Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu yeni çıkan uygulamada arabanin on konsoldaki ibreleri hatırlatıyor bana ver gazı ver gazı der gibi
Bana da yalnız değilsin
Herkese hayırlı akşamlar daha yeni oturdum aşağaya Bugun bitmek bilmedi
Belimde yine ağırmaya başladı bu kadar iyi dayandı yine
Sizler nasılsınız
Benim de çok yoğun misafir olunca insan hiç oturamıyor galiba
Senin istikrarın sırrını çözdüm şimdi
Limon ve özelikle limon kabuğu kilo vermede çok etkili canım
Aynen iştahımı çok kesiyordu bazen suyuma sıkıp kabuğunu da yiyordum ki hala devam ediyorum seviyorum da galiba tadını bir yerden duymuşluğum yok kendi üzerimde test ettiğim bir şey

Keçiboynuzu özü içmenin özel bir nedeni var mı bilmiyorum ama kilo yapma konusunda birebir.
İlla içmen gerekiyorsa sabah aç karnına iç canım
Evet kansızlık için içiyordum, bı haftadır bırakmıştım. Gözüm kararmaya bayilmaya başladım. O yüzden tekrar başladım. Ama sabahları içmeye gayret göstereceğim tabi Kaptanım, haklısınız

Büryan Siirtin meşhur yemeğidir. Kuyu kebabı olarak da bilinir. Dün 8 bin adım atmışım aslında ama tempolu değildi o yüzden yazmadım. Memlekete geldiğim için spor olmaz bı iki hafta artık Canım.

Keçiboynuzu özünün saati iyi olmuş
Magnum olmasa çok güzel diyecektim :))
Yaa hem Canım istedi hem de yol üstünden geçerken aldık. Yılın ilk dondurması diyebilirim. Daha da uzun süre yemeyebilirim zaten. Aşırı dondurmacı bı insan değilim

Seninle aynı sayılırım canım, biliyorsun bende ödem sorunu çok fazla, bu aralarda spor yapmadığım ödem yine var 70.5-72.5 arası geziniyorum.
Hadi beraberce toparlariz insallah nezaman basliyorsun spora listeye girmiycekmisin

Hadi beraberce toparlariz insallah nezaman basliyorsun spora listeye girmiycekmisin
Dizlerimin ağrısı yeniden başladı canım, bugün yürümeye niyet ettim, Cumaya kadar izin kiloma dönebilirsem bu hafta listeye girmeyi düşünüyorum, daha fazla salmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…