Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben karışma ek olarak yarımda limon sıktım.. yani 1 tatlı kaşığı tane karabiber,1 tatlı kaşığı karanfil,1 tatlı kaşığı kekik..bir su bardağı sıcak su da 5 dk demlendirip süzdüm sonra içine yarım limon sıktım (metabolizmayı çalıştırması için) tadı da gayet güzel oldu tavsiye ederim kızlar..

Arkadaslar bana da yer var mı acaba?

Tabıkı cnmm bıze kendınden bahsedermısın bıraz

bende denıycem aksamm evde kuru kekık varmıydı acaba !?

Selam kızlarrrrrr

Dünkü içkilerden vs sonra durumum o kadar da berbat değildi sabah 62.5 kilo geldim. İdare eder yani.

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH: 2 kayısı

ÖĞLE: 1 kuru hurma

ARA: 1 yeşil elma

AKŞAM: hindili salata + 7 tane çam fıstığı + 1 tane küçük lokum

2 litre sıvı

20 DAKİKA SPOR

selam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler

günaydın kızlar dün akşam karışımdan içemedim bide yetmezmiş gibi dün akşam deli gibi yedim neyse gelelim sadede bu haftaki kilom
65,6 kg murccum foto çekemedim sabah geç kaldığımız için ancak yetişebildik oğlum ve ben bugün giremeyebilirim haftanın son günü yoğunluk olabilir

günaydın kızlar diyet yapmadım 10 gün içinde 1 kilo almışım şimdi reglim acaba bitterse 1 kilo gidermi .sporumu hiç aksatmadım
toplam sporum 510 dakika
kilom 97

Kızlar kılo bıldırımınde gec kalmayalım kılo bıldırmeyen arkadaslar ;

Doksanaltmısdoksan
Nora
Yirmi

Beklıyorummm

Ahh cnm kendını asan bı cok kısı var burda bızde tam kendımızı toparlama cabasındayız zaten

Cnmm aslına bakılırsa 62 kılo cok bı kılo deıl 7 8 kılo yetıyorsana heralde ole cok bı yolun yok yanı hayırlısı olsun hadı bakalım 1 hafta deneme surecımız var bu sure sonunda onumuzdekı cuma saat 12:00 ye kadar kılo bıldırımını yapıyorsun buradan.

gecen haftakı kılon
bu haftakı kılon
hedef kılon seklınde bıldırım yapamalısın

Bu 1 hafta deneme surecınde takımdakı durumun gozlemlenıyor ne sıklıkta gırıyorsun ne kadar aktıfsın bunlara bakıyoruz.Çünkü burdakı yazısmalar bıze sevk veren....Genel kurallarıda yapıstırıcam bırazdan...

aaa kızlar nerelerdesiniz......nerde birlik beraberlik.....:32 yoksa herkes spor mu yapıyor...

Pek sanmıyorum cnmmm

*** 9. Takım Takım içi Genel Kurallar ***

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde DİSKALİFİYE EDİLİR.
** BKNZ 4. KURAL AÇIKLMASI !

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak ZORUNLUDUR.
*Menülerinizi ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahtan toplu olarak yazmanız okuyan ve yorumlayan açısından kolaylık sağlayacaktır.İlgili günde yaptığınız SPOR mutlaka menunun altına yazılmalıdır.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
* Her üyenin menülerine yorum yapmak esastır.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde DİSKALİFİYE olacaktır.
** Bir üye herhangi bi sebepten diskalifiye edilirse.Süresiz olarak CUMA ZAYIFLAMA YARIŞLARINA katılma hakkını kaybeder.Hiç bir takımda birdaha yarışa katılamaz.
5) Hergün 5 mesaj minumum yazma zorunluluğunuz bulunmaktadır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır.
*Her üye msj sayısını kendisi sayacaktır.Yazdıgı msjın başlık bölümüne yazdığı msj kacıncı msjsa o rakamı yazmalı…

6) 3 hafta üst üste kilo veremeyen üye DİSKALİFİYE edilir.
* Her Cuma kilo bildirimleri tartı fotosu ile yapılmalıdır.Bu sayede hiçbir takım üyesinin aklında ? Kalmamış olur.
6) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

7) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha deneme süre verilebilir.

