- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.761
Teşekkür ederim canımoy oy oy maşallah super baslangic canım
İnşallah inşallah
Kayınvalidem trabzondaki arkadaşından istiyor o gönderiyor elinde varsa ondan alıym o zamanyoksa bi bakalım burada nereden bulabileceğimize. Pakettekiler normal un gibi gerçekten böyle taneli falan değil
Tebrikler canimben de kilo bildirimini yapıp kalkayım bir dolu iş beni bekler
geçen cuma 87.0
bu cuma 86.8
fark -200 gr :)
Bol sütü olur bebişin insallah, ipin ucunu başından tutman iyi olmuş ama çok sıkma daGünaydın hayırlı cumalar
İlk kilo bildirimini yapayım henüz ödemler gitmedi yanlız
Hamilelik başlangıç: 84
Doğumdan önce son güncel kilom: 99.8
Bugün: 93.2 çıktım
Giden: 6.6 kg
Artık ekmeği kesmeyi planlıyorum buzlukta bekleyen tam tahıllı ekmeği çıkarıp ondan yicem bı kaç dilim insAllah onun dışında bol bol su içiyorum
bizde cektiriyoruz canim, digerleri kullanilmaz bile bin sahit lazim misir ununmu diye.. bitince kullanmam bileMısır ununu yöresel ürünler satan yerlerden alın ya da Karadenizli komşunuz var ise onlardan rica edin, bize memleketten gelir, kv kendi eker mısırını, değirmende çektirir hepimize dağıtır. Mısır unu besin değeri yüksek değerli bir gıdadır aslında ama piyasada paketli satılanlar mısır unu değil, gdo lu mısırların artıklarını öğüterek yapıyorlar, o yüzden normal un gibi incedir. Mısır ununun aslı hafif iri tanelidir bilginiz olsun resim ekleyeceğim sizin için, internette de var karadenizden satan yerler, bir de buzdolabında saklayın çok çabuk böcekleniyor
Eki Görüntüle 2663726
Insallah canimHayırlı cumalar canım sen halledersin o kadarcık artıdan hıc bırsey olmaz
Vuruyorum valla hoşuna gidiyor amasen de totoşuna vur altta kalmaaaa
Oyy çok severim onu daSüperrr siz unu alın ben size diyet kuymak tarifi de veririm :)))
Biz hamurcular unsuz yaşayamıyoruz :))))
Benim eşim de evde çok zor oluyor öyleBu haftayı fena geçirmedim arkadaşlar
Ama önümüzdeki hafta zor olacak çünkü eşim izne çıkıyor
Bin tane planı var bilmem nerede kahvaltı, bilmem nerede mangal
Ne yapacağımı bilmiyorum vallahi, zararsız nasıl atlatılır ki kara kara düşünüyorum((
inşAllah cnmdikkat edersen hemen gider canım
insAllah cnm saolasinhadi bismillah tatlım bol bol s
Aynen insAllah başarırım saolasinBol sütü olur bebişin insallah, ipin ucunu başından tutman iyi olmuş ama çok sıkma da
Tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar çok yoğunum ugrayamiyorum pek kusura bakmayın lütfenbu aralar yine çok çalışmam gerek bı hayli yoruluyorum annemin evini yeniliyoruz biraz bugün mezun olmak istiyorum inşallah bana biraz da izin gibi olacak sizleri çok seviyorum hepinize çok teşekkür ediyorum canlar yeni bir bedende hepinizin emeği var özellikle kaptanicem Handandandan senin de emeğin bir o kadar çok hepimiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum grubu çok güzel çekip ceviriyorsun ❤
Kilo bildirimim
Geçen cuma 58.00
Bugün 57
Fark -1 kg
Yüzde 1.72
Mezun olmak istiyorum ☺
Oyy çok severim onu dasen bol bol Diyet tarif at bize
Benim eşim de evde çok zor oluyor öyleAllah’tan biz dışarı çıkmıyoruz. Bugün kayınvalideme yemeğe gideceğiz 4 ay sonra ilk kez gidiyoruz bir sürü hazırlık yapmıştır. Elimden geldiğince dikkat edeceğim
Tebrik ederim cnm. totalde eksisin ya o da iyi :)Günaydın erken kalktım çarşıya çıkcm malum
Tartıda artı var ama wc sorununu çözemedim gittiğim yerdede giremem ben pazartesiye çatlamazsam iyi
