Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçen cuma: 62,7
bu cuma : 63
fark: +0,3
yüzde: +0.47

hakkınızı helal edin kızlar. takımın yüzdeliğini düşürdüm. bu hafta böyle oldu yarın kısmetse su orucu yapacağım.

Ya burada motive oluyoruz rakamlarla falan ama takım yüzdesi sağlığından önemli değil, su orucu yapma sakın, asla sağlıklı bir iş değil, bu hafta biraz sporu arttır ama sakıncalı gıdalara dikkat et bitti gitti, kıyamam üzme kendini, haftaya telafi olur allahın izniyle

Geçen haftaki kilon ne idi
İlk sayfada bildirimi nasıl yapacağımız ve takım kurallarımız var.
Takıma düzenli gelip sohbetlere katılırsan güzel olur.
Haklısın ablam bu ara hem asker geçirdik hem babannem vefat etti gelen giden oluyor o yüzden bakamıyorum İnternete

Mervecim listeye henüz yeni girdin, izin hakkın yok maalesef listeye girdikten 2 ay sonra izne ayrılabiliyorsun canım.
Tartıyı yanında götürme şansın yok mu
İlla ayrılacağım diyorsan da ayrılabiliyorsun ama 6 ay listeye giremiyorsun

Son düzenleme:
Oyy sigarının öyle bi etkisi oluyormuş gerçekten yemeğe veriyormuş kendini bırakanlar.
Bizde de durum aynı eşim çok iştahlıdır gece gündüz ayırmadan yer hep kilo alacağı şeyler yer bi de. Ağzına sebze sürmez o yüzden çok zorlanıyorum şu an diyette. İkimize ayrı ayrı yapmak zoruma gidiyor Şu kiloları bi versek de korumak kalsa
Spor iyi olmuş sarkmadan zayıflamak için
hey maşallah naptın bacım sen öyle :) bravo
Suyu artırınca ödem bi gitti önden Birazcık da kilodan gitti

Bende bildirim yapayım yola cıkacaz aksama kosturma halindeyim
Cuma 65.5
Bugun 64.9
Fark. 0.6
Yuzde 0.92
Sıfır Kacamak ama hedefime ulasamadjm sali gunu artımı vermıstım ama olmadı bu haftalık boyle olsun
İyi yolculuklar canım

Maşallah darısı başıma inş. Başlangıcımız ve hedefimiz aynı. Ne kadar sürede verdin canım

6 ay da çokmuş. Neyse yanımda götürür gizli gizli tartilirim artik çünkü kayinvalidemlerde kilo kontrolü yaptığımı belli etmek istemiyorum. Biraz alıngan kayınvalidem. Yemeklerini yemedigim zaman sen benim yaptığımı beğenmiyorsun diye üzülüyor. Onu da zaten eşimle ortak tabak hazırlayıp çoğunu eşime yedirip ben de öyle az çaktırmadan yerim diye hesapliyordum

Aaa ben de 28 temmuzda gideceğim ayrılamıyor muyum tüh benim de tartim yok orda nolacak şimdi..
Gazlayım de mezun olayım desem 10 gjnde de 3 kilo verilmez ki arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…