8) 8. takım kardeş takım zamanınız oldukca 8. takımla bağlantıya geçiniz.Link aşağıdaki gibidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Bu kurallar 16.05.2012 Çarşamba günüden itibaren 9.takım topiğinde yayınlanmıştır.Kuralların herbirine uymak zorunludur…

Notlar ;

*Tartı fotosunu koymak zorunludur.İstisna durumlarda açıklama takım üyelerine yapılmalıdır.
*Her üye kendi msj sayısının kendi takip edecek.Yazdığı msj kaçıncı mesajsa başlığa o rakam yazılmalıdır.
*Kardeş talkıma düzenli ziyaret yapılması ıkı komsunun duvarlarını yıkması ıcın onemlıdır.Zaman buldukca kardeş takım ziyaret edilmelidir.

Kızlar GÜNAYDINNNN!

Herkese hayırlı ve mutlu cumalar diliyorum...Nasıl ıstıyorsanız oyle bı gun olsun ;

Dünkü Menüm ;

Sabah;

cavdar ekmegınden peynırlı salamlı sand
1 kupa ıce tea

Öğle;

1 kase cacık
salatalık ve semızotlu

Ara;

2 galeta

Akşam;

2 dılım ekmek
2 dılım peynır
2 dılım karpuz

merhaba mursh sana listemizi getirdim

*** 8. Takım 262. Etap Sonuçları ***
allmost: (56.4/56.0/0.4/%0.71)
Brnkya: (68/64.7/3.3/%4.85) yeni üye hedef:60
cimcime81: (106.5///)bildirimde bulunmadı
izmirli82: (67.7///) izne ayrıldı
papatya89: (56.5/56.5/0/%0)
umutlayasasen: (68.5/67/1.5/%2.19)
yilike: (77.2/76.3/0.9/%1.17)

8. TAKIMIN ORTALMASI: %1.27

Selamlar herkese, şu an yoğun olmamama ve misafirler olmasına rağmen hemen çok geç kalmadan kilomu bildireyim istedim.

Geçen hafta:68
Bu hafta: 68.5

mursh sabah resim çekmeyi unuttum ben yaaaa yarında aynı kiloda çıkarsam yarın mutlaka eklicem

500 gr fazlam var maalesef

merhaba kızlar 3 gündür izmir düğün dernek uğraştık.şimdi eve girdim.hemen bildirimde bulunayım.sonra geçmişi okurum.fakat sabah tartılmadım malesef. şimdi tartıldım

kilom 86.4

*** 9. Takım 261. Etap Sonuçları ***

Fadime02: (96/97/-0,5/%-0,52) Geçen hafta izinli oldugu ıcın bu hafta kılosu 2'ye bolundu
Mursh: (85/84,3/0,7/%0,82)
Nagieymen (66/65,6/ 0,4/%0,61)
Doksanaltmısdoksan(64,3/62,5/1,8/%1,40)
Nora (68/68,5/-0,5/%-0,74)
Yirmi (84,9/86,4/-1,5/%-1,77)
antsibel (65,5/64,5/1,0/%1,53)

9.Takım Toplam % 0,19

geçtiğimiz hafta hakikaten bunaldım misafirden kızlar...diyet miyet hakgetire... dünde kuzumu doktora götürdüm, şükür gayet iyi.. Allahımmmm nasıl bir hafta geçirdim bennn...

yalan yok yorgunluktan arada bir topiğe girip neler yapıyosunuz , kapmam gereken tüyo varmı diye bakıp kaçıyordum... kısmet bakalım bundan sonra ne olacak kızlar...
dün tüm gün dışardaydım, yüzüm kıpkırmızı güneşten... yürüyen domates gibi geziyorum evde :))))))))))

sevgiler kızlar... diyet namına paylaşımım yok bu gün bu hafta... ((((

Bu hafta herkesin performasında bir dşüş var sanki benimde eski performansım yok napıcam bılmıyorum ya akşam yemeyeyim diyorum 5-6 gün güzel gidiyor herşey 1-1,5 kilo veriyorum sonra birden herşeye saldırıyorum verdiğim kiloyuda 2 günde alıyorum hiç 65'i göremicem gibi geliyor ya birşeyin beni tetiklemesi lazım, hırs yapmam lazım ama olmuyorrrrrrrrrr!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…