Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar selam siteye girmek benim ıcın bir sure zor olacak maalesef dun kucuk bı kaza atlattık dugunu olacak kardesımın ayagına tas dustu atele aldılar sukur kırık yok ama kemik te sıyrılma varmıs yarında ortapedı bakacak ayagı sargıda yuruyemıyo buna da sukur ama moralimiz bozuldu salı kına carsamba dugun

canım çok geçmiş olsun, yine buna çok şükür Allah beterinden saklasın

Herkese hayırlı pazarlar
Hava güzel
32 yaşıma girdim Bugun 1 yaş daha aldım yakında belkide beyaz saçlı olabilirim hey giydi gençliğim film şeridi gibi gecti gitti
Mutlu yaşlar mutlu yıllar canım yengeç burcu musun zalım yengeç ben de diyorum bu kızı niye seviyorum içime sokasım geliyor meğerse herifimin burcundanmışsın

Herkese hayırlı pazarlar
Hava güzel
32 yaşıma girdim Bugun 1 yaş daha aldım yakında belkide beyaz saçlı olabilirim hey giydi gençliğim film şeridi gibi gecti gitti
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılların olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Mutlu yaşlar mutlu yıllar canım yengeç burcu musun zalım yengeç ben de diyorum bu kızı niye seviyorum içime sokasım geliyor meğerse herifimin burcundanmışsın
Ben de yengecim beni de sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…