- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.601
Hemşehrim
aaa ablanın kp vefat mı etti , allah rahmet etlesin ,durumu çok kötüydü belliydi son zamanları olduğu rabbim çektirmesin demiştik hep çektikleri günahlarına kefaret olur inşallah .evet cnm normal oldu evet kizidma sarılık olunca bana da onu diyen oldu ama doktor muydu annemler kıydı hatrlamiorm
yaptım çok şükür cnm saolasin Allah razı olsun amin insAllah
Değil abla bı gece hastanede bı gece evde kaldı yanımda saolsun iki gündür de bekâr kız kardeşim yanımdaydı ama sabah gidicek artık malesef ablamın kp vefat etti onun çocuklar annemlerde kalır yarın annlerde cenaze evine gidecek olunca kız kardeşim bakacak çocuklara biz normale donucez artık şükür acil ihtiyaclarj görecek kadar toparladim hallederim
hoş geldiiinnngünaydın kızlar herkese sonunda ankaradan selamm
günaydın gülüm maşallah çok güzel gitmiş , yarın cuma asıl kilo bildirimi var ya bakalım yarına kadar daha gidecek mi:)Günaydııınnnn
Kilo bildirimi 68.40
Geçen cuma 69.55 ti bugüne tam 1 kilogözlemelerle keklerle gitmiş hemde
Güzel günlerde büyüt canım bebelerini rabbim huni taktırtmadan keçileri kaçırtmadan büyütmek nasip etsinSağol canım Allah razı olsunçok teşekkür ederim insAllah
Bu arada yazılan güzel mesajları gördüm ama cevaplama fırsatım olmadı hepinizden Allah razı olsun
TebriklerGünaydııınnnn
Kilo bildirimi 68.40
Geçen cuma 69.55 ti bugüne tam 1 kilogözlemelerle keklerle gitmiş hemde
Tesekkürler canım Aynen dikkatli olmak lazım ama kızlarım cok kucuk napıcaz bakalkmDikkat edin Canım kendinize, rahat olmamak lazım bı sure daha
Çok severim bendeKızlarla 1000 parça pazzle birleştirmeye çalışıyoruz ama daha bütüne ulaşamadık
Eki Görüntüle 2663282
Kolay gelsin çok zor ya bende çocuklarla yapıyorum bazenKızlarla 1000 parça pazzle birleştirmeye çalışıyoruz ama daha bütüne ulaşamadık
Eki Görüntüle 2663282
Ekmeksiz yemeye alışmışsın ne güzelÇarşamba perşembe ve cumartesi pazarı ekmeksiz hafif geçirmeye karar verdim
Açlık pek aramıyorum alıştı artık bünyem önceden sürekli atıştırma isteğim vardı bastırdım şu ara böyle devam edicem şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?