Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiloları verdim verdim, kilo vermem yavaşladı, gerçi şu an regl dönemindeyim. İnşallah hızlanır bitince

Gerçi eve geldiğimde 64 kiloydum Bence yarın 63lü bir rakam gelicem. İNŞALLAH !!!!!

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 kivi

ÖĞLE: 1 şeftali

ARA: 3 erik

2 saat sonra: 1 orta boy cappucino

AKŞAM: 1 yeşil elma + 7 yeşil erik + 7 çilek

Toplam 20 dakika spor

2 litre su

Son düzenleme:
Selamlar kızlar, bireyselde 2.olmuşum, çok sevindimmm ya demekki azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor

Dünkü menüm

Sabah
Yarım tabak türlü (çok saçma ama akşam yemeyince sabah akşamki yemekleri canım çekiyor, ısıtıyorum sabah yiyorum bende)

Öğle
1 kase çorba
1 tabak türlü
1 bardak ayran

Ara: 1 domates+1 salata

Akşam
1 domates+1salata
1 bardak cacık
2 dilim kahvaltılık helva (Kan şekerim düştü diye yedim bunu da.)

Bu sabah yarım kilo fazla çıktım sanırım akşam yemeğini geç yediğimden dün lazer seansım vardı ordan sonrada baya gezdim 11'de evdeydim dışarda hiçbirşey yemedim ama eve gelince başım döndü dayanamadım yedim, o yüzdende 500 gr fazla çıktım umarım yarın öyle olmaz.

Spor: 2 saat yürüyüş.

kaç gündür evimde alçı badana dogalgaz döşeniyor 6 gündür üst katımda eltimin inşaatı bitmemiş evindeyim biran önce bitsede evime geçip temizleyip düzgün diyetime uyayım.buzdolabım aşagıda gündüz ne bulduysam yiyorum inşallah kilo almadan atlatırım

noracım tekrar tebrik ediyorum. hakikaten insan isteyince güzel şeyler oluyor. ben bu takıma girdiğimden beri çok ilerleme kaydettim. ocak ayından beri kilo vermeye çalışıyordum. ama hep üstüne alıyordum. takıma gireli 3 kilo verdim.hem de sağlıklı beslenerek. ama verecek 20 kilom var. burada hedefime ulaşcağıma inanıyorum. birbirimizi desteklersek ideal kilolarımızla mezun olacağız.

fadimecim işini bitir de aaramıza dön. sen, ben murch hemen hemen aynı kilolardayız. yarış yaparız.birbirimizi destekleriz. daha güzel kilo veririz.

doksanaltmışdoksan canım cumaları bile diyetini bozmuyorsun.bireyselde sen de derece hakettin.haftaya bi derece bekliyoruz senden

kızlar bugün bütün gün toplatılarla uğraşmaktan giremedim....
sabah 1 bardak şekersiz çay
haşlanmış yumurta ve zeytin yedim
öğlen kocaman bir tabak cacık
şuanda salata ve 2 adet elma yedim.. yeme faslını kapattık...
şimdi yüzmeye gidiyorum spora devammmm...arkadaşlar....

teşekkürler cnm regl dönemimdeyim, o yüzden dereceye giremedim + noracım daha yeni başladığı için şimdi kilolar hızlı gider, ileride yavaşlayacak, azmi bozmak yok !!!! kilolar kurtulamaz elimizden. ama aynen devam, hiçbişekilde kaçamak yapmıyorum bende

600 gram daha gitmiş......

63.7 kiloyum artık

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH: 1 kivi

ÖĞLE: 1 yeşil elma

AKŞAM: 1 elma + 6 erik + 3 yemek kaşığı yulaf kepeği, lor peyniri ve 1 yumurtadan yapılmış krep

toplam 2 litre su

Son düzenleme:

Şu 3.7 kiloyu mutlaka 15 günde vermem lazııım!!!!!!!!!!!!!!!!! Offfffffffff hadi artık 60 olayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar selamlar, bir kaç hafta önce spora başlayacaktım hiç bir branşta yer yoktu teniste hala yer yok ama pilateste varmış, dün diz üstü bir elbise giydim bacaklarım çok kötü durdu ya, sallanıyor resmen etlerim kollarımda hamur gibi, yumuşacık tüm vucüdum ya, sıkılaşmak istiyorum, 906090 cnmm sen pilatese gidiyordun nasıl sence gitmeli miyim, sıkılaşmanın yanında az birazda incelsemde çok iyi olur öözellikle baldırlarımdan. 1 kişilk boş yer var şu an 8-9 grubunda haftada 2 gün 1'er saat, akşama kayıt yaptırıcam sanırım.

