- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.921
Arkadaslar bana da yer var mı acaba?
ben karışma ek olarak yarımda limon sıktım.. yani 1 tatlı kaşığı tane karabiber,1 tatlı kaşığı karanfil,1 tatlı kaşığı kekik..bir su bardağı sıcak su da 5 dk demlendirip süzdüm sonra içine yarım limon sıktım (metabolizmayı çalıştırması için) tadı da gayet güzel oldu tavsiye ederim kızlar..
Tabıkı cnmm bıze kendınden bahsedermısın bıraz
Tabiki canımıımm 18 yaşındaym bi yandan calısıyorum bi yandan okuyorum hayatım öyle devam ediyo işte :) Fiziksel olarak durumum malum boy 1.60 ama kilo 62 anlycagınız git gide aştım kendimi son çarem burası işte:)
Tabiki canımıımm 18 yaşındaym bi yandan calısıyorum bi yandan okuyorum hayatım öyle devam ediyo işte :) Fiziksel olarak durumum malum boy 1.60 ama kilo 62 anlycagınız git gide aştım kendimi son çarem burası işte:)
aaa kızlar nerelerdesiniz......nerde birlik beraberlik.....:32 yoksa herkes spor mu yapıyor...
Ahh cnm kendını asan bı cok kısı var burda bızde tam kendımızı toparlama cabasındayız zaten
Cnmm aslına bakılırsa 62 kılo cok bı kılo deıl 7 8 kılo yetıyorsana heralde ole cok bı yolun yok yanı hayırlısı olsun hadı bakalım 1 hafta deneme surecımız var bu sure sonunda onumuzdekı cuma saat 12:00 ye kadar kılo bıldırımını yapıyorsun buradan.
gecen haftakı kılon
bu haftakı kılon
hedef kılon seklınde bıldırım yapamalısın
Bu 1 hafta deneme surecınde takımdakı durumun gozlemlenıyor ne sıklıkta gırıyorsun ne kadar aktıfsın bunlara bakıyoruz.Çünkü burdakı yazısmalar bıze sevk veren....Genel kurallarıda yapıstırıcam bırazdan...
Evet hedefim 53 kilo ama beni şöyle bi sorunum var biri beni takp etmeden yediklerime dikkat edemiyorum ve spor yapacak hiç ama hiç vaktim yok canım ne yapmalıyım bilmiyorum bana yardım edin .s Ayrıca evde tartım yok ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?