- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.741
Tebrikler çok güzel gitmişHerkese günaydınnnn❤❤
Bugün tartı günü ve ilk iş tartıldım ve sonuç:
10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6
Fark 2 kg yüzde 2.36Handandandan
Çok ümidim yoktu senden ama şaşırttın beni canımCuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
Wc çıksam daha çok olurdu ama olmadı
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
Tebrik ederim gayet güzel gitmişGünaydın
Geçen cuma 66.200
17 temmuz bugün :64.900
Fark :1.300
Geçen haftaki kilon ne idiGünaydınlarkilo bildirimim 68
Tebrikler ederim canımben de kilo bildirimini yapıp kalkayım bir dolu iş beni bekler
geçen cuma 87.0
bu cuma 86.8
fark -200 gr :)
Tebrik ederim gayet güzel eksi ama sadece bkilo bildirimine gelmek yeterli değil.Geçen hafta: 91.9
Bu hafta: 91.5
Aradaki fark: 400g
Yüzde: 0,44
İlk 40 gün metabolizma çok hızlı olur, aç kalma ama gereksiz karbonhidrat almamaya çalış canım.Günaydın hayırlı cumalar
İlk kilo bildirimini yapayım henüz ödemler gitmedi yanlız
Hamilelik başlangıç: 84
Doğumdan önce son güncel kilom: 99.8
Bugün: 93.2 çıktım
Giden: 6.6 kg
Artık ekmeği kesmeyi planlıyorum buzlukta bekleyen tam tahıllı ekmeği çıkarıp ondan yicem bı kaç dilim insAllah onun dışında bol bol su içiyorum
Tebrikler gayet güzel gitmişTamam kilomu bildireyim o halde
Geçen cuma: 76
Bugün:75
fark :1 kg
Yüzde :0,76
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
10 temmuz cuma 73.6
17 temmuz cuma 72.3
- 1.300 gr
Mısır unu da alıym o zamanBu yemeğin aslı kuyruk yağıyla mısırla falan yapılır, Karadenizliler alınmasın :)))
Ama ben bunu yıllar evvel diyet yemeğine çevirdim :)))
Bir bağ karalahana, bir iki avuç barbunya, soğan, salça, yağ ve iki kaşık mısır unu
Lahanaları yıkayıp doğrayın, saplarını ayırmayın ince ince doğrayın onlarda girsin yemeğe
Ben vitaminleri ölmesin diye düdüklüde pişiriyorum
Soğanı kavurun az yağ ile, yarım kaşık salça koyun ve lahanaları ekleyin, tuzunu ayarlayın içine barbunyaları ilave edin (kuru barbunya ise önceden ıslayın, ben buzluktan taze kullanıyorum genelde kuru pek bulundurmam) benim düdüklüde 8 dk pişiriyorum( bu düdüklüye göre değişebilir benim ki Fissler çok çabuk pişiriyor siz kendinize göre ayarlayın) düdüklüyü açınca içine iki kaşık mısır ununu ilave edin, bunu suyu kıvamlansın diye yapıyoruz ilaveten çok leziz oluyor. Bu yemek inanılmaz tok tutuyor ve barsakları çalıştırıyor, vitamin değeride hayli yüksek sık sık yaparım, umarım beğenirsiniz.
Bu arada diyete uygun bir tarif vereyim karalahana ile ilgili, hani dolma yaparız da sapları kalır ya onları minik minik doğrayıp haşlayın, bu arada bir kaba küçük bir soğan doğrayın, haşlanan sapları sıcak sıcak soğanların üstüne kapatın maksat sıcağı ile soğanlar yumuşasın. Sonra içine 5-6 kaşık mısır unu ile bir fiske tuz ilave edin(bu aşamada isterseniz pul biber ya da karabiber de koyabilirsiniz damak zevkinize göre), çok az da su. Yapışmaz bir tavada bir kaşık yağ ile önlü arkalı pişirin. Bu tarifi pazı sapı ile de yapabilirsiniz, kalorisi düşük, barsaklara iyi gelen ve tok tutan bir tariftir
Not: Bu sapları haşlayıp buzlukta da saklayabilirsiniz, ne yiyeceğim şimdi derdine birebir :)))
Teşekkür ederim rakibemVaayyy rakibem yıkmışın ortalığı :)
Tebrikler
bacım yemeyle kalmadın bide donattın mıSana destek olmaya geldim
1.5 saat evvel tam yatacak iken fena bir açlık hissettim ve hiç yapmadığım birşeyi yaptım, gittim masayı donattım, karnımı doyurdum.
