- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.001
Bana daBu yeni çıkan uygulamada arabanin on konsoldaki ibreleri hatırlatıyor bana ver gazı ver gazı der gibi
Benim de çok yoğun misafir olunca insan hiç oturamıyor galibaHerkese hayırlı akşamlardaha yeni oturdum aşağaya Bugun bitmek bilmedi
Belimde yine ağırmaya başladı bu kadar iyi dayandı yine
Sizler nasılsınız
Aynen iştahımı çok kesiyordu bazen suyuma sıkıp kabuğunu da yiyordum ki hala devam ediyorum seviyorum da galiba tadını bir yerden duymuşluğum yok kendi üzerimde test ettiğim bir şeySenin istikrarın sırrını çözdüm şimdi
Limon ve özelikle limon kabuğu kilo vermede çok etkili canım
Aynen okadar tatlı krızı geldı ki tutamadım ke dımı allahtan gece 3 4 gıbı uyuyorumÇok az yemişsin ama gece 11 'deki kiraz olmamış canım, mümkünse gündüz tüketmeye çalış :))
Sağlıklı besleniyorsun o zaman, birde kan grubuna uyan besinleri araştırıp onlara yoğunlaşsan nasıl olur acaba.
sağol canım Allah razı olsunAllah anali babali büyütsün canm gözün aydin
Senin takvim evde canım heheheh o boşluğu dolduruyordur zalım bebe
Evet kansızlık için içiyordum, bı haftadır bırakmıştım. Gözüm kararmaya bayilmaya başladım. O yüzden tekrar başladım. Ama sabahları içmeye gayret göstereceğim tabi Kaptanım, haklısınızKeçiboynuzu özü içmenin özel bir nedeni var mı bilmiyorum ama kilo yapma konusunda birebir.
İlla içmen gerekiyorsa sabah aç karnına iç canım
Büryan Siirtin meşhur yemeğidir. Kuyu kebabı olarak da bilinir. Dün 8 bin adım atmışım aslında ama tempolu değildi o yüzden yazmadım. Memlekete geldiğim için spor olmaz bı iki hafta artık Canım.Sucuk cok degilse guzel menu. Su spor yok mu?
Baya erkencisin canm. Buryan ne bu arada?? Pideyle fistij ayni ogunde olmamis tabi dondurma da. Aksam cok iyi olmusspor?
Kahvalti saglam. Kofte yanina salata ayran vs eklesen daha tok tutardi seni.guzel menu
Meyve 1 porsiyon olsa daha iyi olurmus onun disinda menun guzel
Pogaca olmasa menü iyiymis. Yarin telafi etmen lazim, kabak candir :)
Recel haric menu guzel
Su? Spor?
Aksam menusu ilginc olmus :)
Yaa hem Canım istedi hem de yol üstünden geçerken aldık. Yılın ilk dondurması diyebilirim. Daha da uzun süre yemeyebilirim zaten. Aşırı dondurmacı bı insan değilimKeçiboynuzu özünün saati iyi olmuş
Magnum olmasa çok güzel diyecektim :))
Hadi beraberce toparlariz insallah nezaman basliyorsun spora listeye girmiycekmisinSeninle aynı sayılırım canım, biliyorsun bende ödem sorunu çok fazla, bu aralarda spor yapmadığım ödem yine var 70.5-72.5 arası geziniyorum.
Dün benim de aklıma defalarca geldi, uzun zaman oldu yazmadıGastrikAsit im canım napıyorsun bugün çok sık geldin aklıma nasılsın ? Kaç gündür yazacağım yoğunluktan unutuyorum
Sağol canım Allah razı olsunFit mutlu anne canım hayirlisiyla gelmiş paşa cok sevindim hangi gun dogdu :) Allah Analı Babalı büyutsun inşallah
Dizlerimin ağrısı yeniden başladı canım, bugün yürümeye niyet ettim, Cumaya kadar izin kiloma dönebilirsem bu hafta listeye girmeyi düşünüyorum, daha fazla salmamam lazımHadi beraberce toparlariz insallah nezaman basliyorsun spora listeye girmiycekmisin
Bende limonlu suyumu hazırladımLimonlu ılık suyumu içiyorum geri uyumazsam 1saat sonra yürüyüşe çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?