Cumaya göre eksi ama pazartesiye göre artı malesef
Geçen cuma 64.5
Bugün. 63.7
Fark 0.6
Yüzde 0.93
Handandandan
hey maşallah naptın bacım sen öyle :) bravo
tebrik ederim çok iyi sonuç :)Herkese günaydınnnn❤❤
Bugün tartı günü ve ilk iş tartıldım ve sonuç:
10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6
Fark 2 kg yüzde 2.36Handandandan
tebrik ederim cnm. bu bile çok iyi :)Cuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
Wc çıksam daha çok olurdu ama olmadı
tebrik ederim canım :)
az ama olsun. artı değilsin benim gibiKilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
tebrik ederim cnmGünaydın
Geçen cuma 66.200
17 temmuz bugün :64.900
Fark :1.300
tebrikler.Geçen hafta: 91.9
Bu hafta: 91.5
Aradaki fark: 400g
Yüzde: 0,44
sağlık,sıhhat ve bol süt dilerim cnm :)Günaydın hayırlı cumalar
İlk kilo bildirimini yapayım henüz ödemler gitmedi yanlız
Hamilelik başlangıç: 84
Doğumdan önce son güncel kilom: 99.8
Bugün: 93.2 çıktım
Giden: 6.6 kg
Artık ekmeği kesmeyi planlıyorum buzlukta bekleyen tam tahıllı ekmeği çıkarıp ondan yicem bı kaç dilim insAllah onun dışında bol bol su içiyorum
tebrik ederim cnm.Tamam kilomu bildireyim o halde
Geçen cuma: 76
Bugün:75
fark :1 kg
Yüzde :0,76
tebrik ederim cnmGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
10 temmuz cuma 73.6
17 temmuz cuma 72.3
- 1.300 gr
maşallah :) tebrik edeirm.Geçen cuma 69.55
Bugün 68
Fark -1.55
Yüzde %2.22
canım bu hafta bende artıdayımselam kızlar bu hafta artı olarak geldım ayaklarım bacaklarım hala şiş bir de 5 ay sonra aıle yanına gelınce yedırmeye calısıyorlar
gecen hafta 74.5
cuma 75.1
fark -600
yüzde -0.8
çok özür dilerim hepinizden
maşallah tebrik ederim :)Günaydın arkadaşlar çok yoğunum ugrayamiyorum pek kusura bakmayın lütfenbu aralar yine çok çalışmam gerek bı hayli yoruluyorum annemin evini yeniliyoruz biraz bugün mezun olmak istiyorum inşallah bana biraz da izin gibi olacak sizleri çok seviyorum hepinize çok teşekkür ediyorum canlar yeni bir bedende hepinizin emeği var özellikle kaptanicem Handandandan senin de emeğin bir o kadar çok hepimiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum grubu çok güzel çekip ceviriyorsun ❤
Kilo bildirimim
Geçen cuma 58.00
Bugün 57
Fark -1 kg
Yüzde 1.72
Mezun olmak istiyorum ☺
süpersin canimGünaydın arkadaşlar çok yoğunum ugrayamiyorum pek kusura bakmayın lütfenbu aralar yine çok çalışmam gerek bı hayli yoruluyorum annemin evini yeniliyoruz biraz bugün mezun olmak istiyorum inşallah bana biraz da izin gibi olacak sizleri çok seviyorum hepinize çok teşekkür ediyorum canlar yeni bir bedende hepinizin emeği var özellikle kaptanicem Handandandan senin de emeğin bir o kadar çok hepimiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum grubu çok güzel çekip ceviriyorsun ❤
Kilo bildirimim
Geçen cuma 58.00
Bugün 57
Fark -1 kg
Yüzde 1.72
Mezun olmak istiyorum ☺
Haftaya ins daha güzel gider canimhayirli cumalar
gecen hafta 67.2
bu hafta 66.8
fark-400
Bence yapma su orucu normal dengeli beslenmeye ďevam o tip diyetlerden sonra vücut yoksunluk yaşıyor her şeyi yiyesi geliyor bir de o verdigin kilo hop diye geri dönüyorgeçen cuma: 62,7
bu cuma : 63
fark: +0,3
yüzde: +0.47
hakkınızı helal edin kızlar. takımın yüzdeliğini düşürdüm. bu hafta böyle olduyarın kısmetse su orucu yapacağım.
Pizza yiye yiye zayıflıyor kadın yaKilo Bildirimi
Geçen Cuma :78,1
Bugün: 76,9
Fark: 1,2
Yüzde: %1,53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?