- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #379.041
Nice güzel yaşların olsun canım doğum günün kutlu olsunHerkese hayırlı pazarlar
Hava güzel
32 yaşıma girdim Bugun1 yaş daha aldım yakında belkide beyaz saçlı olabilirim hey giydi gençliğim film şeridi gibi gecti gitti
İnsan öyle oturamıyor bide misafir olunca Allah kolaylık versinBenim de çok yoğun misafir olunca insan hiç oturamıyor galiba
Sağol canımNice güzel yaşların olsun canım doğum günün kutlu olsun
İskenderun da ayrı sıcak ya ne Adana ne Mersin ne Antalya eline su dökemez Allah size sabır ferahlık versinAntakya serin canım, İskenderundayım ben, bizde hergün akşam üstü Arsuzdayız, başka türlü sıcaklar çekilmiyor
Çok mu kilo aldın bacım hayırdırBugun kendime kaçamak hakkı verdimyarından itibaren spora başlıyorum
Kimler spora var özellikle Leslie
Yok bacım ibrem sağlamÇok mu kilo aldın bacım hayırdır
canım çok geçmiş olsun, yine buna çok şükür Allah beterinden saklasınKızlar selam siteye girmek benim ıcın bir sure zor olacak maalesef dun kucuk bı kaza atlattık dugunu olacak kardesımın ayagına tas dustu atele aldılar sukur kırık yok ama kemik te sıyrılma varmıs yarında ortapedı bakacak ayagı sargıda yuruyemıyobuna da sukur ama moralimiz bozuldu salı kına carsamba dugun
Canım mutlu seneler dogum gunub kutlu olsunHerkese hayırlı pazarlar
Hava güzel
32 yaşıma girdim Bugun1 yaş daha aldım yakında belkide beyaz saçlı olabilirim hey giydi gençliğim film şeridi gibi gecti gitti
Saol canım oyle tabı ama korona dolayısıyla ertelenir ertelenmez diye ikilemlı bı surectı son ana kaldı hersey ama vardır bı hayırcanım çok geçmiş olsun, yine buna çok şükür Allah beterinden saklasın
Heheheeh iyi bari bana da hiç eğlencelik mevzu vermiyorsun alsana bi üç beş de keyfimizi bulak ne sağlam çıktı iradenYok bacım ibrem sağlamama fit kalmak istiyorum
sağol canımCanım mutlu seneler dogum gunub kutlu olsun
Vardır tabı hayır, o olmasa belki başka bişey olacaktı, herşeye çok şükürSaol canım oyle tabı ama korona dolayısıyla ertelenir ertelenmez diye ikilemlı bı surectı son ana kaldı hersey ama vardır bı hayır
Seni 66 larda gördüm benHeheheeh iyi bari bana da hiç eğlencelik mevzu vermiyorsun alsana bi üç beş de keyfimizi bulak ne sağlam çıktı iraden
Seni 66 larda gördüm ben
Mutlu yaşlar mutlu yıllar canımHerkese hayırlı pazarlar
Hava güzel
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılların olsun canımHerkese hayırlı pazarlar
Hava güzel
Çok geçmiş olsun canımKızlar selam siteye girmek benim ıcın bir sure zor olacak maalesef dun kucuk bı kaza atlattık dugunu olacak kardesımın ayagına tas dustu atele aldılar sukur kırık yok ama kemik te sıyrılma varmıs yarında ortapedı bakacak ayagı sargıda yuruyemıyobuna da sukur ama moralimiz bozuldu salı kına carsamba dugun
Ben de yengecim beni de sevMutlu yaşlar mutlu yıllar canımyengeç burcu musun zalım yengeç ben de diyorum bu kızı niye seviyorum içime sokasım geliyor meğerse herifimin burcundanmışsın
sağol canımMutlu yaşlar mutlu yıllar canımyengeç burcu musun zalım yengeç ben de diyorum bu kızı niye seviyorum içime sokasım geliyor meğerse herifimin burcundanmışsın
Sağol canımNice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılların olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?