- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.981
O kadar kişiye yetişmek kolay değil çok normal gözden kaçmasıCuma olduğu gözümden kaçmış
Aynen öyle olmuş yaBu yeni çıkan uygulamada arabanin on konsoldaki ibreleri hatırlatıyor bana ver gazı ver gazı der gibi
Biraz dur dinlen diyeceğim ama senden bi farkım yok.Herkese hayırlı akşamlardaha yeni oturdum aşağaya Bugun bitmek bilmedi
Belimde yine ağırmaya başladı bu kadar iyi dayandı yine
Sizler nasılsınız
Bu yoğunlukta diyet yapmadan kendi kendine erirsin canım senBen pek yarisa dahil olabilecegimi sanmiyorum kuzum yaa. Furha yaa baska rakip bul istersen. Biz cunku bu gidisle bayrama kadar buralardayiz. Tarti yanimda degil. Yemek duzeni yok bide yemekte yok ortada hep borek tarzi getiriyorlar dikkat etme sansimda pek olmuyor. İns su telase bitsin bayram sonu tam konsantre aranizdayim
Sağlıklı besleniyorsun o zaman, birde kan grubuna uyan besinleri araştırıp onlara yoğunlaşsan nasıl olur acaba.İnsan barsağını korumanın en etkili yolu yürümek, olabildiğince yürüyorum ve paketli gıda tüketmiyorum, gazlı-gazsız hiç bir hazır içeceği ve çorbayı eve sokmuyorum. Kilomu da kontrol edebilirsem gerisi kader artık, gelecekse Allahtan gelene amenna
Sinirlenince yakıp yıkan anasına çekmiştir, kime çekecekKime çekmiş bu bebe töbeler töbesi
Bunu yeni gördüm alıntılardaİnsan barsağını korumanın en etkili yolu yürümek, olabildiğince yürüyorum ve paketli gıda tüketmiyorum, gazlı-gazsız hiç bir hazır içeceği ve çorbayı eve sokmuyorum. Kilomu da kontrol edebilirsem gerisi kader artık, gelecekse Allahtan gelene amenna
Kaçamak yapsakta menü yazıyoruz tatlımGünaydın
Limonlu ılık suyumu içiyorum şuan
Takımımı tebrik ediyorum ama haftaya güzel bir yüzdeyle sallayalim listeleri
Dün menü yazmadım kaçamağım vardı bi öğünde hamurişi fln değildi aslinda
Seni çok özleyeceğiz canımkızlar yarın sabah erkenden yola çıkacağız memlekete gidiyorum, eskişehir den malataya ya :)
allaha emanet olun ben dönene kadar yağlarınız yansın kaslarınız güçlensin inşallahhhh ,ha izin 1 eylüle kadar ama bir hafta yada 10 gün öncesi dönebiliriz yani baya zamanınız var yağ yakıp kas yapmak için
hepinizi seviyorum canımın canları arada gelip ce eee derim inşallah
Çok önemli bilgireglken metobolizma normale göre yüzde 10-15 hatta 20 daha hızlı çalışıyormuş eğer bu dönem dikkatli olursak normal dönemden daha fazla eksi rakam görüyoruz gülüm ben bunu öğrendikten sonra abur cubur isteği kesildi gitti, atıyorum 3-4 ayda bir depreşirse bitter çikolata yiyip bol bol su içiyorum olmadı anasını ağlatıyorum :)))
Maden suyu, ve her çeşit çay canımCanınız abur cubur yemek istediğinde nasıl bastırıyorsunuz reglim canım çok tatlı istiyor ya
Senin istikrarın sırrını çözdüm şimdiEn düşük kalorili olarak Tarçınlı kahve veya içine limon sıkılmış sade maden suyu hatta sıktığım limonun kabuklarını da yerim ben bunlarda kesmezse üç kaşık yoğurt içine 1 tatlı kaşığı tarçın ve birkaç cevizi ufaltıp karıştır ye canım
Teşekkür ederim önerilerini dikkate alıcam inş. O nedenle yazdım yüzleşmek için. Yemek yemeyi hep severdim ancak bu artık oburluk. Allahtan veremesem de en azından almadım doğumdan sonra. Zira bu menü ki buraya yazdığım için ABur cubur yemiyorum yoksa o da çoktu obez olmamı sağlayabilir5 öğün ve hepsi dopdolu
Ekmekler fazla değil çok fazla canım, birden bırakmak zorlayabilir belki ama en azından 2'ser dilime indirmelisin.
4 hurma yine fazla, 1 yada en fazla 3 adet olmalı, hurmayı tekli rakamlarda tükettiğimizde protein etkisi yapar, çift rakamlar ile tükettiğimizde karbonhidrat etkisi yapar.
Öğünlerini saatleri ile birlikte yazmalısın.
Akşam 7 'den sonra hiçbir şey yememeye çalış, zira sindirim sistemi saat 9 'da durur ve ileride safra kesesi hastalıkları problemin olabilir.
akıllanmayız biz neye böyle uğraşıyoruz oda belli değilHayirli aksamlar canm. Zorlama kendini gerci bnmde belim budum heryerim agriyor
allah yardımcı olsun bayanlara, birazda kendimize ediyoruz neye böyle koşturuyoruz anlamıyorum daha benBiraz dur dinlen diyeceğim ama senden bi farkım yok.
Günler 24 saat değilde 48 saat olsa bana yine yetmez herhalde
Bu yoğunluk ve yorgunluk benimde dizlerime vuruyor maalesef
İzlicem yarın sakin kafayla, bu ara bende piskolojik, duygusal boyutta gözüküyorFaydalı olacağını düşündüğüm iki video paylaşıyorum kızlar.
Muhakkak izleyin, favori mesajlara kaydedip hergün güne bu videoları izleyerek başlayın, kendinizdeki değişime hayret edeceksiniz...
Inş canım hep birlikte göreceğizBeyazkugu senin ibre fena alarm veriyor iyiki de takima gelmişsin. Maşallah çok da güzel ilerliyorsun o kirmizi ibre en kisa sürede yeşile dönecek inanıyorum
Hemen yaziyorum kaptanımKaçamak yapsakta menü yazıyoruz tatlım
Diyet menü listemize yazmaya utanacağımız şeyleri yememeye gayret gösteriyoruz.
Menünü yaz da neler gömmüşsün bi görelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?