Şimdi de mide doluluğundan uyuyamıyorum
Bir daha yatmadan yemek yemek mi tövbeler olsun
maşallah canımBen de acım valla ama inanın yemek yemeyı bırakın meyve bile Agzıma atmak istemedimgaliba artık irade konusunu astım ben
kücükleri zaten azdıran büyükler oluyor maalesef bizde öyle en azındanBugun yine pert bı vaziyetteyjm carsı ısını hallettim bavul hazırladım utu yaptım sabah evi siler supur ur kapatırımkızlar ı mutfakta bes dakika yanlız bıraktım ve geldıgımde çorbaları ile oyun oynuyorlardı sınırım zıpladı resmen birbirlerıne corba nın suyundan tanesinden Allah ne verdiyse atıyorlardı. Halımı yıkayıp sereli bır ay bile olmadı halbuki kucuk ne yaparsa buyuk de onu ıkı kat fazla yapıyor resmen önüm topluyor arkam dagıtıyor. Boyle kendını tekrarlayan gereksiz yıgınla isten sıkıldım vallahi
hayırlı yolculuklar abla, keyifli günleriniz geçsin inşyarın sabah erkenden allah nasip ederse yola çıkıcaz mefkuşum , 1 eylüle kadar izinliyiz:))
kaynım boşandı kv de kalıyor ya artık , benim gidince kaldığım odayı almış, diğer kaynımlar da malatyaya gitmiş bile 5 kişiler bana yer kalmamış :) o yüzden annem de kalıcam annem de net yok tabi , bayram sonrası kaynımlar giderse arada ben kv de kalırım ,boşanan kaynım internet bağlatmış o zaman gelirim canoom kk ye
bahçe kapısının yapılmadığına da çoook sevindim
hayet iyi canımGünaydın erken kalktım çarşıya çıkcm malum
Tartıda artı var ama wc sorununu çözemedim gittiğim yerdede giremem ben pazartesiye çatlamazsam iyi
Cumaya göre eksi ama pazartesiye göre artı malesef
Geçen cuma 64.5
Bugün. 63.7
Fark 0.6
Yüzde 0.93
Handandandan
maşallah siz ne yaptınızHerkese günaydınnnn❤❤
10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6
Cuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
gayet güzel canlar
haftaya inş daha çok eksi görürsün canımKilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
gaywt güzle canımGünaydın
Geçen cuma 66.200
güzel ablaben de kilo bildirimini yapıp kalkayım bir dolu iş beni bekler
geçen cuma 87.0
bu cuma 86.8
haftaya inş daha bol eksili olsun canımGeçen hafta: 91.9
Bu hafta: 91.5
Aradaki fark: 400g
Yüzde: 0,44
dikkat edersen hemen gider canımGünaydın hayırlı cumalar
Artık ekmeği kesmeyi planlıyorum buzlukta bekleyen tam tahıllı ekmeği çıkarıp ondan yicem bı kaç dilim insAllah onun dışında bol bol su içiyorum
Tamam kilomu bildireyim o halde
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
10 temmuz cuma 73.6
17 temmuz cuma 72.3
- 1.300 gr
SüpersinizGeçen cuma 69.55
Bugün 68
Fark -1.55
Yüzde %2.22
Doğrudur canım sadece emziren anneler yapmamalı diye biliyorum onun dışında hiç bilgim yokDetoks yapınca kilo vermis gibi gözükürsün tartıda, detoks bitince eski kilona gelirsin, tavsiye etmem.
Ödemin varsa ödem çayı yapabilirsin.
Teşekkür ederim hem de nasıl motivasyon olduMaşallahçok güzel eksilmişsin, tebrik ederim acaip moral motivasyon olmuştur bu eksi sana
Haftaya da devamını bekleriz
Ben de şoktayımmaşallah siz ne yaptınız
haftayada inş en az 2 gitsinBen de şoktayım
Mısır unu da alıym o zamançok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın umarım fayda eder sorunu olanlara ❤
inşallah canım haftaya da 1kilo giderse6 lı rakamlar yakındırTebrikler canımgayet güzel gitmiş
Haftaya da aynı performansı bekliyorum
oy oy oy maşallah super baslangic canım
super canım tebriklerHerkese günaydınnnn❤❤
10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6
gayet iyi canım ailenin yanında masallahCuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
cok guzel canım eksiler ın devamı gelsin ınsallah
eksi eksıdır canımKilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
tebrikler canımGünaydın
Geçen cuma 66.200
gunaydın ablacım
200 de ıstıkrarlısın abla "ben de kilo bildirimini yapıp kalkayım bir dolu iş beni bekler
geçen cuma 87.0
bu cuma 86.8
hadi bismillah tatlım bol bol sut bol bol eksi ınsallahGünaydın hayırlı cumalar
super baslangicTamam kilomu bildireyim o halde
tebrikler canjmGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
10 temmuz cuma 73.6
17 temmuz cuma 72.3
- 1.300 gr
guzel eksi tatkım tebriklerGeçen cuma 69.55
Bugün 68
Fark -1.55
Yüzde %2.22
Hayırlı cumalar canım sen halledersin o kadarcık artıdan hıc bırsey olmazHerkese hayırlı cumalar
Baya güzel kilolar verilmiş
bende bildireyim en son bildirim galiba 55.8 miydi hatırlamıyorum.
bugun 56.5 kg vurmayın benibütünde itibaren irademi ele geçirmeyi planlıyorum
İnşallah inşallahhaftayada inş en az 2 gitsin
Kayınvalidem trabzondaki arkadaşından istiyor o gönderiyor elinde varsa ondan alıym o zamanMısır ununu yöresel ürünler satan yerlerden alın ya da Karadenizli komşunuz var ise onlardan rica edin, bize memleketten gelir, kv kendi eker mısırını, değirmende çektirir hepimize dağıtır. Mısır unu besin değeri yüksek değerli bir gıdadır aslında ama piyasada paketli satılanlar mısır unu değil, gdo lu mısırların artıklarını öğüterek yapıyorlar, o yüzden normal un gibi incedir. Mısır ununun aslı hafif iri tanelidir bilginiz olsun resim ekleyeceğim sizin için, internette de var karadenizden satan yerler
Eki Görüntüle 2663726
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?