır uykuları bile düzene girer
Sakinleşmesi için de severek oynayıp vakit geçireceği bi oyuncak falan iyi olabilir dikkatini memeden başka bi yere çekmiş olursun
Ah canım, olmuyor, bildiğin gibi değil

Afiyet olsun hafif olmuş
Çarşamba perşembe ve cumartesi pazarı ekmeksiz hafif geçirmeye karar verdim
Açlık pek aramıyorum alıştı artık bünyem önceden sürekli atıştırma isteğim vardı bastırdım şu ara böyle devam edicem şimdilik

Ah canım, olmuyor, bildiğin gibi değil
Benimki 1.5 yaşında hiç durmuyo biyerlere tırmanıyo ablalarını hırpalıyo ne kadar dolap varsa döküyo istediği olmasın hayır de kendini yerlere atıyo çocuklar çok fena çeşit çeşit huyları var
Umarım çabucak atlatırsınız

Cumartesi Pazar değil de Pazartesi Salı yapsan daha iyi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…