Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

SABAAAAHHHHHHH 62.9 KİLO GELDİMMMMMMMMMMMM ama eve gelince 63.6 geldim yuh :) muhtemelen yarın 62li bir rakam çıkmam :S

MENÜM:

SABAH: 2 kivi

ÖĞLE: 1 yeşil elma + 1 yağsız sütlü cappucino

AKŞAMÜSTÜ:tulum peynirli cevizli salata

AKŞAM: 1 kayısı

toplam 2 litre sıvı

SPOR: 20 DAKİKA

Son düzenleme:

Bunlar yetmedi Üstüne şimdi 1 şeftali + 15 kiraz + 4 yeşil erik + 1 kayısı yedim

Yarın tartıda bayağı şişko çıkıcam İnşallah çıkmam :/

merhaba kızlar dün akşam yaklaşık 1.5 saat yüzdüm eve geldiğimde yorgunluktan duş bile zor aldım
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
roka +domates peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek..bu arada dün sabah kahvaltı yapmayıp sadece karpuz yediğim için
akşama kadar baş ağrısı ile mücadele ettim...zayıflamak uğruna sağlığımdan olmayayım
11 gibi ir sütlü nescafe...şuanda 150 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü ,1 adet domates+1 adet salata
akşamda 1 tabak yoğurt ve 2 adet elma yiyip doğru yürüyüşe gideceğim...tabi 3 litrede su her zaman ki gibi...
bugün bir spor hocası ile konuştum çok fazla spor yaparsan vücut yağ yakmamak için direnir dedi....herşeyi duznda yapmak lazım sanırım..ve sabah akşam 15 yada 20 adet mekik çek yeter göbeğinin düzleşmesi için...kendini boş yere harap etme dedi..yarın itibari ile sabah ve akşam başlıyorum 20 şer adet mekik çekmeye....

Bunlar yetmedi Üstüne şimdi 1 şeftali + 15 kiraz + 4 yeşil erik + 1 kayısı yedim

Yarın tartıda bayağı şişko çıkıcam İnşallah çıkmam :/

canım sadece meyve yemekle olmaz günümüzde bir çok hastalık var biliyorsun...sağlığından olmanı istemem..üstelik vücut alışırsa bu kadar az kalori ile beslenmeye ...diyeti bıraktığın anda azıcık yesen bile kilo alırsın...bu tarz beslenme ile benim eski iş arkadaşım 3 ayda 90 kilodan 51 kiloya indi..sporda çok yapıyordu...diyet bitti ilk 2 ay çok dikkat etmesine rağmen en ufak birşey yediğinde yine kilo aldı,sonra tekrar diyet verdi derken ...şuan 92 kiloda .....bu tarz diyetlerde kilonu koruman çok zor olur...

Canım çok çok haklısın ama benim daha önce yaptığım diyette böyleydi ve 10 kg verip hiç geri almadım, benim bünyeye uygun bir diyet yani :))

BUGUNKÜ MENÜM:

SABAH: 1 kivi

ÖĞLE: 2 çam fıstığı

AKŞAM: 1 elma + 1 şeftali + 2 erik + 10 tane kiraz + 2 badem

SPOR: 2.5 saat dans

Sabah: 63.5 kiloydum, akşam eve geldiğimde 62.2 kiloydum Bakalım yarın kaç çıkıcam!!

Cnmm ıftardfan sonra tartıldıysan normal ole cıkman ertesı gun duzelmıstır muhtemelen

saatlerdir hiç paaylaşım olmaması sinir bozucu

Bencede cnmm bencede

Günaydın kızlarrrr...

Herkese super bır çarşamba olsun ıns.Herkesın ıcınden gecen butun guzellıkler gercek olsun....

Allah sehıtlerımızın aılelerıne sabır yaralı olanlara acıl sıfa versın.Dunden berı moralım cok bozuk allah butun bu canılerı bıldıgı gıbı yaprın ıns...

Şuanki aktıf uye lıstemız aşağıdakı gıbıdır ! Yaz geldıgındenmı nedendır bı gevseklık var grupta buda gercekten kılo vermek ısteyenlerı engellıyor dıe dusunuyorumm....Bi kac yenı uye taze kan gereklı bıze...Bu arada takımı yanlız bırakmayan 906090 ve antsibele tesekkurler....

Nora
antsibel
Yirmi
Doksanaltmısdoksan
Nagieymen
Mursh:

Nora Nagıs kac gundur ugramıyorsunuz kızlar bı sorunmu var ?

