Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar malum memelekete geldim ve çok fazla telefonu elime alma fırsatım olmuyor. Şimdi herkes namazda iken hemen menü yorumlarımı yapayım. Sonra yine kaçarım
18 temmuz
Sabah: sucuklu omlet 2" yumurtadan
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalık bir fincan çay
Öğlen:bir kase mercimek çorbası
Akşama taze fasulye bir kase yoğurt var ❤
Menün güzel Canım, saatleri de belirtirsen menün de daha iyi olur bence Mesela yemek yemeyi en son saat kaçta bitirdigin bile önemli
18 temmuz cumartesi
10:00 filtre kahve
12:00 2 yumurta, 2 yk lor peynir 5 adet zeytin bir dilim ekmek
17:00 5 adet köfte
muhtemelen 21:00 civarı yine kahve içerim.
İradeyi fazlasıyla zorlayan bir menü olmuş
O kadar dengeli ve güzel bir menü ki diyecek bisiyim yok, süpersin Canim
Eşler evde olunca kaçamaklar daha fazla oluyor evet haklısın Canım Yoksa biz öyle poğaça filan aklımıza bile gelmez

Eşler evde olunca kaçamaklar daha fazla oluyor evet haklısın Canım Yoksa biz öyle poğaça filan aklımıza bile gelmez

Geçen gün yapmıştım bir kaç gün işe giderken yanına koydum. 8 tane de buzluğa atmıştım acil biri gelir falan bulunsun diye, hemen bulmuş onu poğaça var burada diyor yaa :)))) allahtan karıştırıp kekleri bulmadı, sigarayı bıraktığından beri dibi delindi, sürekli mutfaktayım. Masum masum soğuk ayran çorbası yaptım kendime yok arkadaş illa bir şey sokuşturacak araya :)))))

Seni yoldan cıkarmasında

Seni yoldan cıkarmasında

Sözde diyetimi destekliyor
Sonra konu seni zaten çok beğeniyoruma geçiyor
Ondan sonra az ye ama herşeyden ye geliyor
Sonra hatırım için bir lokma faslı
En son yemeği sensiz yemekten nefret ediyorum duygu sömürüsüüüü
Biraz çıkışınca kendini iyi hissedeceksen yap aşkım modu
Kafamda deli sorularrr

Kızlar malum memelekete geldim ve çok fazla telefonu elime alma fırsatım olmuyor. Şimdi herkes namazda iken hemen menü yorumlarımı yapayım. Sonra yine kaçarım ☺
İyi tatiller canım fırsat buldukça gelmen bile takım ruhuna sahip olduğunu gösterir
iyi aksamlar kizlar yeni uygulamami cikmis bende gorunmedi
Hesap detaylarından ekleyebilirsin canım

18 temmuz
Sabah: sucuklu omlet 2" yumurtadan
Kk peynir
5zeytin
Domates salatalık bir fincan çay
Öğlen:bir kase mercimek çorbası
Akşama taze fasulye bir kase yoğurt var
güzel afiyet olsun
tercihini daha az kalorili bir dordumadan yana da kullanabilirsin canım b bir bahane olmamalı bir magnum 300 kalori civarı haberin olsun. Ama bir top sade dondurma 80 kalori civarı
18 temmuz cumartesi
10:00 filtre kahve
12:00 2 yumurta, 2 yk lor peynir 5 adet zeytin bir dilim ekmek
17:00 5 adet köfte
muhtemelen 21:00 civarı yine kahve içerim.
güzel afiyet olsun
gayet iyi bugün de çoğumuz köfte yemisiz sanki
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…