- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.581
Çok uzun olmuş, o dizler sana ölene kadar lazım, şimdiden çürütme
aslinda 1 saat bantta tempolu yurumustumDikkat et fazla da yorma kendini çok yürümüşsün
alalhtan bisey olmamisBizimki herkesi tartaklıyor, sütten kesmeden evvel bi bana karışmıyordu, menfaati kalmayınca bana da başladı.
Hep tepelerde, dün tezgahtan düştü, kaşla göz arası
kizim 6 yasinda bende biraktiramiyorum.bardakla icmiyoÇok zor oluyor benim kızım yakalarımı çekiyordu anne bi kere emeyim diye gözlerim doluyordu
Biberona alıştı şimdide biberonu bırakmıyor
4.5 yasindabardakla sut içmiyor biberonu vermeyince bağıra bağıra ağlıyor
iyi tarafindan bak ablabenim malum dönem başladı(2 -3)gündür belirti vermişti belden hafif sol taraftan belli bir noktadan kasık ve bacağa inen damar gibi belli bir hattan deli ağrıyordu akşam üstünden 1 saat öncesine kadar uğundurdu namısıskadın doğumcunun aşırı ağrın olduğun da yut dediği ilacı yuttuktan neredeyse 2 saat sonrası işe yaradı birde yoğunlaştırılmış at kestanesi kremi sürdüm alev alev yakıyııdııı mis gibii şükür şimdi rahatladım hafif bacağım da kaldı ağrı
yavv hiç bir yolculuğu ıskalamıyor malum dönemiminşallah tam yarına başlarda cumartesiye azalır 1 hafta erken oldum stresten yavv ben yol yolculuk sevmiyiiim işte
normal dogumdu dimi canimhb abla çok şükür ilk gunlere göre toparladim baya ağrılarım azaldı dikişler oturup kalkarken biraz çok olunca zorluyor bebiste yavaş yavaş iyice alıştı gibi emiyor şükür ama yetip yetmediği konusunda tereddütteyim
amin insallahBurada sela okunmaya başladı, yıllar önceki gibi...
Rabbim bir daha yaşatmasın
kac senesi vardi emekli icin ablahiç ıskalamıyorum yolculuğu sanki iyi bir halt ya
doktorun verdiği regl azaltıcı var en yoğun 2 günü yutuluyor sonra azalıyor onu yutarım yine
20 senedir her sene 1-2 kere memlekete gitmek için uzun yol gidiyoruz ben alışamıyorum strese giriyorum eşim hayırlısıyla emekli olsa da yerleşsek de yol derdim bitse :)))
Doğum yaptım mı cnm. Pek giremiyorum bu aralar yoğunluktan.Yapıyor abla bklm insAllah ediyorum bklm yok fırsat buldukça yatıp dinleniyorum
Kullanma bence, adet kanaması ile toksinleri atıyorsun çünkühiç ıskalamıyorum yolculuğu sanki iyi bir halt ya
doktorun verdiği regl azaltıcı var en yoğun 2 günü yutuluyor sonra azalıyor onu yutarım yine
20 senedir her sene 1-2 kere memlekete gitmek için uzun yol gidiyoruz ben alışamıyorum strese giriyorum eşim hayırlısıyla emekli olsa da yerleşsek de yol derdim bitse :)))
düzenli uyku metoyu daha iyi çalıştırıyor gülüm sen bize uyma biz vampirella gibi gececiyiz :)Akşam pul biberli yoğurt yedim 10dan beri uykum varsohbette guzel
Özellikle gogsum harita gibi tırnak izleri şimdi karnımı açıp sap şap vuruyor meme emerken bir de onu öğrendi içim dışıma çıkıyor yavBenimkinin de özü sinirli zaten, şimdi dozu arttı, resmen şiddete uğruyorum, her yerim diş ve tırnak izi, patileyip duruyor
annen yanın da değil mi gülümYapıyor abla bklm insAllah ediyorum bklm yok fırsat buldukça yatıp dinleniyorum
Başın sağolsun cnm. Enişteme Allah rahmet eylesin.teşekkür ederim cnm.
aynen hepsi bir günde oldu. neyse ki teyzemler iyi.
Allah razı olsun. kurtuldular şimdi annemlerde kalacaklar bir süre.
Allah razı olsun cnm
Allah razı olsun. Allah kötü günde yar ve yardımcımız olsun inşallah.
teşekkür ederim. kurtuldular çok şükür.
Allah razı olsun teşekkür ederim.
Allah razı olsun. kurtuldular çok şükür. annemde kalacaklar bir süre.
Allah razı olsun cnm.
Allah razı olsun canım.
Allah razı olsun canım.
Allah razı olsun cnm.
Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Evet kurtuldular çok şükür şimdi annemlerde kalacaklar bir süre.
iyi geceler arkadaşlar. Neyseki çayelinde teyzemler iyi durumda. şehir merkezinde annemlerde kalacaklar. Dün de iş çıkışında eşim aldı beni, direkt cenaze evine gittik. yol uzundu, giderken yol üstünde pizza yedik cenaze evine aç gitmeyelim diye. dün cenaze evine gitmek için araba kiralamıştık. bugünde bizdeydi araba. gezelim dedik. ortaköye gittik. orda da kumpir meşur gidince ondan yedik. ben bu hafta hiç dikkat edemedimdüzenim çok bozuldu. yarın toparlamaya başlayacağım
kız benim ki 10 gün bazen 12-15 gün sürüyor :))aslinda 1 saat bantta tempolu yurumustum
sonra gorumcem geldi
hadi yuruyelim dedi geri 1 saatde onunla yurudum.yarin dinlenirim heralde yurumem
alalhtan bisey olmamis
kizim 6 yasinda bende biraktiramiyorum.bardakla icmiyo
iyi tarafindan bak abla
en azindan annenlerde daha rahat olursun
ozamana kadar biterse yada cok azalirsa
normal dogumdu dimi canim
bide sarilik icin pencerenin onune gunese koyun diyorlardi burdaki dr lar
amin insallah
kac senesi vardi emekli icin abla
geçen ay kullanmadım zaten , doğru diyorsun gülüm kullanmayayım en iyisi onun da bedene faydası var ki rabbim her ay bunu görecek şekil de kadınların bedenlerini yaratmış:)Kullanma bence, adet kanaması ile toksinleri atıyorsun çünkü
sen de totoşuna vur altta kalmaaaaÖzellikle gogsum harita gibi tırnak izleri şimdi karnımı açıp sap şap vuruyor meme emerken bir de onu öğrendi içim dışıma çıkıyor yav
pazar günü doğdu bebiş teyzesiiiiHayırlı geceler hanımlar
Doğum yaptım mı cnm. Pek giremiyorum bu aralar yoğunluktan.
Rabbim hayırlı salih evlatlardan etsin bebeğini.
Allah ım bağışlasın annesine babasına.pazar günü doğdu bebiş teyzesiiii
çok şükür iyiyim kuzumm valiz hazırlığına girdim hafta sonu memlekete gidicez allah nasip ederse heyecanlıyım bacım erkek kardeşlerim de gelecek ablam zaten memlekette senelerdir ilk defa hep beraber olacağız :))Allah ım bağışlasın annesine babasına.
Nasılsın ekim ablacım.
evet cnm normal oldu evet kizidma sarılık olunca bana da onu diyen oldu ama doktor muydu annemler kıydı hatrlamiormnormal dogumdu dimi canim
bide sarilik icin pencerenin onune gunese koyun diyorlardi burdaki dr lar
yaptım çok şükür cnm saolasin Allah razı olsun amin insAllahDoğum yaptım mı cnm. Pek giremiyorum bu aralar yoğunluktan.
Rabbim hayırlı salih evlatlardan etsin bebeğini.
Değil abla bı gece hastanede bı gece evde kaldı yanımda saolsun iki gündür de bekâr kız kardeşim yanımdaydı ama sabah gidicek artık malesef ablamın kp vefat etti onun çocuklar annemlerde kalır yarın annlerde cenaze evine gidecek olunca kız kardeşim bakacak çocuklara biz normale donucez artık şükür acil ihtiyaclarj görecek kadar toparladim hallederimannen yanın da değil mi gülüm
TühBizimki herkesi tartaklıyor, sütten kesmeden evvel bi bana karışmıyordu, menfaati kalmayınca bana da başladı.
Hep tepelerde, dün tezgahtan düştü, kaşla göz arası
Niye sıkkınsın bu kadar canım ?Yat dinlen canım
Bende efkarlı günümdeyim
Bende biraz BDV takılacağım, bakayım millette ne dertler varmış, halime şükredeyim biraz
allah rahmet eylesinevet cnm normal oldu evet kizidma sarılık olunca bana da onu diyen oldu ama doktor muydu annemler kıydı hatrlamiorm
yaptım çok şükür cnm saolasin Allah razı olsun amin insAllah
Değil abla bı gece hastanede bı gece evde kaldı yanımda saolsun iki gündür de bekâr kız kardeşim yanımdaydı ama sabah gidicek artık malesef ablamın kp vefat etti onun çocuklar annemlerde kalır yarın annlerde cenaze evine gidecek olunca kız kardeşim bakacak çocuklara biz normale donucez artık şükür acil ihtiyaclarj görecek kadar toparladim hallederim
Kardesim gecen yaz ceyizine aldığında daha pahaliydi fiyatı bence bu a101dekini alma almışken kaliteki olsunBende netleştirdim alacağım ama hangi modeli alsam kadar veremedim, A101 'e gelen en alt seri, almışken üst modelleri mi alsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?