- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.901
bu arada bir diyetisyende duydum....bende sağlık sektöründe olduğum için genelde çoğu doktoru bilirim Antalya da....vücudun su topladığını düşünüyorsan 1 su bardağının içine 1 tatlı kaşığı tane karabiber+1 tatlı kaşığı karanfil+1 tatlı kaşığı kekik koy üzerinede kaynamış su dök ve 5 dk bekle demlensin iç... yanlız sabah ve akşam yap dedi.. ertesi gün tartıda çıkan sonuç doğru sonuçtur dedi...yarın deneyeceğim.... bakalım sonuç ne olacak
günaydın kızlarrr epeydir işlerin yoğunluğundan,oğlumun hastalığından vakit bulupta giremedim
15-20 gündür diyet miyet hak getire yinede 200-300 gr gitmiş 65,7lere düşmüşüm akşamları hafif geçiyo meyve vs ondan olsa gerek :)
dün saks mavisi ve siyah karışık bir elbise aldım 42 beden çuval gibi oldu40 beden aldım ama çok zor buldum elbiseler ya kopmle açık yada tam kapalı benim gibi ara segmentte giyinenlerin işi zor altınada yine mavi siyah platform bir ayakkabı aldım toplamda 115 tl ye mal ettim ama değdi süper oldum eşim bayıldı hatta içinde korsemi var diye sordu
cuma kınada nar çiçeği bir abiye pazar düğünde anlattığım elbiseyi giyicem inş süper olur fotoğrafları eklerim burayada
murc,nora nasılsınız bebeklerim
betüş,yasemin,yirmi,fadime abla nerelerdesiniz unuttuğum arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
78 lik hoşgeldin cnm bende bursadayım 30 yaşında 3 çocukdiyorum sıkma canını hep beraber azar azar veriyoruz kiloları takıl bize 2 ileri 1 geri gideriz işte
denenemk lazım sibelcim sonuçta hepsi doğal şeyler içimi zor olabilir ama 1 bardaktan bişey olmaz burnumuzu kapatıp bir solukta içebiliriz :18:
slm kızlar...Antalya yanıyor resmen.....ve ben girp olduğum için klimayı açamıyorum doktor yasakladı.....
sabah ki menüm
1 adet haşlanmış yumurta
ve 1 dilim karpuz..
11 gibi 1 sütlü nescafe
şuanda marul salatası ve çok az haşlanmış tavuk
akşamda sade meyve yiyip doğru denize gideceğim
denizden sonrada domates yerim artık...hem kalorisi düşük hemde yazın
mutlaka yemek gerekiyor güneş ışınlarından korunmak için...bol bol yiyin arkadaşlar sizde...
bu arada bir diyetisyende duydum....bende sağlık sektöründe olduğum için genelde çoğu doktoru bilirim Antalya da....vücudun su topladığını düşünüyorsan 1 su bardağının içine 1 tatlı kaşığı tane karabiber+1 tatlı kaşığı karanfil+1 tatlı kaşığı kekik koy üzerinede kaynamış su dök ve 5 dk bekle demlensin iç... yanlız sabah ve akşam yap dedi.. ertesi gün tartıda çıkan sonuç doğru sonuçtur dedi...yarın deneyeceğim.... bakalım sonuç ne olacak
ayyyyyyy bugün acayip bigündü
SABAH: YOK
ÖĞLE: 5 kiraz, 4 dilim şeftali, 5 dilim kayısı + 2 bardak vodka
,
ARA: 6 dilim patates kızartması, 1 ısırık hamburger
AKŞAM: 5 Kiraz + 2 dilim şeftali + 5 dilim kayısı + 100 gram hindili salata
eve geldiğimde 62.4 kiloydum, sabah 62.3 kiloydum :)
Umarım bu menüden sonra yarın fazla çıkmam
SPOR: 15 DAKİKA
yarın ben denemeye başlıyorumbakalım farkı olacak mı ama emek vermeden inan 1 gr bile veremiyorsun....hele benim gibi bütüngün pc başında oturmak zorunda kalanlar....çok hareket etmem lazım çokkk...şuan bitki çayı içiyorum aslında tadını sevmiyorum ama mecburen içiyorum ... 50 kilo olana kadar devammmm..ne kaldı ki 15.5 kilom kaldı... ilk başladığımda 27 kilo fazlalılığım vardı...vay beee yine iyi yol katetmişim aferin bana.. ne yapayım kendimi motive edip şımartayım birazcıkkkk kızlar........kurtulalım artık şu fazlalıklardan....
sibelcim dün akşam paşam erken uyuyunca banada zaman kaldı ortalığı toparladıktan sonra şöyle bir keyif sigarası yakayım dedimyanınada senin karışımı demledim bitki çayından nefret eden biri olarak içmekte zorlanmadım desem yalan olur gelelim işin özüne akşam üstü 66,2 kg çıkan ben sabah 65,1 çıktım tesadüfmüdür bilmiyorum sabahları her zaman eksik çıkardım da aradaki fark 1 kg olmazdı
Cnmm menun guzelmıs sen ısten kacta cıkıyorsunda bıde denıze gıdebılcek zamanı buluyorsun bravo valla
Aaaaa evt bunu bende duydum hemde yenı duydum daha ama kımden duydum hatırlayamadım yahuu ...
sibelcim dün akşam paşam erken uyuyunca banada zaman kaldı ortalığı toparladıktan sonra şöyle bir keyif sigarası yakayım dedimyanınada senin karışımı demledim bitki çayından nefret eden biri olarak içmekte zorlanmadım desem yalan olur gelelim işin özüne akşam üstü 66,2 kg çıkan ben sabah 65,1 çıktım tesadüfmüdür bilmiyorum sabahları her zaman eksik çıkardım da aradaki fark 1 kg olmazdı
canım Akşam 18.30 işten çıkıyorum 7 gibide denizde oluyorum zaten ...1 yada 1,5 saat deli gibi yüzüyorum....eve gelince inan adım atacak güç bulamıyorum....o kadar yoruluyorum...sanırım bir gün giderim diğer gün evde spor yaparım ...hergün zor oluyor..bide saçlarım çok uzun olunca baya bi uğraştırıyor beni..
günaydın kızlar...
sabah 1 adet haşlanmış yumurta,
1 adet kivi,3 tane zeytin ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
şuanda sütlü nescafe içiyorum....
Ayy ıse yaramasına sevındım bende denıycem bakalım ıse yarayacakmı
Yaaa cok kıskandımmne kadan guzel bı spor ole o gıdebıldıgın kadar gıt cnmm yuzmek cok guzel bı sporrr
Cnmm menun guzel aynen devam
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım keyifler nasıl sibelin tarifini denemenizi şiddetle öneriyorum ben denedim
yanlız karabiber benim mideme iyi gelmediği için korkarak içtim yatmadan önce içtim sabah içmedim çünkü aç karna karabibere yine cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?