Dünkü Menum;

Sbah;

1 muz
1 kase k fleks
200 ml kakolu sut

Öğle;

2 dılım karpuz

Aksam;

1 elma
1 seftalı

Bol su

Son düzenleme:
Günaydınnnnlarrrr, herkes iyi umarım, işlerim bir kaç gündür yoğun çok sıkıldımmmm, bugün ve yarın bitse çok şükür biraz rahatlıcammm.

yaz geldi baya bir gevşedik sanırım... bu arada geçen hafta 68 iken bu hafta 68.5'lardayım sanırım bu hafta hiç veremicem Ramazan'a kadar artık 65 olmalıyım Ramazan'da kilo vermek çok zor olur gerçi Ramazan'da kilomu korusam bile şükredicem..

mursh kaç gündür yoktum evet ama artık burdayım ihmal etmicem burdan uzaklaşınca kilo alıyorum

Dünkü menüm
1 kase yoğurt
2 biber dolması

Öğle
1 kabak dolması

Ara:5 erik

Akşam
10 erik
1 salatalık
2 dilim karpuz

Spor: 1 saat yürüyüş.

bende yarışmalara katılmak istiyorum.ama nasıl yapacağım bilmiyorum.biraz pc özürlüğümde... nasıl katılalacağımı nasıl size mesaj atacağımı biri bana özelden atarsa çok mesut olacam.bu arada kendimden bahsetmedim.30 yaşında bursada yaşayan 3 çocuk annesi biriyim.2 doğumum ard arda oldu.62 kiloyla hamile kalan ben 98 kiloydum diyete başladığımda.1senede 20 kilo verdim.3sendedirde 70 -78 arası gidip geliyorum.ideal kilom 54 müşşşşşş.(ayyyyyy şimdi bayılacam.)ama ben nerlerdeyim.sizin desteğinize ve motivenize ihtiyacım var. durumum berbat.HİÇ giymem dediğim kıyafetleri giyiyorum kilom yüzünden.buda beni daha çok demotive ve huzursuz yapıyo.ve yedikçe yiyiyorum.öz güven diye bişi yok ,kalmadı artık.kızlar sizinle beraber bunu yeniden kazanmam lazım.hepinizi seviyorum.....

günaydın kızlarrr epeydir işlerin yoğunluğundan,oğlumun hastalığından vakit bulupta giremedim
15-20 gündür diyet miyet hak getire yinede 200-300 gr gitmiş 65,7lere düşmüşüm akşamları hafif geçiyo meyve vs ondan olsa gerek :)
dün saks mavisi ve siyah karışık bir elbise aldım 42 beden çuval gibi oldu 40 beden aldım ama çok zor buldum elbiseler ya kopmle açık yada tam kapalı benim gibi ara segmentte giyinenlerin işi zor altınada yine mavi siyah platform bir ayakkabı aldım toplamda 115 tl ye mal ettim ama değdi süper oldum eşim bayıldı hatta içinde korsemi var diye sordu
cuma kınada nar çiçeği bir abiye pazar düğünde anlattığım elbiseyi giyicem inş süper olur fotoğrafları eklerim burayada
murc,nora nasılsınız bebeklerim
betüş,yasemin,yirmi,fadime abla nerelerdesiniz unuttuğum arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
78 lik hoşgeldin cnm bende bursadayım 30 yaşında 3 çocuk diyorum sıkma canını hep beraber azar azar veriyoruz kiloları takıl bize 2 ileri 1 geri gideriz işte

Son düzenleme:

canımın içi sorun yokta çok yoğundum o arada girdim baktım pekte paylaşım olmayınca bende yazmadım

Merhaba nagişim sağol, benimde işler yoğun bu aralar, sabhtan beri hiç birşey yaptığım yok, sadece telefon görüşmes, onu arabunu ara çok sıkıldım havalar ısınınca hiç çalışası gelmiyor insanın.

Bi elbise meraklısı olarak elbiseni çok merak ettim Ben de şu sıralar elbise dışında hiç birşey almıyorum etek, bluz kombininden oluşan kıyafetlerimi hep dolapta bekliyor elbise daha bir hoş gösteriyor insanı

Neyse ben kaçayımmm, işler beni bekler ama buralardayım bugün

bende senin gibi düşünüyorum cnm elbise daha zarif duruyo ama öyle çok dolaştım ki son çare bir kalem etek bir bluz alacaktım son anda buldum
bende kaçar işerim var

Cnmm hosgeldın gurubumuzda yer var yarısmya katılmak ıstersen 1 haftalık deneme suresınden sonra senı yarısma lıstesıne eklıyoruz.Bizim için onemlı olan bol paylasım ve fıkır alısverısı...Bursalıda 1 2 arkadasımız var katılırsan bızde cok sevınırız...

canımın içi sorun yokta çok yoğundum o arada girdim baktım pekte paylaşım olmayınca bende yazmadım

Malesef nagıs nedendır bılemedım baya motıvsyon dusuk takımda bu duzenlı gırenlerıde etkılıyor.Npacagımı sstım valla...Neyse sızde fazla aryı uzatmyın elbısene bende byıldım fotolarını beklıyorum...

Hosgeldın cnmm senden bundan oncekı performansını beklıyorum grafıkerde gelsın kaynatlım gene...

Menun guzel gercekten tebrıkler

slm kızlar...Antalya yanıyor resmen.....ve ben girp olduğum için klimayı açamıyorum doktor yasakladı.....
sabah ki menüm
1 adet haşlanmış yumurta
ve 1 dilim karpuz..
11 gibi 1 sütlü nescafe
şuanda marul salatası ve çok az haşlanmış tavuk
akşamda sade meyve yiyip doğru denize gideceğim
denizden sonrada domates yerim artık...hem kalorisi düşük hemde yazın
mutlaka yemek gerekiyor güneş ışınlarından korunmak için...bol bol yiyin arkadaşlar sizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…