- 8 Mart 2020
- 5.913
- 28.479
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.021
Aynen tevafuk özledik galiba bizim kızıDün benim de aklıma defalarca geldi, uzun zaman oldu yazmadı
@GastrikAsit iyi misin canım
Kızlar geçen yazmıştım bebeğimi sütten keseceğim diye
Nihayet başardım ama bebeğim öyle bir depresyona girdiki tarifi mümkün değil.
Resmen şiddete maruz kalıyorum, ısırıp morartmadığı yer kalmadı vücudumda.
Sürekli birşeyleri fırlatıp kendini yere atmaya başladı.
Biz yemek yerken masaya çıkıp ne varsa yüzümüze, duvarlara atıyor
Ne kadar sürer bu durum sizce
Bozarmiyim Kaptanim merak etme çok dikkat ediyorumsadece çocukları birakamiyorum ciddi zarar veriyor oğlum. Sürekli oyun oynayıp engellemeye çalışıyorum. Bide bebeğim hiç uyumuyor. Yoksa saat 1 2 gibi yemek olayı bitiyor. Akşama da hafif şeyler le gecistiriyorum artı mi kapattim biraz eksiye geçtim ama ödemim var biraz oda geçer umarim. Ayrica uygulamadan foruma giremiyorum sizde de öyle bir sıkıntı var mı
@lina0156 senin viks yönetimini denedim canım, epey başarılı bir yöntem.
Kızlarda salça sürmüştüm, sürekli sürmek gerekiyordu, bu daha iyi oldu gerçekten.
Sağol canım Allah razı olsunamin inşAllah ❤
Pazar günü 13:45de oldu canım
Aynen cnm yaaa nasıl denk gelmiş senin kaç haftalık olmuştu normalde 16-17 olması lazımdı bizim 40 haftayı doldursaydiTam 1 hafta olmus ozaman masallah 12.7 dogum tarihi dimi bizimde oyle cunku gecen sene 12.7 de dogdu oglum 15:19 :)
Aynen denk gelmis istesen olmazAynen cnm yaaa nasıl denk gelmiş senin kaç haftalık olmuştu normalde 16-17 olması lazımdı bizim 40 haftayı doldursaydi
Huysuzluklara devam ediyor canım, arada gelip yine istiyor.Alıntida kalmis cnm naptiniz alisti mi kuzu :)
Göğüs uçlarına sürüyorum canım, kokusu ve tadı midesini bulandırıyor.Gogsunun ucunami suruyorsn cnm cocuk istemesin diyemi
İnşallah canım, yolculuk ne zamanAnladım cnm inşallah dizlerin izin verir agrı oldugu zamanda zor ya biraz yavas yuru olmadı kaptanım. Aynen liste cok etkili bende almanya sonrasi dusunuyorum inşallah butun motivasyonumu toparlayip da
Günaydın canımGünaydın kızlar ☀
işten eve gelince saat 19:20 civarı oluyor. akşam yemeği geç olmuş oluyor. eğer yapabilirsem. yemeklerimi işe götüreceğim.Çok az yemişsin ama meyvelerin saati geç olmuş canım daha erkene alırsan daha güzel sonuçlar alırsın
tamamdır :)Menün güzel canım, afiyet olsun.
Yukarıda düzenlediğim şekilde öğünler arası boşluk bırakırsan memnun olurum :))
afiyet olsun canım.Eşim kızım uyuyo ben kahvaltımı yaptım
Hesap detaylarına boy kilo eklendiğinde çıkıyor canımbu msj ların sonunda çıkan şey nedir. bende çıkmıyor.
Böyle mi meselaKızlar forumda 9.Takımın reklamını yapmaya ne dersiniz
Varsanız;
Hesap detaylarındaki özel başlığı bu şekilde düzenlerseniz çok güzel olur
Eki Görüntüle 2664677
Hatay mı İskenderun mu canım ?Günaydın canım
Hava o kadar sıcak ki burada dün değil önceki gün yaptığım yemeğe kaşık bile değmedi, olduğu gibi dolaba koydum, ev ahalisi sıcaktan yemek yemek istemiyor, böyle giderse yemek yapmaya ara vereceğim
şimdi yaptım :)Kızlar forumda 9.Takımın reklamını yapmaya ne dersiniz
Varsanız;
Hesap detaylarındaki özel başlığı bu şekilde düzenlerseniz çok güzel olur
Eki Görüntüle 2664677
Antakya serin canım, İskenderundayım ben, bizde hergün akşam üstü Arsuzdayız, başka türlü sıcaklar çekilmiyorHatay mı İskenderun mu canım ?
Bayram sonrası iskenderun planı yaptık bakalım fırsat bulursak çocukları Arsuz a götürebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?