Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süperrr siz unu alın ben size diyet kuymak tarifi de veririm :)))
Biz hamurcular unsuz yaşayamıyoruz :))))

Bol sütü olur bebişin insallah, ipin ucunu başından tutman iyi olmuş ama çok sıkma da

bizde cektiriyoruz canim, digerleri kullanilmaz bile bin sahit lazim misir ununmu diye.. bitince kullanmam bile
Hayırlı cumalar canım sen halledersin o kadarcık artıdan hıc bırsey olmaz
Insallah canim

Süperrr siz unu alın ben size diyet kuymak tarifi de veririm :)))
Biz hamurcular unsuz yaşayamıyoruz :))))
Oyy çok severim onu da sen bol bol Diyet tarif at bize
Benim eşim de evde çok zor oluyor öyle Allah’tan biz dışarı çıkmıyoruz. Bugün kayınvalideme yemeğe gideceğiz 4 ay sonra ilk kez gidiyoruz bir sürü hazırlık yapmıştır. Elimden geldiğince dikkat edeceğim

Günaydın arkadaşlar çok yoğunum ugrayamiyorum pek kusura bakmayın lütfen bu aralar yine çok çalışmam gerek bı hayli yoruluyorum annemin evini yeniliyoruz biraz bugün mezun olmak istiyorum inşallah bana biraz da izin gibi olacak sizleri çok seviyorum hepinize çok teşekkür ediyorum canlar yeni bir bedende hepinizin emeği var özellikle kaptanicem Handandandan senin de emeğin bir o kadar çok hepimiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum grubu çok güzel çekip ceviriyorsun
Kilo bildirimim
Geçen cuma 58.00
Bugün 57
Fark -1 kg
Yüzde 1.72
Mezun olmak istiyorum ☺

Tebrik ederim canım Aralık ayına takıma geldiğinde 76.8 kilo idin, gayet güzel iş çıkardın, azimle istikrarla 20 kilo kadar vererek hepimize motivasyon kaynağı oldun.
Buradan ayrılmadan korumaya devam etmeni temenni ederim

Eşim sigarayı bıraktı, bir aya yaklaştı neredeyse, o yüzden çok iştahı açık, dünyaları yiyor
Dün akşam biraz frene bas dedim, şu turşuları, gece yemeklerini, bulgur pilavlarını kaldıralım öncelikle ne dersin dedim isyan ettiiii sigara içme yemek yeme, kendimi içkiye mi vurayım ne yapayım diyor :))) Ama allahtan itiraz eder ama uyar, bugün öğlen yemeğine turşu koymadım, işe evden götürüyor yemek, biraz mızmızlandı tuz yok turşu yok kuru kuru yedim diye ama iyi şimdilik:)) Evde biri diyette biri yemekte çok zor oluyor, kendime ayrı ona pişirmekte zoruma gidiyor, biraz orta yolu bulursak faydası olacak inş.
Bu arada bugün spora da başladım bugün, 20 dk sporculuktan kalan alışkanlıklarımı tekrarladım, hamlamışım bayağı ama açılırım herhalde, termal kemerimi ve şortumu da çıkardım baza altından fena gaza geldiiiimmmmm :))

Tebrik ederim cnm. totalde eksisin ya o da iyi :)

Günaydın ☀

geçen cuma : 70.5
Bugün : 67.5
Fark : 3
Yüzde : 4.3
Handandandan
hey maşallah naptın bacım sen öyle :) bravo

Herkese günaydınnnn❤❤
Bugün tartı günü ve ilk iş tartıldım ve sonuç:

10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6

Fark 2 kg yüzde 2.36 Handandandan
tebrik ederim çok iyi sonuç :)

Cuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
Wc çıksam daha çok olurdu ama olmadı
tebrik ederim cnm. bu bile çok iyi :)

Gecen cuma 83
Bu gün 82
Fark 1kilo
Yüzde 1.2
Inş doğru hesaplamışımdır
Handandandan
tebrik ederim canım :)

Kilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
az ama olsun. artı değilsin benim gibi

Günaydın
Geçen cuma 66.200
17 temmuz bugün :64.900
Fark :1.300
tebrik ederim cnm

Geçen hafta: 91.9
Bu hafta: 91.5
Aradaki fark: 400g
Yüzde: 0,44
tebrikler.

sağlık,sıhhat ve bol süt dilerim cnm :)

Tamam kilomu bildireyim o halde
Geçen cuma: 76
Bugün:75
fark :1 kg
Yüzde :0,76
tebrik ederim cnm.

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
10 temmuz cuma 73.6
17 temmuz cuma 72.3
- 1.300 gr
tebrik ederim cnm

Geçen cuma 69.55
Bugün 68
Fark -1.55
Yüzde %2.22
maşallah :) tebrik edeirm.

canım bu hafta bende artıdayım

maşallah tebrik ederim :)

süpersin canim mezuniyetin simdiden hayirli olsun
hayirli cumalar

gecen hafta 67.2
bu hafta 66.8
fark-400
Haftaya ins daha güzel gider canim

geçen cuma: 62,7
bu cuma : 63
fark: +0,3
yüzde: +0.47

hakkınızı helal edin kızlar. takımın yüzdeliğini düşürdüm. bu hafta böyle oldu yarın kısmetse su orucu yapacağım.
Bence yapma su orucu normal dengeli beslenmeye ďevam o tip diyetlerden sonra vücut yoksunluk yaşıyor her şeyi yiyesi geliyor bir de o verdigin kilo hop diye geri dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…