- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.781
geçen cuma: 62,7
bu cuma : 63
fark: +0,3
yüzde: +0.47
hakkınızı helal edin kızlar. takımın yüzdeliğini düşürdüm. bu hafta böyle olduyarın kısmetse su orucu yapacağım.
Haklısın ablam bu ara hem asker geçirdik hem babannem vefat etti gelen giden oluyor o yüzden bakamıyorum İnterneteGeçen haftaki kilon ne idi
İlk sayfada bildirimi nasıl yapacağımız ve takım kurallarımız var.
Takıma düzenli gelip sohbetlere katılırsan güzel olur.
Sağol canım insAllahsağlık,sıhhat ve bol süt dilerim cnm :)
Mervecim listeye henüz yeni girdin, izin hakkın yok maalesefHandandandan Kaptanım ben yarın memlekete yola cikiyorum. Gideceğim yerlerde tartilma imkanım olmayacağı için 2 haftalık izin istiyorum sizden Ayrıca bu 2 haftalik sürede kilo veremesem bile en kötü kilomu koruyacağım, söz
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsunHaklısın ablam bu ara hem asker geçirdik hem babannem vefat etti gelen giden oluyor o yüzden bakamıyorum İnternete
Oyy sigarının öyle bi etkisi oluyormuş gerçekten yemeğe veriyormuş kendini bırakanlar.Eşim sigarayı bıraktı, bir aya yaklaştı neredeyse, o yüzden çok iştahı açık, dünyaları yiyor
Dün akşam biraz frene bas dedim, şu turşuları, gece yemeklerini, bulgur pilavlarını kaldıralım öncelikle ne dersin dedim isyan ettiiii sigara içme yemek yeme, kendimi içkiye mi vurayım ne yapayım diyor :))) Ama allahtan itiraz eder ama uyar, bugün öğlen yemeğine turşu koymadım, işe evden götürüyor yemek, biraz mızmızlandı tuz yok turşu yok kuru kuru yedim diye ama iyi şimdilik:)) Evde biri diyette biri yemekte çok zor oluyor, kendime ayrı ona pişirmekte zoruma gidiyor, biraz orta yolu bulursak faydası olacak inş.
Bu arada bugün spora da başladım bugün, 20 dk sporculuktan kalan alışkanlıklarımı tekrarladım, hamlamışım bayağı ama açılırım herhalde, termal kemerimi ve şortumu da çıkardım baza altından fena gaza geldiiiimmmmm :))
Suyu artırınca ödem bi gitti öndenhey maşallah naptın bacım sen öyle :) bravo
Halısınız. Bu hafta daha çok katılmaya çalışacağım.Tebrik ederim gayet güzel eksi ama sadece bkilo bildirimine gelmek yeterli değil.
Sürekli burada olup takım motivasyonumuzdan faydalanmalısın.
İyi yolculuklar canımBende bildirim yapayım yola cıkacaz aksama kosturma halindeyim
Cuma 65.5
Bugun 64.9
Fark. 0.6
Yuzde 0.92
Sıfır Kacamak ama hedefime ulasamadjm sali gunu artımı vermıstım ama olmadı bu haftalık boyle olsun
Maşallah darısı başıma inş. Başlangıcımız ve hedefimiz aynı. Ne kadar sürede verdin canımGünaydın arkadaşlar çok yoğunum ugrayamiyorum pek kusura bakmayın lütfenbu aralar yine çok çalışmam gerek bı hayli yoruluyorum annemin evini yeniliyoruz biraz bugün mezun olmak istiyorum inşallah bana biraz da izin gibi olacak sizleri çok seviyorum hepinize çok teşekkür ediyorum canlar yeni bir bedende hepinizin emeği var özellikle kaptanicem Handandandan senin de emeğin bir o kadar çok hepimiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum grubu çok güzel çekip ceviriyorsun ❤
Kilo bildirimim
Geçen cuma 58.00
Bugün 57
Fark -1 kg
Yüzde 1.72
Mezun olmak istiyorum ☺
Mervecim listeye henüz yeni girdin, izin hakkın yok maaleseflisteye girdikten 2 ay sonra izne ayrılabiliyorsun canım.
Tartıyı yanında götürme şansın yok mu
İlla ayrılacağım diyorsan da ayrılabiliyorsun ama 6 ay listeye giremiyorsun
Aaa ben de 28 temmuzda gideceğim ayrılamıyor muyum tüh benim de tartim yok orda nolacak şimdi..Mervecim listeye henüz yeni girdin, izin hakkın yok maaleseflisteye girdikten 2 ay sonra izne ayrılabiliyorsun canım.
Tartıyı yanında götürme şansın yok mu
İlla ayrılacağım diyorsan da ayrılabiliyorsun ama 6 ay listeye giremiyorsun
kilolarimiz birbirine yakın bu hafta ikili rakip olalım ne dersinSüpersinnn
kilolarimiz birbirine yakın bu hafta ikili rakip olalım ne dersin
haftaya da yine harika olacak gülümİlk hafta çok gitti bakalım haftaya ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?