Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alıntida kalmis cnm naptiniz alisti mi kuzu :)

Alintilamisim neden unuttm tabi :) kolay gelsin zor isin cnm

@lina0156 senin viks yönetimini denedim canım, epey başarılı bir yöntem.
Kızlarda salça sürmüştüm, sürekli sürmek gerekiyordu, bu daha iyi oldu gerçekten.

Gogsunun ucunami suruyorsn cnm cocuk istemesin diyemi

Sağol canım Allah razı olsun amin inşAllah
Pazar günü 13:45de oldu canım

Tam 1 hafta olmus ozaman masallah 12.7 dogum tarihi dimi bizimde oyle cunku gecen sene 12.7 de dogdu oglum 15:19 :)

[QUOTE"Niran Nevra, post: 64568142, member: 670171"]
Dizlerimin ağrısı yeniden başladı canım, bugün yürümeye niyet ettim, Cumaya kadar izin kiloma dönebilirsem bu hafta listeye girmeyi düşünüyorum, daha fazla salmamam lazım
[/QUOTE]

Anladım cnm inşallah dizlerin izin verir agrı oldugu zamanda zor ya biraz yavas yuru olmadı kaptanım. Aynen liste cok etkili bende almanya sonrasi dusunuyorum inşallah butun motivasyonumu toparlayip da

Tam 1 hafta olmus ozaman masallah 12.7 dogum tarihi dimi bizimde oyle cunku gecen sene 12.7 de dogdu oglum 15:19 :)
Aynen cnm yaaa nasıl denk gelmiş senin kaç haftalık olmuştu normalde 16-17 olması lazımdı bizim 40 haftayı doldursaydi

Aynen cnm yaaa nasıl denk gelmiş senin kaç haftalık olmuştu normalde 16-17 olması lazımdı bizim 40 haftayı doldursaydi
Aynen denk gelmis istesen olmaz
Benim tarihte 18.7 di normalde 6 gun erken geldi :)

Alıntida kalmis cnm naptiniz alisti mi kuzu :)
Huysuzluklara devam ediyor canım, arada gelip yine istiyor.
Gogsunun ucunami suruyorsn cnm cocuk istemesin diyemi
Göğüs uçlarına sürüyorum canım, kokusu ve tadı midesini bulandırıyor.

Anladım cnm inşallah dizlerin izin verir agrı oldugu zamanda zor ya biraz yavas yuru olmadı kaptanım. Aynen liste cok etkili bende almanya sonrasi dusunuyorum inşallah butun motivasyonumu toparlayip da
İnşallah canım, yolculuk ne zaman

Günaydın kızlar ☀
Günaydın canım
Hava o kadar sıcak ki burada dün değil önceki gün yaptığım yemeğe kaşık bile değmedi, olduğu gibi dolaba koydum, ev ahalisi sıcaktan yemek yemek istemiyor, böyle giderse yemek yapmaya ara vereceğim

Çok az yemişsin ama meyvelerin saati geç olmuş canım daha erkene alırsan daha güzel sonuçlar alırsın
işten eve gelince saat 19:20 civarı oluyor. akşam yemeği geç olmuş oluyor. eğer yapabilirsem. yemeklerimi işe götüreceğim.

Menün güzel canım, afiyet olsun.
Yukarıda düzenlediğim şekilde öğünler arası boşluk bırakırsan memnun olurum :))
tamamdır :)

herkese günaydınlar.

sabah yerleri süpürdüm sonra paspasa başladım ama belim ağrıdı bir saat dinlenme arası verdim kendime filtre kahve yaptım. yavaş yavaş granül kahveden kopmaya çalışıyorum :)
önceki mesajları hiç okuyamadım. artık epey hareketlendi grup. aramıza katılan yeni arkadaşlar daha bir hareketlendirdi ve çok güzel oldu

Hatay mı İskenderun mu canım ?
Bayram sonrası iskenderun planı yaptık bakalım fırsat bulursak çocukları Arsuz a götürebiliriz

Hatay mı İskenderun mu canım ?
Bayram sonrası iskenderun planı yaptık bakalım fırsat bulursak çocukları Arsuz a götürebiliriz
Antakya serin canım, İskenderundayım ben, bizde hergün akşam üstü Arsuzdayız, başka türlü sıcaklar çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…