Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok uzun olmuş, o dizler sana ölene kadar lazım, şimdiden çürütme
Dikkat et fazla da yorma kendini çok yürümüşsün
aslinda 1 saat bantta tempolu yurumustum
sonra gorumcem geldi
hadi yuruyelim dedi geri 1 saatde onunla yurudum.yarin dinlenirim heralde yurumem
Bizimki herkesi tartaklıyor, sütten kesmeden evvel bi bana karışmıyordu, menfaati kalmayınca bana da başladı.
Hep tepelerde, dün tezgahtan düştü, kaşla göz arası
alalhtan bisey olmamis
kizim 6 yasinda bende biraktiramiyorum.bardakla icmiyo
iyi tarafindan bak abla
en azindan annenlerde daha rahat olursun
ozamana kadar biterse yada cok azalirsa
normal dogumdu dimi canim
bide sarilik icin pencerenin onune gunese koyun diyorlardi burdaki dr lar
Burada sela okunmaya başladı, yıllar önceki gibi...
Rabbim bir daha yaşatmasın
amin insallah
kac senesi vardi emekli icin abla

Kullanma bence, adet kanaması ile toksinleri atıyorsun çünkü

Benimkinin de özü sinirli zaten, şimdi dozu arttı, resmen şiddete uğruyorum, her yerim diş ve tırnak izi, patileyip duruyor
Özellikle gogsum harita gibi tırnak izleri şimdi karnımı açıp sap şap vuruyor meme emerken bir de onu öğrendi içim dışıma çıkıyor yav

Başın sağolsun cnm. Enişteme Allah rahmet eylesin.
Teyzenlerede çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın

kız benim ki 10 gün bazen 12-15 gün sürüyor :))
istese hemen olabilir emekli maaşını alabiliyor geçen şubattan beri 50 yaşına girdi de :) 17 yaşın da sağlık memuru olarak çalışmaya başlamış sonra hem çalışmış hem okumuş işte gülüm

Kullanma bence, adet kanaması ile toksinleri atıyorsun çünkü
geçen ay kullanmadım zaten , doğru diyorsun gülüm kullanmayayım en iyisi onun da bedene faydası var ki rabbim her ay bunu görecek şekil de kadınların bedenlerini yaratmış:)

Allah ım bağışlasın annesine babasına.

Nasılsın ekim ablacım.
çok şükür iyiyim kuzumm valiz hazırlığına girdim hafta sonu memlekete gidicez allah nasip ederse heyecanlıyım bacım erkek kardeşlerim de gelecek ablam zaten memlekette senelerdir ilk defa hep beraber olacağız :))
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

normal dogumdu dimi canim
bide sarilik icin pencerenin onune gunese koyun diyorlardi burdaki dr lar
evet cnm normal oldu evet kizidma sarılık olunca bana da onu diyen oldu ama doktor muydu annemler kıydı hatrlamiorm
Doğum yaptım mı cnm. Pek giremiyorum bu aralar yoğunluktan.
Rabbim hayırlı salih evlatlardan etsin bebeğini.
yaptım çok şükür cnm saolasin Allah razı olsun amin insAllah
annen yanın da değil mi gülüm
Değil abla bı gece hastanede bı gece evde kaldı yanımda saolsun iki gündür de bekâr kız kardeşim yanımdaydı ama sabah gidicek artık malesef ablamın kp vefat etti onun çocuklar annemlerde kalır yarın annlerde cenaze evine gidecek olunca kız kardeşim bakacak çocuklara biz normale donucez artık şükür acil ihtiyaclarj görecek kadar toparladim hallederim

Bizimki herkesi tartaklıyor, sütten kesmeden evvel bi bana karışmıyordu, menfaati kalmayınca bana da başladı.
Hep tepelerde, dün tezgahtan düştü, kaşla göz arası
Tüh oluyor ya gözünün önünde oynayan çocuk bir bakıyorsun düşmüş ciddi bir şey olmasın da mühim olan o
Yat dinlen canım
Bende efkarlı günümdeyim
Bende biraz BDV takılacağım, bakayım millette ne dertler varmış, halime şükredeyim biraz
Niye sıkkınsın bu kadar canım ?

allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…