Kesinlikle gitmeni öneriyorum Canim. Ben simdi latin danslarına başladım
Vücudunu cok güzel sekillerindiriyor :) salsa jive bachata rumbaaaaaaa bu sabah 63.5 kilo geldim. Son hızla eriyorum !!!!

Kesinlikle gitmeni öneriyorum Canim. Ben simdi latin danslarına başladım
Vücudunu cok güzel sekillerindiriyor :) salsa jive bachata rumbaaaaaaa bu sabah 63.5 kilo geldim. Son hızla eriyorum !!!!

Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğle meyve salatası

2 saat sonra 1 tabak beyaz peynirli salata

1saat sonra 1 cappucino ( icine seker koymuşlar maalesef )

1 saat spor

Son düzenleme:
günaydın kızlar... bu hafta dengeleri değiştiyorum artık çünkü temmuzun ilk haftası 60 ları görmem lazım....
bugünkü menüm sabah 1 dilim karpuz..
şuan sütlü necafe içiyorum...
öğlen 1 adet haşlanmış yumurta ve domates salatalık yiyeceğim...akşamda sadece 2 adet elma..sonra doğru denize....

Fadıme abla bıran once ınsaatı hızlandırıp bıtır artık o tempoda kılo lmaman mumkun deıl ısık hızıyla beklıyoruz senı...

Ahh cnmm aslında bırbırımızı yonlendırerek guzel bır sıstem tuturabılırız benımde cok ıhtıyacım var kı ben 87 den 77 ye kadar dusmustum sonra nasıl gerı geldı bu kılolar hıc anlamadım valla

Şu 3.7 kiloyu mutlaka 15 günde vermem lazııım!!!!!!!!!!!!!!!!! Offfffffffff hadi artık 60 olayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Walla cnmm senı saskınlıklar ıcınde ızlıyorum 79 dan 60 lara kadr dustun senın kadar hızlı kılo veren bırını daha gormedım msallah

Cnmm plates cok etkılı bı spor kesınlıkle katılmalısın farkı goreceksın emınım...

Kızlarrr Tünaayyddıdnnnn ;

Kusuruma bakmayın lısteyı yaptıktn sonr ugrayamadım bıdaha cumartesı aksamına kadar denetleme vardı hesapları kontrol ettık allaha sukur sorunsuz gıttler...Ama bende bıttık yanı...

Gecen hafta hıc ama hıc dıkkat etmedım ıtıraf edıyorum bıde regl oldum ustune aslında aksamları yemek yemedım ama oglenlerı baya baya fast food beslendım.77 kıloya kadar dusmusken bıda bu kıloları gerı almam ben derken nasıl olduda bu duruma geldım ben anlamadım gıttı belımde sankı sısme bı sımıt var gıbı rezalet bı durum...Karpuza yuklenıyım dıorum ama oda sekerlı cokta dıyet meyvesı deıl dıolar napmalıyım sızce ?

Bugün sabah;

3 dılım beyaz peynır
1 dılım karpuz

Öğle;

k fleks

Akşam;

Meyve olerak gecıstıreyım dıorum ama bakalım ıns...

***9. Takım bireysel dereceler***

1 Nora 2,58
2 antsibel 1,95
3 Yirmi 0,82
4 Doksanaltmısdoksan 0,61
5 Nagieymen 0,00
6 Mursh: 2,41

Selamlar kızlar, h.sonu diyet yönünde baya kötü geçti, pilatese başlayıp bari vucüdumu şekillendireyim dedim, kalan 1 kişilk yer de dolmuş bende ki şans ya bir türlü gidemedim şu pilatese. Yer açılana kadar ramazan gelir sanırımTenis ve fitness'ta da yer yok, bende karar verdim Ebru Şallı'nın videolarını izleyip her akşam 1 saat pilates yapayım diyorum, ramazan'a kadar birşeyler yapmam lazım, çünkü ramazanda spor da yapamam, artı üzerine birde kiloda alırım kesin. Videoları inceleyeyim de akşam başlayayım bari.

kızlar moralim çok bozuk cumartesi oruç tutmuştum.oruçken 83 ü bile görmüştüm.ne olduysa dün oldu.yemeğimi abartmamama rağmen 2 kilo almış görünüyorum.şiştim birden.ne oldu anlamadım.reglim de yakın değil...off offf bir ileri iki geri yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…