- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.801
size ne hacet ben kendi kendime nazar edebiliyorum kiiiiTebrikler ederim canım
Bu kilodan daha aşağısını Nisan ayında görmüştün aslında, sanırım nazar ettik sana
başınız sağ olsun gülüm allah babannene rahmet eylesin mekanı cennet olsunHaklısın ablam bu ara hem asker geçirdik hem babannem vefat etti gelen giden oluyor o yüzden bakamıyorum İnternete
Çok iyi bildin abla akşam çayımız balkonda hepHee vallaişlerin büyüğü bittide simdi duzenlemeye sıra geldi
bi kac gündür iş çıkışı cicekci dolasiyom :))) gullerin yerini degistirince tutmamislardi, yeni aldim
Vakti gectigi icin pek istedigim gibi bulamadim
Zaten sebze zamanida gecti
Dün 15-16 saat ayaktaydim, dize bel ve ayaklarda eslik ediyor
Bugun iş sonrasi bisey yapmadim, dinlendim biraz :)))
Kv yle güzel balkonunda kahve keyfimi yapiyonuz
Yavuz Yörükoğlu candır@Beyazkugu87 Canım bu videoyu Youtube dan izlemelisin. Muhakkak yardımı olacaktır sanaEki Görüntüle 2663590
Ooo akıllara zarar
Çok iyisin canımHerkese günaydınnnn❤❤
Bugün tartı günü ve ilk iş tartıldım ve sonuç:
10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6
Fark 2 kg yüzde 2.36Handandandan
WC ye rağmen çok iyisin canımCuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
Wc çıksam daha çok olurdu ama olmadı
Çok güzel canım
Biraz daha olabilirdi canım haftaya çok daha iyi bir yüzdeyle geleceksin inşallahKilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
OooGünaydın
Geçen cuma 66.200
17 temmuz bugün :64.900
Fark :1.300
İlk haftalar daha iyi gidebiliyor canım tabi yine de eksi candırGeçen hafta: 91.9
Bu hafta: 91.5
Aradaki fark: 400g
Yüzde: 0,44
SüperGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
10 temmuz cuma 73.6
17 temmuz cuma 72.3
- 1.300 gr
Çok iyiGeçen cuma 69.55
Bugün 68
Fark -1.55
Yüzde %2.22
Herkese hayırlı cumalar
Baya güzel kilolar verilmiş
bende bildireyim en son bildirim galiba 55.8 miydi hatırlamıyorum.
bugun 56.5 kg vurmayın benibütünde itibaren irademi ele geçirmeyi planlıyorum
Hadi hayırlı olsun şimdiden mezuniyetin canım gider ayak güzel bir yüzde bıraktın takımımızaGünaydın arkadaşlar çok yoğunum ugrayamiyorum pek kusura bakmayın lütfenbu aralar yine çok çalışmam gerek bı hayli yoruluyorum annemin evini yeniliyoruz biraz bugün mezun olmak istiyorum inşallah bana biraz da izin gibi olacak sizleri çok seviyorum hepinize çok teşekkür ediyorum canlar yeni bir bedende hepinizin emeği var özellikle kaptanicem Handandandan senin de emeğin bir o kadar çok hepimiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum grubu çok güzel çekip ceviriyorsun ❤
Kilo bildirimim
Geçen cuma 58.00
Bugün 57
Fark -1 kg
Yüzde 1.72
Mezun olmak istiyorum ☺
arkadaslar demis Zaten canim, Su orucu gibi seyler yapmamani tavsiye ederimgeçen cuma: 62,7
bu cuma : 63
fark: +0,3
yüzde: +0.47
hakkınızı helal edin kızlar. takımın yüzdeliğini düşürdüm. bu hafta böyle olduyarın kısmetse su orucu yapacağım.
