Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu arada bir diyetisyende duydum....bende sağlık sektöründe olduğum için genelde çoğu doktoru bilirim Antalya da....vücudun su topladığını düşünüyorsan 1 su bardağının içine 1 tatlı kaşığı tane karabiber+1 tatlı kaşığı karanfil+1 tatlı kaşığı kekik koy üzerinede kaynamış su dök ve 5 dk bekle demlensin iç... yanlız sabah ve akşam yap dedi.. ertesi gün tartıda çıkan sonuç doğru sonuçtur dedi...yarın deneyeceğim.... bakalım sonuç ne olacak

Son düzenleme:

denenemk lazım sibelcim sonuçta hepsi doğal şeyler içimi zor olabilir ama 1 bardaktan bişey olmaz burnumuzu kapatıp bir solukta içebiliriz :18:

memlektliymişiz.çok sevindim cevap yazdığın için güzelim.inş hep beraber başarırız...

denenemk lazım sibelcim sonuçta hepsi doğal şeyler içimi zor olabilir ama 1 bardaktan bişey olmaz burnumuzu kapatıp bir solukta içebiliriz :18:

yarın ben denemeye başlıyorum bakalım farkı olacak mı ama emek vermeden inan 1 gr bile veremiyorsun....hele benim gibi bütüngün pc başında oturmak zorunda kalanlar....çok hareket etmem lazım çokkk...şuan bitki çayı içiyorum aslında tadını sevmiyorum ama mecburen içiyorum ... 50 kilo olana kadar devammmm..ne kaldı ki 15.5 kilom kaldı... ilk başladığımda 27 kilo fazlalılığım vardı...vay beee yine iyi yol katetmişim aferin bana.. ne yapayım kendimi motive edip şımartayım birazcıkkkk kızlar........kurtulalım artık şu fazlalıklardan....

Cnmm menun guzelmıs sen ısten kacta cıkıyorsunda bıde denıze gıdebılcek zamanı buluyorsun bravo valla

Aaaaa evt bunu bende duydum hemde yenı duydum daha ama kımden duydum hatırlayamadım yahuu ...

ayyyyyyy bugün acayip bigündü

SABAH: YOK

ÖĞLE: 5 kiraz, 4 dilim şeftali, 5 dilim kayısı + 2 bardak vodka
,
ARA: 6 dilim patates kızartması, 1 ısırık hamburger

AKŞAM: 5 Kiraz + 2 dilim şeftali + 5 dilim kayısı + 100 gram hindili salata

eve geldiğimde 62.4 kiloydum, sabah 62.3 kiloydum :)

Umarım bu menüden sonra yarın fazla çıkmam

SPOR: 15 DAKİKA

Son düzenleme:

İçimden bi ses yarın şişko çıkıcaksın bugunkü yemeklerden sonra diyo

10 gün doldu adam sinir etti beni büyük kızımın ing sınavı var sınava hazırlanamıyor üst katta mutfakta kalıyoruz ikide bir adamlar bizi rahatsız ediyor ya parkeci ya ellektrikçi geliyor sinirden birine dalasım geliyor

sibelcim dün akşam paşam erken uyuyunca banada zaman kaldı ortalığı toparladıktan sonra şöyle bir keyif sigarası yakayım dedim yanınada senin karışımı demledim bitki çayından nefret eden biri olarak içmekte zorlanmadım desem yalan olur gelelim işin özüne akşam üstü 66,2 kg çıkan ben sabah 65,1 çıktım tesadüfmüdür bilmiyorum sabahları her zaman eksik çıkardım da aradaki fark 1 kg olmazdı

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım keyifler nasıl sibelin tarifini denemenizi şiddetle öneriyorum ben denedim
yanlız karabiber benim mideme iyi gelmediği için korkarak içtim yatmadan önce içtim sabah içmedim çünkü aç karna karabibere yine cesaret edemedim

günaydın canım işe yaramasına sevindim
bende bugün deneyeceğim....bende bitki çaylarını severek içmiyorum ...mecburiyetten içiyorum

Cnmm menun guzelmıs sen ısten kacta cıkıyorsunda bıde denıze gıdebılcek zamanı buluyorsun bravo valla

Aaaaa evt bunu bende duydum hemde yenı duydum daha ama kımden duydum hatırlayamadım yahuu ...

canım Akşam 18.30 işten çıkıyorum 7 gibide denizde oluyorum zaten ...1 yada 1,5 saat deli gibi yüzüyorum....eve gelince inan adım atacak güç bulamıyorum....o kadar yoruluyorum...sanırım bir gün giderim diğer gün evde spor yaparım ...hergün zor oluyor..bide saçlarım çok uzun olunca baya bi uğraştırıyor beni..

günaydın kızlar...
sabah 1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet kivi,3 tane zeytin ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
şuanda sütlü nescafe içiyorum....

Ayy ıse yaramasına sevındım bende denıycem bakalım ıse yarayacakmı

Yaaa cok kıskandımm ne kadan guzel bı spor ole o gıdebıldıgın kadar gıt cnmm yuzmek cok guzel bı sporrr

günaydın kızlar...
sabah 1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet kivi,3 tane zeytin ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
şuanda sütlü nescafe içiyorum....

Cnmm menun guzel aynen devam

Gunaydın kızlarrr ...

Herkese mutlu neselı ve super bır Perşembe olsun ıns...

Dün fena degıldı menum iyi sayılmaz ama kotude degıldı yanı . Ben lazer yaptırıyorum bılenler bılır bacagımda ufak ufak yanıklar olusmustu bu yanıklar ıcın dun kuaforume gıttım mezoterapı yapıcaz dedı sımdı bugun onu arastırıcm bılen duyan bılgısı olan vbarsa bana bılgı versın lutfen

Dunku menum ;

Sabah;

kfleks
200 ml kakolu sut

Öğle;

Barbunya plakı
2 dılım cavdar ekmegı

Ara,

3 galeta

Akşam;

2 ufak seftalı
1 ort boy elma

kanıma girme canım bu yorgunlukla bugünde giderim yoksa..
öğlen ki menüm 1 adet haşlanmış yumurta,1 adet domates ve 1 adet salata....

birazdan bende deniyeceğim tarifi 1 tane şimdi içerim bir tanede akşam bakalım yarın ne olacak millet dünyayı yiyor kilo almıyor biz hem yemiyoruz hemde o kadar spor yapıyoruz yinede hızlı zayıflayamıyoruz....kader diyorum...ya da şanssss......ama kaderime boyun eğmem arkadaş adım adım ilerlemeye devam..herşey bizim elimizde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…