canim sen üstlemi tartiliyorsun? Dahada eksisindir senBiberleri de unutmayalım ama metabolizma hızlandırıyorEki Görüntüle 2663774
hayirli yolculuklar canim, yinede güzel benceBende bildirim yapayım yola cıkacaz aksama kosturma halindeyim
Cuma 65.5
Bugun 64.9
Fark. 0.6
Yuzde 0.92
Sıfır Kacamak ama hedefime ulasamadjm sali gunu artımı vermıstım ama olmadı bu haftalık boyle olsun
gayet iyi canimbimdirim yaptim saniyodum sabah
yapamamisim
gecen cuma 62.2
bu cuma 61
fark 1.2
Biseyler de bana bir beni yerden yereİlk defa 56 üzerine çıktın galiba
Basiniz sagolsun canim, Mekani cennet olsun insallahHaklısın ablam bu ara hem asker geçirdik hem babannem vefat etti gelen giden oluyor o yüzden bakamıyorum İnternete
Sağolun Allah razı olsunBasiniz sagolsun canim, Mekani cennet olsun insallah
Tarcinli süt ic canimCanınız abur cubur yemek istediğinde nasıl bastırıyorsunuz reglim canım çok tatlı istiyor ya
Hurma güzel fikirTarcinli süt ic canimYada hurma tüketebilirsin 1 tane kafidir
İnşallah ablahaftaya da yine harika olacak gülüm
Değil mi ben de şaşkınımOoo akıllara zarar
Başınız sağolsunHaklısın ablam bu ara hem asker geçirdik hem babannem vefat etti gelen giden oluyor o yüzden bakamıyorum İnternete
En düşük kalorili olarak Tarçınlı kahve veya içine limon sıkılmış sade maden suyu hatta sıktığım limonun kabuklarını da yerim ben bunlarda kesmezse üç kaşık yoğurt içine 1 tatlı kaşığı tarçın ve birkaç cevizi ufaltıp karıştır ye canımCanınız abur cubur yemek istediğinde nasıl bastırıyorsunuz reglim canım çok tatlı istiyor ya
Biberleri de unutmayalım ama metabolizma hızlandırıyorEki Görüntüle 2663774
Benim de dikkatimden kaçmış nasılsacanim sen üstlemi tartiliyorsun? Dahada eksisindir sen
Evet kiyafetlerimle tartiliyorumarkadaslar demis Zaten canim, Su orucu gibi seyler yapmamani tavsiye ederim
canim sen üstlemi tartiliyorsun? Dahada eksisindir sen
hayirli yolculuklar canim, yinede güzel bence
gayet iyi canim
Biseyler de bana bir beni yerden yere
Tarçın alerjim var ama limon güzel fikir teşekkür ediyorumEn düşük kalorili olarak Tarçınlı kahve veya içine limon sıkılmış sade maden suyu hatta sıktığım limonun kabuklarını da yerim ben bunlarda kesmezse üç kaşık yoğurt içine 1 tatlı kaşığı tarçın ve birkaç cevizi ufaltıp karıştır ye canım
Kiyafetsiz de aynı çıkıyor kilom bı değişiklik yokBenim de dikkatimden kaçmış nasılsa
Ben yeni keşfettim adamı ama konuşmaları çok mantıklı . Vakit buldukça videolarını izliyorumÇok iyi bildin abla akşam çayımız balkonda heptam balkonun işi bitti Kadın tam Sefa zamanı geldi
Yavuz Yörükoğlu candır
Ooo akıllara zarar
Çok iyisin canım
WC ye rağmen çok iyisin canım
Çok güzel canım
Biraz daha olabilirdi canım haftaya çok daha iyi bir yüzdeyle geleceksin inşallah
OooBiraz daha sık gel canım tanışalım kaynaşalım
İlk haftalar daha iyi gidebiliyor canım tabi yine de eksi candır
Süper
Çok iyi%2 muhteşem
İlk defa 56 üzerine çıktın galiba
Hadi hayırlı olsun şimdiden mezuniyetin canım gider ayak güzel bir yüzde bıraktın takımımıza
Ben kitabını okuduktan sonra fikirleri çok daha mantıklı gelmişti okumak istersen 30 günde 10 yıl kitabının adıBen yeni keşfettim adamı ama konuşmaları çok mantıklı . Vakit buldukça videolarını izliyorum
Evet denk gelirse inceleyip alacağım muhakkak kitabını inşallah CanımBen kitabını okuduktan sonra fikirleri çok daha mantıklı gelmişti okumak istersen 30 günde 10 yıl kitabının adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?